Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5356942 Napisano: 09.09.2012 05:04:05 w Inne mniejsze markety
Ja tylko jednym i to realnie biorąc, nie na laptopa, a ino na 200 zł... rada bym się załapać emotka

Pierońsko drogi ten konkurs dla mnie, bo kawy mam już dość, a słodycze (kalorie) mocno nie wskazane przed zimą. Już i tak Princessy zżeram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5356893 Napisano: 09.09.2012 03:47:56 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

a mój od początku września wymyśla co by tu robić żeby się nie uczyć

Dziwisz się dzieciakowi? Ja wcale! emotka

W temacie, brak pieniędzy i to, że przez to myślenie o tym skąd je skombinować, nie moge sie skupić nad pracą. A jutro z kolei pewnie znowu będę się, durna, wgapiać w telefony... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5356887 Napisano: 09.09.2012 03:43:55 w Inne mniejsze markety
rafi323raf napisał(a):

właśnie się wybieram na tournee sklepowe emotka

Nosz kurcze, to do kościoła dziś wypada, a nie do sklepu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5356868 Napisano: 09.09.2012 03:07:35 w Inne mniejsze markety
Mam nadzieję, że wam się nie chciało dziś w niedzielę iść do sklepu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5356811 Napisano: 09.09.2012 12:52:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniabania napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A co z tą promocją Delicji Szampańskich? Dostał ktoś jakiegoś sms-a o wygraniu bransoletki albo Laptopa DELL? emotka

Ani widu, ani słychu. Dziwne, bo nikt się nie chwali. Ja sama wysłała kilka kodów i nic emotka

To jest mega dziwne.
Na tyle nagród i jeszcze losowania niby dzień po dniu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5356103 Napisano: 08.09.2012 12:11:57 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

agamaty napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

dużo osób dziś grało w intermarche?

a ja myślę, że pierwszy dzień jest zawsze mocno obstawiony. Tajniackie informacje docierają zawsze wcześniej do sporej grupy osób. Ja już nauczona doświadczeniem nie ruszam w ogóle pierwszego dnia, bo nigdy nic z tego nie wychodzi. Żałuję, że akurat nie będę mogła zagrać w tygodniu, ale myślę, że połowa przyszłego tygodnia by była idealna by grać.

czy tam jest nagroda na gospodarstwo czy na osobę?

No właśnie wygląda, że na osobę... Co trochę mnie dziwi, bo chyba Karlsbad miał wcześniej na gospodarstwo domowe.
Nie wiem, może ja czegoś nie dowidzę w tym regulaminie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5355936 Napisano: 08.09.2012 08:38:07 w Rossmann
rachel napisał(a):

okej juz chyba wiem...wygrał woolite i to na niego jest 40% a szkoda bo marzyłam o finish...a tak jak znizka 20% to i tak sie nie opłaca

To samo - tylko na Finish 40% mnie interesowało, a tak to... mail do kosza po prostu idzie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5354688 Napisano: 07.09.2012 07:46:21 w Kaufland konkursy
normafia napisał(a):

ziolko napisał(a):

lista laureatów wczorajszej bryzy to pomyłka emotka

Muszę przyznać, że dobrze się ubawiłam. Kiedyś za taką pomyłkę reszta forumowiczów spali mnie na stosie emotka

A niby dlaczego Ciebie? emotka

Poza tym ostatnio niestety zaczyna być normą, że kolejnym agencjom wszystko się pieprzy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5354248 Napisano: 06.09.2012 03:29:14 w Inne mniejsze markety
dolly napisał(a):

ale jaja sobie robicie emotka emotka emotka

Nikt sobie nie robi...
Właśnie dotarł zestaw Palmolive do mnie - mega! emotka
Żel pod prysznic, mydło w płynie, dezodorant w sztyfcie i jakieś przezroczyste nie-wiadomo-co, wygląda jak saszetka na pampersy emotka
Pampersów już (i jeszcze nie nosze) więc nie wiem na uj mi to...

Chyba mi się naprawdę ogólnie odechciewa konkursów. Zdecydowanie czas na urlop, to potem i z takiej ceratki się może ucieszę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5354146 Napisano: 06.09.2012 01:54:25 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

Kto wozi kosmetyki z Palmolive Leclerc ??

A rozsyłają już?
Mam nadzieję, że będą trochę lepsze, niż te opisywane swego czasu na forum... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5353665 Napisano: 06.09.2012 08:32:13 w Kaufland konkursy
nocti napisał(a):

Dla mnie nadal rekordzistą pozostaje Swiift. Już nawet MC przebili swoimi wpadkami... Przyznawanie nagród przed końcem konkursu, przyznawanie nagród osobom, które nie brały udziału... no i ciągła walka z mafią konkursową. Brawo!

Masz 100% racji! emotka
Ale wczoraj nawet 4Frame mnie wkurzyło. emotka
Wczoraj kończył się drugi etap BAM w Tesco (pierwszy w ogóle oficjalnie nie istniał). Hasełko obmyśliłam, pokulałam się do Tesco, i co?
Ano okazało się, że historia lubi się powtarzać - rzeczonej pasty brak; mało tego, nawet nikt w moim Tesco o takim cudzie (ani o konkursie) nie słyszał... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5353640 Napisano: 06.09.2012 08:17:34 w Kaufland konkursy
maria1980 napisał(a):

heh emotka to pewnie jakiś błąd,bo przecież oni weryfikują paragony itp-no to jak skonczył się wczoraj (myslałam ze wczesniej ,bo ktos pisał,ze przychodziła mu zwrotka z błędem)to co-dzisiaj juz dotarł paragon?:)
to na bank cos pokickane jest:)

Faksem może dotrzeć błyskawicznie emotka
Choć też myślę, że to pomyłka.

Niemniej mam już serdecznie dosyć wpadek wszystkich agencji po kolei... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5353030 Napisano: 05.09.2012 03:09:41 w Carrefour konkursy
kalka napisał(a):

mia napisał(a):

argo napisał(a):

ja tam akurat nie skromnie sadze,ze zasluzenie wygralem bonik emotka to haselko mi sie udalo...jak kiedys myslalem ze losuja to tutaj akurat watpie,bo ja szczescia w losowaniach nie mam...

Ależ oni tutaj nie losowali, bo trudno to tak określić... oni po prostu dostali amoku. emotka
Ewidentnie im się bazy ze wszystkich konkursów pomieszały.

A myślisz, że jak kręcą i losują, to lepszemu hasełku nie może wpaść nagroda??? Też może emotka

Oj, chyba mnie nie zrozumiałaś, oczywiście, że może - i nawet niewykluczone, że to akurat przeczytali i docenili! emotka

Poważnie napisałam, że nie losują. Oni po prostu przechodzą samych siebie. emotka
A w C4 udziału nie brałam, i chyba w żadnym innym konkursie Swifta na wszelki wypadek udziału nie wezmę. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5352991 Napisano: 05.09.2012 02:53:26 w Inne mniejsze markety
Weźcie jednak pod uwagę, że coraz mniej osób z forum ma ten chwalebny zwyczaj informowania o wygranej...
Niewykluczone, że dowiemy się kto wygrał dopiero z topu Czy wysyłają nagrody... bo tam się już wszyscy objawiają bez ogródek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5352979 Napisano: 05.09.2012 02:49:43 w Carrefour konkursy
argo napisał(a):

ja tam akurat nie skromnie sadze,ze zasluzenie wygralem bonik emotka to haselko mi sie udalo...jak kiedys myslalem ze losuja to tutaj akurat watpie,bo ja szczescia w losowaniach nie mam...

Ależ oni tutaj nie losowali, bo trudno to tak określić... oni po prostu dostali amoku. emotka
Ewidentnie im się bazy ze wszystkich konkursów pomieszały.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5352971 Napisano: 05.09.2012 02:47:05 w co chcielibyście wygrać?
Chyba już jestem na etapie, że cokolwiek... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5352964 Napisano: 05.09.2012 02:42:35 w Inne mniejsze markety
Niestety, ale jak dla mnie wygląda na to, że konkurs Viziriady został jednak rozstrzygnięty. emotka
Malo prawdopodobne, żeby sobie taka długa przerwę w informowaniu zrobili... Po co zresztą?

Znaczy, kolejny konkurs u mnie w plecy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5352684 Napisano: 05.09.2012 11:45:56 w Rossmann
silvia8 napisał(a):

mail z rossnet o nagrodzie z Jak pięknie być sobą emotka

To oni teraz maile będą wysyłać zamiast listy? emotka
Gratuluję emotka , to jeden z konkursów, które odpuściłam z uwagi na małą liczbę nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5352655 Napisano: 05.09.2012 11:27:27 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

a może już skończyli powieadamianie( emotka )tam wiele nagród nie było.

Mam nadzieję,że nie i patrząc na pierwsze dni i skuteczność osób z forum to wydaje mi się to mało prawdopodobne! emotka

A może ktoś odważny zadzwoni do nich i zapyta? emotka
Kurna, nawet pranie wieszać z komórka chodzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5352453 Napisano: 05.09.2012 09:04:24 w Inne mniejsze markety
majchrowski napisał(a):

Czy informowali z Intermarche odnoðnie konkursu Colgate i Palmolive???? Bo chyba nikt sie nie chwalił.

Sami z siebie to oni chyba nigdy nie poinformują. Pogonić ich telefonami trzeba. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0