Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To jest sobota...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
2 sztuki = 5 zł doładowanie
PW
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tym na pewno możesz bezpiecznie przemyć. Poza tym może być napar z płatków nagietka lub świetlika, ale pewnie nie masz tego w domu...
Rumianek faktycznie może uczulać... Ale nie musi
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jutro będę w Inter i bardzo chętnie kupię dla siebie kawę Tchibo, bo mi się kończy
Więc jak nie masz jeszcze chętnych, to PW
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aha, dzięki Ci bardzo, no właśnie o taką opinię mi chodziło!
Bo czułam, że gdzieś jest haczyk... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
http://www.omnigeo.pl/
i rzekomo (?) rozdawanych przez nich voucherów.
Syn się bardzo napalił, bo wypełnił im jakąś ankietę, i ma dostać 7-dniowy voucher, jeśli zapłaci im za koszty wydruku i dosłania 37 zł...
Mnie się to wybitnie nie podoba, ale może ktoś miał z tym styczność ma jakieś konkretne informacje na ich temat...
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja nawet nie próbowałam...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Znana...
W regulaminie mowa o aż 10 nagrodach...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
2 sztuki = 5 zł doładowanie
PW Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nic z tego... Zero pomysłu na zmiany, a czeka mnie jeszcze Energizer, który na pewno kończy się dzisiaj
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Eee... Velvet chyba jutro?
Weź Ty mnie nie stresuj dodatkowo
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kocha? Konkursy? No bez przesady
Ale jeśli już o tym mowa, to czasem warto rozstać się na trochę nawet z tym (z kim), co się kocha... Zdecydowanie warto! Związek się odświeży...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To jest pikuś...
Zobacz, co ja wykombinowałam - pierwszy raz mnie podkusiło z Wedlem i tak zaszalałam, że wstawiłam to do Popraw sobie humor
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzisiaj mnie coś podkusiło, bo kupiłam czekoladę Wedla i sobie myślę - a co, to scenkę wstawię, jak już paragon jest.
Najpierw mi się pierońskie dymki nie chciały rozciągnąć, żeby tekst wstawić. W końcu jakoś się z tym uporałam i potem widzę, jakaś druga i trzecia klatka jeszcze może być. Ale co, w galerii widziałam tylko pojedyncze, to przecież się nie będę przed szereg wypychać - jedna starczy
Posłałam, wielce dumna z tekstu, a jakże...
A potem coś mnie tknęło - kurde, to w sumie dziwne, że można trzy klatki, a wszyscy dają po jednej. No i klikam w taka klatkę w galerii, a tam - jak zapewne wszem i wobec wiadomo - ciąg dalszy się otwiera!...
Jury się chyba zsika, jak zobaczy takie ambitne zgłoszenie - jest jeszcze szansa, że za minimalizm dadzą mi nagrodę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O, jak mi miło, że ktoś jeszcze ma takie same odczucia jak ja...
A poza tym wkurzają mnie malejące błyskawicznie zasoby na koncie i fakt, że raczej nie mam się co spodziewać pensji wcześniej jak 3 listopada...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No ja pomału też chyba skończę... nawygrywałam się u nich dosyć przez poprzedni rok, a teraz niestety zdecydowana bessa
Jeszcze muszę zmęczyć zakupione dwa paragony i jak nic nie wygram, to finito!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niewykluczone, że na tym się skończy...
Ale wątpię, żeby to miało wzięcie - w takich konkursach niestety najlepiej przyjmowane jest ciamkanie z zachwytem...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I jutro lub pojutrze znów na siłę na ostatnią chwile będę tworzyć. Nie mówiąc już o tym, że w Velvet mam wielbić zmiany, a ja akurat mam naturę kota, przywiązuję się do miejsc i rzeczy, i żadnych zmian nie lubię...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Odchudzać się będę od jutra
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To powiedz mi do czego, bo własnie się nad tym zastanawiałam, jak czytałam posty w MDW