Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pomyślę jeszcze... ale ostatnio naprawdę tak mi wszystko idzie w plecy, za co się nie wezmę, że już mi się odechciewa... Nie chodzi o te kilka batonów, które i tak zażeram, tylko po prostu o czas i nerwy
A do kiedy to trwa? Do niedzieli? Wyświetl w wątku >>
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Po tym totalnym zarżnięciu konkursu, ostatni tydzień chyba sobie już daruję... zwłaszcza, że konkurencja się zwiększa w postępie geometrycznym
Zdecydowanie druga połowa października nie jest dla mnie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ktoś wcześniej pisał chyba, że dokładnie ten sam skład i że zaniżona wartość nagrody...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A ja mam beznadziejny nastrój... Full roboty i problemów na głowie, a ja tylko myślę o tym, ile mam do zrobienia i z rozpaczy, że się nie wyrobię, siadam do kompa i gapię w net...
Niby zupełnie co innego, ale podłoże może być to samo, więc tez się chętnie dowiem...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Podbijam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To o jeden więcej niż mi!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Rozumiem, że z prawej terenówka... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak, pamiętam, tez to czytałam... ale mialam nadzieję, że nie do końca
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No, ja Smolara nie skreślam...
Ale spółkę Kamis&Smolar zdecydowanie tak!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O jak mi setnie ulżyło!
Bom myślała, że jedyna taka jestem (z tym, że ja na prawie każdy), nawet teraz posłałam dwa zgłoszenia, choć mówiłam sobie, że już koniec, no ale żal paragonów...
U mnie już i romantyka była, i dowcipne, i nawet dobre były (na pierwszy etap), a wszystko obowiązkowo rymowane...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oddam obydwa za 5 zł doładowania
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bo może wyczuły gusta komisji...
Zresztą część haseł jest naprawdę fajna.
Ale zwróć uwagę na hasła poucinane (bo sms był za długi?), kończące się bez sensu, albo na hasło z pupą
Litości, to nie tylko, że nie jest smaczne, ale jest po prostu niesmaczne!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To znaczy, że 01.11 będzie można wysyłać zgłoszenia nie z tego dnia zakupu?
Czy może coś źle liczę?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to jest świetne!
Ale to jeden z wyjątków potwierdzających regułę niestety... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Szkoda, że Kamis mnie tak nie docenił!
Niewykluczone, że w każdym sklepie przejdzie - u mnie kasjerka miała wątpliwości, czy taka transakcja jest możliwa, ale okazało się, że jak najbardziej!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I to są właśnie skutki zamieszczania haseł na stronie... Przecież to było do przewidzenia
Nie mówiąc o tym, że ja już spokojnie pogodziłam się z tym, że wygrało lepsze hasło, a s.z.l.a.g mnie trafił dopiero, jak zobaczyłam listę na stronie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W życiu to nie moje dzieło!
Chodziło mi o to, że na pewno były jeszcze co najmniej cztery inne zgłoszenia - moje
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie było!