Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tej teraz? Np. ja.
Ale nie konam z zachwytu, bo z tej pierwszej mi taki szajs CD przysłali, że nawet za pół ceny tego na Allegro opchnąć nie dałam rady...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To nie ja piekłam, a mój syn nastawił wypiekacz na mało wypieczony i raczej nie przyjmował żadnych sugestii...
Ja tam go i tak zjem, bo lubię zakalce, ale chodzi o sam fakt... Czy to maszyna do d... czy kucharz?
A ser gotowany uwielbiam w moim miodowniku serowym - ciasto piekielnie pracochłonne, ale niebo w gębie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale heca
Naprawdę przeczytałam, tylko ten ostatni post...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A zawód mojej 17-latki, jak tarta kalejdoskop nie wyszła, bo chrzaniony krem jest półpłynny?
Diabeł mnie podkusił, żeby zamiast karpatki dać krem jajeczny bez masła, a tak chciała tę tartę
Pozostałe dwa ciasta wyszły, ale za to syn uparł się upiec dzisiaj chleb (na drożdżach, od razu mówię, bo to może przyczyna) w nowej Kamisowej machinie i... hm, ma wszystkie cechy chleba, ale jakby ździebko zakalcowaty jest
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem, o co biega, ale na podstawie ostatniego postu, mówię: kask
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dwa razy post mi się dodał
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie mogłaś już innych dni wybrać???
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wszystkiego dobrego!
No i wesołych świąt!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Myślałam, że padnę... Ale 290 punktów jest i zamówione kolejne doładowanie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie - najważniejsza wiadomość dnia w Rzeczypospolitej.
Jak nie Smoleńsk, to Katarzyna W.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To tak jak ja
Aczkolwiek akurat Kamill, to brak udziału nie z mojego wyboru - po prostu nie było kremu w moim Rossmannie, a konkurs nie był dla mnie na tyle istotny żeby objeżdżać wszystkie sklepy w okolicy.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie dowiesz się na pewno.
W Rossnecie w konkursach paragonowych wybiera komisja od sponsora, więc nie sposób przewidzieć ich gustu. No chyba, że drugi rok z rzędu jest taki sam konkurs, no to wtedy można liczyć na to, że to co chodziło rok wcześniej, dalej im odpowiada.
Tylko w bezparagonowych wybiera komisja Rossnetu, ale ostatnio ich jest niewiele, pomijając czasówki oczywiście, gdzie wybiera komputer.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mnie już wszystkie panie znają w Rossmannie, a z kierowniczką mówimy sobie dzień dobry na ulicy, choć faktem jest, że największe moje wygrane w Rossmannie przychodziły kurierem lub pocztą. Co nie zmienia faktu, że moje tłuste czasy na Rossnecie chyba minęły.
I szczerze mówię, że zazdroszczę tym, co wygrywają główne kilka razy z rzędu, ale zazdroszczę przede wszystkim weny.
Wesołych, pogodnych świąt - idę do sprzątania
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie brałam udziału w tym konkursie niestety - zabrakło u mnie kremów
Ale mam świeżo wygrane SPA za miedzą
Trzymam za Ciebie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Agamaty, rozumiem, że SPA Ci się marzy?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Myślę, że jakby mieli zamiar obdzwonić wszystkich i mieć z głowy, to już by zaczęli... Widocznie wolą mieć przegwizdany następny tydzień
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja chyba najwcześniej na 31.03, jeśli mi się coś nie pochrzaniło...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O tak, w Silanie koniecznie zagram... O ile nie zapomnę