Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No też tak mówię!
Kurczę może trzeba było wiersz posłać.
A może dlatego mnie zdeklasowali, że im na koniec napisałam, iż mogli się szarpnąć na gest i serię limitowaną puścić na święta, z której dochód byłby przeznaczony na jakiś zbożny cel, jak już konkurs robią?
Maria, nie wybierasz się czasem na jakiś dłuższy urlop bez neta?
Gratulacje!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to przy tym tempie telefon z Energizer-Move Play dostanę pewnie w kwietniu!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na razie nie, ale wedle regulaminu, to lada moment powinni informować... no chyba, że 14 dni roboczych to miało być i jeszcze nie minęły.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Przy szukaniu w googlach różnych rzeczy odnośnie pisanego artykułu, natknęłam się na coś takiego:
http://biznes.xzf.pl/2011/10/10/jednak-postepujaca-globalizacja-oraz-coraz-wieksze-tepo-zycia/
I to ma być chyba jeszcze reklama jakiejś firmy...
Dokładnie... tępo!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tym bardziej, że mam dzisiaj mało powodów do radości, więc każdy jest mile widziany!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to mu powiedz, że teraz jego kolej!
Zobaczymy, jakie to profity będą...
W temacie wyraźnie nie mam szczęścia do przypraw: w starym roku mnie olał dwukrotnie Kamis, o Winiarach i Kucharku nie wspomnę, a teraz na sam początek nowego Prymat
Chyba się na Kotanyi przerzucę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No tak, jedno nazwisko, czy adres to nawet byłoby zrozumiałe, aczkolwiek powinno to być zaznaczone w regulaminie.
Ale jeżeli wygrała dziewczyna, która miała 80 kartek, a nie wygrała ta co 200 (zakładam, że grały tylko na swoje konto), to chyba już jest bardzo dziwne?
Powiem tak - mnie to w sumie grzyb, głaszczę swoją wirtualną jeszcze torbę i cieszę się z niej. Odnośnie córki może napisze reklamacje, może nie, ale rozumiem ludzi, którzy zbierali, wymieniali się i teraz nagle nie wiedzą, co jest grane...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to już nie wiem, może odrzucili wszystkie adresy np. na gmail?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Korupcja - 3 x NIE,
Uczciwość - 3 x TAK!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Moim zdaniem, oni przeprowadzali jakąś weryfikację... nie mam pojęcia, na czym ona polegała, ale wyniki ewidentnie na to wskazują.
Najgorsze jest to, że wszelkie reklamacje w tym momencie nie bardzo już mają sens, bo przecież nie zabiorą nagród tym, co są na liście...
A dodatkowych kilkudziesięciu nagród (bo wygląda na to, że co najmniej tyle będzie reklamacji) też raczej nie wyasygnują
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to jaki problem macie, żeby się wymienić?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Przenoszę się do Wkurza mnie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale może nie mieszkają pod tym samym adresem...
Jakaś przyczyna być musi, bo byłby to dziwny zbieg okoliczności.
A w ogóle z tymi wynikami jest coś dziwnego - poczytajcie sobie w wątku Wymiana maili Rossnet
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To dla mnie po torbie była najfajniejsza nagroda!
Kosmetyków mam w ciul, a najbardziej obawiałam się, żeby nie trafić na tę książkę CEWE, co mi kompletnie na grzyb
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No tak... w sumie dawno w Spa już nie byłam.
Aliści bonem nie pogardzę.
Natomiast jak się załapię na trzy te coś tam, to idę się zalać z żałości - jedno to to najwyżej!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja grałam... i co?
Poczytaj wyżej
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W regulaminie nic na ten temat nie było. Widocznie to ich decyzja.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja 608, moja zdyskwalifikowana kobietka 460 coś.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja mam torbę na laptopa!
Ale chyba będę pisać reklamację... bo widzę, że córka nic... a miała ponad 400 kartek.
Dyskwalifikacja z powodu tego samego IP?
Jeśli to jest jedyny powód, to nie w porządku.
Jeżeli natomiast zdecydowali, że jedna nagroda na jeden adres, no to ok.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Z dwojga złego, lepsze niż poprzednie...
Tylko ciekawe, co oznacza na Rossnecie zwrot najbliżej pełnej godziny?
Do tej pory zawsze było po pełnej... Wyświetl w wątku >>