Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Gratuluję tym, co wygrali główne!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O nie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I tyle w temacie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale może nie bede dzielić skóry na niedźwiedziu
A firma i agencja zachowały się z mega klasą - ot, co!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie była nawet do 20-tej.
Może i dalej jest
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jest zmiana na Rossnecie:
Nagrody II stopnia będą do odebrania od 07.05.2012 (w związku z problemami technicznymi nagrody będzie można odbierać od 21.05, przepraszamy za utrudnienia) we wskazanej w formularzu konkursowym drogerii Rossmann Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tu na pewno nie było takiej potrzeby!
To nie Kamis.
Smolar jest bardzo zależny od sponsora i czuję, że teraz jak w Persilu, będą wybierane po prostu dobre zgłoszenia
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja też odpuszczam - tylko oślepnąć idzie od tych beznadziejnych kodów - co drugi źle wpisywałam przez to i musiałam wysyłać poprawkę
Jak się trafi Cola z taką nakrętką to wyślę, ale specjalnie kupować już nie mam zamiaru. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja staram się na Silana nie czekać, bo jak czekam to d..a zbita, ale jakoś mi to nieczekanie nie wychodzi
W dodatku zapas płynów mi niezbyt potrzebny (chałupa pęka od środków do prania wszelakich), a co do głównej... szanse mizerne. Ostatnimi czasy miałam tyle wzięcia u Smolara, że już chyba wyczerpałam limit...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Myślę, że jest to po prostu pomyłka - nieumyślne skopiowanie.
Cała ta lista wygląda, jakby ktoś się dopiero Excella uczył
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niekoniecznie.
Wygrałam dwa razy Spa na Rossnecie, rok po roku, i raz voucher był imienny, a drugi raz nie - i to od tego samego sponsora były konkursy
Poza tym, jeśli chce pojechać inna osoba z rodziny (szczególnie o tym samym nazwisku), to jest kwestia dogadania się z hotelem, czasem się zgadzają. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A gdzie Ty widzisz te zmiany?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie raptem jeden paragon na razie, a haseł zero, więc od mojej strony to konkurencji raczej nie bedzie
A tak a propos, to kiedy mają informować z Playboya, bo mi sie regulamin w pracy nie otwiera? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Weź mnie nie strasz!
Paragon leży se spokojnie w szufladzie i czeka na wenę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No no no... ja czekam tylko na Silana, w nic innego nie grałam...
Weź sobie główną w Eveline raczej
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie to samo, ankieta zrobiona - punktów brak
PESEL oczywiście nie podany, zgody na żadne ciasteczka tez nie dałam - jeszcze co... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem, jak w tym konkursie, bo jeszcze nie wgłębiałam się w regulamin, ale z reguły jest zastrzeżenie, że ma być bez polskich znaków. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I ja się podpinam - pod marzenia o aucie też
Gratulacje i szerokiej, bezpiecznej!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No dzisiaj mi zacnie pomogło!
Ale to pierwszy raz, do tej pory nie pomagało... Może teraz zacznie?