Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i przed chwilą wysłałam, tyle że: wizyta gości przedłużyła się do 23, oczka mam po winku maślane i umysł ździebko też i weny mi to jakoś nie dodało, wręcz przeciwnie. Efekt - została sama osnowa, trochę przybredzona po boczkach i tyle.
Nie cierpię tego - oddawać konkurs walkowerem
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ano, i ja biorę udział dzięki jednej wspaniałej osóbce!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No niestety, wcześniej nie miałam czasu, a za moment mam gości i nie powiem im, żeby poczekali, bo ja muszę podjechać do Biedronki
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W Tchibo chyba raczej nie publikują. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak ktoś nie chce tutaj pisać, to bardzo proszę o PW, po co się mam łudzić i gapić w te telefony...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niech mi ktoś jeszcze powie, że konkurs w Stokrotce był rozwiązany prawidłowo, a ci, co nie wygrali, i narzekają, bo nie są w stanie znieść porażki...
Zastanawiam się tylko, co zrobić z dwoma paragonami na Leclerc, czy odżałować kasę na dwa smsy i posłać zgłoszenia, no i jeszcze pytanie kiedy, żeby się zmieścić przed zakończeniem konkursu?
Pewnie najlepiej dzisiaj.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie brałam udziału, ale tu są jakieś informacje
https://www.e-konkursy.info/forum/post-870386-cat-1-pg-2.html Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To te plusy były chyba u Ciebie, bo u mnie tylko minusy
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Olaboga, było czy nie było, ale oficjalnie tego konkursu też nie było.
Nie denerwuj mnie teraz, że mogłam wziąć udział w konkursie, gdzie do wygrania były karty po 500, i nie wzięłam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O tak... A w szczególności Visa mnie wkurza - od wczoraj stos maili - to jedyny efekt mojego udziału w loterii
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Szkoda, fajne nagrody.
Jednak zakładam, że skoro konkurs był do wiadomości tylko tych co wygrali w I etapie, to niestety pozostali muszą się obejść smakiem.
Mogę najwyżej sobie pluć w brodę, że nie wygrałam wtedy.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dodam tylko tyle, że:
1) Wiem, że nie wszyscy tak robią, w sensie kont, starterów itd. dlatego napisałam większość.
2) Nie mam zamiaru bronić czynu, bronię osoby, po prostu z czystej sympatii i dlatego że wiele razy mi pomogła (nie w żadnym oszustwie), w tym wsparła duchowo...
3) Zgadzam się, że mówienie o odwadze nie ma sensu i gdyby Rossnet nie opublikował zgłoszeń, pewnie wszystko by było miło i kolorowo.
4) Zakładam jednak, że tak bolesna nauczka, wstyd na forum, Rossnecie, odsyłanie nagrody itd. jest wystarczającą karą...
5) Reasumując, nie widzę powodu do radości, usprawiedliwiania i peanów, ale nie mam też ochoty uczestniczyć w forumowym linczu.
Koniec tematu z mojej strony - wracam do swoich konkursów
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Gourmet... 40 smsów poszło się rąbać
A reszta? W resztę nie gram
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Choć jak chodzi o plagiaty to jestem bez winy, ale kamieniami nie mam zamiaru rzucać.
Większość z konkursowiczów ma mniejsze czy większe oszustwa na sumieniu (tak, tak, nie omijajmy tego słowa) - a to ileś starterów, czy kont na Rossnecie, a to dane na innych członków rodziny, bo tak by tylko jedna nagroda wpadła, a już cuda się dzieją, gdy regulaminowo jest jedna nagroda na gospodarstwo domowo - wtedy i pół wsi na listach laureatów widnieje...
Ktoś powie, ale to mniejsze oszustwo niż plagiat...
Mniejsze? Może tak, może nie. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
W każdym razie nie pretenduję do miana anioła uczciwości i dlatego niczym nie rzucam.
Aerdna, czekałam na Twój ruch.
I nie zawiodłam się!
Wyobrażam sobie, jak się teraz czujesz...
Myślę, że to wystarczająca kara.
A gdy minie czas pokuty, mam nadzieję, że wrócisz do tego wątku, którego duszą przecież jesteś.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oj tam, jak nie masz co zrobić z tymi 140 zł, to ja je wydam i nie na waciki
A pomyśl sobie, że mogli nie zadzwonić i byłabyś -60, a nie +140!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bo widzę aparat cyfrowy i inne atrakcyjne nagrody.
Czyli może być np. jeden aparat na cały konkurs i atrakcyjne smycze od RMF?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja wczoraj raz spróbowałam w Akropol wieczorem, to najlepiej byłam 14 metrów i dalej już mi się nie chciało próbować.
A teraz znowu ten Akropol widzę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To może się i skuszę... Wyświetl w wątku >>