Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie grałam, ale szczerze miałam nadzieję, że dziś obdzwonią i jutro wezmą Intermarche, a tu widzę będzie jeszcze sporo czekania
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Z wcześniejsza zapowiedzią smsową
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Czyżby wszyscy już rano byli na zakupach?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak. Kaufland musi być, jest przykład w gazetce. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Poza tym jednym ortografem idzie Ci calkiem dobrze
Zmień tylko Warkę na Stargard i wysyłaj! Niewykluczone, że trafisz dokładnie w gust komisji
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie tak.
Od jutra będzie można na nowo rozwinąć skrzydła
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nawet od rana
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja już się nie mogę doczekać wyników pierwszego etapu
Nie dlatego, żebym na cuda liczyła (choć po cichu mam nadzieję, że się zakupy, które i tak bym zrobiła, zwrócą), ale coś czuję, że ubaw będzie niezły.
O ile w ogóle ci trzej (czy troje, bo tam chyba pani też) nieszczęśnicy, zasypani lawiną smsów nie zwątpią, i po prostu nie wylosują stu kilku smsów...
A my będziemy się zastanawiać, czym się kierowali przy wyborze
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Och, może bardziej subtelne - np. W Stargardzie Szczecińskim, gdzie wszystkie mieszczaneczki maja przejędrne cenzuraczki
To oczywiście tylko prymitywny przykład, ale kto wie, czy nie w tym kierunku pójść by trza...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ponieważ w najnowszej gazetce, skrytykowany przez Joan najpełniejszy sms został zastąpiony najciekawszym i/lub najbardziej zaskakującym więc proponuję wypróbować tę drugą opcję...
Myślę, że jędrne acz niecenzuralne słowo w zestawieniu z oczekiwaną nazwą miasta mogłoby powalić komisję na kolana...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A gdzie w regulaminie widzicie, że nie? Dla nas jest to logiczne, ale w regulaminie jak na razie tego nie ma.
Przykro mi, ale zdementuję - w regulaminie istotnie tego nie ma (jak wielu innych rzeczy), ale zwrotka przychodzi zachowaj dowody zakupu... Zatem dalsze dobre rady już pominęłam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to nie dziwię się, że się wkurzasz!
Podzwoń może po tych najważniejszych, trudno... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Napisz rymowane, romantyczne i bez większego sensu - przynajmniej u mnie takie wygrało.
A w temacie wkurza mnie, że ciągle nie mogę wyzdrowieć i pewnie skończy się na antybiotyku.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Z tego regulaminu tak naprawdę to nic nie wynika
Gdyby się nim kierować, to wygląda na to, że jedna osoba może zgarnąć np. w całym konkursie 100 bonów, wszystkie główne z etapów i jeszcze trzy samochody, bo brak jakichkolwiek ograniczeń.
Podejrzewam, że jednak ograniczenia pomału się znajdą... może nawet i w regulaminie.
A co do samochodów, to nie ma powiedziane, że trzeba być najlepszym w którymś etapie - więc może być i taka sytuacja, że samochody zgarną osoby, które nie wygrają w żadnym etapie, ale ich zgłoszenia summa summarum będą najlepsze (czy tam: najpełniejsze*).
* - co to znaczy najpełniejsze, też się dopiero dowiemy po wynikach I etapu
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A myślisz, że skąd tyle ofert na forum?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na stronie też już jest:
http://www.carrefour.pl/upload/files/konkursy/20110920-always/regulamin.pdf
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba mamy dziś środę, nie?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiesz, co do usuwania zęba z ropą to jest faktycznie ryzyko, bo może się wdać zakażenie, a w głowie to nie ma żartów...
Na mnie na ból zęba zdecydowanie najlepiej działa Antidol, jednak nie powinien być chyba stosowany u dzieci...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Owszem, działa... dzięki za info!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie, jak również na te zgłoszone prace, które latają, migocą i ćwierkają przy tym...