Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pocieszę Cię, że ja nie jestem w stanie przejść dalej jak poziom 4, więc grę olałam i dla mnie jesteś geniuszem!
Do dyskusji o zawodzie nauczyciela, dołożę swoją opinię.
Osobiście wolałabym iść do pracy do Biedronki, jak uczyć w podstawówce lub w gimnazjum, przy obecnym rozwydrzeniu większości dzieciaków, dopingowanych przez rodziców - nad średnią szkołą bym się zawahała, pod warunkiem, że byłoby to LO.
Szacun dla tych nauczycieli, którzy swoją pracę wykonują z powołaniem i zamiłowaniem!
A co do uroków różnych zawodów, to mimo na przykład estymy, jaką się darzy w naszym społeczeństwie zawód lekarza, i niewątpliwych walorów finansowych, za profesję proktologa tez bym uprzejmie podziękowała...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki, czyli klasyka - przegapiłam promocję konkursową... Ech, to moje odkładanie na koniec
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pytam, bo płyn do płukania mi w tej chwili potrzebny jak kotu drugi ogon (mam jeszcze zapas z wygranych E), a chciałabym spróbować szczęścia w Silanie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może u mnie więcej brakowało...
Napisali, że czas maks.15 minut i 101 p., no i je doliczyli, sprawdziłam.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zadzwoniłam do Rossnetu i po dwóch dniach dołożyli okienko z paragonem, ale z moich obserwacji wynika, że potem nie wzięli pod uwagę zgłoszeń wcześniejszych, tych jeszcze bez numeru, co też nie było miłe...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
He he, prościej byłoby napisać, kto ich nie ma?
A to cytaty tylko z tej jednej strony...
Ja tam trzymam swoje na rezerwę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dolly, no i dokładnie o to chodzi!
Asante, nie widziałabym problemu w puszczeniu jej z chłopakami nawet pod namiot, nie tylko do Warszawy, bo ufam jej, tak więc to nie o to chodzi - nie o zaufanie, tylko o fakt, że nikogo tam nie zna.
Nie, tu nie ma żadnych podtekstów. Naprawdę lubi Warszawę i chodzi jej o właśnie taki samodzielny wyjazd. Przy okazji chce jeszcze pooglądać uczelnie, na które ewentualnie będzie za rok składać papiery, tak więc cel jak najbardziej zbożny
Wszystko by grało, gdyby to kurna było bliżej, nie 500 km
No nic, my przetrawimy, ona przetrawi, czasu jeszcze do maja sporo, i może uzyskamy jakiś kompromis... Z tą optymistyczną myślą mówię Wam dobranoc
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Prześpię się jeszcze z problemem i spróbuję coś wykombinować, żeby jej prezentu (sic!) nie zepsuć...
Pola, ona już robi kurs prawa jazdy!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Trafiłeś prawie w sedno - jak miałam 17 lat pojechałam z koleżanką w Tatry, mówiąc rodzicom, że jadę do niej do Rzeszowa, po czym z rzeczoną koleżanką zamiast pociągiem pojechałyśmy do Zakopca autostopem, co by nam kasy na góry zostało (znad morza!!).
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Joan, pogadamy, jak będziesz mieć nastoletnią córkę!
P.S.
Nie, nie, ona naprawdę uwielbia Warszawę, choć to może dziwić, fakt!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Vilemo, wiesz trochę mnie pocieszasz, w sensie, że zaczynam się łamać.
Co do Twojej pomocy to dzięki, ale jak znam moją córkę, to szlag by ją trafił, jakbym jej w ogóle taką propozycję przedstawiła...
Rozumiesz - przecież ona będzie dorosła
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wściekły, ale zrozum - ona chce jechać sama...
Nie chce z koleżanką, lub inaczej - koleżanki nie rajcuje łażenie po Warszawie (no może z wyjątkiem ZT). Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Odpada, oferowałam się, że pojadę z nią, oczywiście tylko na noc się będziemy w hotelu spotykać (tym bardziej, że mam imienną kartę hotelową na rezerwacje do czerwca 50%, więc koszt byłby jednaki noclegu), ale nie ma mowy...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chodzić po Warszawie... Ona ma kota na punkcie naszej stolicy.
Chce tam iść na studia po liceum itd. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I zupełnie nie chodzi o konkursy...
Moja córka wymyśliła sobie, że na 18-tkę pojedzie w maju sama na kilka dni do Warszawy... Taki chce prezent. A my boimy się ją puścić. Nikogo krewnego nie mamy w Warszawie, oczywiście zamieszkać musiałaby w jakimś (względnie tanim hotelu), plus dwie noce w pociągu, najgorsze to, że całkiem sama, bez żadnej koleżanki.
I teraz zamiast radości są łzy...
Ja nie wiem już, kurcze, może faktycznie jesteśmy przeczuleni?
W każdym razie mam w tej chwili wszystkiego dość...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Plus alergia na słowo laptop - przed chwilą radio wyłączyłam w samochodzie, bo jakąś reklamę z laptopami usłyszałam
Jedno, co mnie cieszy, to to że przynajmniej finał będę śledzić z totalnym spokojem!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki, zatem problem z danymi mam z głowy!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Właśnie tak myślę, czy mimo, że telefon odebrała kobieta, to można by dane faceta podać? Bo na męża nie ma nic...
Z laptopem* bym nie ryzykowała, ale przy biżuterii chyba sobie nie notują, kto rozmawiał (na tyle telefonów)?
* -
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tylko, że już nie wiem, czyje dane podam - jak kuzynki, to biżuteria będzie jej... Córce jeszcze brakuje do 18-ki
Zgłoszeni moim zdaniem było jedno z gorszych, dużo lepsze przepadły w poprzednich tygodniach, ale widocznie Palette się podobało