Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5030433 Napisano: 21.02.2012 09:08:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FB Orsay:
Witajcie! Kontaktujemy się drogą mailową tylko z osobami, które zdobyły nagrody w konkursie. Wiadomości zostały już rozesłane do zwycięzców. Dziękujemy wszystkim za udział i cieszymy się, że konkurs cieszył się takim zainteresowaniem. Zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach ORSAY!
Również zazdroszczę tym, co dostali maila.
Z informacji wyżej wynika, że kto miał już dostać, to dostał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5029833 Napisano: 20.02.2012 09:30:44 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

mąż... wkurza, zasmuca i doprowadza do łez...

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5029233 Napisano: 20.02.2012 06:53:09 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

a mnie wkurzają nie tyle te gacie itp w końcu może kogoś interesują emotka co namolne powtarzanie przez niektóre osoby po kilka razy na każdej stronie swoich ogłoszeń,od miesięcy tych samych...
mam ochotę np kupić parasol i wsadzić komuś w ....
stojak do parasoli,

To chyba mamy ochotę na to samo (a raczej temu samemu) emotka

W temacie, wkurza mnie, że jest poniedziałek a nic konkretnego nie wygrałam. W Kamisie nie brałam udziału, bo mam wypasioną frytkownicę deLonghi a i tak rzadko ją używam, a Orsay mnie wynikowo olał... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5028642 Napisano: 20.02.2012 04:02:58 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

t-mobile!wkur... mnie na maksa!Złodzieje i oszuści,to już koniec i rezygnuję,bo mi się abonament skończył.Wysyłam z mojego telefonu (t-mobile na abonament) smsy specjalne z polskimi znakami i normalnie liczy tyle smsów ile rzeczywiście wysyłam,a miesiąc temu zaczęłam wysyłać też takie smsy specjalne z polskimi znakami z telefonu męża (t-mobile na abonament) i jak dostaliśmy rachunek to przeżyłam szok!!!!!!!!Okazało się,że te smsy z męża numeru liczą x3,mąż zadzwonił z reklamacją,to mu powiedzieli iż to wina tego,że smsy miały polskie znaki a jak zapytał,dlaczego na moim telefonie te same smsy liczy normalnie to debilny konsultant stwierdził,że technicy to sprawdzą i jak faktycznie tak było to doliczą do moich smsów jeszcze +200%. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Aororcia, wybacz, ale mało się nie posikałam emotka
To chyba jakieś jaja są? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5028631 Napisano: 20.02.2012 03:59:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

ja też.. w sumie liczyłam że mam dobry tekst ale trudno może bonik wpadnie emotka

Ja też uważam, że miałam bardzo dobry tekst... nawet dwa - ale najwyraźniej sporo dobrych było emotka
P.S.
Przyjmę z radością każdą nagrodę, byle nie ten zestaw Tanita emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5028509 Napisano: 20.02.2012 03:25:33 w Wkurza mnie...
vilemo napisał(a):

najwyraźniej beznadziejnie rymuję
więcej w konkach promocyjnych nie próbuję...
na dwa wierszyki z Kamisa nic nie wpadło
nic tylko sobie poderżnąć gardło emotka emotka

Vilemo, spokojnie! Toż te frytkownice mają wartość 69,50 zł brutto emotka
Będą następne konkursy, jeszcze lepsze nagrody i szczęście tez przyjdzie emotka

W temacie - jestem wściekła, bo źle się czuję, a mam masę rzeczy do zrobienia, które niestety muszą być zrobione dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5028326 Napisano: 20.02.2012 02:32:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalisto1986 napisał(a):

mia, ale co w tym jest złego ? Ja osobiście wole wyniki meilem, niż czytanie, że ta na pewno wygrała pracą, a te nazwiska powtarzają się kilka razy emotka
główne wrzucą na strone, a jednoczesnie do reszty napiszą i wszystko ok

No bo dla mnie z tego wynika, że ten kontakt mailowy, to w bliżej nieokreślonym czasie...
Dobra, basta - zła jestem na ten konkurs z powodu przedłużenia i taka jest prawda - zatem zamykam już paszczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5028223 Napisano: 20.02.2012 02:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chyba nie zrozumieliście, o co mi chodzi... nie o to, czy wyniki będą o 18-tej, czy jutro, tylko o to:

Witajcie! Dziś po południu na stronie orsay.pl ogłoszeni zostaną zdobywcy nagrody głównej oraz wyjazdów do SPA. Z pozostałymi laureatami konkursu skontaktujemy się mailowo. Pozdrawiamy!

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5028113 Napisano: 20.02.2012 01:25:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
artemia napisał(a):

Witajcie! Dziś po południu na stronie orsay.pl ogłoszeni zostaną zdobywcy nagrody głównej oraz wyjazdów do SPA. Z pozostałymi laureatami konkursu skontaktujemy się mailowo. Pozdrawiamy!

No tak... To byłoby zbyt piękne, żeby ogłosili wyniki we właściwym terminie. Czasu im zabrakło, czy jeszcze nie wylosowali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5027666 Napisano: 20.02.2012 10:31:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Informacja z FB Orsay:
Wyniki konkursu zostaną ogłoszone dzisiaj po południu. Trzymamy kciuki! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5027369 Napisano: 20.02.2012 08:07:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarna2318 napisał(a):

A gdzie to pytanie na stronie viledy ma się pojawić,strasznie muliła ta strona i nic się nie pojawiło,a teraz to już piszę,że następna szansa od 12.

No mi się nawet pojawiło, ale odpowiedzi już nie przesłało, bo diabli stronkę wzięli emotka

Powinno być na środku, tylko że u mnie jest i tak strasznie mało czytelne, bo pojawia się na innych zapisach i litery się mieszają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5027255 Napisano: 19.02.2012 10:36:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

Jedna z dzwoniących pań mówi, że to jest losowanie i sprawdzając hasła znajomej, która wygrała to by się potwierdzało, wygrało- wylosowane najgorsze z posłanych emotka
W tej sytuacji chyba spokojnie można słać stare hasła emotka

To co dla jednego najgorsze, dla innego najlepsze- jest to kwestia gustu komisji, więc nie można od razu mówić o losowaniu... emotka
Przypomnę tu słynny konkurs Kamis& Smolar, choć oczywiście mam nadzieję, ze to nie będzie tak drastyczny przypadek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5026602 Napisano: 19.02.2012 04:05:24 w dziś mam urodzinki
asiabuczkowska napisał(a):

32 emotka emotka

Kurde, taka młoda i rozpacza! Jak następne 32 stukną, to może wtedy będzie jakiś powód emotka

Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia i nastroju, bo tego to już niestety tu nie wygramy! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5026352 Napisano: 19.02.2012 01:30:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lucja napisał(a):

a na palette trzeba odesłać jeden paragon czy wszystkie zgodnie z ilością zgłoszonych?

Trudno mi powiedzieć, bo ja akurat z tego telefonu posłałam jedno zgłoszenie, więc oczywiście poślę jeden paragon, ale przypuszczam, że wszystkie.

W każdym razie ja bym nie ryzykowała i posłała tyle paragonów ile zgłoszeń, bo na pewno mają to odnotowane (pani w rozmowie ze mną wspominała, że niektórzy po kilka zgłoszeń na jeden numer posyłają). Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5026151 Napisano: 19.02.2012 11:44:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

chyba znalazłam jak wygląda ta biżuteria
https://www.apart...j,bizuteria,q,,,4993
https://www.apart...j,bizuteria,q,,,4334
https://www.apart...j,bizuteria,q,,,4726

Nie najgorsza... ale poczekajmy, co przyjdzie emotka

A co do terminu wysyłania, to na pewno paragony z kupionymi wcześniej produktami przejdą, ale teraz obawiam się, że już trzeba faktycznie wysyłać w dniu zakupu i na wszelki wypadek, jak jutro kupię, to tak zrobię... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5025775 Napisano: 18.02.2012 09:46:37 w GFK
mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Banki plus 10

Również - wyleciałam na pysk po tym, jak napisałam, z czego korzystam (kredyt, debet, ror etc.)... emotka
Pewnie trzeba było wszystko zaznaczyć, ale ponieważ z zasady nie łżę w ankietach, więc wyszło, jak wyszło emotka

No teraz na swoim koncie miałam (przedtem na męża), ja na kodzie nie wylatuję, na bankach też nie, ale na produktach bankowych znowu wyleciałam - szukają kogoś z kredytem czy co?

W sumie niech se zeżrą te 64 punkty (właściwie 54, bo 10 doliczone), tylko w ten sposób, ile oni będą mieć tych ankiet wypełnionych? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5025374 Napisano: 18.02.2012 05:04:11 w Rossmann
A czy przypadkiem ktoś może ma kod z 14.02 na Hugo Boss Soul?
Przegapiłam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5024797 Napisano: 18.02.2012 10:57:55 w GFK
cc_investigator napisał(a):

Banki plus 10

Również - wyleciałam na pysk po tym, jak napisałam, z czego korzystam (kredyt, debet, ror etc.)... emotka

Pewnie trzeba było wszystko zaznaczyć, ale ponieważ z zasady nie łżę w ankietach, więc wyszło, jak wyszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5023769 Napisano: 17.02.2012 05:02:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
leelee napisał(a):

Czyli zagralismy przed zmiana regulaminu, czyli mozemy paragony z innych dni niz data zgloszenia.

To jest jasne, zresztą o tym pani mówiła przez telefon, chodzi mi tylko o to, co z przyszłymi zgłoszeniami?
Czy muszą być w dniu zakupu? No chyba tak. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5023604 Napisano: 17.02.2012 02:47:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wracając jeszcze do Palette tak się zastanawiam... Być może w tym tygodniu informowali o wygranych mówiąc, że paragon wcześniejszy, bo zdawali sobie sprawę, że był inny regulamin na stronie, ale pytanie, czy w przyszłym nie zaczną go respektować?

Konkretnie zastanawiam się, czy aby obecnie wysyłane zgłoszenia nie muszą już być z tego samego dnia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0