Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Versus dzwonił???
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
l0ginka, dzięki wielkie!
Nie wiem, czemu mój komputer bierze mnie za taką poliglotkę, bo i w Mozilli i w IE mam tylko wersję angielską...
Przy Twojej pomocy się udało!
W każdym razie pieniądze z konta szlag trafił, mam nadzieję, że w dobrym kierunku...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No mnie po zalogowaniu przekierowuje na stronę, gdzie jest tylko angielski...
Może potem jeszcze spróbuję z innej przeglądarki. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Gdzie tam jest opcja wypłacenia pieniędzy - konkretnie chodzi mi o przelew do banku
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
http://wygraj-sma...eaci_intermarche.pdf
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Po mojemu to ta agencja lubi bezsensy + rymy częstochowskie, jeśli im się coś nie odmieniło...
Więc masz duże szanse
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To ja jestem druga, która nie grała - co prawda, proszki mi się kończą, ale za E nie szaleję, a pralka mi niepotrzebna... Ze sprzedażą to uznałam, że za dużo kłopotu
Ale jestem niezmiernie ciekawa wyników i trzymam mocno kciuki za tych naprawdę potrzebujących!
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja więcej niż straciłam - po prostu przestałam brać udział...
Pozostanę tylko i wyłącznie przy opisowych +paragonowych, czyli prawie żadnych... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Anet, pewnie już po czasie, ale:
SMS zawierający odpowiedz na pytanie konkursowe może składać się z maksimum 160 znaków w całości (łącznie z kropkami i spacjami i wszelkimi innymi znakami) i nie może zawierać polskich znaków. Dopuszcza się użycie liter drukowanych. Z regulaminu Woseby. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niestety nic nie dostałam, bo nie docenili mojej twórczości...
Ale Burnus to marka od Kamill? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Edytka301 - dziękuję
Tydzień był iście fatalny, ale końcówka piękna.
Dzwonią z numeru 516xxx882. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To znak od losu!
Że tez przede mną takie panie nie kupują...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki
Tak 5.12 - nagród jest chyba 5 dziennie.
Jutro posuwam po kolejną Wosebę w takim razie - teraz mnie już stać na drugą
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pani z Wosebą 10 minut temu dzwoniła!
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jednak Kamil, który skończył się tego samego dnia już rozwiązany...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A jeśli tak, to gdzie ewentualnie tę gwarancję realizować? U producenta? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nic nie wykreśla, bo pani oddzwoniła pytając się konkretnie z jakich numerów przychodzą smsy i wyjaśniłam, że to pomyłka
Przy okazji dowiedziałam się, że jeśli regulaminowo jest do 31 grudnia, to oni hurtem w 99% ślą wszystko na koniec ...
Mundek, ja w tym tygodniu mam taki fart, że wszystko co można spieprzyć, to spieprzę...
Szczęśliwie akurat tego do końca mi się nie udało. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Widzę, że na wszystkich działa top Dziś nie wygrałem... z wyjątkiem mnie
Gratuluję!
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na wszystkie możliwe przekierowania dzwoniłam, jeszcze w dodatku wciskając wszystkie po kolei dowiedziałam się, że zablokowałam swój numer na smsy z firmy Avantis
Mam nadzieję, że to mnie nie wykreśla z biedronkowych konkursów... Wyświetl w wątku >>