Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4722892 Napisano: 01.10.2011 06:33:05 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

mia napisał(a):

bennekmaster napisał(a):

wkurza mnie, ze np w konku biedronki disneya, jedna osoba wygrywa kilka nagrod....

Jedna osoba? emotka
Aż idę obejrzeć listę...

A w temacie wkurza mnie, że jutro muszę wstać o 7 rano i iść do pracy emotka

emotka Jak cię to pocieszy to ci powiem,że o 7.00 to ja już w aucie jestem i pędzę na Uczelnie emotka

No trochę mnie pociesza, potwór jestem emotka

A co do listy, to jestem najwyraźniej za tępa, żeby wysledzić o kogo może chodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4722880 Napisano: 01.10.2011 06:25:37 w Wkurza mnie...
bennekmaster napisał(a):

wkurza mnie, ze np w konku biedronki disneya, jedna osoba wygrywa kilka nagrod....

Jedna osoba? emotka
Aż idę obejrzeć listę...

A w temacie wkurza mnie, że jutro muszę wstać o 7 rano i iść do pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4722472 Napisano: 01.10.2011 03:12:32 w skojarzenia
zapychacze - rura Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4721420 Napisano: 30.09.2011 10:43:34 w skojarzenia
siłacz - atleta Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4721254 Napisano: 30.09.2011 09:07:15 w Rossmann
klaudia011 napisał(a):

U mnie ostatnio straszna lipa z Rossnetem...
oby ta zła passa szybko się skończyła emotka

No to, że we wszystkich bezparagonowych leżę i kwiczę to u mnie juz norma, to że wybieram co piąty konkurs też, ale... jak Lenor mnie oleje, to naprawdę trafi mnie jasna pani... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720919 Napisano: 30.09.2011 07:22:46 w Kaufland konkursy
Mnie panie w Kauflandzie doprowadzają do szału, jak wychylając się zza lady sprawdzają, czy aby w wózku czegoś nie chcę przemycić... emotka
Ostatnio już chciałam jedna przestrzec, żeby uważała, bo wypadnie, ale dałam sobie spokój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720880 Napisano: 30.09.2011 07:14:59 w Kaufland konkursy
ilonar2301 napisał(a):

Swoją drogą- czy ktoś w ogóle ma coś grubszego? emotka

Myślisz, ze przy tej polityce podawania wyników ktoś się przyzna? Sama bym tego nie zrobiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720857 Napisano: 30.09.2011 07:11:16 w Kaufland konkursy
wsciekly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

U mnie dzisiaj bon z II etapu z 25 albo 28. emotka

co tak słabo emotka emotka

Chcesz powiedzieć, że masz więcej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720848 Napisano: 30.09.2011 07:08:09 w Kaufland konkursy
ilonar2301 napisał(a):

U mnie dzisiaj bon z II etapu z 25 albo 28. emotka

No to gratulacje! emotka
Ja jednakowoż już zwątpiłam w ten konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720838 Napisano: 30.09.2011 07:05:03 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że zostawiłam Absolwenta na koniec miesiąca, a dzisiaj zauważyłam, że kartkę na której swego czasu stworzyłam w miarę fajny wierszyk wywaliłam przy sprzątaniu... Więc uznałam, że trudno - nie mam dzisiaj siły, głowy ani czasu na wymyślanie hasła i świadomie zrezygnowałam z kupowania wódki w sklepie.
A teraz zaczęło mnie to męczyć, szkoda mi tej nawigacji (której bardzo prawdopodobne, że bym nie wygrała) jak licho... Kompletny brak konsekwencji! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720617 Napisano: 30.09.2011 05:49:46 w bezpłatne próbki kosmetyków
awi napisał(a):

czy ktoś wie czy jeszcze wysyłają próbki burberry, można prosić o link?

Nie wiem, czy jeszcze wysyłają, ale do mnie do tej pory nie dotarła... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720614 Napisano: 30.09.2011 05:47:48 w Rossmann
iwona0103 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Szanowna
Z przyczyn technicznych nagroda z konkursu Rimmel nie została jeszcze dostarczona do wybranej przez Panią/Pana drogerii. O możliwości odbioru nagrody poinformujemy Panią/Pana drogą elektroniczną.

Jednocześnie informujemy, że z przyczyn technicznych system portalu rossnet.pl nie odnotował numeru drogerii podanej w formularzu zgłoszeniowym do konkursu „Rimmel”.

Bardzo prosimy o przesłanie adresu drogerii, w której na odbiór będzie czekać nagroda.
Niepodanie adresu drogerii uniemożliwi Pani/Panu odbiór nagrody.

Redakcja Rossnet.pl

no napisałam do nich @ i odpowiedź automatyczna!!!

do mojej mamy doszedł taki sam mail, a adres drogerii już wysyłała...

No to jest właśnie to, o czym pisałam wcześniej... emotka
Tylko, że moja nieszczęsna kuzynka tak czekała na ten tusz, że wczoraj poleciała dziewczyna go odebrać... emotka
Pewnie tez ma już takiego maila na poczcie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720515 Napisano: 30.09.2011 05:03:19 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

Szanowna Pani/Szanowny Panie,

Z przyczyn technicznych nagroda z konkursu Rimmel nie została jeszcze dostarczona do wybranej przez Panią/Pana drogerii. O możliwości odbioru nagrody poinformujemy Panią/Pana drogą elektroniczną.

Jednocześnie informujemy, że z przyczyn technicznych system portalu rossnet.pl nie odnotował numeru drogerii podanej w formularzu zgłoszeniowym do konkursu „Rimmel”.

Bardzo prosimy o przesłanie adresu drogerii, w której na odbiór będzie czekać nagroda.

Niepodanie adresu drogerii uniemożliwi Pani/Panu odbiór nagrody.

Adresy drogerii znajdują się na http://www.rossnet.pl/Drogerie.aspx

Prosimy o podpisanie się imieniem i nazwiskiem.

Przepraszamy za zaistniałe zmiany.

Pozdrawiamy,

Redakcja Rossnet.pl

no napisałam do nich @ i odpowiedź automatyczna!!!

Mario, a na jakiego maila pisałaś?
Albo raczej - z jakiego przyszła odpowiedź?
Bo ten jest na pewno aktualny! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720430 Napisano: 30.09.2011 04:34:28 w Rossmann
olunka napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

Mam prośbę:
Wygrałam w tym ukrytym konkursie tusz dla kuzynki, dziewczyna się bardzo ucieszyła, wysłała do Rossnetu maila z wyborem drogerii, wczoraj poszła odebrać tusz... i klapa emotka
Nie mają jej na liście, mało tego, w żadnej innej drogerii w mieście tez nie figuruje.
Sprawdziłam teraz w jej profilu - faktycznie napisane drogeria nie wybrana. emotka
Czy któraś z Was miała taką sytuację?

Konkurs nazywał się bodajże Ekspercki II, czy coś w tym guście.

Ponawiam emotka

no ja mam tak samo na teściową, listy nie ma, mam tylko zapisane, że od 29.09 odbiów ale czy to prawda?

Odbiór na pewno był od 29.09, ale w drogerii... jak wyżej. emotka
Zastanawiam się, czy oni w ogóle dostali listy z tego konkursu.
Ten konkurs był taki stricte wirtualny - ukryty, wyniki tez ukryte, a teraz w dodatku wszystko znikło.
Mam nadzieję, że nie będę chcieli temu po cichu łba ukręcić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720330 Napisano: 30.09.2011 04:02:30 w Inne mniejsze markety
bartula napisał(a):

Kraft już skończył na dzisiaj? Jak myślicie?

Czyli dzisiaj obdzwonili tylko dwa dni, na to wychodzi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720314 Napisano: 30.09.2011 03:58:36 w Rossmann
mia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

mia może niech napisze do nich albo zadzwoni i zapyta.

No chyba najlepiej będzie zadzwonić...
Ale kurczę, czuje, że to potrwa od Annasza do Kajfasza. Coś namieszali z tymi drogeriami w tych tuszowych konkursach... emotka

Gorzej, że nigdzie tych wyników teraz nie mogę znaleźć, a jeszcze wczoraj były! emotka
Jak kamień w wodę, a chciałam, żeby sobie listę wydrukowała na dowód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720290 Napisano: 30.09.2011 03:52:27 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

mia może niech napisze do nich albo zadzwoni i zapyta.

No chyba najlepiej będzie zadzwonić...
Ale kurczę, czuje, że to potrwa od Annasza do Kajfasza. Coś namieszali z tymi drogeriami w tych tuszowych konkursach... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720248 Napisano: 30.09.2011 03:37:08 w Rossmann
mia napisał(a):

Mam prośbę:
Wygrałam w tym ukrytym konkursie tusz dla kuzynki, dziewczyna się bardzo ucieszyła, wysłała do Rossnetu maila z wyborem drogerii, wczoraj poszła odebrać tusz... i klapa emotka
Nie mają jej na liście, mało tego, w żadnej innej drogerii w mieście tez nie figuruje.
Sprawdziłam teraz w jej profilu - faktycznie napisane drogeria nie wybrana. emotka

Konkurs nazywał się bodajże Ekspercki II, czy coś w tym guście.

Ponawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720192 Napisano: 30.09.2011 03:19:00 w Rossmann
Mam prośbę:

Konkurs nazywał się bodajże Ekspercki II, czy coś w tym guście. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4720055 Napisano: 30.09.2011 02:25:07 w Rossmann
Ale jednak się cieszę! Ja przegapiłam l'Oreal, ale widzę, że wygrała w nim moja koleżanka, która za moim przykładem zaczęła brać udział w konkursach na Rossnecie! emotka
Co prawda tylko jedną farbę, ale i tak na pewno będzie zachwycona samym faktem wygranej! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0