Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5075542 Napisano: 15.03.2012 09:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bloblebla2 napisał(a):

myslicie ze dzis wyniki z Palette będa??

Jakim cudem? emotka
Najwcześniej do tej pory bywały w piątek. A teraz, jak doszedł Carrefour, to wolę nie wiedzieć, jak się wyrobią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5075536 Napisano: 15.03.2012 09:11:51 w TESCO konkursy
alaalex40 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

ale przecież krzyżówki z tesco do 20 marca trwają a z babeczkami krzyżówka do 30 więc wyników jeszcze nie będzie

bez sensu skoro i tak były nagrody tylko dla pierwszych zgłoszeń...

He he, dla organizatora ma to głęboki sens - zawsze to więcej smsów od naiwnych, którzy pomyślą A może akurat... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5075395 Napisano: 15.03.2012 08:10:47 w Rossmann
cleopatra napisał(a):

podkład rozświetlający do wygrania lusterka podświetlane

No to chyba w tym nie brałam udziału... w każdym razie nie pamiętam emotka

Powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5075391 Napisano: 15.03.2012 08:08:20 w Rossmann
A na jaki konkurs tak czekacie z ciekawości? emotka

Ja jestem mocno kiepsko w temacie, bo ostatnio w mało którym konkursie biorę udział; Eveline odpuściłam np. bo nie interesowały mnie nagrody (w szczególności bilety) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5075369 Napisano: 15.03.2012 07:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anava napisał(a):

ja posłałam kilka zgrzewek i nic...
mam zapas dżemów dla rodziny i tak jak pisze ziolko do ciast są idealne

To ja się na 4 do tej pory wysiliłam i złorzeczę, że nie wygrałam... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5070679 Napisano: 13.03.2012 10:04:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj moja biedna, nędzna wygrana z Viledy - zmywaczek i ściereczka emotka
Plus odebrane trzy zestawy Winiar z soserami - zapas sosów sałatkowych na pół roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5068451 Napisano: 12.03.2012 11:50:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
ania1234 napisał(a):

nataszka napisał(a):

gratulacje wycieczki do Petersburga -cudna nagroda emotka

Dziękuje bardzo emotka Cieszę się ogromnie z tej wycieczki!
emotka

Wspanialszą wycieczkę trudno sobie wymarzyć! emotka emotka emotka
Serdeczne gratulacje! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5068084 Napisano: 12.03.2012 09:57:59 w Rossmann
Podsumowanie moje na dziś - na nic nie czekam... emotka

Co prawda napisałam coś tam na odwal w plebiscycie czekoladowym, ale szanse zerowe. Zarówno jak będą czytać, jak i losować (w losowaniach nie mam szczęścia) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5067220 Napisano: 11.03.2012 06:30:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

ad. Palette

pomóżcie...jak rozumieć taki zapis;

Zwycięzca nagrody dodatkowej ma prawo do zdobycia nagrody głównej o ile spełni warunki określone w niniejszym Regulaminie. Natomiast jeden Uczestnik ma prawo do zdobycia wyłącznie jednej dodatkowej nagrody dziennej oraz wyłącznie jednej dodatkowej nagrody tygodniowej. Jeśli Zwycięzca nagrody dodatkowej po raz kolejny spełni zgodnie z treścią

niniejszego Regulaminu warunki do uzyskania kolejnej takiej samej nagrody dodatkowej, przedmiotową nagrodę dodatkową otrzyma Uczestnik, którego Zgłoszenie zakwalifikowało się na następnym miejscu w rankingu najciekawszych zgłoszeń konkursowych wybranych przez Jury.

nie dostrzegłam jakos tego wcześniej, i ze swojego numeru znowu wysłałam zgłoszenia, a juz udało mi sie wcześniej wygrać biżuterię...czy w takim razie odrzucą całkiem, czy na tygodniową się łapię, w kwestii formalnej oczywiście:)?

Sama się nad tym zastanawiałam...
To można interpretować dwojako, bo z jednej strony niby wynika, że można raz tygodniową i raz dzienną, więc niby dalej z tego samego numeru masz szanse na tygodniową (na dzienną już nie).
A z drugiej strony tygodniowe wybierają z dziennych danego tygodnia, więc jeśli odrzucą jako dzienną, to byłoby, że już po rybach... emotka
Chyba trzeba by ich samych zapytać, jak oni rozumieją ten regulamin... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5064929 Napisano: 09.03.2012 10:57:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

to może i ja o Palette zapytam - czy do tego konkursu można również kupić taka saszetkę za ok. 5,90 ?

Również potwierdzam - biżuteria w domu a na paragonie saszetka.
A ostatnią teraz to kupiłam w DN za 4 z czymś, bo promocja była emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5063723 Napisano: 09.03.2012 04:44:01 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

nic się nie udaje, nic nie wygrywam, mam konkursowego doła...

na PW ślę linka motywującego emotka

To poślij i do mnie, szczególnie jak masz link do jakich pieniędzy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5062595 Napisano: 09.03.2012 10:15:21 w Rossmann
Zestaw kosmetyków z Garnier (mało ambitny długi wierszyk) i kapsułki z Ariel (nawet nie pamietam co tam napisałam, parę zdań krótkich a szczerych chyba, bez żadnych przemyśleń) emotka emotka emotka

Z tych kapsułek to bardziej się cieszę jak z Garniera! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5062382 Napisano: 09.03.2012 08:50:47 w Rossmann
nocti napisał(a):

Ja też się ciągle zastanawiam co trzeba zrobić / napisać w Rossnet, żeby się udało. Widzę, że jednak wierszyki? Kurcze sama nie wiem co pisać. Jeszcze NIGDY w Rossnecie nie wygrałam czy to w konkach z paragonami czy bez.
emotka emotka emotka

Ja wygrałam wiele razy, a i tak dalej nie wiem, co pisać - z reguły, jak mam duże nadzieje, to wychodzi totalne pudło, tak jak w ostatnim Marylin... emotka
-------------------------------------
Joan, teściowa mieszka na drugim końcu Polski (Allach był łaskaw emotka ), więc raczej trudne i kosztowne by to było... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5062162 Napisano: 08.03.2012 11:05:22 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Szukałam kobiecych kształtów - a drzew u mnie pod dostatkiem - niestety nic sensownego nie znalazłam i odpuściłam emotka

He he, ja już się zastanawiałam, czy jednej z tui w ogródku nie obdziabać na kształt tej butelki Adidasa, ale jak się mąż przestanie odzywać na miesiąc, to chyba za dwa żele jednak się nie opyla... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5062082 Napisano: 08.03.2012 09:56:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wyczekiwana biżuteria Palette z drugiego tygodnia emotka
Identyczna jak na zajawce strony konkursowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5061384 Napisano: 08.03.2012 04:03:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
nataszka napisał(a):

emotka mega kumulacja Pani z Rafaello ponownie zadzwoniła -jedno zgłoszenie ! -a to przecież losowanie czyli mega szczęście emotka -siostra się raduje bo obdaruję ją wygraną

Nataszka, jesteś niesamowita!!! emotka emotka
Po prostu wymiatasz - bierz się dziewczyno za totolotka! emotka

Aż żałuję, że nie brałam udziału w tym konkursie - ale cóż począć, nie lubię Rafaello emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5057390 Napisano: 06.03.2012 08:22:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kod na 200 zł do tagomago.pl z Payback walentynkowego.
Chociaż jedna wygrana w marcu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5056567 Napisano: 06.03.2012 02:54:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niestety widzę, że ja się chyba coraz bardziej oddalam od ich gustu zamiast się zbliżać...
W drugim tygodniu przynajmniej biżuteria była, a w trzecim i w tym nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5056274 Napisano: 06.03.2012 12:44:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

A jak oni informują o laptopach jeśli grałam 22 to dzwonią do mnie z kolejki że 22 czy wszystkie laptopy na koniec powiadamiają?

Podobno od razu mówią, że nagroda dzienna i tygodniowa...
Na 100% nie wiem, bo nie dostąpiłam tego zaszczytu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5055834 Napisano: 06.03.2012 09:18:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marionzzz napisał(a):

Wymiękłam -mieli 1600!! haseł a jednym z 6 wybranych jest :dodaj do ulubionych
TRAGEDIA-myślałam,że komisje już się na to nie łapią emotka
http://konkurs.ricoh.pl/vote.html

Osobiście bardzo żałuję, że w Prymacie nie zgłosiłam hasła Prymat - dodaj do ulubionych. Może bym miała stówkę zamiast segregatora, a może i spa, kto wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0