Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5142052 Napisano: 15.04.2012 06:36:05 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

wkurza mnie gra na rosnecie kokosal nie mogę dojść do 7 planszy ponad 15 tys. maksymalnie zdobywam emotka emotka

Pocieszę Cię, że ja nie jestem w stanie przejść dalej jak poziom 4, więc grę olałam i dla mnie jesteś geniuszem! emotka

joan napisał(a):

wsciekly - deja vu, bo rano chciałam napisać prawi dokładnie to samo, ale musiałam się bardzo spieszyć i w końcu zrezygnowałam emotka emotka

Do dyskusji o zawodzie nauczyciela, dołożę swoją opinię.
Osobiście wolałabym iść do pracy do Biedronki, jak uczyć w podstawówce lub w gimnazjum, przy obecnym rozwydrzeniu większości dzieciaków, dopingowanych przez rodziców - nad średnią szkołą bym się zawahała, pod warunkiem, że byłoby to LO.
Szacun dla tych nauczycieli, którzy swoją pracę wykonują z powołaniem i zamiłowaniem! emotka

A co do uroków różnych zawodów, to mimo na przykład estymy, jaką się darzy w naszym społeczeństwie zawód lekarza, i niewątpliwych walorów finansowych, za profesję proktologa tez bym uprzejmie podziękowała... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5141089 Napisano: 15.04.2012 08:58:57 w Rossmann
picola napisał(a):

mia napisał(a):

Czy Silan to tylko te płyny po prawie 10 zł, czy jeszcze są jakieś inne produkty?
Pytam, bo płyn do płukania mi w tej chwili potrzebny jak kotu drugi ogon (mam jeszcze zapas z wygranych E), a chciałabym spróbować szczęścia w Silanie emotka

chyba tak, ja nie znalazłam nic innego niż płyn, wcześniej te płyny były w promocji po 7 zł, teraz podnieśli cenę

Dzięki, czyli klasyka - przegapiłam promocję konkursową... Ech, to moje odkładanie na koniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5141027 Napisano: 15.04.2012 08:16:13 w Rossmann
Czy Silan to tylko te płyny po prawie 10 zł, czy jeszcze są jakieś inne produkty?

Pytam, bo płyn do płukania mi w tej chwili potrzebny jak kotu drugi ogon (mam jeszcze zapas z wygranych E), a chciałabym spróbować szczęścia w Silanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5140375 Napisano: 14.04.2012 04:38:26 w GFK
mundek2004 napisał(a):

mia napisał(a):

Uzupełnienie do ankiety zdrowie (pominęli podobno wcześniej kilka pytań) + 101 p. emotka

ja też miałem uzupełnienie ale tylko 31 pkt emotka

Może u mnie więcej brakowało... emotka
Napisali, że czas maks.15 minut i 101 p., no i je doliczyli, sprawdziłam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5140371 Napisano: 14.04.2012 04:34:22 w Rossmann
Już raz tak było chyba w konkursie MovePlay.
Zadzwoniłam do Rossnetu i po dwóch dniach dołożyli okienko z paragonem, ale z moich obserwacji wynika, że potem nie wzięli pod uwagę zgłoszeń wcześniejszych, tych jeszcze bez numeru, co też nie było miłe... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5140246 Napisano: 14.04.2012 02:54:19 w GFK
Uzupełnienie do ankiety zdrowie (pominęli podobno wcześniej kilka pytań) + 101 p. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5140210 Napisano: 14.04.2012 02:17:10 w Paragony
trampek napisał(a):

Mam paragon palette

denira napisał(a):

mam 2 paragony Palette

avatea napisał(a):

Paragony z palette mam...

skurczol napisał(a):

Ja również posiadam paragon Palette emotka

kimolotek napisał(a):

mam dwa paragony z palette jeden z lutego oraz 14 marca

asiabuczkowska napisał(a):

mam duzo paragonów z Palette...

He he, prościej byłoby napisać, kto ich nie ma? emotka
A to cytaty tylko z tej jednej strony...

Ja tam trzymam swoje na rezerwę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5139610 Napisano: 13.04.2012 10:06:23 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

tu juz nawet nie chodzi, że głupot nie narobi, tylko kogo spotka na swej drodze. Ja w wieku 17 lat pojechałam sama z chłopakami na wakacje. Mama powiedziała, że jak będę chciała to tu na miejscu też mnie nie upilnuje. I pojechałam. Wszystko super, tylko że ja byłam z kimś, a nie sama. I czuję, że gdybym miała córkę, to nie puściłabym Jej tyle kilometrów w obce miejsce.

Dolly, no i dokładnie o to chodzi!
Asante, nie widziałabym problemu w puszczeniu jej z chłopakami nawet pod namiot, nie tylko do Warszawy, bo ufam jej, tak więc to nie o to chodzi - nie o zaufanie, tylko o fakt, że nikogo tam nie zna.

dolly napisał(a):

Może przycisnąć Ją troche i niech powie, czy rzeczywiście sama tam będzie.

Nie, tu nie ma żadnych podtekstów. Naprawdę lubi Warszawę i chodzi jej o właśnie taki samodzielny wyjazd. Przy okazji chce jeszcze pooglądać uczelnie, na które ewentualnie będzie za rok składać papiery, tak więc cel jak najbardziej zbożny emotka
Wszystko by grało, gdyby to kurna było bliżej, nie 500 km emotka

No nic, my przetrawimy, ona przetrawi, czasu jeszcze do maja sporo, i może uzyskamy jakiś kompromis... Z tą optymistyczną myślą mówię Wam dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5139398 Napisano: 13.04.2012 07:51:03 w Wkurza mnie...
Dzięki wszystkim za rady, tu i na PW emotka
Prześpię się jeszcze z problemem i spróbuję coś wykombinować, żeby jej prezentu (sic!) nie zepsuć...

Pola
, ona już robi kurs prawa jazdy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5139391 Napisano: 13.04.2012 07:48:00 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

jaka mama, taka córa emotka

Trafiłeś prawie w sedno - jak miałam 17 lat pojechałam z koleżanką w Tatry, mówiąc rodzicom, że jadę do niej do Rzeszowa, po czym z rzeczoną koleżanką zamiast pociągiem pojechałyśmy do Zakopca autostopem, co by nam kasy na góry zostało (znad morza!!). emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5139381 Napisano: 13.04.2012 07:44:11 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Odpada? Ale przecież to Ty jesteś rodzicem, dziecko Ci nie będzie mówić, co odpada, a co nie...

Na pewno podejmiesz dobrą decyzję emotka

PS: Może ona chce się tam z kimś spotkać? emotka

Joan, pogadamy, jak będziesz mieć nastoletnią córkę! emotka
P.S.
Nie, nie, ona naprawdę uwielbia Warszawę, choć to może dziwić, fakt! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5139372 Napisano: 13.04.2012 07:40:40 w Wkurza mnie...
vilemo napisał(a):

Mia ja od 18-stki jeżdżę sama pociągami po Polsce, nocuję na couchsurfingu i w hostelach i nigdy nic nie zdarzyło mi się złego - fakt jestem ostrożna, ale Polska naprawdę nie jest tak przerażająca jak ją przedstawiają w programach informacyjnych... mam stancję w centrum Warszawy - jak mi podasz termin to mogę pomóc i ją oprowadzić - nie jestem dużo starsza, a emocjonalny wiek mam koło 13 emotka

Vilemo, wiesz trochę mnie pocieszasz, w sensie, że zaczynam się łamać.
Co do Twojej pomocy to dzięki, ale jak znam moją córkę, to szlag by ją trafił, jakbym jej w ogóle taką propozycję przedstawiła...
Rozumiesz - przecież ona będzie dorosła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5139355 Napisano: 13.04.2012 07:35:32 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

niezły akademik za 6 - 7 dych polecam

wtedy i dla koleżanki starczy kasy i będzie jej raźniej

Wściekły, ale zrozum - ona chce jechać sama...
Nie chce z koleżanką, lub inaczej - koleżanki nie rajcuje łażenie po Warszawie (no może z wyjątkiem ZT). Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5139343 Napisano: 13.04.2012 07:32:54 w Wkurza mnie...
avatea napisał(a):

mogę jechać z nią emotka też jestem majowa;) choć nieco po osiemnastce;)

Odpada, oferowałam się, że pojadę z nią, oczywiście tylko na noc się będziemy w hotelu spotykać (tym bardziej, że mam imienną kartę hotelową na rezerwacje do czerwca 50%, więc koszt byłby jednaki noclegu), ale nie ma mowy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5139327 Napisano: 13.04.2012 07:28:14 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mia - co tam zamierza sama robić? emotka

Chodzić po Warszawie... Ona ma kota na punkcie naszej stolicy.
Chce tam iść na studia po liceum itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5139321 Napisano: 13.04.2012 07:24:23 w Wkurza mnie...
A ja jestem nie wkurzona, tylko podłamana. emotka
I zupełnie nie chodzi o konkursy...

Moja córka wymyśliła sobie, że na 18-tkę pojedzie w maju sama na kilka dni do Warszawy... Taki chce prezent. A my boimy się ją puścić. Nikogo krewnego nie mamy w Warszawie, oczywiście zamieszkać musiałaby w jakimś (względnie tanim hotelu), plus dwie noce w pociągu, najgorsze to, że całkiem sama, bez żadnej koleżanki.
I teraz zamiast radości są łzy... emotka

Ja nie wiem już, kurcze, może faktycznie jesteśmy przeczuleni? emotka
W każdym razie mam w tej chwili wszystkiego dość... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5138751 Napisano: 13.04.2012 02:40:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podsumowuję swój konkurs Palette - trzy biżuterie i sześć szamponetek; całe szczęście, że i tak ich używam... emotka
Plus alergia na słowo laptop - przed chwilą radio wyłączyłam w samochodzie, bo jakąś reklamę z laptopami usłyszałam emotka

Jedno, co mnie cieszy, to to że przynajmniej finał będę śledzić z totalnym spokojem! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5138612 Napisano: 13.04.2012 01:30:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

można emotka sprawdzone emotka

Dzięki, zatem problem z danymi mam z głowy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5138606 Napisano: 13.04.2012 01:27:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

mia jak będziesz mieć problem z danymi to napisz na PW. Ja jak na razie nic nie wygrałam to Ci ją po prostu odeślę.

Właśnie tak myślę, czy mimo, że telefon odebrała kobieta, to można by dane faceta podać? Bo na męża nie ma nic...
Z laptopem* bym nie ryzykowała, ale przy biżuterii chyba sobie nie notują, kto rozmawiał (na tyle telefonów)? emotka

* - emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5138586 Napisano: 13.04.2012 01:21:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przed chwilą zastrzeżony na telefon córki - biżuteria z 08.04 emotka

Tylko, że już nie wiem, czyje dane podam - jak kuzynki, to biżuteria będzie jej... Córce jeszcze brakuje do 18-ki emotka
Zgłoszeni moim zdaniem było jedno z gorszych, dużo lepsze przepadły w poprzednich tygodniach, ale widocznie Palette się podobało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0