Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jakim cudem?
Najwcześniej do tej pory bywały w piątek. A teraz, jak doszedł Carrefour, to wolę nie wiedzieć, jak się wyrobią
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
He he, dla organizatora ma to głęboki sens - zawsze to więcej smsów od naiwnych, którzy pomyślą A może akurat...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to chyba w tym nie brałam udziału... w każdym razie nie pamiętam
Powodzenia!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja jestem mocno kiepsko w temacie, bo ostatnio w mało którym konkursie biorę udział; Eveline odpuściłam np. bo nie interesowały mnie nagrody (w szczególności bilety)
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To ja się na 4 do tej pory wysiliłam i złorzeczę, że nie wygrałam...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Plus odebrane trzy zestawy Winiar z soserami - zapas sosów sałatkowych na pół roku
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wspanialszą wycieczkę trudno sobie wymarzyć!
Serdeczne gratulacje!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Co prawda napisałam coś tam na odwal w plebiscycie czekoladowym, ale szanse zerowe. Zarówno jak będą czytać, jak i losować (w losowaniach nie mam szczęścia)
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Sama się nad tym zastanawiałam...
To można interpretować dwojako, bo z jednej strony niby wynika, że można raz tygodniową i raz dzienną, więc niby dalej z tego samego numeru masz szanse na tygodniową (na dzienną już nie).
A z drugiej strony tygodniowe wybierają z dziennych danego tygodnia, więc jeśli odrzucą jako dzienną, to byłoby, że już po rybach...
Chyba trzeba by ich samych zapytać, jak oni rozumieją ten regulamin... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Również potwierdzam - biżuteria w domu a na paragonie saszetka.
A ostatnią teraz to kupiłam w DN za 4 z czymś, bo promocja była
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To poślij i do mnie, szczególnie jak masz link do jakich pieniędzy...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Z tych kapsułek to bardziej się cieszę jak z Garniera!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja wygrałam wiele razy, a i tak dalej nie wiem, co pisać - z reguły, jak mam duże nadzieje, to wychodzi totalne pudło, tak jak w ostatnim Marylin...
-------------------------------------
Joan, teściowa mieszka na drugim końcu Polski (Allach był łaskaw
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
He he, ja już się zastanawiałam, czy jednej z tui w ogródku nie obdziabać na kształt tej butelki Adidasa, ale jak się mąż przestanie odzywać na miesiąc, to chyba za dwa żele jednak się nie opyla...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Identyczna jak na zajawce strony konkursowej
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nataszka, jesteś niesamowita!!!
Po prostu wymiatasz - bierz się dziewczyno za totolotka!
Aż żałuję, że nie brałam udziału w tym konkursie - ale cóż począć, nie lubię Rafaello
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chociaż jedna wygrana w marcu
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W drugim tygodniu przynajmniej biżuteria była, a w trzecim i w tym nic
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Podobno od razu mówią, że nagroda dzienna i tygodniowa...
Na 100% nie wiem, bo nie dostąpiłam tego zaszczytu
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Osobiście bardzo żałuję, że w Prymacie nie zgłosiłam hasła Prymat - dodaj do ulubionych. Może bym miała stówkę zamiast segregatora, a może i spa, kto wie