Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5108697 Napisano: 29.03.2012 06:30:08 w Żegnamy zmarłych
ilonar2301 napisał(a):

asia670 napisał(a):

za wszystkich zmarłych emotka emotka emotka

emotka (*) emotka (*)

Dzisiaj zmarła Oksana Makar
http://www.se.pl/...polityko_248505.html

emotka (*) emotka (*)

Za wszystkich... emotka emotka emotka

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Zmarla-18-letnia-Oksana-ofiara-zbiorowego-gwaltu-i-podpalenia,wid,14373628,wiadomosc.html?ticaid=1e2dc
Zastanawiam się na jakim świecie ja żyję emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#5107999 Napisano: 29.03.2012 03:22:28 w Wkurza mnie...
ashley878 napisał(a):

Wkurza mnie brak człowieczeństwa emotka Jestem załamana. Rok temu zginął mi kot którego ocaliłam od śmierci i razem przeszłam z nim przez pół roku rehabilitacji żeby żył. Kociak nie wrócił na noc do domu rano słychać było przeraźliwe miauczenia kiedy wybiegłam na dwór usłyszałam tylko trzaśnięcie drzwi od samochodu sąsiada i z piskiem opon odjechał. Podejrzewałam że wywiózł kota i zrobił mu krzywdę, nie przyznawał się a ja nie miałam dowodów. Mamy jeszcze jednego kotka, wczoraj sytuacja się powtórzyła, nie wrócił na noc a o 5 rano obudziło mnie głośne miauczenia, wyszliśmy z narzeczonym na dwór w poszukiwaniu kici. Kotek był uwięziony w klatce u sąsiada na podwórku gotowy do wywiezienia. Na osiedlu zginęło już kilka kotków a psy są podrywane i znajdywane przy drodze na poboczu! Poradźcie mi co mam zrobi emotka Jestem w szoku kicia jest przestraszona z nami w domu, nie chce zejść z kolan nie wiem co on jej robił emotka . Cała sytuacja ma miejsce na obrzeżach miasta, to nie jest wieś i wolna amerykanka a nie mogę sobie poradzić z tym człowiekiem. Dodam że nie jest to obłąkana osoba, facet jest sytuowany! Ma klatki z zapadkami, włada do nich jedzenie z trutkami jak zwierzak tam wchodzi zostaje automatycznie zatrzaśnięty!! Jestem w szoku i chce mi się płakać że nie udało mi się ocalić naszego poprzedniego kotka emotka

To po prostu jest chore!!! emotka emotka emotka
Normalnie się wierzyć nie chce!
Moim zdaniem, najlepiej zadzwoń do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami (niekoniecznie nawet do oddziału w Twoim mieście) i opowiedz całą tę historię.
Myślę, że tam Ci najlepiej powiedzą, co można z tym zrobić i jak.
Zabijanie zwierząt na szczęście jest już w tym kraju karalne!
Trzymam za Ciebie i Twoją kicię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5107868 Napisano: 29.03.2012 02:40:30 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

Mam nadzieję, że mia jednak wygra i ktoś jej paragon podaruje, bo to fajna osoba jest emotka Trzymam kciuki, sama nie grałam emotka

Joan... emotka
No i Twój post to jest dla mnie nagroda emotka
A szanse myślę mizerniutkie, więc się i nie martwię.
W pierwszej chwili mnie to tylko wkurzyło, znaczy sam fakt, i ceny na półkach w moim Tesco, które kompletnie nie imają się do tego, co pokazuje czytnik. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5107513 Napisano: 29.03.2012 01:02:15 w TESCO konkursy
No super, ja niestety z Wedla na nic już nie czekam. emotka
Posłałam jedno zgłoszenie na sam koniec, co prawda żaden cud, tylko dlatego, że synuś robił zakupy w Tesco, m.in. słodycze, więc mu powiedziałam, że niech Wedla kupuje i teraz mnie coś tknęło, podliczyłam je na paragonie (wśród wielu innych produktów) i brakuje około złotówki...
A mówiłam, żeby wszystko sprawdzał na czytniku emotka
Chyba pierwszy raz się ucieszę z braku wygranej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5106943 Napisano: 29.03.2012 10:19:31 w Rossmann
No mój konkurs z Kamilem już się rozstrzygnął, bo na półce dalej puste miejsce po kremie, a nie mam czasu jeździć po wszystkich Rossmannach i szukać, czy może gdzieś się nie ostał.
Tym bardziej, że jak sobie przypominam, do zeszłorocznego Kamilka nie miałam szczęścia emotka

Zatem, powodzenia grającym życzę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5106558 Napisano: 29.03.2012 08:34:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak se czytam o tym Wedlu, choć nie brałam udziału i widzę, że fajny jakiś ten konkurs był... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5101827 Napisano: 27.03.2012 08:45:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Długo starałam się tu nie wpisywać (bo i tak to nic nie dawało), ale dzisiaj nie zdzierżyłam - we wszystkich konkursach internetowych, na których mi zależało, równo mnie olali... emotka

Chyba sobie trzeba odpuścić długo-opisową produkcję, bo tylko czasu szkoda, i poczekać na lepszą wenę i/lub lepsze czasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5100816 Napisano: 26.03.2012 05:58:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Zajrzałam z ciekawości na wyniki KOTANYI i... wygląda na to, że wyklejanko-prezentacje nie pomogły wygrać nagród głównych emotka Albo coś się za mało panie starają i własnym mieczem pokonane zostały emotka Bo praca była za słona emotka

To samo pomyślałam, jak spojrzałam na wyniki! emotka
Biedne panie dostały wyróżnienia na pociechę - mam nadzieje, że papier kolorowy, klej i nożyczki - przyda się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5100766 Napisano: 26.03.2012 05:41:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przyprawy do chleba Kamisa - będą pod wypiekacze akurat emotka

I równocześnie dla równowagi w przyrodzie rachunek na następne pół roku za energię... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5100756 Napisano: 26.03.2012 05:38:47 w GFK
Ni stąd ni zowąd, maile u mnie i u męża że doliczają zaległe 230 punktów emotka emotka
Moim zdaniem, to nic nie było zaległego, ale czym prędzej capnęłam i zamówiłam u siebie doładowanie; u mężusia niestety 40 p. brakło, bo właśnie jego konto wyczyszczone wcześniej na doładowanie zostało... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5099709 Napisano: 26.03.2012 11:26:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kotmarian napisał(a):

Ty, Mia, ale to chyba wcale jakieś super głupie nie jest, możem ja też dziś po winie, bo mnie się podoba emotka emotka

Wiesz, to raczej do konkursu Żywca pasuje...
Z tego, co jarzę, oni takiej poezji nie trawią, i chciałabym ich miny widzieć, jak to odczytali emotka

Dobra, idę do zajęć swoich.
Powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5099690 Napisano: 26.03.2012 11:21:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No, ja tym razem na nic nie czekam.
Jedyne hasło w tamtym tygodniu wysłałam 18.03, bo potem już nie miałam kompletnie spokoju, żeby coś wymyślić. Takie se, ale na wymarzonego laptopa nie sięga, a i do biżuterii tez chyba nie styka.

Wysłałam jeszcze drugie niby, z telefonu męża, ale to po winie było i poleciałam jakąś Częstochową w rodzaju moje włosy, co jak skrzydła krucze falują na wietrze, aż erotyzmem przepojone drży powietrze emotka emotka
Miałam wybitny humorek i stwierdziłam: A co, na 68 groszy mnie nie stać? Niech se poczytają emotka
Nawet nie wiem jaka to data była. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5098696 Napisano: 25.03.2012 08:06:15 w Carrefour konkursy
sylwika76 napisał(a):

mianie nabijaj się ze mnie emotka
to tylko zwrotki a jeszcze odpowiedzi nie wysłane emotka
jakie jest pytanie w carrefour bo z wrażenia wykasowałam

Sorry, ja myślałam naprawdę, że to już zwrotki na hasła... emotka
Wyraźnie nie w temacie jestem. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5098645 Napisano: 25.03.2012 07:47:21 w Carrefour konkursy
sylwika76 napisał(a):

pola731 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

ja od wczoraj nie mam nigdzie w żywcu emotka

dziś już nie próbowałam ,bo paragonów tyle nie mam

teraz dostałam zwrotki z żywca, real, carrefour, tesco emotka

No to będziesz w nagrody opływać teraz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5095967 Napisano: 24.03.2012 01:18:23 w Carrefour konkursy
No to super... w takim razie poczekam chyba do poniedziałku, niech się odblokują emotka

Pola, to ile Ty tego na dzień wysyłasz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5095952 Napisano: 24.03.2012 01:09:13 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

ciekawe, czy w ogóle rejestrują te smsy i czy uznają jak puści się hasło
emotka a sprawdzał ktoś czy na tym nr w innym konkursie działa normalnie? może serwer im padł ?

Wysyłałam wczoraj na 7036 Żywiec Real i było wszystko normalnie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5093521 Napisano: 23.03.2012 11:09:15 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wkurzył mnie chłop ... zmarnował mi numer paragonu do konkursu Tesco Hortex ... żartował sobie ze mnie i wpisał smsa dzięki pasji zakupów mam w lodówce dużo trupów ... i zamiast nacisnąć usuń kliknął wyślij ...zwrotka przyszła dziękujemy emotka

emotka emotka emotka emotka
Pola, wybacz... ale padłam!
No cóż, zawsze możesz liczyć na to, że mają tzw. czarne poczucie humoru emotka

W temacie: wkurza mnie, że akurat jak jest dużo sensownych konkursów, to nie mam na nie czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5093425 Napisano: 23.03.2012 10:38:41 w Zdjęcia naszych wygranych

emotka emotka
Niezależnie od tego mężczyzny, zestaw mi się bardzo podoba... Szkoda, że nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5092286 Napisano: 22.03.2012 08:03:14 w Wkurza mnie...
psika napisał(a):

Wkurza mnie życie... Normalnie chce mi się ryczeć, nigdy jeszcze przez moje 33 letnie życie nie było tak źle. Nie wiem jak mam wszystko ogarnąć a wszystko przez brak kasy... W portfelu mam 1,54zł a gdzie pierwszy. Mam wykształcenie, mąż ma dobry zawód i wszyscy zarabiają więcej niż ona, a nie umieją nawet połowy z tego co on. Co my robimy nie tak? Córa przychodzi pyta o to o tam to a ja już nie umiem spojrzeć jej w oczy, bo za każdym razem słyszy: Nie mogę Kochanie, nie mam kasy. Do d..y wszystko!!!

Doskonale Cię rozumiem. emotka
Ja w tym roku pierwszy raz znalazłam się w takiej sytuacji, że po prostu zabrakło normalnie pieniędzy na życie i na rachunki, a debet sięgnął dna. Żeby nie było, oboje z mężem pracujemy, ale moja pensja jest można rzec symboliczna i od lat niezmienna, podczas gdy wszystko tak cholernie drożeje emotka
Zamiast pracować naukowo, ja kombinowałam skąd wytrzasnąć pieniądze, Allegro i te rzeczy, i pomału zaczynałam już dostawać świra.
Zmuszona byłam w końcu wziąć kredyt, raptem na kilka tysięcy, żeby wszystko pospłacać, choć zawsze się zarzekałam, że nigdy kredytów... emotka
Nie wiem, jak będzie z jego spłacaniem, ale po prostu muszę wierzyć, że będzie lepiej, a nie gorzej.
I tak, jak inni pisali: w najgorszych chwilach pocieszałam się tym, że mamy dom, mądre i dobre dzieci, jakie takie zdrowie i... siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5092010 Napisano: 22.03.2012 06:05:26 w Rossmann
merynosek napisał(a):

mia napisał(a):

skarb888 napisał(a):

Jaka cena teraz? Też nie wiem, czy się skusić emotka

Chyba 8,99 - dałoby się przeżyć, tyle że to maleństwo (pojemność 50 ml), dwa razy mniej niż normalny krem do rąk. emotka

Jak dla mnie to 6,99 - tyle ja płaciłam - to za dużo.. Okropny jest ten krem emotka
A paragon nie wiem czy nie przepadnie bo totalnie nie mam weny emotka

To była właśnie cena promocyjna emotka

A że okropny? No przecież musi być jakiś powód, dla którego właśnie ten krem trzeba na konkurs kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0