Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja z kolei w tym topie życzę Wam wszystkiego co najlepsze w świeżo urodzonym Nowym Roku 2012!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A ja nie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na domiar złego w tym roku praktycznie nic nie zrobiłam z tego, co zaplanowałam. Życie przecieka mi przez palce...
W dodatku mój fatalny nastrój promieniuje na rodzinkę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale dla mnie to nie jest powód do radości...
Poza tym, w pewnym wieku, to raczej już się nie powinno do nich przyznawać...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Po ciuchach widzę co jest - informacja na bieżąco niestety
A rower? Owszem, ze dwa stoją w garażu
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Proste - albo wysyłasz dzisiaj faksem (zakładając, że faks nie jest wyłączony i przyjmie), albo dzwonisz w poniedziałek, składasz życzenia noworoczne, a potem robisz piekło
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pola, no normalnie mnie pół metra uniosło...
Jednakowoż obawiam się, że on tymi kategoriami nie myślał.
Nasza stara pralka ma 21 lat... Więc chyba nastawia się na to, że ta nas przeżyje...
A nowa ma klasę energetyczną A+ , co mnie mocno uradowało.
A, to akurat bardzo doceniam - taszczyli ją razem z synem - od garażu dwie kondygnacje po schodach
Oczywiście syn jak dźwignął pralkę od razu był zdania, że najlepiej zostawić ją w pralni...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Taa... u mnie też, ino za 10 p.
Ledwo otworzyłam link, to od razu się dowiedziałam, że nie pasuję do ich profilu. Po grzyb w takim razie mi wysyłali?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I do mnie dowiózł - zestaw jak dla mnie też świetny!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja wysłałam zaraz tego samego dnia, co były smsy i co prawda żadnej wiadomości automatycznej nie dostałam, ani potwierdzenia, ale mail poszedł.
A teraz dla sprawdzenia posłałam jeszcze raz i wrócił...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak odbierałam Eveline, zapytałam się pani, czy dać jej paragon. Powiedziała, że nic nie maja zaznaczone, że są konieczne paragony. Zostawiłam i tak swój paragon na wszelki wypadek (na grzyb mi on poza tym) i poprosiłam żeby zwróciła uwagę centrali, że jeśli jest konk paragonowy, to powinni żądać paragonów...
Pani była w lekkim szoku, ale podziękowała.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A na moje słowa, że minie parę lat zanim zardzewieje, a do tego czasu może się uda wygrać nową, a w ogóle jest to pralka za darmo (dokładnie za 15 zł), to mało apopleksji nie dostał
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak, ale np. u mnie sprawdzali listę z mailami (wtedy mieli maile)...
Mam nadzieję, ze i teraz w większości sklepów tak będzie. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Napisz może w Szukam, bo chyba coś było z tymi starterami z Play'a - z Plusa np. miałam kiedyś z kolei tak, że dopiero jak wykonało się połączenie na ten numer, to zaczynał być aktywny...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki... no to chyba do nich napiszę, bo nick jest mocno niejednoznaczny, nie wiem, co im z ta listą odbiło, a nie mam ochoty z siebie idiotki w Rossmannie robić od razu na początek Nowego Roku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No u mnie jest mail tylko u męża, a próbowałam na całą rodzinkę... A pamiętam, że wtedy jak patrzyłam w wyniki, to zastanawiałam się, czy to zbieżność imion, czy on...
Proszę nie odbierać mi więc nadziei
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Czy może ktoś ma link do wyników, bo nie mogę znaleźć, i co tam było do wygrania?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No ja mam niby tylko 350 km, ale w takim razie już nie żałuję, że nie wygrałam, bo chętnie bym przejechała nawet tyle na Mazury, ale... w lecie!
No cóż, pewnie chcą sobie dobić klientów zimą...