Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Za wszystkich...
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Zmarla-18-letnia-Oksana-ofiara-zbiorowego-gwaltu-i-podpalenia,wid,14373628,wiadomosc.html?ticaid=1e2dc
Zastanawiam się na jakim świecie ja żyję
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To po prostu jest chore!!!
Normalnie się wierzyć nie chce!
Moim zdaniem, najlepiej zadzwoń do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami (niekoniecznie nawet do oddziału w Twoim mieście) i opowiedz całą tę historię.
Myślę, że tam Ci najlepiej powiedzą, co można z tym zrobić i jak.
Zabijanie zwierząt na szczęście jest już w tym kraju karalne!
Trzymam za Ciebie i Twoją kicię
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Joan...
No i Twój post to jest dla mnie nagroda
A szanse myślę mizerniutkie, więc się i nie martwię.
W pierwszej chwili mnie to tylko wkurzyło, znaczy sam fakt, i ceny na półkach w moim Tesco, które kompletnie nie imają się do tego, co pokazuje czytnik. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Posłałam jedno zgłoszenie na sam koniec, co prawda żaden cud, tylko dlatego, że synuś robił zakupy w Tesco, m.in. słodycze, więc mu powiedziałam, że niech Wedla kupuje i teraz mnie coś tknęło, podliczyłam je na paragonie (wśród wielu innych produktów) i brakuje około złotówki...
A mówiłam, żeby wszystko sprawdzał na czytniku
Chyba pierwszy raz się ucieszę z braku wygranej.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tym bardziej, że jak sobie przypominam, do zeszłorocznego Kamilka nie miałam szczęścia
Zatem, powodzenia grającym życzę!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba sobie trzeba odpuścić długo-opisową produkcję, bo tylko czasu szkoda, i poczekać na lepszą wenę i/lub lepsze czasy
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To samo pomyślałam, jak spojrzałam na wyniki!
Biedne panie dostały wyróżnienia na pociechę - mam nadzieje, że papier kolorowy, klej i nożyczki - przyda się
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I równocześnie dla równowagi w przyrodzie rachunek na następne pół roku za energię...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Moim zdaniem, to nic nie było zaległego, ale czym prędzej capnęłam i zamówiłam u siebie doładowanie; u mężusia niestety 40 p. brakło, bo właśnie jego konto wyczyszczone wcześniej na doładowanie zostało...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiesz, to raczej do konkursu Żywca pasuje...
Z tego, co jarzę, oni takiej poezji nie trawią, i chciałabym ich miny widzieć, jak to odczytali
Dobra, idę do zajęć swoich.
Powodzenia!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jedyne hasło w tamtym tygodniu wysłałam 18.03, bo potem już nie miałam kompletnie spokoju, żeby coś wymyślić. Takie se, ale na wymarzonego laptopa nie sięga, a i do biżuterii tez chyba nie styka.
Wysłałam jeszcze drugie niby, z telefonu męża, ale to po winie było i poleciałam jakąś Częstochową w rodzaju moje włosy, co jak skrzydła krucze falują na wietrze, aż erotyzmem przepojone drży powietrze
Miałam wybitny humorek i stwierdziłam: A co, na 68 groszy mnie nie stać? Niech se poczytają
Nawet nie wiem jaka to data była. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Sorry, ja myślałam naprawdę, że to już zwrotki na hasła...
Wyraźnie nie w temacie jestem.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to będziesz w nagrody opływać teraz!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pola, to ile Ty tego na dzień wysyłasz?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wysyłałam wczoraj na 7036 Żywiec Real i było wszystko normalnie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pola, wybacz... ale padłam!
No cóż, zawsze możesz liczyć na to, że mają tzw. czarne poczucie humoru
W temacie: wkurza mnie, że akurat jak jest dużo sensownych konkursów, to nie mam na nie czasu
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niezależnie od tego mężczyzny, zestaw mi się bardzo podoba... Szkoda, że nie wygrałam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Doskonale Cię rozumiem.
Ja w tym roku pierwszy raz znalazłam się w takiej sytuacji, że po prostu zabrakło normalnie pieniędzy na życie i na rachunki, a debet sięgnął dna. Żeby nie było, oboje z mężem pracujemy, ale moja pensja jest można rzec symboliczna i od lat niezmienna, podczas gdy wszystko tak cholernie drożeje
Zamiast pracować naukowo, ja kombinowałam skąd wytrzasnąć pieniądze, Allegro i te rzeczy, i pomału zaczynałam już dostawać świra.
Zmuszona byłam w końcu wziąć kredyt, raptem na kilka tysięcy, żeby wszystko pospłacać, choć zawsze się zarzekałam, że nigdy kredytów...
Nie wiem, jak będzie z jego spłacaniem, ale po prostu muszę wierzyć, że będzie lepiej, a nie gorzej.
I tak, jak inni pisali: w najgorszych chwilach pocieszałam się tym, że mamy dom, mądre i dobre dzieci, jakie takie zdrowie i... siebie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To była właśnie cena promocyjna
A że okropny? No przecież musi być jakiś powód, dla którego właśnie ten krem trzeba na konkurs kupić