Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pierońsko drogi ten konkurs dla mnie, bo kawy mam już dość, a słodycze (kalorie) mocno nie wskazane przed zimą. Już i tak Princessy zżeram
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dziwisz się dzieciakowi? Ja wcale!
W temacie, brak pieniędzy i to, że przez to myślenie o tym skąd je skombinować, nie moge sie skupić nad pracą. A jutro z kolei pewnie znowu będę się, durna, wgapiać w telefony...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nosz kurcze, to do kościoła dziś wypada, a nie do sklepu
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To jest mega dziwne.
Na tyle nagród i jeszcze losowania niby dzień po dniu...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No właśnie wygląda, że na osobę... Co trochę mnie dziwi, bo chyba Karlsbad miał wcześniej na gospodarstwo domowe.
Nie wiem, może ja czegoś nie dowidzę w tym regulaminie.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To samo - tylko na Finish 40% mnie interesowało, a tak to... mail do kosza po prostu idzie.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A niby dlaczego Ciebie?
Poza tym ostatnio niestety zaczyna być normą, że kolejnym agencjom wszystko się pieprzy...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nikt sobie nie robi...
Właśnie dotarł zestaw Palmolive do mnie - mega!
Żel pod prysznic, mydło w płynie, dezodorant w sztyfcie i jakieś przezroczyste nie-wiadomo-co, wygląda jak saszetka na pampersy
Pampersów już (i jeszcze nie nosze) więc nie wiem na uj mi to...
Chyba mi się naprawdę ogólnie odechciewa konkursów. Zdecydowanie czas na urlop, to potem i z takiej ceratki się może ucieszę...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A rozsyłają już?
Mam nadzieję, że będą trochę lepsze, niż te opisywane swego czasu na forum...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Masz 100% racji!
Ale wczoraj nawet 4Frame mnie wkurzyło.
Wczoraj kończył się drugi etap BAM w Tesco (pierwszy w ogóle oficjalnie nie istniał). Hasełko obmyśliłam, pokulałam się do Tesco, i co?
Ano okazało się, że historia lubi się powtarzać - rzeczonej pasty brak; mało tego, nawet nikt w moim Tesco o takim cudzie (ani o konkursie) nie słyszał...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Faksem może dotrzeć błyskawicznie
Choć też myślę, że to pomyłka.
Niemniej mam już serdecznie dosyć wpadek wszystkich agencji po kolei...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oj, chyba mnie nie zrozumiałaś, oczywiście, że może - i nawet niewykluczone, że to akurat przeczytali i docenili!
Poważnie napisałam, że nie losują. Oni po prostu przechodzą samych siebie.
A w C4 udziału nie brałam, i chyba w żadnym innym konkursie Swifta na wszelki wypadek udziału nie wezmę. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niewykluczone, że dowiemy się kto wygrał dopiero z topu Czy wysyłają nagrody... bo tam się już wszyscy objawiają bez ogródek
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ależ oni tutaj nie losowali, bo trudno to tak określić... oni po prostu dostali amoku.
Ewidentnie im się bazy ze wszystkich konkursów pomieszały.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Malo prawdopodobne, żeby sobie taka długa przerwę w informowaniu zrobili... Po co zresztą?
Znaczy, kolejny konkurs u mnie w plecy.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To oni teraz maile będą wysyłać zamiast listy?
Gratuluję
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A może ktoś odważny zadzwoni do nich i zapyta?
Kurna, nawet pranie wieszać z komórka chodzę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Sami z siebie to oni chyba nigdy nie poinformują. Pogonić ich telefonami trzeba.