Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4710694 Napisano: 27.09.2011 04:32:19 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

jest czuczu emotka nawet więcej niż raz emotka ciekawe tylko czy będzie tytuł do wyboru czy też losowo przydziela emotka

merynosek napisał(a):

Brak Czu Czu ;(

emotka
To kotek, jak będzie miała ten sam tytuł kilka razy, się z Tobą podzieli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4710683 Napisano: 27.09.2011 04:29:09 w Kaufland konkursy
iaziaz napisał(a):

polec napisał(a):

a jest Ktos kto dostał maila na onet ?????

jest ktos taki emotka

Tylko jeśli faktycznie nikt nie dostał maila na Onet, i wtedy jest to wina Onetu oczywiście, to pytanie co teraz? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4710670 Napisano: 27.09.2011 04:26:44 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Ten tekst jak najbardziej jest dla mnie dzisiaj prawdziwy...kamienie zawsze u mnie byly wazne ale ostatnio przejmowalam się piaskiem i żwirem czyli glupotami...kto przeczytał ten tekst wie o czym mowię...w czwartek wizyta u lekarza i bardzo się boję...syn też zalamany:pyta a co z moim sportem??siatkówka?jazdą na nartach???studia na AWF???Co ja mam mu powiedzie że moze to już koniec wszystkiego???Rycze mi sie chce emotka

Bo on jest prawdziwy...
Edith, PW... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4710588 Napisano: 27.09.2011 03:54:53 w Kaufland konkursy
Onet mnie już kilkakrotnie w ciula zrobił, jak chodzi o dostarczenie wiadomości (spam przejrzany), więc chyba jednak do nich jutro zadzwonię. Najwyżej wyjdę na kretynkę... nie pierwszy raz w życiu i nie ostatni na pewno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4710568 Napisano: 27.09.2011 03:48:12 w Kaufland konkursy
polec napisał(a):

Ależ mnie to TQG teraz wk****ło Na onecie nie mam ani jedno potwierdzenia maila, ani o byciu potencjalnym.
Na 4 potencjalnych 1 nagroda, to chyba jakiś niesmaczny żart emotka

A więc to może jednak problem Onetu?
U mnie na jedyne dwa smsy - dwa potencjalne - i teraz zero, a konta właśnie tam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4710516 Napisano: 27.09.2011 03:32:53 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Wkurzało mnie jeszcze do niedawna to że nie wygrywam w konkursach na ktorych mi zależy...ale już nie bedę sie wkurzala bo są ważniejsze rzeczy w życiu które stawiają mnie do pionu i pozwalają spojrzec inaczej na takie bzdury ...dzisiaj odebrałam wyniki z rezonansu kolana mojego syna jestem przerażona emotka emotka

Jak to przeczytałam, to od razu sie przestałam wkurzać, że jestem dzisiaj 300 zł do tyłu (dwie stówki z Kauflanda mnie ominęły, a trzecią mąż zrobił w mandacie)...
Nie martw się, będzie lepiej, niż myślisz... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4710499 Napisano: 27.09.2011 03:26:53 w Kaufland konkursy
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

No to kurczę, nie bardzo rozumiem, dlaczego akurat tak mnie z mężusiem wyeliminowali...

ja jutro dzwonię, bo na 2 podobne adresy mailowe i podobne dane nic nie przyszło

A przypadkiem nie masz kont pocztowych na onecie?
Może tez zadzwonię.

Kallisto, ja akurat na te moje maile dostałam potwierdzenie bardzo dawno, w tym samym dniu, co wysyłałam... może za dawno?

Czarnygreg, nie na razie jeszcze nie przestałam ich lubić... Za to zdecydowanie przestaje lubić Kaufland! emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4710436 Napisano: 27.09.2011 03:10:58 w Kaufland konkursy
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

A ja nie mam ani na jednym, ani na drugim... emotka
Czyżby wykluczyli mnie dlatego, że na te same dane wygrałam w poprzednim? emotka

u mnie dane te same od x konkursów emotka emotka

No to kurczę, nie bardzo rozumiem, dlaczego akurat tak mnie z mężusiem wyeliminowali... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4710426 Napisano: 27.09.2011 03:07:22 w Kaufland konkursy
A ja nie mam ani na jednym, ani na drugim... emotka
Czyżby wykluczyli mnie dlatego, że na te same dane wygrałam w poprzednim? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4710211 Napisano: 27.09.2011 01:47:45 w Inne mniejsze markety
beciala napisał(a):

anula81 napisał(a):

a z kraft intermarche co był do poczatku września , ktoś miał już jakiś tel, ? cisza i cisza emotka

pewnie dopiero po lubisiach sie odezwą

No właśnie, mogliby już załatwić te Lubisie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4709970 Napisano: 27.09.2011 12:32:51 w Inne mniejsze markety
pereka napisał(a):

Mama pytanka odnośnie konka Lirene w Intermarche...

Skąd wziąć kupon który wrzucić do urny, ktoś go daje po zakupie produktu przy kasie?
I ile jest miejsca na wpisanie na nim odpowiedzi? emotka

U mnie kupony były ukryte pod ladą kierowniczki i się dostawało na żądanie emotka
Miejsce: dwie linijki. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4709956 Napisano: 27.09.2011 12:28:22 w Kaufland konkursy
mundek2004 napisał(a):

mia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

mi nie chodzi o jakość pytania tylko o ilość nagród na forum, wiadomo że forum jest elitą i jeżeli hasła są wybierane to na forum jest 70-80% wygranych a tu co 5-6 boników po 50zł, a gdzie nagrody rzeczowe?

ŚCIEMA!!!!

Wiesz, problem jest w tym, że to nie jest profesjonalna agencja i nie wiadomo, czego oni oczekują...

Być może nagrodę główną w tym etapie zdobędzie hasło: W Stargardzie Szczecińskim, mieście położonym w woj. zach-pomorskim, na nizinie takiej i takiej, szerokość i długość geograficzna tak i tak...
Nawiasem mówiąc, teraz żałuję, że sama takiego nie wysłałam emotka

no i spaliłaś taką odpowiedź emotka emotka

Jestem na 99% pewna, że sporo podobnych odpowiedzi dostali - przeciętnemu klientowi nawet nie przyjdzie do głowy, żeby się z wierszykami wygłupiać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4709948 Napisano: 27.09.2011 12:26:28 w Inne mniejsze markety
ladymarmolade napisał(a):

Pytanie dot. konkursu LIRENE w Intermarche.
Ile kosztuje najtańszy kosmetyk, aby wrzucić hasełko do urny?

Wydaje mi się, że żel pod prysznic Lirene jest najtańszy - 7,49 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4709475 Napisano: 27.09.2011 10:20:19 w Kaufland konkursy
mundek2004 napisał(a):

mi nie chodzi o jakość pytania tylko o ilość nagród na forum, wiadomo że forum jest elitą i jeżeli hasła są wybierane to na forum jest 70-80% wygranych a tu co 5-6 boników po 50zł, a gdzie nagrody rzeczowe?

ŚCIEMA!!!!

Wiesz, problem jest w tym, że to nie jest profesjonalna agencja i nie wiadomo, czego oni oczekują...

Być może nagrodę główną w tym etapie zdobędzie hasło: W Stargardzie Szczecińskim, mieście położonym w woj. zach-pomorskim, na nizinie takiej i takiej, szerokość i długość geograficzna tak i tak...
Nawiasem mówiąc, teraz żałuję, że sama takiego nie wysłałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4709431 Napisano: 27.09.2011 10:04:49 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

wyniki czuczu
http://www.rossne...i.aspx?contestId=968

No tu pewnie więcej osób z forum brało udział... ja akurat nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4709375 Napisano: 27.09.2011 09:51:41 w Kaufland konkursy
wall.e napisał(a):

To pytanie na ten tydzień jest beznadziejne : ,,Co,oprócz reklamowanych produktów,znajduje się jeszcze w naszej gazetce ? '
Ciekawe czy liczyć się będzie ilość wymienionych tematów ?
Oni chyba losują codziennie i dlatego się zgadza że kto wysłał wcześniej to ma tel.wcześniej i jadą datami jak w kalendarzu emotka

Nie wiem, co oni robią, ale efekty są takie, że mi się odechciewa cotygodniowej jazdy do Kauflanda... przez ten konkurs stracą klientkę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4709323 Napisano: 27.09.2011 09:36:16 w Kaufland konkursy
ryba6969 napisał(a):

mia napisał(a):

tusiek napisał(a):

ja tez wysłałam ostatniego dnia wiec czekam

No to ja już na nic nie czekam, bo ostatni z trzech smsów wysłałam 20.09... a żeby skiśli! emotka

mia bo dla Ciebie oni mają lepszą nagrodę emotka

Niewątpliwie... ale to chyba nie z tego konkursu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4709280 Napisano: 27.09.2011 09:23:14 w Kaufland konkursy
tusiek napisał(a):

ja tez wysłałam ostatniego dnia wiec czekam

No to ja już na nic nie czekam, bo ostatni z trzech smsów wysłałam 20.09... a żeby skiśli! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4709208 Napisano: 27.09.2011 09:03:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

chyba pierwszy...

jakie szczęście, że nie brałam udziału emotka
teraz spokojnie sobie siedzę emotka

Dokładnie to samo i ja! emotka

A jak ktoś się zbytnio denerwuje, polecam lekturę kretyńskiego maila, jaki dostałam dziś rano (jest w Popraw mi humor)... Z mety mi wszystkie nerwy przeszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4709195 Napisano: 27.09.2011 09:00:02 w Popraw sobie humor...
Dzisiaj na dzień dobry znalazłam w skrzynce takiego maila:

Witaj mój drogi

Jak się masz? Czuję się jak komunikuje się z tobą, mam na imię panna anita, jeden przez stan cywilny, to jest moja przyjemność z szacunkiem do uprawy zdrowej przyjaźni z was, ponieważ byłem pod wrażeniem swojego profilu. Mam duże zainteresowanie nowych przyjaciół, moje hobby to czytanie, podróże, pływanie i taniec.

Dzisiaj znalazłem swój adres e-mail id w (www.plaxo.com), to i okazję napisać do Ciebie, jak naprawdę chcę nam być dobrym przyjacielem
Znajomych Hood, i będę wdzięczny, jeśli możemy może być wspaniałym przyjacielem.

Wyślę moje zdjęcie, co najmniej, aby zobaczyć, kto pisze do you.I będzie jak ty do mnie z powrotem, (anitadeby79@yahoo.co.uk) tak, że dam ci pełne wyjaśnienie o sobie, a przyczyny i cel mam kontaktu z nami.

Z poważaniem,
anita
emotka emotka

Niżej to samo tylko po angielsku (mniemam, że już składniej).
Notabene mój adres mailowy jednoznacznie wskazuje na to, że nie jestem samcem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0