Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Znaczy idę gotować zupę
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niekoniecznie - ja o plecaku dowiedziałam się z wyników
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mnie to już jest wszystko jedno - dość parszywy dzień mam dzisiaj, to może lepiej żeby nie dawali... No, chyba że samochodem chcą mnie obdarzyć
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No, ze szczoteczek jestem szczególnie zadowolona!
Szkoda tylko, że wszystkie dla dorosłych są medium, ale jak to mówią, darowanemu...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
http://imageshack.us/a/img835/4683/allegro001q.jpg
Część dziecięcą (po prawej) chętnie sprzedam wraz z plecakiem, tylko najpierw muszę się zorientować co nieco co do wartości.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tudzież listonosz przyniósł mandat dla męża (oczywiście za prędkość), ale tylko na 100, a mężuś spodziewał się 200, więc to prawie jak nagroda.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Łaskawie antybiotyk był na 50%, więc na karcie mi jeszcze styknęło, ale szlag mnie trafia na to, że reszta (jak większość lekarstw w aptekach) była na 100%.
Znaczy, rozumiem lekarstwa przeciwalergiczne nie były mi potrzebne, mimo że jestem alergiczką?
No tak, toć ja po prostu od czasu do czasu lubię se tak łyknąć coś, a że kształt witamin mi się przestał podobać i zachciało mi się innych kapsułek, to już mój problem!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zawartości jeszcze nie oglądałam - potem jak ktoś chce, to nawet zdjęcie mogę zrobić
Ale jakie korowody, o matko - skanowanie kodu jakiegoś z naklejki na pudełku na kasie, spisywanie numeru i serii dowodu do protokołu, dzięki mnie się gigantyczna kolejka zrobiła do kasy, bo tylko jedna pani obsługiwała - pozostałe dwie kasjerki walczyły z papierami odnośnie mojej nagrody
Normalnie współczułam kobietkom! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zresztą nagród mało, konkurencja ogromna, więc trzeba by naprawdę zabłysnąć!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja tam się z niczego nie ucieszę, raz, że głupotę jakąś napisałam, a dwa... właśnie się dowiedziałam, że synuś zakupił wszystko jak trzeba ino mu się Winiary z Knorrem pomieszały
Więc problem podwójnie z głowy. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja 12 i 15...
Ale 12-go moim zdaniem znacznie lepsze zgłoszenie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Od 12 do 18.
Oj, to już po moim 12...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
4Frame jak zwykle wyśle w ostatnim możliwym regulaminowym terminie, czyli do 28.09...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To super, że szczoteczek dużo!
Bo past to mam jeszcze konkursowe zapasy...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Lista Laureatów zostanie opublikowana na stronie www.stokrotka.pl oraz www.delima.pl w terminie do 30 dni od wytypowania Laureatów w postaci imienia i pierwszej litery nazwiska Laureata, wskazania miasta oraz ulicy sklepu, w którym Laureat dokonał zakupu promocyjnych produktów. Bardzo fajny zapis, zwłaszcza, że nie jest określone, kiedy laureaci zostaną powiadomieni
Przysięgłabym, że na początku w tym regulaminie było do 30 września...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pewnie jakieś 90% forumowiczów...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na wszelki wypadek jednak się najwcześniej jutro wybiorę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Fakt, że rzadko u nich grałam, tak się jakoś składało.
Myślę, że bony z Kauflanda to bym może odżałowała, ale gdyby swego czasu pozbawili mnie głównej w jednym konkursie, to chyba bym z siebie wyszła. Nawet mi taka myśl w głowie nie postała...
Ogólnie darzyłam ich raczej sympatią niż antypatią, ale to co się w tym konkursie wyprawia, to już naprawdę woła o pomstę do nieba
I nie piszę tak dlatego, że do mnie nie zadzwonili, tylko patrząc choćby na przykład kaki i szprotki. Obie się ucieszyły. No i co dalej?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kochana, no ja Ci nie odpowiem, bo najpierw musiałabym mieć telefon z informacją...