Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Eee... coś ci się chyba pomyliło, bo jesteś jak byk
http://kawatchibo.pl/konkurs-intermarche/
Patrz: Zwycięzcy. Wyświetl w wątku >>
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ha ha, ja najwięcej 4100
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to jeszcze z tydzień poczekasz... Chyba, że tym razem się sprężą i w piątek zaczną
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A tak poważnie, to poza samochodem i/lub dużą porcją gotówką (stale oczekiwane
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki wielkie!
Już sobie wydrukowałam!
W temacie: na maksa wkurzyła mnie Palette - na szcęście to już przedostatni raz...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To był tydzień, na który ja mocno liczyłam - na ten nie liczę, więc może w takim razie trafię w ich gust badziewiem...
To bedzie mój łabędzi śpiew.
A dzisiaj zgodnie z obietnicą, wysyłam im smsa o testowaniu na zwierzątkach (już ułożony), a co mi tam!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To znaczy dokładniej moi faceci przy telefonach czekają (bez należytego szacunku zresztą
Ja idę do pracy i tylko laptop mnie interesuje, pamiętaj proszę o tym, Palette!...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
He he, wszyscy my spluci tu som...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mój sms też miał tylko ODP (na krzyżówkę, babeczki mnie nie interesowały) i jest wygrana - więc to nie ta teoria
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zapewne nie
Automatycznie zakładają, że ten co był młody już jest stary, a ilość kotów na gospodarstwo domowe - sztuk 1...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ostatnio żądali jeden paragon, ale w regulaminie jest, że tyle paragonów, ile zgłoszeń, więc ja bym nie ryzykowała, bo szkoda byłoby nagrodę stracić...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to dzięki, zatem jest nadzieja
O wypiekaczach Zelmera słyszałam same negatywne opinie, więc może w tym tkwi problem, a nie w dobroci
W temacie to nic nie mnie wkurza, słonce świeci, wczoraj byliśmy oglądać jaszczurki na mokradłach, tylko łeb mnie boli, bo przesadziłam ze spaniem i obudziłam się o 10.30...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W zasadzie tak, ale ja już resztkami gonię...
Zdecydowanie najlepsze moje hasła poszły w poprzednim tygodniu. Mówię o takich, co mają szanse się im spodobać, oczywiście, bo najlepsze, to zostały już dawno odrzucone.
W każdym razie, jak we wtorek nie doczekam się laptopa, to z zemsty wysyłam im smsa, nie o Smoleńsku, ale o testowaniu kosmetyków przez firmę Schwarzkopf na zwierzątkach, których futerko błyszczy jak moje włosy. W końcu ostatni dzień konkursu jeszcze...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Szkoda, że dopiero teraz to mówisz
Wczoraj posłałam juz bele co na Hortex Tesco, a mogłam wszak wysłać coś w rodzaju: Dzięki pasji do (dobrego) wróżenia, mąż me wysiłki w kuchni docenia, i nawet na Hortex miast flaków się zgadza, taka jest magii władza!
Przynajmniej względnie szczerze by było
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A faktycznie, na to nie zwróciłam uwagi...
No to teraz ciekawe, czy połączą je razem, czy ten drugi, w którym jest już ponad 140 uczestników, wywalą, ku ich uciesze...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wyraźnie firmie Eveline brakuje dobrego hasła reklamowego, skoro już nawet na bezparagonowy postawili...
Stawiam na jakieś 7000 zgłoszeń. Losowanko nagród będzie?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oj, chyba nie wszystko... Wyjaśni się poprzedni tydzień. A aktualny, na który jeszcze nic nie posłałam, bo jakiś marazm konkursowy mnie ogarnął (+ przesilenie świąteczne
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Osz Ty... Biżuterię to ja już mam w wystarczającej ilości
Martwię się nie tyle konkretnymi dniami, ile że laptopów jest 5, a Ty posłałaś 4 hasła...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Być może... na to liczę, bo miała być taka fajna nowa zabawka, a tu zonk.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Eeee? Jest jakaś lista? To zaraz idę tam zobaczyć, bo jeszcze się okaże, że mnie nie ma
A w wątku Tesco chyba dużo osób się chwaliło, przynajmniej tak mi się wydawało. Wyświetl w wątku >>