Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A najlepiej zadzwoń do Rossnetu, albo niech ze sklepu się skontaktują z Rossnetem...
U mnie sami dzwonią i się dowiadują co z nagrodami, a do córki to ostatnio pani w drogerii wzięła nr telefonu, jak jeszcze podkładu nie było, miała się kontaktować, jak przyjdzie nagroda i ostatnio właśnie do niej zadzwoniła na komórkę, że już przyszedł podkład, zaprasza po odbiór itd.itp. - siwe dymy normalnie!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Same znajome nazwiska widzę - nie ma to jak ukryty konkurs
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No toż kurcze, bloblebla2, hece se robisz?
Też mam lakier, a w tamtym nie brałam udziału, więc trudno, żebym była na liście
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mnie tez nie ma i nie tyle jestem zawiedziona (nagroda mało wypasiona
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to mam nadzieje, że tu się już do niczego nie przyczepią
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeszcze zadzwonią!
Swoja drogą, drugiej tak ślimaczącej się z telefonami agencji chyba nie ma...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Żadne tam kosmetyki mnie nie interesowały, Daxe i inne, ale tabletki do zmywarki, to bardzo! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I nie tylko Ty - jak Graf chyba w ostatnim dniu konkursu wrzucił regulamin na stronę, a na forum nikt z wiedzących paszczy nie otworzył, nawet w Teraz...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aż dziwne. Albo mi nie pasowało, albo zapominałam. Może w sierpniu wrócę do Rossnetu.
Na razie będę dopingować innych
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O Boże...
(*)
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki, bo już myślałam, że jakaś pomroczność jasna na mnie spadła
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A mam jeszcze jedno pytanie - o Tchibo Tesco.
Mimo, że ta agencja mnie tępi niemożebnie, chciałam dziś podjąć jeszcze jedna próbę.
Czy zgłoszenie musi być w dniu zakupu?
Bo gdzieś wsciekly tak pisał, a ja tego absolutnie nie widzę w regulaminie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki, no toż co ona mi plotła...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Myślę, że nie.
Coś mało tego w piątek było. Tak jakby sobie zostawili wykończenie na poniedziałek.
Czy dostał ktoś od nich potwierdzenie maila?
Specjalnie panią pytałam przez telefon i powiedziała, że jak zaznaczę odpowiednią opcję to ależ oczywiście...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie tak. Masz szansę i masz paragon = masz nagrodę!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba nie ma.
Pewnie jak zwykle - w razie czego piszesz do organizatora konkursu z reklamacja i tam Ci mówią, gdzie się masz zwrócić.
A czy ktoś w ogóle sprawdzał to cudo, czy działa? Moja siedzi w pudełku nie rozpakowana, bo i tak się na tym nie znam kompletnie. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Masz świętą rację! W Tesco nie liczyłam na nic i wygrałam, a tu czekałam już prawie na pewniaka, nadymając się, że kosmetyki mnie nie interesują i co? I nokaut - nawet kosmetyków brak!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wszystko masz na ostatnich trzech stronach, od 56 zaczynając