Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4929560 Napisano: 01.01.2012 09:08:02 w dziś mam urodzinki
Dziękuję Wam bardzo... za życzenia i pocieszenia emotka

Ja z kolei w tym topie życzę Wam wszystkiego co najlepsze w świeżo urodzonym Nowym Roku 2012! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4928832 Napisano: 31.12.2011 02:35:04 w GFK
chochliczka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Czy dostaliście już doładowania, które powinny dotrzeć do końca miesiąca? emotka

tak,ja dostalam chyba w wigilie

A ja nie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4928523 Napisano: 31.12.2011 11:32:59 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że znowu jestem o kolejny rok starsza... Już bliżej niż dalej, zdecydowanie emotka

Na domiar złego w tym roku praktycznie nic nie zrobiłam z tego, co zaplanowałam. Życie przecieka mi przez palce... emotka
W dodatku mój fatalny nastrój promieniuje na rodzinkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4928374 Napisano: 31.12.2011 10:23:38 w dziś mam urodzinki
I ja mam też dzisiaj urodziny...

Ale dla mnie to nie jest powód do radości... emotka
Poza tym, w pewnym wieku, to raczej już się nie powinno do nich przyznawać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4927840 Napisano: 30.12.2011 08:35:56 w Rossmann
Ja na wagę w ogóle nie wchodzę, najwyżej żeby się wesprzeć duchowo, że jeszcze nie ważę tyle co dorodny tucznik...

Po ciuchach widzę co jest - informacja na bieżąco niestety emotka
A rower? Owszem, ze dwa stoją w garażu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4927525 Napisano: 30.12.2011 05:34:55 w Kaufland konkursy
helatko napisał(a):

no i mi też wróciło, i co teraz? emotka
macie jakiś pomysł? co za agencja, na pewno musiała im się skrzynka zapchać ale czemu to nas ma obchodzić?

Proste - albo wysyłasz dzisiaj faksem (zakładając, że faks nie jest wyłączony i przyjmie), albo dzwonisz w poniedziałek, składasz życzenia noworoczne, a potem robisz piekło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4927472 Napisano: 30.12.2011 05:00:40 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

życzę Ci mia wielu wygranych pralek , ale spójrz na to z drugiej strony - Twój mąż docenił Twoją pracę , wysiłek ,wenę twórczą i wygrana przez Ciebie pralka jest dla niego bardziej wartościowa niż kupa żelastwa ze sklepu AGD

(no i nie pisz ,że kosztowała 15 zł )

Pola, no normalnie mnie pół metra uniosło... emotka
Jednakowoż obawiam się, że on tymi kategoriami nie myślał. emotka
czarnygreg napisał(a):

Mia, co ten Twój małż taki wyrywny?
chyba nie liczy że pralka jakoś strasznie długo wytrzyma, zużywa sie sprzęt i tyle, ja wymieniłam pralkę po kilku latach bo była podrdzewiała, zaczynała cieknąć, a nowoczesne mniej prądu biorą, i na pewno w ciągu najbliższych lat jakąś wygrasz emotka

Nasza stara pralka ma 21 lat... Więc chyba nastawia się na to, że ta nas przeżyje... emotka
A nowa ma klasę energetyczną A+ , co mnie mocno uradowało. emotka
postscript napisał(a):

wniosl Ci ja na gore, docen chlopa

A, to akurat bardzo doceniam - taszczyli ją razem z synem - od garażu dwie kondygnacje po schodach emotka

Oczywiście syn jak dźwignął pralkę od razu był zdania, że najlepiej zostawić ją w pralni... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4927452 Napisano: 30.12.2011 04:53:13 w GFK
biedronka007 napisał(a):

Dziś ankieta zA 222 pkt Zabawki Naszych pociech

Taa... u mnie też, ino za 10 p.

Ledwo otworzyłam link, to od razu się dowiedziałam, że nie pasuję do ich profilu. Po grzyb w takim razie mi wysyłali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4927439 Napisano: 30.12.2011 04:47:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dala napisał(a):

I jeszcze kurier przywiózł kosmetyki Schwarzkopf - fajny ten zestaw! emotka

I do mnie dowiózł - zestaw jak dla mnie też świetny! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4927260 Napisano: 30.12.2011 03:25:07 w Kaufland konkursy
Pewnie maja coś ze skrzynką.

Ja wysłałam zaraz tego samego dnia, co były smsy i co prawda żadnej wiadomości automatycznej nie dostałam, ani potwierdzenia, ale mail poszedł.

A teraz dla sprawdzenia posłałam jeszcze raz i wrócił... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4927045 Napisano: 30.12.2011 01:14:05 w Rossmann
grusia napisał(a):

mia napisał(a):

Mam nadzieję, ze i teraz w większości sklepów tak będzie.

Ja tez i ze zawsze beda spr paragony - skoncza sie szwindle i handel wygranymi bezprawnie nagrodami. Moze sie pokapuja ze np wydali 100 kodow a zeszlo na nie 200 farb i ile stracili.Moze kiedy obarcza odpowiedzialnoscia fin. ekspedientki i beda ponosic kare za kazda wydana nagrode bez naleznego paragonu czy wydany produkt bez spr isty to wszystko sie zmieni.

Jak odbierałam Eveline, zapytałam się pani, czy dać jej paragon. Powiedziała, że nic nie maja zaznaczone, że są konieczne paragony. Zostawiłam i tak swój paragon na wszelki wypadek (na grzyb mi on poza tym) i poprosiłam żeby zwróciła uwagę centrali, że jeśli jest konk paragonowy, to powinni żądać paragonów...
Pani była w lekkim szoku, ale podziękowała. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4926992 Napisano: 30.12.2011 12:31:45 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie mąż, że nie chciał wygranej pralki wstawić do pralni, bo jest tam wilgoć (co akurat jest prawdą) i zardzewieje jak stara, więc upchał ją w naszej mikrej łazience na górze i teraz obrócić się tam trudno emotka emotka emotka

A na moje słowa, że minie parę lat zanim zardzewieje, a do tego czasu może się uda wygrać nową, a w ogóle jest to pralka za darmo (dokładnie za 15 zł), to mało apopleksji nie dostał emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4926976 Napisano: 30.12.2011 12:22:48 w Rossmann
margo466 napisał(a):

letniowoc napisał(a):

bbeeaa napisał(a):

ale jak to podzieli?? to co na jeden kod bierzecie kilka pianek??? emotka

wszystkie kody mają ten sam numer

tak samo było z wygranymi płynami Bourjois,ponieważ wygrałam dwa więc wiem,że kody miały ten sam numer.

Tak, ale np. u mnie sprawdzali listę z mailami (wtedy mieli maile)... emotka

Mam nadzieję, ze i teraz w większości sklepów tak będzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4926784 Napisano: 30.12.2011 11:10:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lemurek mnie rano obudził emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4926288 Napisano: 29.12.2011 10:20:45 w Pomocy!!!!
efelinkaaa napisał(a):

dlaczego w telefonie - bez simlocka - nie działa mi karta z playa?? emotka

Napisz może w Szukam, bo chyba coś było z tymi starterami z Play'a - z Plusa np. miałam kiedyś z kolei tak, że dopiero jak wykonało się połączenie na ten numer, to zaczynał być aktywny... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4926148 Napisano: 29.12.2011 08:55:57 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie z maila się dowiedziałam, że mąż wygrał w Ajaxie! emotka emotka emotka emotka

Czy może ktoś ma link do wyników, bo nie mogę znaleźć, i co tam było do wygrania? emotka

http://www.rossnet.pl/Ajax emotka

Dzięki... no to chyba do nich napiszę, bo nick jest mocno niejednoznaczny, nie wiem, co im z ta listą odbiło, a nie mam ochoty z siebie idiotki w Rossmannie robić od razu na początek Nowego Roku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4925671 Napisano: 29.12.2011 04:55:29 w Rossmann
delfinka101 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie z maila się dowiedziałam, że mąż wygrał w Ajaxie! emotka emotka emotka emotka

Czy może ktoś ma link do wyników, bo nie mogę znaleźć, i co tam było do wygrania? emotka

Oni do wszystkich chyba te maile wysłali kto grał.Ja też mam ze zmiana odbioru a przeciez nie wygrałam..Napewno nie dostaniemy nagrody:0

No u mnie jest mail tylko u męża, a próbowałam na całą rodzinkę... A pamiętam, że wtedy jak patrzyłam w wyniki, to zastanawiałam się, czy to zbieżność imion, czy on...

Proszę nie odbierać mi więc nadziei emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4925621 Napisano: 29.12.2011 04:30:38 w Rossmann

Czy może ktoś ma link do wyników, bo nie mogę znaleźć, i co tam było do wygrania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4925005 Napisano: 29.12.2011 11:11:06 w Inne mniejsze markety
ewachem napisał(a):

mia napisał(a):

Jak wygląda sprawa gwarancji do pralek z E?
W razie, gdyby (odpukać!) padła, do kogo należy uderzać? Do Euro SCG?
Nie mam żadnych dokumentów, że jest to wygrana w konkursie emotka

napisz w tej sprawie na info@zablysnij.pl

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4924979 Napisano: 29.12.2011 11:03:56 w Rossmann
tinagoni napisał(a):

maria1980 napisał(a):

tinagoni napisał(a):

dzis dotarł kurier z voucherem do Miłomłym ,,pakiet ona i on , myślałam że będzie ważny na wakacjach ale jego termin ważności upływa 29.02.1012 i nie jestem w stanie go wykorzystać. Jeśli ktoś mieszka na Mazurach lub w pobliżu i chce go odkupić to zapraszam na pw. WARTOŚÆ: 1320zł, a Wasza? emotka

Mogłaś się zapytać czy ma dla mnie telefony emotka hehehe emotka
z tą datą ważności to zwariowali.

zwariowali, ja mieszkam koło Zakopanego a Mazury to drugi koniec Polski, więc w zimie nie opłaca mi się tam jechać, a już sobie planowałam wakacje na Mazurach, wryyyyy
emotka emotka

No ja mam niby tylko 350 km, ale w takim razie już nie żałuję, że nie wygrałam, bo chętnie bym przejechała nawet tyle na Mazury, ale... w lecie! emotka

No cóż, pewnie chcą sobie dobić klientów zimą... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0