Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4695908 Napisano: 22.09.2011 02:54:22 w Inne mniejsze markety
asiabuczkowska napisał(a):

i chyba nic dzis z Lubisiów emotka

Nie grałam, ale szczerze miałam nadzieję, że dziś obdzwonią i jutro wezmą Intermarche, a tu widzę będzie jeszcze sporo czekania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4695899 Napisano: 22.09.2011 02:52:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Golarka Makro Nivea by DHL emotka
Z wcześniejsza zapowiedzią smsową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4694386 Napisano: 22.09.2011 07:14:01 w Kaufland konkursy
Ale ruch od rana w tym Kauflandzie emotka
Czyżby wszyscy już rano byli na zakupach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4693697 Napisano: 21.09.2011 07:39:54 w Kaufland konkursy
karolkas napisał(a):

a ja mam pytanie czy tresc smsa ma byc

Kaufland 002-000-00000 Stargard......?

Czy bez slowa Kaufland?
jak piszecie? bo z regulaminu nic wyczytac nie moge

Tak. Kaufland musi być, jest przykład w gazetce. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4693695 Napisano: 21.09.2011 07:38:56 w Kaufland konkursy
errorr napisał(a):

Ja dziś po Warce mam takie zwidy że napisałem cuda niewidy.
Oddam paragon czterem osobą bo mi nie idzie z kulawą nogą emotka . 4 x ->PW emotka

Poza tym jednym ortografem idzie Ci calkiem dobrze emotka
Zmień tylko Warkę na Stargard i wysyłaj! Niewykluczone, że trafisz dokładnie w gust komisji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4693677 Napisano: 21.09.2011 07:34:40 w Kaufland konkursy
tusiek napisał(a):

ale do dziś jeszcze obowiązuje stare pytanie dotyczące stargardu prawda

Dokładnie tak.
Od jutra będzie można na nowo rozwinąć skrzydła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4693592 Napisano: 21.09.2011 07:16:09 w Kaufland konkursy
mundek2004 napisał(a):

Już jest nowa gazetka z pytaniem na drugi etap emotka

Nawet od rana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4693580 Napisano: 21.09.2011 07:14:36 w Kaufland konkursy
czarnygreg napisał(a):

No i masz! jak hasło wysłane to Mia mi podsuwa alternatywne takie jedno emotka

Ja już się nie mogę doczekać wyników pierwszego etapu emotka
Nie dlatego, żebym na cuda liczyła (choć po cichu mam nadzieję, że się zakupy, które i tak bym zrobiła, zwrócą), ale coś czuję, że ubaw będzie niezły. emotka
O ile w ogóle ci trzej (czy troje, bo tam chyba pani też) nieszczęśnicy, zasypani lawiną smsów nie zwątpią, i po prostu nie wylosują stu kilku smsów...
A my będziemy się zastanawiać, czym się kierowali przy wyborze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4693539 Napisano: 21.09.2011 07:02:03 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

mia napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

jak został komuś jakiś tekst to chętnie przyjmę, bo dopiero dwa wymyśliłem emotka

Ponieważ w najnowszej gazetce, skrytykowany przez Joan najpełniejszy sms został zastąpiony najciekawszym i/lub najbardziej zaskakującym więc proponuję wypróbować tę drugą opcję...
Myślę, że jędrne acz niecenzuralne słowo w zestawieniu z oczekiwaną nazwą miasta mogłoby powalić komisję na kolana... emotka

czyli coś w stylu na słowo regina dup* sama się wypina? (tekst nie mój)

Och, może bardziej subtelne - np. W Stargardzie Szczecińskim, gdzie wszystkie mieszczaneczki maja przejędrne cenzuraczki emotka
To oczywiście tylko prymitywny przykład, ale kto wie, czy nie w tym kierunku pójść by trza... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4693506 Napisano: 21.09.2011 06:56:03 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

jak został komuś jakiś tekst to chętnie przyjmę, bo dopiero dwa wymyśliłem emotka

Ponieważ w najnowszej gazetce, skrytykowany przez Joan najpełniejszy sms został zastąpiony najciekawszym i/lub najbardziej zaskakującym więc proponuję wypróbować tę drugą opcję...
Myślę, że jędrne acz niecenzuralne słowo w zestawieniu z oczekiwaną nazwą miasta mogłoby powalić komisję na kolana... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4693461 Napisano: 21.09.2011 06:43:22 w Kaufland konkursy
4_you napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy z jednego telefonu można wygrać dwie nagrody w jednym etapie ? emotka

raczej nie

A gdzie w regulaminie widzicie, że nie? Dla nas jest to logiczne, ale w regulaminie jak na razie tego nie ma.

rodos napisał(a):

Kolejena dwaka newsów z Kauflandowa
Otóż w regulaminie nie występuje żadna informacja na temat paragonów jako dokumentów potwierdzających zakup. Jedynie jest mowa o nr systemowy, a co za tym idzie w przypadku wygranej nie trzeba przedstwić paragonów (po nr systemowym dojdą czy był za 20zł).

Przykro mi, ale zdementuję - w regulaminie istotnie tego nie ma (jak wielu innych rzeczy), ale zwrotka przychodzi zachowaj dowody zakupu... Zatem dalsze dobre rady już pominęłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4691993 Napisano: 21.09.2011 11:08:02 w Wkurza mnie...
aneta2208 napisał(a):

a mnie wkurzaja ludzie. Mieli do wczoraj potwierdzić przybycie na ślub... i tak naparwdę połowa nawet sie nie odezwała. Nawet szefostwo nic nie powiedziało emotka mieli ponad miesiac na potwierdzenie i co? i nic emotka

No to nie dziwię się, że się wkurzasz! emotka
Podzwoń może po tych najważniejszych, trudno... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4691909 Napisano: 21.09.2011 10:38:14 w Wkurza mnie...
gabiks napisał(a):

Wkurza mnie że nie mogę wygrać prostownicy syoss:(

Napisz rymowane, romantyczne i bez większego sensu - przynajmniej u mnie takie wygrało. emotka

A w temacie wkurza mnie, że ciągle nie mogę wyzdrowieć i pewnie skończy się na antybiotyku. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4691758 Napisano: 21.09.2011 09:54:57 w Kaufland konkursy
berenika2005 napisał(a):

czy w kazdym etapie mozna wygrac np.bon czy tylko w jednym?bo chyba w kazdym. i czy to jest tak ze te główne nagrody wygra osoba ktora wygra 8 razy w etapach...z tego regulaminu chyba tak wynika... emotka

Z tego regulaminu tak naprawdę to nic nie wynika emotka
Gdyby się nim kierować, to wygląda na to, że jedna osoba może zgarnąć np. w całym konkursie 100 bonów, wszystkie główne z etapów i jeszcze trzy samochody, bo brak jakichkolwiek ograniczeń.
Podejrzewam, że jednak ograniczenia pomału się znajdą... może nawet i w regulaminie.

A co do samochodów, to nie ma powiedziane, że trzeba być najlepszym w którymś etapie - więc może być i taka sytuacja, że samochody zgarną osoby, które nie wygrają w żadnym etapie, ale ich zgłoszenia summa summarum będą najlepsze (czy tam: najpełniejsze*).

* - co to znaczy najpełniejsze, też się dopiero dowiemy po wynikach I etapu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4691399 Napisano: 21.09.2011 07:54:24 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

paragony to najlepiej brać z wózków pod sklepem emotka Tanio i wygodnie emotka

A myślisz, że skąd tyle ofert na forum? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4691391 Napisano: 21.09.2011 07:53:16 w Carrefour konkursy
majeczkamp napisał(a):

katia305 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

A dostał już ktoś kosmetyki z Naturelli,bo coś długo nie przysyłają?Już dawno wysyłałam skan paragonu i cisza,a oni robią następny konkurs z always-a emotka

a co to za konk alwaysa? nie moge znalezc... emotka

w gazetce jest

Na stronie też już jest:
http://www.carrefour.pl/upload/files/konkursy/20110920-always/regulamin.pdf emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4691171 Napisano: 21.09.2011 05:46:46 w DARMOWE minuty i startery
dag napisał(a):

a dzisiaj jeszcze można wysłać?

wsciekly napisał(a):

Orange Polska - info z FB
Od dziś do środy 21.09 za doładowanie konta kwotą 25 zł przyznajemy 25 zł na konto promocyjne!

Chyba mamy dziś środę, nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4690570 Napisano: 20.09.2011 07:01:58 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

a mnie wkurza ząb mojego syna zaczął go bolec w piatek wieczorem sobota niedziela szlag mnie trafiał nic nie pomagało zadne tabletki . W poniedziałek lece do dentysty młody nawet nie płacze a ona go nie moze usunac bo jest pod ropa .Mam juz wszystkiego dosc zadne leki na ból nie działaja a on ciagle marudzi do szkoły go nie puszczam bo płacze . Może zna ktos jakis dobry sposób zeby go tak nie bolało , mam nadzieje ze jutro mu już usunie tego mleczaka

Wiesz, co do usuwania zęba z ropą to jest faktycznie ryzyko, bo może się wdać zakażenie, a w głowie to nie ma żartów...
Na mnie na ból zęba zdecydowanie najlepiej działa Antidol, jednak nie powinien być chyba stosowany u dzieci... emotka Ale może zapytaj w aptece. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4690353 Napisano: 20.09.2011 05:54:36 w DARMOWE minuty i startery
wsciekly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Orange Polska - info z FB

Dla wszystkich, którzy tęsknią za kodami, przygotowaliśmy specjalną promocję doładowań.
Od dziś do środy 21.09 za doładowanie konta kwotą 25 zł przyznajemy 25 zł na konto promocyjne!

Wystarczy wysłać SMS-em 14-cyfrowy niewykorzystany kod doładowujący i hasło KODY pod bezpłatny numer 880
przykładowa treść SMS-a: 12345678901234 KODY

działa - 25 zeta wpadło na konto promocyjne

ważne 14 dni

Owszem, działa... dzięki za info! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4690090 Napisano: 20.09.2011 03:57:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
jopi napisał(a):

anava napisał(a):

jopi napisał(a):

Gdzie są wyniki konkursu z Biedronki -
można prosić o link?

nie ma jeszcze, mają być najwcześniej za ok tydzień

Ok. Rozumiem-
czyli na razie narzekamy na regulamin emotka
emotka

Dokładnie, jak również na te zgłoszone prace, które latają, migocą i ćwierkają przy tym... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0