Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5310870 Napisano: 02.08.2012 11:27:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przenośne DVD Panasonic od Smolara-Henkel emotka
Kurier: Opek

Od razu mówię, że wystawię na Allegro, więc chętnych na kupno zapraszam na PW.
Dogadamy się! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5310592 Napisano: 02.08.2012 09:00:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
vilemo napisał(a):

mia napisał(a):

Po czarnym piątku, czarny poniedziałek, pusty wtorek... Co dalej? emotka

pełna środa emotka trzymam kciuki emotka

Nic z tego Vilemo, środa tyż była pusta... i czwartek łysy emotka
Trzymaj za mnie kciuki, żeby przynajmniej piątek nie był pechowy (i nie o konkursy mi chodzi). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5310523 Napisano: 02.08.2012 08:25:15 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

było już tak kiedyś w jakimś konkursie na rossnet, że aż tylu uczestników było? teraz juz ponad 17 tys z tym żelem do mycia twarzy...

Był już jakiś... ale nie pamiętam z czym. Wiem, że opisowy i odpuściłam, jak zobaczyłam ilość osób emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5310252 Napisano: 01.08.2012 09:27:56 w GFK
madzia34 napisał(a):

+10 leki u meza

Także.
Wylot nastąpił po braku dzieci w wieku do 12 lat. emotka
No sorry, ale dzieci nie będę sobie dokładać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5310071 Napisano: 01.08.2012 07:38:55 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

Nie agresja, ale pytanie z ironią... ;/

Jak chcesz ironię, to poczytaj sobie ze trzy-cztery strony w tył emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5310000 Napisano: 01.08.2012 06:49:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wreszcie Kamis kibica z FB - po interwencji.
Ale coś mi się wydawało, że tam jeszcze keczup miał być, nie ino musztardy i przyprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5309626 Napisano: 01.08.2012 02:01:40 w Inne mniejsze markety
cc_investigator napisał(a):

U mnie dokładnie to samo najtaniej wychodzi BAM 2x 5,99
Na paragonie: pasta Blend (mam nadzieję, że wystarczy).

To samo dzisiaj zakupiłam emotka

Ale powiem wam coś lepszego - w tej B-ce, w której byłam plakat jak wół z konkursem, na plakacie na naczelnym miejscu wielki proszek Vizir (39,90), a pod plakatem góra z tychże Vizirów ustawiona.
I tak sobie pomyślałam, że część tzw. mugoli z bólem węża w kieszeni i nadzieją na samochód kupi ten Vizir za 4 dychy i co gorsza, kupi jeden, a nie dwa, bo naprawdę trzeba się dobrze w literki wczytać, żeby zauważyć, że to mają być dwa produkty... emotka

Dla mnie przesłanie całej tej wystawki jest oczywiste - kup wielki Vizir, nabij kabzę Biedronce i miej głupku nadzieję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5309570 Napisano: 01.08.2012 01:21:15 w Rossmann
Ok, każdy ma swoje zdanie.
Ja mojego nie zmieniam. emotka
Szczęśliwie, jak pisałam sprawa tego konkursu mnie nie dotyczy, ponieważ nie wygrałam w I etapie. Gdyby było inaczej zdecydowanie napisałabym do Rossnetu o weryfikację.

A teraz, sorry, ale mam lepsze rzeczy do roboty, niż przerzucanie się replikami w tym topie. Zatem, od mojej strony koniec.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5309554 Napisano: 01.08.2012 01:09:26 w Rossmann
Bez ironii? Tak jak przy każdym konkursie - czyli bez żadnego związku z etapami. System blokuje możliwość udzielenia odpowiedzi więcej niż jeden raz i ja rozumiem to przede wszystkim jako ostrzeżenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5309543 Napisano: 01.08.2012 01:05:27 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

Chyba ty Mia nie czytasz ze zrozumieniem... napisali Laureaci mają możliwość { ...} czyli co kt. laureatami nie są również mogą mieć możliwość.. nie napisali tylko laureaci albo wyłącznie laureaci...

dziewczyno ogarnij się bo czytać się nie da takich bzdur... laureat to osoba wybrana w I etapie... ktoś kto nie został wybrany w I etapie nie jest laureatem... czy szkoła teraz nie uczy myślenia? Boże widzisz i nie grzmisz... dla mnie osobiście taka sytuacja jak z tym konkursem jest chora...

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5309540 Napisano: 01.08.2012 01:03:36 w Rossmann
aneczka155 napisał(a):

mia mogę prosić o link do regulaminu?

Jasne.
Tu bezpośredni:
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Zasady.aspx?contestId=1118
A tu nasz w bazie:
https://www.e-konkursy.info/articles-2-97787.html Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5309517 Napisano: 01.08.2012 12:53:49 w Rossmann
aneczka155 napisał(a):

Ja nadal nie rozumiem oburzających się.Przecież regulamin nie zabraniał brać udziału tym, którzy nie wygrali w I etapie.

No to chyba któraś z nas ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. emotka
1. Odpowiedz na 4 pytania, uzupełnij dane osobowe, zaakceptuj regulamin.
2. Na podstawie odpowiedzi na pytanie otwarte Komisja Konkursowa wyłania 300 laureatów
3. Laureaci otrzymują zestaw produktów Cleanic Professional
4. Po odebraniu produktów testują je w domu i mają możliwość przystąpienia do 2-go etapu zabawy
5. Dzielą się opinią nt. testowanych produktów i mają możliwość wygrania nagród:
- 10x500 zł na karcie podarunkowej Rossmann – nagrody główne
- 100 x zestaw produktów Cleanic o wartości 50 zł – nagrody II-go stopnia

aneczka155 napisał(a):

Za gapowe się płaci.
No naprawdę dziwię się, że tyle szumu o nic.

Tak pięknej definicji szachrajstwa nie widziałam już dawno emotka
Tak samo można by napisać, jak Aerdna popełniła plagiat: Trzeba było zrobić to samo i wygrać! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5308994 Napisano: 01.08.2012 08:07:03 w Rossmann
Cleanic ma szczęście do afer...
Z tego, co pamiętam w zeszłym roku była dokładnie taka sam sytuacja.
Wtedy podniósł się raban na forum, ktoś tam dał znać do Rossnetu i zweryfikowali listę II etapu, biorąc pod uwagę tylko tych, co wygrali w I.
Wtedy też nie wygrałam w I etapie, więc problem mnie nie dotyczył, podobnie jak i nie dotyczy teraz.

Teraz widocznie wszyscy z forum, co wygrali w I etapie, w II też coś wygrali i są zadowoleni, skoro jest tak cicho i sielsko... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5308763 Napisano: 31.07.2012 10:04:29 w Rossmann
I cytat z bazy:
3. Laureaci (I etapu) otrzymują zestaw produktów Cleanic Professional
4. Po odebraniu produktów testują je w domu i mają możliwość przystąpienia do 2-go etapu zabawy
5. Dzielą się opinią nt. testowanych produktów i mają możliwość wygrania nagród.
Pełen tekst tutaj:
https://www.e-konkursy.info/articles-2-97787.html

Koniec, kropka, amen.
Zdania nie zmienię. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5308762 Napisano: 31.07.2012 10:01:52 w Rossmann
nocti napisał(a):

Nikogo nie atakuję i nikogo nie bronię, ale jeśli udział był możliwy tylko po otrzymaniu magicznego linka od koleżanki to chyba nie jesteśmy na forum konkursowym. emotka Tutaj chyba zdecydowana większość potrafi odnaleźć ukryty konkurs na stronie rossnet. To nie pierwszy i nie ostatni, którego nie ma na stronie głównej. Całkiem niedawno był Rimmel, a później konkurs, w którym wzięło udział 9 osób (?). Już jakiś czas temu był też ukryty Air Wick. Tak naprawdę pretensje w tym przypadku wynikają raczej z wartości nagrody, a nie z samego faktu wzięcia udziału w konkursie, w którym to regulamin nie wprowadzał ograniczeń, a wprowadzili je sobie sami potencjalni uczestnicy.

Nocti, zapytam wprost - a czy Ty brałaś udział w I etapie?
Sorry, ale ta wszechobecna hipokryzja zaczyna mnie denerwować i chyba muszę się zgodzić z postem Barbórki.
Oczywiście, że można było znaleźć ukryty link, ale Rossnet zakładał zawsze do tej pory udział w I etapie. To, że tym razem nie było tego w regulaminie to z pewnością przeoczenie. I nie chodzi tu o przekroczenie jakichś norm prawnych, ale wyłącznie norm etycznych, bo circa 75% uczestników tego tematu tkwiło w głębokim przekonaniu, że ten konkurs im się nie należy, a z tego jakieś 25% z tego powodu ten konkurs odpuściło.
I jasne, że wysokość nagród też jest tu powodem - powodem, że zaczynamy ukrywać konkursy - jak to mówisz, my konkursowicze - sami przed sobą. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5308630 Napisano: 31.07.2012 08:55:00 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

YYyy, wydaje mi się, że oddałam głos. Wpisałam kod z smsa, klikam dalej i nic nie przechodzi?

Na pewno doliczyło.

Ja oddałam jeszcze jeden, z konta męża. emotka
Też doliczyło. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5308222 Napisano: 31.07.2012 05:42:40 w Wkurza mnie...
bachacz napisał(a):

Ja jestem żywo zainteresowana konkursem staropolanki i jeśli piszecie o tym co ja myślę to powiem tak ,skombinował z linkiem sobie tak,że nie widać na co się głosuje ale sprawdziłam okazuje się ,że to praca pana Rogaczewskiego -wcześniej lawinowo przybywało mu głosów (jest na to specjalne konkursowe określenie) przez jeden weekedn a nawet parę godzin przybyło tyle ,że ja uczciwie zbierając (-a uwierzcie niewielu chce głosować i ciężki to kawałek chleba) przez przeszło 3 tygodnie nie jestem w stanie nazbierać.Proszę jeśli komuś zbywa głos wszystkim ,tylko nie jemu .

O to jak miło, że nie zagłosowałam... emotka

Basiu, głos dla Ciebie! emotka
Ale kurcze niezłą tę weryfikację robią, z smsami! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5308150 Napisano: 31.07.2012 05:07:24 w GFK
kamila10001 napisał(a):

u mnie leczenie 163 pkt i multimedia 255 pkt tylko co tam tak pusto w tym sklepiku?

A u mnie kompletnie żadnych ankiet od pewnego czasu, zastanawiam się czy to nie przez tę pocztę na Onecie. No ale jak wchodzę na GFK, to tam też żadnych badań nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5307877 Napisano: 31.07.2012 02:08:41 w Rossmann
No to super, ja założyłam automatycznie, że skoro konkursu nie ma na stronie, i link poszedł na maila, to mogą wziąć udział tylko laureaci I części. emotka
Moja cholerna uczciwość (naiwność)... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5307552 Napisano: 31.07.2012 11:41:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Normalnie czarny tydzień, czarny piątek... emotka
Nic z tego na co liczyłam.
Nawet Avanti mnie załatwiło - 5 minut przed północą wysłałam zgłoszenie, a oni w południe posłali eski do wygranych... Kolejni błyskawiczni? emotka

Po czarnym piątku, czarny poniedziałek, pusty wtorek... Co dalej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0