Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5182297 Napisano: 12.05.2012 08:56:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wojtekgra napisał(a):

Wtf? Trwa 3 dni i 12 bonów? a na śląsku dają 1 bon na 12 sklepów emotka
http://wiosnapach...a/rawik/jak-grac.php

Osz kurde... emotka
Kto na forum jest z Rawicza? Jestem chętna na paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5182230 Napisano: 12.05.2012 08:16:28 w TESCO konkursy
nocti napisał(a):

escada napisał(a):

w Tesco w Lsńiącej promocji w regulaminie Smolara w p 4.1 jako prefix występuje tylko słowo MOJE ,a p. 4.3 MOJE.nr dowodu zakupu to w końcu jak chcą? jeśli się nie podaje nr paragonu to przychodzi normalna zwrotka?

Ja wysyłałam bez nr paragonu i zwrotka jest OK.
Ten regulamin jest chyba mocno pokręcony. Wcześniej (w pierwszym dniu promocji) jako prefiks wpisane było HENKEL.Nr paragonu... Później zmienili na Moje....

Smolar coś niestety ostatnio w ogóle miesza z regulaminami.
To już kolejny.
Wcześniej nieścisłości (inaczej u nich na stronie, inaczej na sklepowej) były m.in. w reg. Silan-Rossnet, Carlsberg-Intermarche, a tutaj w Pur dodatkowo zamieszali z liczbą sklepów.
Chyba za dużo wzięli na siebie naraz... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5181728 Napisano: 12.05.2012 12:23:10 w GFK
josefina napisał(a):

131 za badanie multimedialne emotka

Też wczoraj, nudna jak flaki z olejem, przy okazji zjechałam doszczętnie jakąś reklamę, ale zamówione doładowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5181322 Napisano: 11.05.2012 10:10:04 w Rossmann
dolly napisał(a):

kinaa napisał(a):

Ja wszystko rozumiem, temat uznaję za zamknięty. Nie ma co się denerwować, spinać.

a ja nie rozumiem, jakim prawem wklejasz pełne nazwiska na forum???
Rzuciłaś tutaj swoją listę i czego oczekujesz? Wystarczyło, że napisałaś o powtarzających sie nazwiskach, każdy zainteresowany by sobie wszedł i zobaczył.
Ps. tak, na marginesie, to nie ma mnie na tej liście...

Dokładnie, popieram!
I co to za teksty - naśmiewanie się z czyjegoś imienia!

A nie przyszło wam do głowy, że ten ktoś rzeczywiście może tak ma na imię, więcej - czyta to forum, i jak się teraz czuje? emotka emotka
Od takich dyskusji poza tym jest WC!
Proszę adminów o usuniecie wszystkich postów dotyczących tej bezsensownej i szyderczej dyskusji!

P.S.
Nie brałam udziału w tym konkursie, bo nie nadaję się do gier, nie byłam w stanie ugrać więcej jak 5000 (sic!), więc z mety odpuściłam.
Ale to nie powód, żebym teraz płakała krokodylimi łzami z powodu paru butelek Kokosalu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5180001 Napisano: 11.05.2012 11:06:04 w Inne mniejsze markety
Dla zainteresowanych bonami z DC Hortex:

Dzwoniłam przed chwilą do JET i bardzo miła pani powiedziała, że właśnie robi listy przewozowe, więc jutro lub w poniedziałek (to już zależy od firmy kurierskiej) powinny dojść! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5179980 Napisano: 11.05.2012 10:57:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Telefon milczy, a wygrane nagrody nie dochodzą... no bez przesady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5179891 Napisano: 11.05.2012 10:13:36 w Rossmann
cc_investigator napisał(a):

Pytanie do tych, któzy wygrali komplet produktów Silan - nagroda II stopnia?
Czy odsyłącie paragony lub oświadczenia, czy zastosowujecie się do tego, co jest napisane na rossnecie przy wynikach - weryfikacja paragonu w rossmanie, przy odbiorze nagrody?

Oczywiście, że dwa.
Regulamin na stronie Smolara jak widać nijak się miał do rzeczywistości - nie dzwonili, nie smsowali, poprzestali na liście laureatów na stronie Rossnetu, więc ewidentnie scedowali to na Rossnet. emotka

Zresztą jak chcesz, to możesz zadzwonić do Smolara i się upewnić. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5179233 Napisano: 10.05.2012 07:55:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Czy ktoś z osób, które wygrały w Wiośnie pachnącej ogólnopolskiej mógłby mi powiedzieć po jakim czasie dzwonią od posiedzenia komisji (wybór był dzisiaj, kiedy można spodziewać się odpowiedz)?

Dzwonią raczej szybko, więc jeśli nie dzwonili dzisiaj (a chyba nie, bo ktoś by się pewnie pochwalił), to zakładam, że będą dzwonić jutro. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5178440 Napisano: 10.05.2012 11:51:21 w Kaufland konkursy
19790411 napisał(a):

Może o to chodzi, że w TQ sms o byciu potencjalnym nie oznacza, ze nagrodę się dostanie. Nie opłacało się kupować paragonów po otrzymaniu sms, bo wysłanie go nie było równoznaczne z otrzymaniem nagrody. W innych agencjach info o wygranej=wygrana i handel paragonami kwitnie.
Chyba jednak zamotałam... emotka

Wcale się nie zamotałaś.
Dokładnie o to chodzi. emotka
I to jest dla mnie wystarczający argument, żeby żałować TQG. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5178024 Napisano: 10.05.2012 08:04:59 w Rossmann
rita888 napisał(a):

Czemu zawstydzenie? Przecież każdy myje zęby ( a przynajmniej powinien), dobrze, że takiej promocji na papier toaletowy nie zrobili emotka

Zużyty??? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5177981 Napisano: 10.05.2012 07:46:38 w Zakupy na konkursy - usługi
mia napisał(a):

Szukam osoby z zachodniopomorskiego lub pomorskiego, która zrobiłaby zakup dzisiaj w Groszku na kosiarki.

PW emotka

Ponawiam! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5177974 Napisano: 10.05.2012 07:43:06 w Rossmann
No chyba mnie trafi... emotka

Czy ten konkurs, co było coś tam z włosami, gdzie miałam zamiar wrzucić swoje poezje dla Palette, już się skończył?
Nosz kurde, kolejny konkurs odłożyłam na zaś, w dodatku teksty były gotowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5177814 Napisano: 09.05.2012 09:53:03 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

w zasadach konkursu pisalo do 600 znaków

Ale jeśli przepuszczało dalej, tzn. że w praktyce nie było ograniczenia.
Pewnie napisali tak w regulaminie, żeby się nie zabić przy czytaniu kilkuset elaboratów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5177670 Napisano: 09.05.2012 08:17:32 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

konkurs w Kauflandzie przeprowadza 4frame emotka

emotka a widział ktoś regulamin?

Dopóki nie zobaczę skanu regulaminu, to jednak optymistycznie zakładam, że to TQG emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5177565 Napisano: 09.05.2012 07:24:42 w Zakupy na konkursy - usługi
Szukam osoby z zachodniopomorskiego lub pomorskiego, która zrobiłaby zakup jutro w Groszku na kosiarki.

PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5177456 Napisano: 09.05.2012 06:42:17 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

kotmarian napisał(a):

INTERMARCHE_ CALSBERG_ BILETY_ MIAŁ KTOŚ WYNIKI?? emotka

????

Ale o jaki konkurs Tobie chodzi?
Jeżeli o ten ostatni ze Smolara, to wyniki już mają od wczoraj wieczór na stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5177225 Napisano: 09.05.2012 04:42:45 w Rossmann
marionzzz napisał(a):

ja byłam szczera -opisałam iście królewski dzień,który nota bene wygrałam i ...wygrałam
wcale nie trzeba zmyslać!

To dokładnie tak samo, jak ja! emotka

Nawet pod spodem dałam im dopisek, że opis dotyczy autentycznego zdarzenia, wygranej takiej a takiej, która miała miejsce w styczniu 2011 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5176984 Napisano: 09.05.2012 02:32:13 w Rossmann
picola napisał(a):

dziękuję, ale to chyba jakiś fuks emotka cieszę się, bo takie nagrody są najfajniesze

Jaki fuks?
Jak wybrali, to znaczy, ze im się podobało, i tyle! emotka
Tu już na pewno czytali! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5176975 Napisano: 09.05.2012 02:25:36 w Rossmann
picola napisał(a):

hurrra, główna z Silana emotka emotka a liczyłam na płyny:)

No Ty ostatnio wymiatasz Rossnet!
Gratki wielkie! emotka

A z ciekawości - pisałaś wierszem, czy prozą? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5176972 Napisano: 09.05.2012 02:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

uważam, że w obecnej sytuacji ta sprawa nabiera rangi wyższej wagi i wszyscy sobie pomożemy z paragonami...po koleżeńsku (ja spoza forum tez może będę mieć kilka, ale nie wiem czy akurat takie jakich z kolei ja będę potrzebować) emotka

Miło by było, bo ja chyba część swoich już wywaliłam przy weekendowych porządkach... emotka
Ale może nie bedę dzielić skóry na niedźwiedziu emotka

W każdym razie jakieś świeższe się jeszcze na pewno zachowały, więc w razie czego też mogę nimi wspomóc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0