Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To kotek, jak będzie miała ten sam tytuł kilka razy, się z Tobą podzieli
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tylko jeśli faktycznie nikt nie dostał maila na Onet, i wtedy jest to wina Onetu oczywiście, to pytanie co teraz?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bo on jest prawdziwy...
Edith, PW... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A więc to może jednak problem Onetu?
U mnie na jedyne dwa smsy - dwa potencjalne - i teraz zero, a konta właśnie tam...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak to przeczytałam, to od razu sie przestałam wkurzać, że jestem dzisiaj 300 zł do tyłu (dwie stówki z Kauflanda mnie ominęły, a trzecią mąż zrobił w mandacie)...
Nie martw się, będzie lepiej, niż myślisz...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to kurczę, nie bardzo rozumiem, dlaczego akurat tak mnie z mężusiem wyeliminowali... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Czyżby wykluczyli mnie dlatego, że na te same dane wygrałam w poprzednim?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No właśnie, mogliby już załatwić te Lubisie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie kupony były ukryte pod ladą kierowniczki i się dostawało na żądanie
Miejsce: dwie linijki. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jestem na 99% pewna, że sporo podobnych odpowiedzi dostali - przeciętnemu klientowi nawet nie przyjdzie do głowy, żeby się z wierszykami wygłupiać...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wydaje mi się, że żel pod prysznic Lirene jest najtańszy - 7,49 zł
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiesz, problem jest w tym, że to nie jest profesjonalna agencja i nie wiadomo, czego oni oczekują...
Być może nagrodę główną w tym etapie zdobędzie hasło: W Stargardzie Szczecińskim, mieście położonym w woj. zach-pomorskim, na nizinie takiej i takiej, szerokość i długość geograficzna tak i tak...
Nawiasem mówiąc, teraz żałuję, że sama takiego nie wysłałam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No tu pewnie więcej osób z forum brało udział... ja akurat nie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem, co oni robią, ale efekty są takie, że mi się odechciewa cotygodniowej jazdy do Kauflanda... przez ten konkurs stracą klientkę!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niewątpliwie... ale to chyba nie z tego konkursu!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to ja już na nic nie czekam, bo ostatni z trzech smsów wysłałam 20.09... a żeby skiśli!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie to samo i ja!
A jak ktoś się zbytnio denerwuje, polecam lekturę kretyńskiego maila, jaki dostałam dziś rano (jest w Popraw mi humor)... Z mety mi wszystkie nerwy przeszły
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Witaj mój drogi
Jak się masz? Czuję się jak komunikuje się z tobą, mam na imię panna anita, jeden przez stan cywilny, to jest moja przyjemność z szacunkiem do uprawy zdrowej przyjaźni z was, ponieważ byłem pod wrażeniem swojego profilu. Mam duże zainteresowanie nowych przyjaciół, moje hobby to czytanie, podróże, pływanie i taniec.
Dzisiaj znalazłem swój adres e-mail id w (www.plaxo.com), to i okazję napisać do Ciebie, jak naprawdę chcę nam być dobrym przyjacielem
Znajomych Hood, i będę wdzięczny, jeśli możemy może być wspaniałym przyjacielem.
Wyślę moje zdjęcie, co najmniej, aby zobaczyć, kto pisze do you.I będzie jak ty do mnie z powrotem, (anitadeby79@yahoo.co.uk) tak, że dam ci pełne wyjaśnienie o sobie, a przyczyny i cel mam kontaktu z nami.
Z poważaniem,
anita
Niżej to samo tylko po angielsku (mniemam, że już składniej).
Notabene mój adres mailowy jednoznacznie wskazuje na to, że nie jestem samcem...