Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie muszę też mówić, że postawiłam na Niemców, czyli na bank wygra Portugalia!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja 3 p. i 927 miejsce
Chyba se dam na spocznij z moja intuicją
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chodzi Ci o maila?
W konkursie na Dzień Matki dochodziło natychmiast i trzeba było kliknąć w link - potwierdzić przeczytanie, żeby kartka została zaliczona
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bobilcia, kochana, spóźnione ale szczere - następnych wspaniałych trzydziestek i niech ten czas coraz wolniej płynie, a nie coraz szybciej!
He he, ja mam dużo więcej niż Ty i tez się czuję na 18 - to się nie zmieni!
Wszystkiego naj, naj, naj!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może ktoś do nich zadzwoni o te dwa konkursy?
tel. 42 -61-39-700
Kiedyś jak dzwoniłam, to tego samego dnia chyba jeszcze wrzucili wyniki.
Niestety nie mam nic na karcie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzisiaj mamy 08.06.
No to moim zdaniem nie ma żadnych szans, żeby się wyrobili. Chyba, że puszczą smsy, albo... zatrudnią wsparcie.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki - ja chyba faktycznie się w tą głowę za mocno stuknęłam, że na to nie wpadłam
Wychodzi na to, że brałam, ale skoro nawet tego udziału nie pamiętam, to na pewno nie było to żadne ambitne zgłoszenie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeśli faktycznie mają zamiar dzwonić, to jeszcze co najmniej tydzień trzeba doliczyć na informowanie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tylko, że ja ani rusz nie mogę sobie przypomnieć, czy brałam w nim udział
Ale na 90% odpuściłam... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I nawet brak pieniędzy + niezapłacony ZUS z dwóch miesięcy jakoś dzisiaj mniej mnie przygnębia - w końcu kiedyś musi się coś odmienić na lepsze!
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki!
Czyli nie ma to znaczenia i moje sugestie były błędne - o to mi właśnie chodziło.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak się zastanawiam... Czy wygrał u nich w tym konkursie ktoś, kto nigdy nie wygrał u nich wcześniej?
Bo mam dziwne wrażenie, że stawiają tylko na osoby, których dane mają - choć nie mam pojęcia, w jakim celu
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I fakt, że życie może w kilka sekund zweryfikować wszystkie plany.
Zamiast zrobić dzisiaj, to co miałam w planie, przejechałam się po 14-tej karetką do szpitala. Przed 20-tą mnie wypuścili szczęśliwie (obserwować mam się w domu), ale czuje się fatalnie i nie wiem, jak dam radę jutro wyruszyć na zaplanowaną wycieczkę
W dodatku widzę, że dzisiaj po południu obdzwonili Spa Intermarche, a miałam takie nadzieje co do tego konkursu. O Colgate już nie wspomnę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak średnio co godzinę mu się odmienia widać...
No cóż, nie będę za chwilę w pracy wymieniać starterów, więc mogę mieć najwyżej nadzieję, że jeśli mnie wylosują, to nie dzwonią tylko raz
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak, tylko myślałam, że już po rybach i dlatego się dziwię...
To tak na raty informują?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak tylko nam się uda p. Sławka wypchnąć z samolotu, to masz jak w banku!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie śmiałam tego sama sugerować...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Rany, nie wiem...
Za dużo tych piłek konkursowych. W smsie mam tylko, że wygrana piłka w Tesco i wkleić dane na ich stronę.
Ale z tego z Colą to nie informowali? Przecież wsciekly pisał coś o finale. Nic już nie rozumiem
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ino guzik mi z tego przyszło...
A może dla mnie kino szykują, czy co tam było do wygrania?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Który to konkurs był? Te piłki to mi się niedługo śnić zaczną