Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to dzięki, popatrzę w C4... na północy
Edit:
O, Kaufland to by mega było!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mało mnie szlag nie trafił; paragony i oświadczenia dawno wysłane, jedna piłka x czasu temu przyszło, a jak ja durna czekam na drugą... Tam było ograniczenie na gospodarstwo domowe? jakoś sobie nie przypominam
Teraz zresztą już i tak po ptakach.
Ostatni raz coś z jego telefonu posłałam - zgodnie z jego radą, kolejny starter chyba kupię.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie w żadnym sklepie jej nie widziałam... Może tylko na południu Polski jest?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zważywszy na to, że jedna osoba wygrała voucher smsem, wolę posyłać zgłoszenia przez stronę też mniej więcej długości smsa
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Potwierdzam, dokładnie taka do mnie dziś dotarła.
Nazwisko umieszczone jest na plecach u samej góry.
Za kusa w stosunku do szerokości, jak na mój gust
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja wysyłałam trzy razy (fakt, że ostatni raz kilka dni temu), dwa razy z Orange i raz z Play, za każdym razem bez początku i zwrotka była normalna...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A żebyś wiedziała!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W Rossnecie wszystkie paragonowe rozstrzyga sponsor. Wiem to na pewno.
Podobna sytuacja jest zresztą u Smolara.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i dlatego generalnie jestem przeciwna zamieszczaniu wygranych haseł. Chyba, że w grę wchodziłaby druga opcja - zamieszczają je wszystkie agencje. Wtedy przynajmniej nie byłoby bezczelnego zrzynania...
Coraz ciekawiej się robi
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie sposób się z Tobą nie zgodzić
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Można policzyć.
Z Tobą jest wszystko ok, jak najbardziej.
A wyniki podniosły mi samoocenę, bo do tej pory sadziłam, że moje hasła były za słabe...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aczkolwiek biorąc pod uwagę specyficzny gust komisji, jestem na 99% pewna, że ten dodatkowy laptop i tak do mnie nie trafi.
Nie wiem, może i napiszę reklamację, ale na razie mam już dwie do napisania jutro: do Orsaya (bynajmniej nie w sprawie konkursu) i do firmy kurierskiej, i na razie mam już dość.
A jeśli mowa o reklamacji, to nie wiem, czy nie byłby lepszym wyjściem jeden list do Henkela (i kopia do agencji) z podpisami wszystkich zainteresowanych... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nocti, ale czego oczekujesz?
Że tej osobie odbiorą laptopa, którego już dawno ma w chacie?
Albo pani, która wygrała samochód?
Zwracam uwagę na to, że gdyby w wynikach zamieszczono same nazwiska, to byłoby zero tematu.
Tak, jak jest w większości konkursów, gdzie nawet nie wiemy, jakie gnioty wygrywają, i czy zgodne z regulaminem.
Dla mnie rażąca jest przede wszystkim nie długość, ale styl niektórych haseł ( w tym głównego), a to nie jest podstawą reklamacji...
Gdzie Twój stoicki spokój się podział?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Czy mamy czekać jeszcze na rezerwę, czy już po rybach? Może i laptopa jeszcze jakiegoś brakuje...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niektóre hasła oczywiście super, ale pełno dennych, z błędami, nielogicznych + powielane tematycznie przez te same osoby. Czemu się wcale nie dziwię - jak temat chycił, to trzeba drążyć - jednak rolą komisji jest patrzeć na wcześniej wyróżnione hasła
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie, dzięki.
Idę się przyglądać.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dajcie link, niech tez se popatrzę!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale heca
No to teraz rozumiem, dlaczego nie mam laptopa, i uważam, że to w ogóle cud, że mam trzy razy biżuterię! Moje hasła się tak miały stylem do tego, jak... Dokładnie strzały poza tarczę wszystkie!
Aż mi się humor poprawił i samoocena , bo do tej pory miałam czkawkę po tym konkursie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Eeee... jak szybko
Dolly, graty!