Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5295582 Napisano: 20.07.2012 10:26:59 w Wkurza mnie...
emilka1705 napisał(a):

kalisto masz świętą rację.

kalisto1986 napisał(a):

O co wy się sprzeczacie ? emotka Od dawna wiadomo, że większość agencji losuje lub wybiera aby wybrać. Żeby przeczytać wszystkie hasła dokładnie i z nich wybrać najlepsze, musiałaby komisja debatować nie dzień, czy dwa ...
Dużo agencji zauważyło, że lepiej szybciej rozwiązać konkurs byle jak, niż mieć na głowie stado rozwścieczonych konkursowiczów, którzy wciąż dzwonią z pytaniem kiedy będą wyniki.
Jeszcze niedawno były agencję w których wygrywały na prawdę ambitne hasła i te wygrane cieszyły niesamowicie, a teraz skoro w jednym i tym samym konkursie wygrywa hasło ambitne i totalna szmira, nikt mi nie wmówi, że czytali.
I nie odnoszę się tylko do konkursu w stokrotce, ale również do innych.
Wkurza mnie właśnie to, że ostatnio wśród agencji jest coraz większa tendencja do losowań, aniżeli wybierania na prawdę dobrych haseł.

emotka

I w ten sposób kalisto pogodziła wszystkich emotka

Znowu leje... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295441 Napisano: 20.07.2012 07:46:38 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

a mnie wkurza , że jestem daleko od konkursów, paragonów i wygranych ,nawet nie chce mi się polskiego startera do telefonu włożyć , kapie mi za kołnierz i w ogólnie jest ...
mokro , zimno i do domu daleko

Pola, to u mnie dokładnie wszystko to samo, z ta jedna różnica, że do domu blisko. emotka
Trzymaj się! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295418 Napisano: 20.07.2012 07:32:19 w Wkurza mnie...
Nie zdążyłam edytować:

A to co mnie naprawdę wkurza, to watek paragonowy - dzięki któremu przewidzianej w regulaminie rezerwy nie będzie, bo wszyscy (prawie) ochoczo sprzedają, co im zostało emotka

A ja swoje cztery sobie na grillu upiekę, ot co... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295413 Napisano: 20.07.2012 07:27:56 w Wkurza mnie...
picola napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

a mnie wkurza jeszcze jedno. Czytam forum i jak ktoś wygra to konkurs był śliczny fajny i hasła napisał śliczne itd, a jak nie wygra to konkurs był ustawiany, losowany, oszukany. Kurcze no...

mnie też to wkurza i to nawet bardzo, no i te argumenty, ja nie wygrałem = agencja schodzi na psy emotka

Ej tam, przesadzacie, nie zauważyłam nic takiego dzisiaj w wątku o Stokrotce. A że jak ktoś nie wygrał jest wsciekły, to normalka emotka
W tym i ja, bo już sobie planowałam, na co spożytkuję te karty ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295322 Napisano: 20.07.2012 06:23:14 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

A mnie wkurzyła Stokrotka, w ost dzień puściłam 5 paragonów na Olimpijski i kurna widzę, że w pt w południu już puszczali eski. Pewnie nawet nie czytali esków z ost dnia emotka .

kaki76 napisał(a):

ja wygralam w stokrotce ostatniego dnia a wkurza mnie pogoda co chwile pada

To jeszcze nie dowód, że z ostatniego dnia czytali emotka

Wszystko mnie wkurza: brak pieniędzy, pogoda, Stokrotka i moja święta naiwność przede wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295313 Napisano: 20.07.2012 06:16:02 w Inne mniejsze markety
ktosiu napisał(a):

Żeby statystyka sms-ów ze Stokrotki była wiarygodniejsza, musicie jeszcze uwzględnić operatorów emotka

Dokładnie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295135 Napisano: 20.07.2012 04:35:25 w Inne mniejsze markety
aerdna napisał(a):

Aniu, jakie 40 ? Tam tylko 18 emotka

Porównajmy to do ilości w Stokrotce... Ech, wszystkiego mi się dziś odechciewa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294905 Napisano: 20.07.2012 01:33:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
O teraz to mnie diabli wzięli - kompletna porażka w Stokrotce, smsa z Odlotowych brak emotka emotka
W Smolarze przy tak małej ilości nagród, to już w ogóle kaplica...

Tylko finanse topnieją, zamiast procentować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294894 Napisano: 20.07.2012 01:24:14 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

dzięki za info,to po ptokach....
ehh, kiedy mnie ktoś doceni, moje wypociny znaczy się emotka

No niestety... Cztery paragony, cztery smsy i nic...
A ja już widziałam wreszcie jakąś gotówkę u siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294526 Napisano: 20.07.2012 09:33:16 w TESCO konkursy
Oj, faktycznie spojrzałam teraz w ten regulamin i jest tylko, że na zlecenie Tesco... słowa o Henkelu nie ma... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294518 Napisano: 20.07.2012 09:27:13 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Maa - bardzo mocno współczuję, po raz kolejny wychodzi cudowność tej agencji. Widać, że u nich bezpośrednio nic nie wywalczycie, może uderzyć do właściciela marki (Henkel?) ?

myślicie ze Henkela coś interesuje taka sprawa? Organizatorem było tesco...

Ale PUR jest Henkela.
Ja bym tam pisała wszędzie, gdzie się da, z hasłem, że zwątpiłam w wiarygodność marki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294430 Napisano: 20.07.2012 08:21:42 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

Myślicie, że faktycznie będą dzwonić? Przecież oni raczej eski puszczają emotka

Z główną swego czasu Smolar dzwonił do mnie.
Z tym, że dość dawno to było.
A ostatnio na bilety Euro w Inter, gdzie nagród było maleńko, puszczali eski z informacją, żeby oddzwonić... Czort wie, co teraz wymyślą.

Ale tych nagród jest tak mało, że mogą się faktycznie do wszystkich już pofatygować. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294424 Napisano: 20.07.2012 08:17:57 w TESCO konkursy

Maa - bardzo mocno współczuję, po raz kolejny wychodzi cudowność tej agencji. Widać, że u nich bezpośrednio nic nie wywalczycie, może uderzyć do właściciela marki (Henkel?) ?

Powiem, że gdybym tu brała udział, to szlag by mnie na miejscu trafił!
Tym bardziej, że od x czasu usiłuje wygrać odkurzacz, bo mój się sypie.
Chyba pocięłabym tę agencję!
Maa, pisz reklamacje i nie odpuszczaj!
Czy oni naprawdę wierzą w to, ze zamkną ludziom buzie płynem do naczyń? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294416 Napisano: 20.07.2012 08:12:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No niestety, nie wszyscy mają Simply.
Pomijając, że dostaje już wysypki na słowo piłka.

Znowu na nic dziś nie czekam - niech chociaż przyszły tydzień będzie lepszy!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294254 Napisano: 19.07.2012 11:00:39 w NA CO CZEKAMY?
Mam propozycję nie do odrzucenia - może ktoś, kto następny będzie kopiował, ścieśni to trochę, bo za chwilę to jeden post całą stronę zajmie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294199 Napisano: 19.07.2012 09:35:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

Huraaaa
Jest wiadomość od Kuchni+, że bilety zostały pomyłkowe wysłane z taka datą emisji. Postarają się o właściwe tj z data 23-26 emotka

I przyślą 26-go? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5293864 Napisano: 19.07.2012 05:20:33 w Carrefour konkursy

no właśnie widzę. I ten konkurs palmolive w rossmanie to mnie trochę bolał, nie powiem. Pozostałych nie kojarzę.
Ja nawet rozumiem, że nie ujawniamy konkursów, bo konkurencja... Logiczne. Ale, że później chwalimy się wygraną - to nie. A że szukamy paragonu? Tego to już nawet nie byłam sobie w stanie wyobrazić...

Nie kojarzysz, bo ich nie było w bazie, a na forum była głucha cisza. Ożywiło się dopiero w MDW po rozwiązaniu, no i było w jakimś topie małe, subtelne piekiełko o Playboya, a jeszcze mniejsze i bardziej subtelne o Lenor-Stokrotkę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5293852 Napisano: 19.07.2012 05:13:11 w Carrefour konkursy
Wyżej wypisałam dwa pozostałe - nawet dwa i pół emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5293847 Napisano: 19.07.2012 05:10:27 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

Też sobie tak myślę, nie interesuje mnie kto/gdzie/jak, ale gdy ktoś gra solo, to już do końca, a nie - jak ostatnia menda i cienias z jajami wielkości pistacji - szuka potem paragonu emotka To już trzeci taki konkurs ostatnio, durność z głupotą w szranki stanęła...

emotka emotka emotka
Joan, uwielbiam Cię! emotka

Ale co racja to racja - ja kojarzę utajonego Playboya ogólnopolskiego i jakiś Lenor w Stokrotce.
Teraz to. emotka
Grill mi lata i powiewa, szczególnie elektryczny, Knorra już mam po dziurki w nosie, ale ludzie - nie róbcie sobie jaj!
Korzystacie z tego forum i z bazy, to czasem coś łaskawie dorzućcie! emotka

P.S. Jeszcze Rossmann Palmolive, ale tu też Graf dał po garach, więc tego tak do końca nie wliczam... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5293603 Napisano: 19.07.2012 01:58:25 w TESCO konkursy
beata28 napisał(a):

Akurat Pludry to ja, w Pura nie grałam
wcale wygrałam w Olay a tam mnie na liscie nie ma. emotka

Żartujesz... emotka
No to pojechali zdrowo po bandzie kolejny raz. Wyświetl w wątku >>
0 0