Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5162514 Napisano: 26.04.2012 01:20:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bc14 napisał(a):

ja widziałam w C4 ale na poludniu Polski

ziolko napisał(a):

c4 jest po 1,99 zł

No to dzięki, popatrzę w C4... na północy emotka

Edit:
O, Kaufland to by mega było! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5162505 Napisano: 26.04.2012 01:16:56 w Wkurza mnie...
Mój mąż też mnie dzisiaj maksymalnie wkurzył. Właśnie mi powiedział, że kiedyś tam przyszedł mu sms, że piłka Adidas z jakiegoś tam konkursu (Pewne Zagranie) przepadła, bo coś tam nie zostało dopełnione. No a skoro napisali, że stracona, to mi nie mówił, bo niby po co? emotka
Mało mnie szlag nie trafił; paragony i oświadczenia dawno wysłane, jedna piłka x czasu temu przyszło, a jak ja durna czekam na drugą... Tam było ograniczenie na gospodarstwo domowe? jakoś sobie nie przypominam emotka
Teraz zresztą już i tak po ptakach. emotka
Ostatni raz coś z jego telefonu posłałam - zgodnie z jego radą, kolejny starter chyba kupię. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5162492 Napisano: 26.04.2012 01:10:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy orientujecie się, gdzie można kupić tę Kingę Pienińską?
U mnie w żadnym sklepie jej nie widziałam... Może tylko na południu Polski jest? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5162325 Napisano: 26.04.2012 11:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

aurorcia napisał(a):

asante napisał(a):

Czy mógłby mi ktoś napisać czy w Wiośnie Pachnącej jest jakieś ograniczenie znaków? Nie widzę tego ani w regulaminie ani przy rejestracji na stronie.

sama się zastanawiałam!Nie znalazłam tego nigdzie,ale stwierdziłam,że za długo nie piszę,bo może im się nie chcieć czytać emotka

No do podobnego wniosku doszłam emotka Kilka sensownych zdań wystarczy.

Zważywszy na to, że jedna osoba wygrała voucher smsem, wolę posyłać zgłoszenia przez stronę też mniej więcej długości smsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5162315 Napisano: 26.04.2012 11:26:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
I u mnie koszulka Tyskie - wszystkie zamówione, czyli sztuk jeden emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5162310 Napisano: 26.04.2012 11:23:54 w Zdjęcia naszych wygranych
spin napisał(a):

bc14 napisał(a):

serio to ta koszulka? gdzie nazwisko?

nazwisko jest z tylu ale przed umieszczeniem fotki je zamazalem emotka

Potwierdzam, dokładnie taka do mnie dziś dotarła.
Nazwisko umieszczone jest na plecach u samej góry.
Za kusa w stosunku do szerokości, jak na mój gust emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5161672 Napisano: 25.04.2012 08:56:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

kunia napisał(a):

No do co ja robie źle..nie moge wysłac z tym początkiem bo mi się nie zmiesci a jak skrócę to straci sens emotka
Wysłałam drugi raz i znowu cisza:(

wysłałam dziś sms bez tego początku i przyszła normalna zwrotka. na dobry numer wysyłasz?

ja wysyłałam wczoraj i bez początku nie było zwrotki a z początkiem dostałam zwrotkę-więc nie wiem od czego to zależy

Ja wysyłałam trzy razy (fakt, że ostatni raz kilka dni temu), dwa razy z Orange i raz z Play, za każdym razem bez początku i zwrotka była normalna... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5160001 Napisano: 25.04.2012 08:24:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Ale żeby nie było że wszystko jest źle, niektóre nagrodzone hasła są naprawdę świetne emotka

zwłaszcza te nasze emotka emotka

A żebyś wiedziała! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159962 Napisano: 25.04.2012 08:10:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marionzzz napisał(a):

podobnie jest na rossnecie- nie wiem czy wszystkie ale parę konkursów -ze wszystkich zgłoszeń a nie po selekcji- wybierał sponsor! Często narzekamy na agencję nie wiedząc nawet,że to sponsor wybiera wygranych nie mając pojęcia o regulaminie i jego ograniczeniach-niestety emotka
do tego często robią to w pośpiechu bo czas,terminy,inne sprawy na głowie

W Rossnecie wszystkie paragonowe rozstrzyga sponsor. Wiem to na pewno.
Podobna sytuacja jest zresztą u Smolara.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159955 Napisano: 25.04.2012 08:07:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
henryczka62 napisał(a):

tak sobie przeglądam hasła i znalazłam swoje hasełko, które kiedyś wygrało w innym konkursie emotka

No i dlatego generalnie jestem przeciwna zamieszczaniu wygranych haseł. Chyba, że w grę wchodziłaby druga opcja - zamieszczają je wszystkie agencje. Wtedy przynajmniej nie byłoby bezczelnego zrzynania... emotka

ilonar2301 napisał(a):

emotka moje hasło jest podane zupełnie inne, niż podobno wygrało, chociaż też moje.

Coraz ciekawiej się robi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159846 Napisano: 25.04.2012 07:00:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola2493 napisał(a):

Jak zwykle afera po konkursie ,gdzie nagrodą było auto emotka

Nie sposób się z Tobą nie zgodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159844 Napisano: 25.04.2012 07:00:00 w Wkurza mnie...
vilemo napisał(a):

zastanawiam się czy to kurczę ze mną jest coś nie tak? że wysyłam zgłoszenia zgodne z regulaminem? co to za satysfakcja wygrać nieregulaminowym hasłem? teraz zastanawiam się ile zgłoszeń za długich zostało w Palette nagrodzonych...

Można policzyć. emotka

Z Tobą jest wszystko ok, jak najbardziej.
A wyniki podniosły mi samoocenę, bo do tej pory sadziłam, że moje hasła były za słabe... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159842 Napisano: 25.04.2012 06:56:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nocti, trochę mnie przekonałaś emotka
Aczkolwiek biorąc pod uwagę specyficzny gust komisji, jestem na 99% pewna, że ten dodatkowy laptop i tak do mnie nie trafi. emotka

Nie wiem, może i napiszę reklamację, ale na razie mam już dwie do napisania jutro: do Orsaya (bynajmniej nie w sprawie konkursu) i do firmy kurierskiej, i na razie mam już dość. emotka

A jeśli mowa o reklamacji, to nie wiem, czy nie byłby lepszym wyjściem jeden list do Henkela (i kopia do agencji) z podpisami wszystkich zainteresowanych... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159817 Napisano: 25.04.2012 06:38:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

Wszystkich haseł nie czytałam. Głównie te na laptopy i jest sporo fajnych, ok, przyjemnych dla oka i ucha. Niestety jest też cała masa zgłoszeń na jedno kopyto, dennych, nudnych i niczym nie wyróżniających się z tłumu. Komisja miała więc specyficzny gust.
Większość stwierdza, że tajemnica blasku to po prostu Palette emotka nie pozostawiając fantazji miejsca na rozwinięcie skrzydeł i szersze ogarnięcie tematu.
Niestety długość tekstów to jest rażące w oczy złamanie regulaminu i podstawa do pisania reklamacji.
Osoby z biżuterią powinny pisać ponieważ minimum 1 laptop jest przyznany niezgodnie z regulaminem.
I oczywiście wszyscy z laptopami również powinni napisać... w końcu tu chodzi o samochód.

Ja maila napiszę, ale chyba forma pisemna też by się przydała.

Nocti, ale czego oczekujesz?
Że tej osobie odbiorą laptopa, którego już dawno ma w chacie? emotka
Albo pani, która wygrała samochód?
Zwracam uwagę na to, że gdyby w wynikach zamieszczono same nazwiska, to byłoby zero tematu.
Tak, jak jest w większości konkursów, gdzie nawet nie wiemy, jakie gnioty wygrywają, i czy zgodne z regulaminem.
Dla mnie rażąca jest przede wszystkim nie długość, ale styl niektórych haseł ( w tym głównego), a to nie jest podstawą reklamacji...

cb656 napisał(a):

Piszcie tłumnie, ja już wylałem się ze swoim żalem emotka

Gdzie Twój stoicki spokój się podział? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159802 Napisano: 25.04.2012 06:22:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tak z ciekawości, czy ktoś policzył nagrodzonych?

Czy mamy czekać jeszcze na rezerwę, czy już po rybach? Może i laptopa jeszcze jakiegoś brakuje... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159787 Napisano: 25.04.2012 06:08:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Generalnie... gratuluję komisji gustu, albo... poczucia humoru. emotka

Niektóre hasła oczywiście super, ale pełno dennych, z błędami, nielogicznych + powielane tematycznie przez te same osoby. Czemu się wcale nie dziwię - jak temat chycił, to trzeba drążyć - jednak rolą komisji jest patrzeć na wcześniej wyróżnione hasła emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159771 Napisano: 25.04.2012 05:51:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

mia napisał(a):

A gdzie Wy widzicie te wyniki?
Dajcie link, niech tez se popatrzę! emotka

Chodzi Ci o to?
http://www.palett...lor.pl/zwyciezcy.pdf

Dokładnie, dzięki.
Idę się przyglądać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159756 Napisano: 25.04.2012 05:27:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A gdzie Wy widzicie te wyniki?
Dajcie link, niech tez se popatrzę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159750 Napisano: 25.04.2012 05:21:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vilemo napisał(a):

szczerze to zawiodłam się na tym haśle - naprawdę myślałam, że wygra coś fantastycznego, ale może jestem nieobiektywna,bo grałam 8 razy, a wygrałam raz biżuterię... emotka

Ale heca emotka

No to teraz rozumiem, dlaczego nie mam laptopa, i uważam, że to w ogóle cud, że mam trzy razy biżuterię! Moje hasła się tak miały stylem do tego, jak... Dokładnie strzały poza tarczę wszystkie! emotka
Aż mi się humor poprawił i samoocena , bo do tej pory miałam czkawkę po tym konkursie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5159560 Napisano: 24.04.2012 07:58:34 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

no to nadciśnienie wyskoczyło

Bingos !!!! Kobitka miała 200 i nie mogli Jej zbić... Bierzesz kodzik ???

Eeee... jak szybko emotka

Dolly, graty! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0