Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4790421 Napisano: 27.10.2011 09:20:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
nocti napisał(a):

mia - moim zdaniem i tak warto spróbować. Przynajmniej tyle, że inwestycja przy kilku batonikach nie jest taka wielka, a nagroda całkiem wartościowa. Ja chyba na koniec zbiorę wszystkie paragony i wrzucę co mi przyjdzie do głowy. Takim ostatnim rzutem na taśmę hehe emotka

Pomyślę jeszcze... ale ostatnio naprawdę tak mi wszystko idzie w plecy, za co się nie wezmę, że już mi się odechciewa... Nie chodzi o te kilka batonów, które i tak zażeram, tylko po prostu o czas i nerwy emotka

A do kiedy to trwa? Do niedzieli? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4790262 Napisano: 27.10.2011 08:38:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja oczywiście jak zwykle się za późno obudziłam... Cały konkurs olałam, bo stwierdziłam, że mi kino domowe niepotrzebne, skoro telewizor rzęch prawie dwudziestoletni, a tydzień temu oświeciło mnie genialnie, że można by przecież z kimś wymianę zrobić no i napisałam... jedną klatkę (bo myślałam, że tyle trzeba) emotka
Po tym totalnym zarżnięciu konkursu, ostatni tydzień chyba sobie już daruję... zwłaszcza, że konkurencja się zwiększa w postępie geometrycznym emotka

Zdecydowanie druga połowa października nie jest dla mnie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4790195 Napisano: 27.10.2011 08:19:25 w Rossmann
picola napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Byłam dziś odebrać 7 róż i cenzura emotka

ja odebrałam, w zestawie komplet dove - 3 kosmetyki z satynową białą koszulką, a oprócz dove deozodorant puma i zel do mycia dla faceta lamborghini
też to mieliście w zestawie??, bo moja paczka była otwarta

Ktoś wcześniej pisał chyba, że dokładnie ten sam skład i że zaniżona wartość nagrody... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4789506 Napisano: 27.10.2011 04:46:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie od tygodnia fatalna passa - nawet na durną torbę z Orange się nie załapałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4789119 Napisano: 27.10.2011 02:35:04 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

zaczytana-pola nie tylko Ciebie dzisiaj cos wkurza i nie wiesz co, ja mam to samo chodze czepiam sie o wszystko normalnie masakra czuje się jak jędza jakaś normalnie nie mogę zlokalizować co mnie tak wkurza

Jak się dowiesz co to, to daj znać, bo może u mnie to samo emotka

I ja poproszę... Bo jestem okropna dla wszystkich i chociaż wiem, że źle robię to i tak dalej jestem jędza emotka

A ja mam beznadziejny nastrój... Full roboty i problemów na głowie, a ja tylko myślę o tym, ile mam do zrobienia i z rozpaczy, że się nie wyrobię, siadam do kompa i gapię w net...
Niby zupełnie co innego, ale podłoże może być to samo, więc tez się chętnie dowiem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4788758 Napisano: 27.10.2011 12:39:12 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Tchibo - jest 15 ekspresów, a dni konkursowych jest wg mnie 14 (bo 1 listopada sklepy są nieczynne)...
To znaczy, że 01.11 będzie można wysyłać zgłoszenia nie z tego dnia zakupu?
Czy może coś źle liczę? emotka

Podbijam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4788264 Napisano: 27.10.2011 10:03:49 w Kaufland konkursy
ania1234 napisał(a):

Mi do tej pory (na 5 etapów) wpadł tylko 1 bon... Mało... emotka

To o jeden więcej niż mi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4788118 Napisano: 27.10.2011 09:17:27 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

kotek - jechałaś prosto za terenówką? terenówka skręcała w prawo?

Rozumiem, że z prawej terenówka... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4787933 Napisano: 27.10.2011 08:07:44 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

Może i tak, ale jednak śmieszne to nie jest. A potem znów na forum wejdzie Pan ze Smolara i będzie się dziwił, że mają mało uczestników w jakimś konkursie. Ciekawe, ilu osobom po obejrzeniu nagrodzonych haseł ręce opadły i tymczasowo odechciało się brać udział w ich akcjach promocyjnych? emotka

No, ja Smolara nie skreślam...

Ale spółkę Kamis&Smolar zdecydowanie tak! emotka

Ktoś kiedyś napisał, że w przypadku Kamisa, to właśnie Kamis wybiera hasła... ale nie pamiętam już dokładnie jak to było.

Tak, pamiętam, tez to czytałam... ale mialam nadzieję, że nie do końca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4787919 Napisano: 27.10.2011 08:03:14 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Może i tak, ale jednak śmieszne to nie jest. A potem znów na forum wejdzie Pan ze Smolara i będzie się dziwił, że mają mało uczestników w jakimś konkursie. Ciekawe, ilu osobom po obejrzeniu nagrodzonych haseł ręce opadły i tymczasowo odechciało się brać udział w ich akcjach promocyjnych? emotka

No, ja Smolara nie skreślam...

Ale spółkę Kamis&Smolar zdecydowanie tak! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4787553 Napisano: 26.10.2011 09:42:08 w Paragony
mia napisał(a):

Mam jeszcze dwa paragony z Kauflanda na kończący się dzisiaj etap.
Oddam obydwa za 5 zł doładowania emotka

Nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4787548 Napisano: 26.10.2011 09:40:40 w Kaufland konkursy
maa napisał(a):

ktos komu udalo sie juz wygrac moze sie wypowiedziec co lubi Kaufland
bo sle na kazdy etap zgloszenie i na razie wielkie pustki

O jak mi setnie ulżyło! emotka
Bom myślała, że jedyna taka jestem (z tym, że ja na prawie każdy), nawet teraz posłałam dwa zgłoszenia, choć mówiłam sobie, że już koniec, no ale żal paragonów... emotka
U mnie już i romantyka była, i dowcipne, i nawet dobre były (na pierwszy etap), a wszystko obowiązkowo rymowane... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4787089 Napisano: 26.10.2011 06:22:01 w Paragony
Mam jeszcze dwa paragony z Kauflanda na kończący się dzisiaj etap.
Oddam obydwa za 5 zł doładowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4787053 Napisano: 26.10.2011 06:13:30 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

myśle, że nikt nie oczekuje, że wygrają same genialne hasła ale litości czy uważasz, że danie ze smakiem to dodaj, posmakuj, pokochaj jest na temat ? Chyba nie ...
I nie chce nikogo obrażać, ba moich kilka haseł też tam jest ... ale grając chyba każdy ma prawo oczekiwać, że wygrają hasła chociaż na temat

A w temacie wkurza mnie, że wszystko się sypie ...

Sposób na danie a to różnica. Ja nie jestem od oceniania czy fajne czy nie i czy na temat czy nie. Wiadomo, że w takich konkursach chodzi o kreatywność która jest różnie rozumiana. W tym konkursie może w dość dziwny sposób. Ale dla mnie to niesmaczne pisać, ze ja byłam za dobra bo te wyniki są beznadziejne a hasła głupie.
A jakoś połowa ipadów trafiła do osób z forum.

Bo może wyczuły gusta komisji... emotka
Zresztą część haseł jest naprawdę fajna.

Ale zwróć uwagę na hasła poucinane (bo sms był za długi?), kończące się bez sensu, albo na hasło z pupą emotka
Litości, to nie tylko, że nie jest smaczne, ale jest po prostu niesmaczne! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4787029 Napisano: 26.10.2011 06:08:12 w Inne mniejsze markety
Mam pytanie odnośnie konkursu Tchibo - jest 15 ekspresów, a dni konkursowych jest wg mnie 14 (bo 1 listopada sklepy są nieczynne)...
To znaczy, że 01.11 będzie można wysyłać zgłoszenia nie z tego dnia zakupu?
Czy może coś źle liczę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4786702 Napisano: 26.10.2011 04:20:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

Chociaz jestem biednym studentem zrobie Ci obiad pachnacy orientem.Posypie Kamisa Indyjskim Curry.Przyjdz.Zaloz tylko sari.

spodobało mi się to hasło - toczy się dyskusja ,czy wybrane hasła są fajne czy denne - nie brałam udziału więc czytam bez emocji - ale to hasełko wpadło mi w oko emotka

No to jest świetne! emotka
Ale to jeden z wyjątków potwierdzających regułę niestety... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4786683 Napisano: 26.10.2011 04:16:08 w Kaufland konkursy
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

Toka, ja je rozmieniam - tzn. np. robię zakupy za 34 zł, dorzucam do zakupów bon za 20 zł (wiszą u mnie przy kasach) płacę wtedy bonem 50 + gotówka 4 zł, ale w kieszeni mam kolejny bon emotka

rewelacja emotka

że ja na to nie wpadłem emotka

ale w połowie moich kauflandów ten numer pewnie nie przejdzie, bo nawet doładowania nie chcą doliczyć do rachunku z innymi zakupami

trzeba na inny paragon

tak więc to wszystko chyba zależy od sklepu emotka

Szkoda, że Kamis mnie tak nie docenił! emotka

Niewykluczone, że w każdym sklepie przejdzie - u mnie kasjerka miała wątpliwości, czy taka transakcja jest możliwa, ale okazało się, że jak najbardziej! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4786668 Napisano: 26.10.2011 04:11:30 w TESCO konkursy
Monika11 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

agamaty napisał(a):

Ktoś wygrał moim hasłem....

w mordę jeża, zgłoś to tam gdzie trzeba

i moim też ktoś wygrał emotka

I to są właśnie skutki zamieszczania haseł na stronie... Przecież to było do przewidzenia emotka

Nie mówiąc o tym, że ja już spokojnie pogodziłam się z tym, że wygrało lepsze hasło, a s.z.l.a.g mnie trafił dopiero, jak zobaczyłam listę na stronie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4786644 Napisano: 26.10.2011 04:05:29 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

mia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

crism napisał(a):

mariolakal napisał(a):

crism napisał(a):

przyznawać się, kto próbował Kamis - dodaj do ulubionych ? emotka

emotka emotka emotka
Któsik z Poznania zrobił małą przeróbkę tego słynnego sloganu... emotka

ta, widziałem...

jeszcze to jest dobre:
Kamis.60.Przygotowanie takiego dania to podroz kulinarna-salata pekinska,oliwki hiszpanskie z jogurtem greckim doprawione sola kujawska i zielem angielskim

ale pewnie się nie znam...ziela angielskiego w sałacie nie jadłem....

To chyba było jedyne zgłoszenie na ten sklep... emotka

Nie było! emotka emotka emotka

mia, sorki, jeśli to Twoje dzieło... Nie chciałam Cię urazić... Po prostu jest nie w moim guście, ale są przecież gusta i guściki... emotka

W życiu to nie moje dzieło! emotka emotka emotka
Chodziło mi o to, że na pewno były jeszcze co najmniej cztery inne zgłoszenia - moje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4786612 Napisano: 26.10.2011 03:55:58 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

crism napisał(a):

mariolakal napisał(a):

crism napisał(a):

przyznawać się, kto próbował Kamis - dodaj do ulubionych ? emotka

emotka emotka emotka
Któsik z Poznania zrobił małą przeróbkę tego słynnego sloganu... emotka

ta, widziałem...

jeszcze to jest dobre:
Kamis.60.Przygotowanie takiego dania to podroz kulinarna-salata pekinska,oliwki hiszpanskie z jogurtem greckim doprawione sola kujawska i zielem angielskim

ale pewnie się nie znam...ziela angielskiego w sałacie nie jadłem....

To chyba było jedyne zgłoszenie na ten sklep... emotka

Nie było! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0