Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i co mi to da?...
Pół godziny czekania, aż ktoś znajdzie kogoś kompetentnego. Zobaczę potem jakieś trzy nieznane nazwiska i tyle... Nawet nie będę się wygłupiać.
Po prostu nabrałam lekkiej niechęci do konkursów urnowych w moim Intermarche... bo zgłoszenie na pewno było fajne.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Przecież chyba tam jest centrala Kauflanda... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Moja teoria jest bardzo prosta:
Z ogromnej ilości smsów (nie tylko forumowiczów, bo widziałam jak się poniektórzy klienci jarali, a i ruch w Kauflandzie jak na godziny przedpołudniowe był dziwnie wzmożony...) losują nie wiem, 200, 300 smsów? I te czytają, tudzież wybierają z nich stu kilku laureatów.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Najpierw urna stała nie wiem ile, o co się dwukrotnie piekliłam, potem długo nie był rozwiązany, a potem okazało się, że dawno rozwiązany... Oczywiście żadnej listy nigdzie nie było.
W sumie, żadna z tych nagród szczęśliwie nie była mi potrzebna, może najbardziej ten żel pod prysznic, co na konkurs kupiłam...
Ale niesmak pozostał
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Joan, właśnie osoba, która wysłała przed samą północą wygrała główną... Cytat wyżej.
Wierzę, że wysłała bardzo dobre hasło i Ty na pewno świetne, ale nie wierzę, że czytają wszystkie zgłoszenia... To jest nierealne (nawet gdyby codziennie siedzieli i wałkowali wszystkie hasła z poprzedniego dnia) do godziny 13-tej przetrawić hasła z poprzedniej doby, których na pewno w ostatnim dniu jest multum
Mam pewną swoją malutką teorię na temat tego konkursu...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Moim zdaniem ten konkurs to jedna wielka ściema.
I ci, co wygrali oprócz tego, że oczywiście napisali dobre teksty, mieli cholerne szczęście, że ich... przeczytano?
U męża też telefon z IV etapu -zaczynają od głównych
SMS wysłany wczoraj przed północą -jestem pod wrażeniem szybkości działania:) Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Konkurs Kraft Intermarche jak rozumiem jest definitywnie obdzwoniony (pomijam ewentualną rezerwę), więc takie pytanie - jak szybko Karlsbad wysyła nagrody?
Czy też najpierw trzeba oczekiwać na jakąś listę laureatów?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bo to niekoniecznie ma znaczenie, w sensie, że potrzebują pewnie określoną ilość respondentów z różnych stacji.
Ja pamiętam, że w ankiecie z benzyną kiedyś zaznaczałam (zgodnie z prawdą Orlen, Bliska i inna stacja), a następnego dnia ktoś pisał, że na Bliskiej wyleciał...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Musi się zbiera na coś dużego i dlatego...
A mnie Kaufland urodzinowy nie kocha (i z wzajemnością)
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Rodzinka padła
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dziękuję!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie też tyle widać.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja oczywiście nie brałam udziału, ostatnio wszystko albo przegapiam, albo odpuszczam, ale cieszę się bardzo, bo widzę moją koleżankę, którą zachęciłam do konkursów na Rossnecie!
Już trzeci raz jest w wynikach
A tak w ogóle to opisówka była? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
[email protected]
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to po pieronie tych wygranych dzisiaj
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A to nie wszystko na koniec?
Wprost nieprawdopodobne tempo by to było, jak na Rossnet!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niepotrzebnie rozpętałam dyskusję, bo i tak się dzisiaj nie wyrobiłam do Rossmanna...
Ale może te opinie się komuś innemu przydadzą
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O, to zostawiam innym pole do popisu!
Na sesji byłam u nich w zeszłym roku i raz starczy, a pozostałe nagrody podobno, z tego co pisano na forum, Żal.pl
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No przecież macie chyba telefony...