Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A może twój ABC jest taki jak mój ABC, czyli tylko z nazwy i z tego, że figuruje na stronie?
Z reguły nie ma u mnie produktów promocyjnych, a już cen promocyjnych tym bardziej
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To jest jeszcze możliwe, szczególnie jak rok temu to miało miejsce. Ale na bank mój mąż, ani moja córka (też dostali maile) nie byli.
P.S.
Mnie akurat ten konkurs loto, więc tylko informuje dla zasady
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Otóż to!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mi się też wydaje, bo dostałam zaproszenie na maila i ja mąż, a jakoś nie przypominam sobie, żebym była ekspertem Rimmel, cokolwiek to znaczy...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki malenka!
Przynajmniej wreszcie jakaś konstruktywna odpowiedź z ich strony... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Również mam dzisiaj dobry dzień, pod każdym względem
Ale mam wielką nadzieję, że zwiastuje on dobry cały tydzień i że wreszcie uda mi się zrobić to co zaplanowałam, tym bardziej, że jakby zdrowiej się czuję.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oj tam, zaraz trudno nie wiedzieć... Przeceniasz chyba niektórych jurorów (absolutnie nie twierdzę, że wszystkich).
Ja w każdym razie mocno będę trzymać kciuki (choć akurat tego obrazu nie lubię, zbyt wstrząsający jak dla mnie).
Pozdrawiam i powodzenia
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dlaczego zakładasz, że Ciebie by nie olał?
Może był ktoś lepszy jednak w tym olimpijskim?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dlaczego Smolar?
Ja myślę o tym konkursie poprzednim 4Frame...
Smolar niestety za drogi dla mnie był
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie tylko żywa, ale jeszcze piękniejsza!
Zobaczysz, będzie super!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Żartujesz... Chyba niewielu tu takich, dla których to nie jest wartościowa nagroda.
Gratulacje!
Osobiście zawsze posyłam listem poleconym priorytetowym, żeby szybciej doszło.
Niekoniecznie za potwierdzeniem, bo i tak na stronie można śledzić, czy przesyłka została dostarczona...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Plus samochodu brak
Nie wiem, może w ostatni dzień mi coś odbije, jak mnie małżonek podwiezie.
Żeby choć te bony doszły, to jakaś motywacja konkretna by była... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki.
Swoją drogą, ja na ich miejscu zaczęłabym wcześniej - prawie 600 bonów, potem 600 kart, 2012 toreb z Biedronki, a w międzyczasie pewnie jeszcze te ekspresy ślą...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja tylko jestem ciekawa, czy te ciołki odczytają metaforę - znaczy wpadną na to, czyj to obraz.
Jak wpadną, główna pewna!
Trzymam kciuki!
P.S.
I rezygnuję z konkursu, zanim jeszcze zaczęłam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Znaczy, z letniego relaksu czy upału... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem, czy jest geniuszem, ale ja bym musiała chyba w więzieniu siedzieć, żeby mieć tyle czasu
Szacun!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Powtórka Palette w pewnym sensie
https://www.e-konkursy.info/articles-5-102625.html Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kojarzy ktoś? Może to pomyłka po prostu. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Raczej powinno się mieć wszystkie na wszelki wypadek.
Tak, Vilemo, ja to nawet jestem mega-pociągająca
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31