Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki, to jak do piątku się nie doczekam telefonu, to wyślę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A tak a propos jeszcze tego grilla, czy jest sens czekać na telefon od pani, czy można od razu wysyłać oświadczenie z paragonem?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ty już wiesz za co
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba różnie. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
na numer 80101
30 minut do Orange
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale chyba najlepiej zadzwonić do nich i się zapytać. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to faktycznie do wygrania...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
15000 bonów?
Chyba w zdrapkach, po 10 zł, pod warunkiem zakupu za 50...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zatem po co ją piszesz?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie, ja kiedyś wieki temu kupiłam telefon... bez ładowarki. Faktycznie, ładowarka nie była wyszczególniona w opisie, a ja podświadomie założyłam, że oczywiście będzie.
Nawet nie było sensu się kłócić - moja wina.
Od tego czasu bardzo dokładnie czytam wszystkie opisy, a jak co, to pytam na maila, czy to lub tamto.
Moim zdaniem też nie ma szans, a już zwracanie kosztów przesyłki wte i wewte, to byłoby kuriozum - tego nikt nie robi.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeśli ktoś pisał, że miał z 27.05, to wygląda na to, że tak...
Przynajmniej święty spokój!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kali, ja już byłam na kajakach... Kostki od rąk mnie bolały od zaciskania na wiosłach z przerażenia.
Dla mnie nadaje się tylko Kanał Brdy, gdzie wody jest po pas - tam mi się podobało.
A to bedzie konkretna rzeka - dodam, że ja już jak stoję na moście i patrzę w dół to dostaję psychozy, przy tym oczywiście nie umiem pływać
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Spadł mi termometr zaokienny (nie wiem z jakiej przyczyny) i oczywiście się rozleciał w drobny mak - co z mety potraktowałam jako złą wróżbę.
Przyszedł mail od Dove, że kurier podobno awizował już moją wygraną wypasioną przesyłkę trzy razy - nie wiem komu i gdzie, bo na pewno nie mnie!
Mąż mnie ciągnie na wyjazd z jego pracy na kajaki, a ja panicznie boję się głębokiej wody - jak nie pojadę, to on tez nie pojedzie i będą ciche dni, jak pojadę, to bedę umierać ze strachu
No i jak mamy teraz wyjechać na wygrany weekend do cudnego dworku (piękne okolice) to zapowiadają, że cały weekend ma lać i być zimno
Przy tym wszystkim, to że nic nie wygrywam, to już jest mały pikuś... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Barszcz, super!
To się nazywa triumfalny powrót!
A mnie córka dobiła w pracy przesyłając mi sms gratulujemy...zestawu kibica! Biedna, pewnie chciała mi radość zrobić!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mnie niestety nie zaproponowano zamiany, ale wiem, jakie są propozycje i podobała mi się ta... tańsza
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja mam telefony w domu, ale chyba raptem dwa zgłoszenia i na cuda nie liczę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ma, zdecydowanie
Tylko nie wiem, czy nie zmienią w regulaminie, że bez mydeł
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I wena oraz szczęście, w szczególności w Warce, chyba razem z nim.
Staram się cieszyć zatem jedynym swoim trofeum w tym konkursie...