Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kurier: Opek
Od razu mówię, że wystawię na Allegro, więc chętnych na kupno zapraszam na PW.
Dogadamy się!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Trzymaj za mnie kciuki, żeby przynajmniej piątek nie był pechowy (i nie o konkursy mi chodzi).
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Był już jakiś... ale nie pamiętam z czym. Wiem, że opisowy i odpuściłam, jak zobaczyłam ilość osób
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Także.
Wylot nastąpił po braku dzieci w wieku do 12 lat.
No sorry, ale dzieci nie będę sobie dokładać. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak chcesz ironię, to poczytaj sobie ze trzy-cztery strony w tył
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale coś mi się wydawało, że tam jeszcze keczup miał być, nie ino musztardy i przyprawy
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To samo dzisiaj zakupiłam
Ale powiem wam coś lepszego - w tej B-ce, w której byłam plakat jak wół z konkursem, na plakacie na naczelnym miejscu wielki proszek Vizir (39,90), a pod plakatem góra z tychże Vizirów ustawiona.
I tak sobie pomyślałam, że część tzw. mugoli z bólem węża w kieszeni i nadzieją na samochód kupi ten Vizir za 4 dychy i co gorsza, kupi jeden, a nie dwa, bo naprawdę trzeba się dobrze w literki wczytać, żeby zauważyć, że to mają być dwa produkty...
Dla mnie przesłanie całej tej wystawki jest oczywiste - kup wielki Vizir, nabij kabzę Biedronce i miej głupku nadzieję
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja mojego nie zmieniam.
Szczęśliwie, jak pisałam sprawa tego konkursu mnie nie dotyczy, ponieważ nie wygrałam w I etapie. Gdyby było inaczej zdecydowanie napisałabym do Rossnetu o weryfikację.
A teraz, sorry, ale mam lepsze rzeczy do roboty, niż przerzucanie się replikami w tym topie. Zatem, od mojej strony koniec.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jasne.
Tu bezpośredni:
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Zasady.aspx?contestId=1118
A tu nasz w bazie:
https://www.e-konkursy.info/articles-2-97787.html Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to chyba któraś z nas ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
1. Odpowiedz na 4 pytania, uzupełnij dane osobowe, zaakceptuj regulamin.
2. Na podstawie odpowiedzi na pytanie otwarte Komisja Konkursowa wyłania 300 laureatów
3. Laureaci otrzymują zestaw produktów Cleanic Professional
4. Po odebraniu produktów testują je w domu i mają możliwość przystąpienia do 2-go etapu zabawy
5. Dzielą się opinią nt. testowanych produktów i mają możliwość wygrania nagród:
- 10x500 zł na karcie podarunkowej Rossmann – nagrody główne
- 100 x zestaw produktów Cleanic o wartości 50 zł – nagrody II-go stopnia
Tak pięknej definicji szachrajstwa nie widziałam już dawno
Tak samo można by napisać, jak Aerdna popełniła plagiat: Trzeba było zrobić to samo i wygrać!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Z tego, co pamiętam w zeszłym roku była dokładnie taka sam sytuacja.
Wtedy podniósł się raban na forum, ktoś tam dał znać do Rossnetu i zweryfikowali listę II etapu, biorąc pod uwagę tylko tych, co wygrali w I.
Wtedy też nie wygrałam w I etapie, więc problem mnie nie dotyczył, podobnie jak i nie dotyczy teraz.
Teraz widocznie wszyscy z forum, co wygrali w I etapie, w II też coś wygrali i są zadowoleni, skoro jest tak cicho i sielsko...
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
3. Laureaci (I etapu) otrzymują zestaw produktów Cleanic Professional
4. Po odebraniu produktów testują je w domu i mają możliwość przystąpienia do 2-go etapu zabawy
5. Dzielą się opinią nt. testowanych produktów i mają możliwość wygrania nagród.
Pełen tekst tutaj:
https://www.e-konkursy.info/articles-2-97787.html
Koniec, kropka, amen.
Zdania nie zmienię. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nocti, zapytam wprost - a czy Ty brałaś udział w I etapie?
Sorry, ale ta wszechobecna hipokryzja zaczyna mnie denerwować i chyba muszę się zgodzić z postem Barbórki.
Oczywiście, że można było znaleźć ukryty link, ale Rossnet zakładał zawsze do tej pory udział w I etapie. To, że tym razem nie było tego w regulaminie to z pewnością przeoczenie. I nie chodzi tu o przekroczenie jakichś norm prawnych, ale wyłącznie norm etycznych, bo circa 75% uczestników tego tematu tkwiło w głębokim przekonaniu, że ten konkurs im się nie należy, a z tego jakieś 25% z tego powodu ten konkurs odpuściło.
I jasne, że wysokość nagród też jest tu powodem - powodem, że zaczynamy ukrywać konkursy - jak to mówisz, my konkursowicze - sami przed sobą.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na pewno doliczyło.
Ja oddałam jeszcze jeden, z konta męża.
Też doliczyło. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O to jak miło, że nie zagłosowałam...
Basiu, głos dla Ciebie!
Ale kurcze niezłą tę weryfikację robią, z smsami!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A u mnie kompletnie żadnych ankiet od pewnego czasu, zastanawiam się czy to nie przez tę pocztę na Onecie. No ale jak wchodzę na GFK, to tam też żadnych badań nie ma
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Moja cholerna uczciwość (naiwność)...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Po czarnym piątku, czarny poniedziałek, pusty wtorek... Co dalej?