Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4782039 Napisano: 24.10.2011 09:39:46 w TESCO konkursy
ekuc2 napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

pamieta ktos keidy wyniki z nivea ?:)

29.10

To jest sobota... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4781723 Napisano: 24.10.2011 07:48:12 w Paragony
Zostały mi jeszcze dwa ostatnie paragony na konkurs urodzinowy Kaufland, z dzisiejszego dnia.
2 sztuki = 5 zł doładowanie emotka

PW

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4781378 Napisano: 24.10.2011 06:00:26 w Pomocy!!!!
efelinkaaa napisał(a):

aaa rumianku to ja nie mam.. mam jeszcze sól fizjologiczną w ampułkach (stosujemy do inhalacji), może to pomoże?

u pediatry będę jutro jak się dostanę, bo czasami pół godziny od rejestracji nie ma numerków...

Tym na pewno możesz bezpiecznie przemyć. Poza tym może być napar z płatków nagietka lub świetlika, ale pewnie nie masz tego w domu...

Rumianek faktycznie może uczulać... Ale nie musi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4781095 Napisano: 24.10.2011 04:27:58 w Paragony
wsciekly napisał(a):

a w temacie - szukam kogoś, kto jutro będzie w Intermarche

paragon na kawkę będzie potrzebny emotka emotka

Jutro będę w Inter i bardzo chętnie kupię dla siebie kawę Tchibo, bo mi się kończy emotka

Więc jak nie masz jeszcze chętnych, to PW

mia napisał(a):

Mam paragony na urodzinowy Kaufland, aktualny etap.

PW

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4781078 Napisano: 24.10.2011 04:20:23 w Pomocy!!!!
hittmanka napisał(a):

mia napisał(a):

Szukam informacji na temat portalu OmniGeo!!!
http://www.omnigeo.pl/
i rzekomo (?) rozdawanych przez nich voucherów.

Syn się bardzo napalił, bo wypełnił im jakąś ankietę, i ma dostać 7-dniowy voucher, jeśli zapłaci im za koszty wydruku i dosłania 37 zł... emotka

Mnie się to wybitnie nie podoba, ale może ktoś miał z tym styczność ma jakieś konkretne informacje na ich temat... emotka

to są voutchery na darmowy nocleg ale MUSISZ wykupić wyżywianie a wiadomo jakie są ceny wyżywienia w hotelu!... nie napiszę, że to oszuści bo nie oszukują i można realizować ich bony natomiast koszt takiego pobytu jest drogi, chyba, że ktoś i tak sypia w hotelech i nie patrzy na koszta to zawsze będzie trochę taniej emotka

Aha, dzięki Ci bardzo, no właśnie o taką opinię mi chodziło! emotka
Bo czułam, że gdzieś jest haczyk... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4780980 Napisano: 24.10.2011 03:47:45 w Pomocy!!!!
Szukam informacji na temat portalu OmniGeo!!!
http://www.omnigeo.pl/
i rzekomo (?) rozdawanych przez nich voucherów.

Syn się bardzo napalił, bo wypełnił im jakąś ankietę, i ma dostać 7-dniowy voucher, jeśli zapłaci im za koszty wydruku i dosłania 37 zł... emotka

Mnie się to wybitnie nie podoba, ale może ktoś miał z tym styczność ma jakieś konkretne informacje na ich temat... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4780878 Napisano: 24.10.2011 03:14:10 w Rossmann
merynosek napisał(a):

anava napisał(a):

mogłam się tego spodziewać
kolejne PUDŁO na Rossnecie

I u mnie emotka emotka

Ja nawet nie próbowałam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4780837 Napisano: 24.10.2011 03:03:20 w Rossmann
quaqua napisał(a):

Nowy konkurs:
http://www.rossne....aspx?contestId=1010

Liczba nagród nieznana emotka

Znana...
W regulaminie mowa o aż 10 nagrodach... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4780702 Napisano: 24.10.2011 02:27:43 w Paragony
Mam paragony na urodzinowy Kaufland, aktualny etap.

PW
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4779284 Napisano: 24.10.2011 07:02:56 w Rossmann
joan napisał(a):

mia napisał(a):

quaqua napisał(a):

Dzisiaj kończy się velvet, a ja nie wydumałam nic jeszcze... Dumać, dumać emotka

Eee... Velvet chyba jutro?
Weź Ty mnie nie stresuj dodatkowo emotka

Gdzieś (chyba w Skarbie) podano błędną datę 23.10., bo sama ją potem na gibko zmieniałam emotka Konkurs trwa do jutra, ale może byśmy się mia wzięły w garść i - dla odmiany - posłały zgłoszenia wcześniej? emotka

Nic z tego... Zero pomysłu na zmiany, a czeka mnie jeszcze Energizer, który na pewno kończy się dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4779272 Napisano: 24.10.2011 06:57:49 w Rossmann
quaqua napisał(a):

Dzisiaj kończy się velvet, a ja nie wydumałam nic jeszcze... Dumać, dumać emotka

Eee... Velvet chyba jutro?
Weź Ty mnie nie stresuj dodatkowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4779011 Napisano: 23.10.2011 08:55:06 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly, przemekm77, cudaczek - nie chcecie to nie wierzcie

a kpiny zostawcie dla siebie emotka

tak samo jak po urlopie w pracy wracacie pełni nowych sił, tak samo po urlopie konkursowym

i nikgo nie chcę z niczego wygryzać, ale cóż... WY wiecie lepiej, prawda?? emotka

ziolko,wiesz,zawsze mi się wydawało,że nie trzeba brać urlopu od tego,co się kocha robić.No,ale chyba masz rację-można w trakcie urlopu nabrać dystansu emotka Każdy ma soje metody emotka

Kocha? Konkursy? No bez przesady emotka

Ale jeśli już o tym mowa, to czasem warto rozstać się na trochę nawet z tym (z kim), co się kocha... Zdecydowanie warto! Związek się odświeży... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4778613 Napisano: 23.10.2011 06:53:39 w Wkurza mnie...
bartula napisał(a):

No chyba mnie trafi SZ.... dodali moją scenkę w Wedlu i zamienili 2 i 3 klatkę i teraz to historyjka jest LEKKO bez sensu!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka
A już jak dodawałam to mieszało i zamieniało,przecież to już chyba 10-ascenka więc umiem dodawać!
Ma ktoś mail na który wysłać im info żeby zamienili? Ten z którego przychodzi info o dodaniu czy jakiś inny reklamacyjny? PROSZÊ

To jest pikuś...
Zobacz, co ja wykombinowałam - pierwszy raz mnie podkusiło z Wedlem i tak zaszalałam, że wstawiłam to do Popraw sobie humor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4777845 Napisano: 23.10.2011 02:16:17 w Popraw sobie humor...
No to pojechałam po bandzie w Wedlu... emotka emotka emotka

Dzisiaj mnie coś podkusiło, bo kupiłam czekoladę Wedla i sobie myślę - a co, to scenkę wstawię, jak już paragon jest.
Najpierw mi się pierońskie dymki nie chciały rozciągnąć, żeby tekst wstawić. W końcu jakoś się z tym uporałam i potem widzę, jakaś druga i trzecia klatka jeszcze może być. Ale co, w galerii widziałam tylko pojedyncze, to przecież się nie będę przed szereg wypychać - jedna starczy emotka
Posłałam, wielce dumna z tekstu, a jakże...

A potem coś mnie tknęło - kurde, to w sumie dziwne, że można trzy klatki, a wszyscy dają po jednej. No i klikam w taka klatkę w galerii, a tam - jak zapewne wszem i wobec wiadomo - ciąg dalszy się otwiera!... emotka
Jury się chyba zsika, jak zobaczy takie ambitne zgłoszenie - jest jeszcze szansa, że za minimalizm dadzą mi nagrodę emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4777481 Napisano: 23.10.2011 12:13:51 w Wkurza mnie...
lukaszroony1989 napisał(a):

emotka
WKURZA MNIE ŻE CAŁY ŚWIAT CIESZY SIÊ ZE ŚMIERCI (zamordowania Kadafiego)
Świat obiegają zdjęcia i filmy człowieka który na oczach milionów został zaszlachtowany jak świnia !!
Co z tego, że będą mieć tą swoją demokracje jeśli jej początkiem jest śmierć i zło.

O, jak mi miło, że ktoś jeszcze ma takie same odczucia jak ja...

A poza tym wkurzają mnie malejące błyskawicznie zasoby na koncie i fakt, że raczej nie mam się co spodziewać pensji wcześniej jak 3 listopada... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4776635 Napisano: 22.10.2011 08:52:58 w Rossmann
pola731 napisał(a):

a ja przestałam tam grać - ciężko mi trafić w ich gust - a jak już trafiłam to nagroda mnie mocno rozczarowała ; to już wolę TQG

No ja pomału też chyba skończę... nawygrywałam się u nich dosyć przez poprzedni rok, a teraz niestety zdecydowana bessa emotka
Jeszcze muszę zmęczyć zakupione dwa paragony i jak nic nie wygram, to finito! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4776383 Napisano: 22.10.2011 07:15:47 w Wkurza mnie...
bartula napisał(a):

mia napisał(a):

A mnie wkurza, że nie wiem po jaki grzyb zrobiłam zakupy na Rossnet na dwa konkursy, jak mózg mam ostatnio kompletnie z weny wyprany i czasu w dodatku brak emotka
I jutro lub pojutrze znów na siłę na ostatnią chwile będę tworzyć. Nie mówiąc już o tym, że w Velvet mam wielbić zmiany, a ja akurat mam naturę kota, przywiązuję się do miejsc i rzeczy, i żadnych zmian nie lubię... emotka

to napisz przekornie, że wcale tak nie uważasz jakoby zmiany były dobre emotka

Niewykluczone, że na tym się skończy...
Ale wątpię, żeby to miało wzięcie - w takich konkursach niestety najlepiej przyjmowane jest ciamkanie z zachwytem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4776324 Napisano: 22.10.2011 06:52:49 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że nie wiem po jaki grzyb zrobiłam zakupy na Rossnet na dwa konkursy, jak mózg mam ostatnio kompletnie z weny wyprany i czasu w dodatku brak emotka
I jutro lub pojutrze znów na siłę na ostatnią chwile będę tworzyć. Nie mówiąc już o tym, że w Velvet mam wielbić zmiany, a ja akurat mam naturę kota, przywiązuję się do miejsc i rzeczy, i żadnych zmian nie lubię... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4774403 Napisano: 21.10.2011 09:37:31 w Konkurs na forum2?
Dzięki za dobrą zabawę i znikam się pożywić na dobranoc... zdecydowanie nie wodą kokosową emotka

Odchudzać się będę od jutra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4774383 Napisano: 21.10.2011 09:28:12 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

mia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

To jest cósik do spożycia... emotka

O żesz kurde...
A nie ta jakaś woda kokosowa, czy jaka ona tam była?

Ano ba... Woda kokosowa... Musiałam poczytać, do czego służy... emotka Szaraczek nie kupuje takich wyskokowych napojów... emotka

To powiedz mi do czego, bo własnie się nad tym zastanawiałam, jak czytałam posty w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0