Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to mega!
Ja dałam 1 na 4, bo na stronie Colgate było, że co czwarty Polak ma problemy z dziąsłami, przyczyna krwawienia dziąseł to wg mnie zdecydowanie b, a z płytką dałam też b i teraz jak zajrzałam w Google, to chyba z tym ostatnim dałam ciała
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A to super, że półroczna
Ja też zamieszczałam zdjęcie kota i PD już drugi numer przyszedł, a na liście plebiscytu na kosmetyk mnie nie ma, więc to na pewno stąd!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba te do 15.01 dzisiaj powinni wysyłać
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O, prawdę mówisz...
W Wedlu udziału nie biorę, bo mnie bilety nie interesują, jak nie wiadomo gdzie, w Finishu nie brałam, bo Graf organizował, a Weneckie piękno mnie na całej linii olało...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mało, że nic nie wygrałam w tym tygodniu, to zamiast kurtki z Orlenu doszedł T-shirt, mimo że w mailu wyraźnie była mowa o kurtce!!!
Co z tego, że nieporównanie ładniejszy od kurtki, jak rozmiar męski S? I na kogo to ma być?! Chyba na Allegro!
Napisałam do nich maila na FB, ale wątpię żeby coś z tego było... Widzę, że już tablicę zablokowali, żeby wpisów nie można było dodawać...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Hm...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
P.S.
Spróbowałam dodać do bazy.
Mam nadzieję, że mi się to udało
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niestety, organizowany przez moją ukochana agencję
Szczegóły:
http://www.kupujemywygrywamy.pl/contest/show/sezon-otwarty-ruszaj-na-narty Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To przepraszam za dowcip nie w porę...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A kota nie masz?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pewnie tam gdzie moje...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bez przesady... Znowu podrożały
Tylko A)zrobi się ciepło B) schudnę C) będzie mniej nerwowo... i z mety rzucam!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wreszcie jakiś konkurs z sensem
Tylko pomysłu na razie na tekst nie mam... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak napisali i to jest oczywiste. Tak samo jak to, że jeśli się 20 razy posłało maila do tej samej osoby to zaliczało tylko raz - co było widać.
Ale z tego, co wcześnie pisano, rozumiem, że oni mieli swój licznik, który odrzucał karki odebrane przez osoby, które już jakąkolwiek kartkę odebrały.
W tym układzie mi np. z odebranych 650 kartek zostałoby max 100 - około 60-70 adresów unikalnych poza forum, no i zakładam, że ze 20-30 razy trafiłoby mi się także na forum być ta pierwszą.
Choć ja uważam, że nieco ściemniają i mam swoją wersję, jak to naliczali...
Nieważne - wg ich ukrytego regulaminu umarł w butach, i daruję sobie słanie reklamacji.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nawet w tym chrzanionym plebiscycie Dobrych Rad nic!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie chcę być brutalna, ale biorąc pod uwagę ilość zgłoszeń, raczej to drugie
Tak, czy inaczej, gratulacje!
A ja oczywiście nie zdążyłam wziąć udziału - inteligentnie zostawiłam sobie to na Sylwestra
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Właściwie należałoby na to odpisać:
Tyle, to każdy głupi wie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiesz co... Problem tylko w tym, że się zastanawiam, kiedy oni mi na jakiegokolwiek maila odpowiedzieli... Chyba ze dwa lata temu
Ale może wieczorem się sprężę i napiszę, zakładając optymistycznie, że ktoś to przeczyta
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bo nie wiem, czy mam pisać, czy nie ma sensu...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Znowu mają zapchana skrzynkę?! Tam holender same prezentacje idą, czy co?