Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na różach aplikacja konkursowa jest pochrzaniona i jak się za wolno wypełnia, to wszystko znika
Najlepiej sobie wcześniej wszystkie odpowiedzi w Wordzie zapisać i potem tylko dawać kopiuj - wklej
Hasło podobno: ZMIENIAMY SIÊ DLA CIEBIE
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tu były dyskutowane odpowiedzi:
https://www.e-konkursy.info/forum/post-869947-cat-1-pg-1731.html#f4645240
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale o uzupełnienie jakich danych konkretnie miałaś?
Bo ja np. nie miałam żadnego maila i nie wiem, czy to znaczy, że mnie już wyeliminowali, czy też jeszcze nie słali tych właściwych (zresztą zawsze były smsy)... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak, dokladnie...
No cóż, napiszę na karteczce, w sumie i tak nie wiem, czy będą kupony... ostatnio urna była, a kuponów niet
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ktoś tam z forum wygrał u nich bon na 500 w tym kwartalnym losowaniu. Mnie jak do tej pory się niestety nie udało
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A dużo miejsca jest na tym kuponie na hasło?
Bo jakiś wierszyk planuję... tak mi się wydaje, że mojej sklepowej komisji to pasi
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na różach chyba nie ma ograniczenia znaków, tylko tam cała aplikacja konkursowa jest pochrzaniona i jak się za wolno wypełnia, to wszystko znika
Najlepiej sobie wcześniej wszystkie odpowiedzi w Wordzie zapisać i potem tylko dawać kopiuj - wklej
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie też tak było i trzy razy oglądałam paragony, czy aby dobrze widzę...
Nie mam pojęcia, co to za szyfry tam mają
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie pamiętam niestety, ale wklej tekst i zobaczysz - jak będzie za dużo znaków, to Ci po prostu nie puści dalej (wyświetli się info, że za długi) i będziesz musiała skrócić.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiesz, ta promocja to raptem 1 zł jak zauważyłam, ale ładnie brzmi!
A co do odpowiedzi w Bourjois to oczywiście nie mam pojęcia. I w dodatku jeszcze byk w pytaniu
Tak samo było w Astor, że nie wiadomo było jaka odpowiedź jest dobra... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to chyba się jednak za mało postarałam...
Trudno, pocieszam sie tym, że Lenor i tak był mi już potrzebny,a w Rossmannie była promocja
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W samych skarpetkach?
Mam nadzieję, że aż takiej masówki jednak nie będzie... Bardzo bym chciała załapać się na perfumy
Wycieczkę zostawiam Wam - raz że to, co stworzyłam, tym razem zdecydowanie nawet nie podskakuje do tej rangi, dwa że mam i tak masę problemów na głowie bez wycieczki...
Ja akurat na odwrót niż Ty - moje to długie romantyczno-ckliwe wierszydło
Liczę chyba na spaczony gust komisji, no ale Lenor i tak się skończył, więc trzeba było kupić
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Spokojnie, po weekendzie się będą telefony urywać...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W moim Kauflandzie?
Ej, chyba nie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A żebyś wiedziała, że się nad tym zastanawiałam - po co im trzeci raz mam posyłać te same dane?
Gorzej, jak oni tez dojdą do tego wniosku i wybiorą kogoś, kto im jeszcze nic nie wysyłał...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie tak samo bym zrobiła, gdyby to nie był test wyboru...