Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4673084 Napisano: 13.09.2011 07:44:49 w Inne mniejsze markety
29renata napisał(a):

masza napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sabikus napisał(a):

a wiadomo co z weryfikacja z konka z Kauflandu?? kiedy w końcu beda ostatecznie powiadamiac o wygranej ?

Również czekam z bólami... emotka Po raz pierwszy wzięłam udział, więc chyba nie zrobią mnie w bambuko ? emotka

no czekamy, coś długo im idzie emotka

Dopiero wczoraj dostałam potwierdzenie z TQG przeczytania @. Też czekam.

O, no to już jest postęp! Widocznie zaczęli coś działać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4672818 Napisano: 13.09.2011 06:13:37 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

Mia, oj tam, oj tam...

Chciałabym mieć taką mamę, co tyle wygrywa emotka

Ile? emotka
Pralki brak, telewizora tyż (co akurat mnie nie rusza, ale mąż jest fanem TV), samochód żeby przegląd przeszedł, to trzeba w łapę dać emotka
Czysta maestria! emotka

No wiesz... ja to bym się dzieliła z Tobą kremami z Rossnet a Ty ze mną tą 5setką z batonów emotka

Aerdna... Ty dłużej niż ja będziesz tę 500-tkę pamiętać! emotka
Ona już dawno w sposób prozaiczny przejedzona emotka

Dobra, znikam, bo jutro nas tu wszystkie zbanują za odbieganie od tematu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4672771 Napisano: 13.09.2011 05:49:44 w Rossmann
kinga1 napisał(a):

,,JO,, czyżbyś pochodziła z kaszub?

Nie, ale tam rodzinkę i bardzo mi się to jo podoba, podobnie jak toć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4672762 Napisano: 13.09.2011 05:47:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
marielu napisał(a):

iva napisał(a):

z chłopakiem spłodziliśmy 2 prace i nie ukrywam że bardzo się starałam emotka . to czekamy emotka

za 9 miesięcy nadajcie im imiona Marie i Loo emotka

na pewno bedoł pjenkne emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4672758 Napisano: 13.09.2011 05:46:09 w Rossmann
marielu napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

Mia, oj tam, oj tam...

Ile? emotka
Pralki brak, telewizora tyż (co akurat mnie nie rusza, ale mąż jest fanem TV), samochód żeby przegląd przeszedł, to trzeba w łapę dać emotka
Czysta maestria! emotka

ale za to wąsy masz pjękne emotka

Jo, szczęście, że tylko na awatarze! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4672754 Napisano: 13.09.2011 05:44:57 w Rossmann
sarsaparilla napisał(a):

No właśnie po latach:D. Teraz mogę jedynie wspominać mą piękna twarz 10 lat temu:D. Patrzę na podlotki i wydaje mi się, że niewiele się od nich różnię. A potem przeglądam się w lustrze:).

E tam, lustro to pikuś - wystarczy w dobrym miejscu je powiesić (kiepskie oświetlenie) emotka
Najgorsze są zdjęcia, szczególnie z lampą błyskową emotka
Ale zauważam jedną rzecz - zdjęcia, które kiedyś doprowadzały mnie do szału, że tak beznadziejnie wyszłam, teraz po latach oglądam z lubością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4672748 Napisano: 13.09.2011 05:41:41 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Mia, oj tam, oj tam...

Ile? emotka
Czysta maestria! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4672703 Napisano: 13.09.2011 05:21:09 w Rossmann
tusiek napisał(a):

Lasdki o czym wy gadacie ja mam 32 i w grudniu 33 emotka

He he, młodość i jeszcze raz młodość! emotka
Jakbym wcześnie zaczęła, to mogłybyście być moimi córkami, więc zapewniam, że po latach będziecie z nostalgią urocze zmarszczki mimiczne wspominać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4672691 Napisano: 13.09.2011 05:16:19 w skojarzenia
azyl - przystań Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4671628 Napisano: 13.09.2011 10:56:05 w TESCO konkursy
agamaty napisał(a):

mia napisał(a):

dag napisał(a):

u Grafa to ja chyba jeszcze nic nie wygrałam, mogę nie czekać

A jak to Graf, to mogłam w ogóle nie wysyłać emotka
Mam taki porypany dzień dzisiaj, że masakra (a kurcze zawsze 13 był dla mnie szczęśliwy), dopiero z samochodu wysiadłam, sto problemów na głowie... jedyne dobre, że nawet nie mam czasu się nie wygraną pralką martwić emotka

mnie też graf nie docenił nigdy, ale w sumie to pralkę już mam, więc czekam bo ... lubię się poemocjonować emotka

Agamaty, to Ty dokładnie na odwrót niż ja - bo pralki nie mam, a tak emocjonować to się nie lubię emotka
W temacie to idę wyciągnąć pranie z mojej dwudziestolatki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4671598 Napisano: 13.09.2011 10:47:35 w TESCO konkursy
dag napisał(a):

u Grafa to ja chyba jeszcze nic nie wygrałam, mogę nie czekać

A jak to Graf, to mogłam w ogóle nie wysyłać emotka
Mam taki porypany dzień dzisiaj, że masakra (a kurcze zawsze 13 był dla mnie szczęśliwy), dopiero z samochodu wysiadłam, sto problemów na głowie... jedyne dobre, że nawet nie mam czasu się nie wygraną pralką martwić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4671149 Napisano: 13.09.2011 08:36:15 w TESCO konkursy
czarnygreg napisał(a):

nie sciema, dzwonia, wiem na pewno emotka
ale mnie nie zarzucajcie pytaniami bo nie do mnie dzwonili emotka
tylko do znajomej osoby, może sie w MDW ujawni, a moze nie emotka

No to szkoda emotka
Pralka by się przydała, jak czort, a tu już widzę po nadziei emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4670324 Napisano: 12.09.2011 07:19:51 w Wkurza mnie...
nocti napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurzył mnie maksymalnie mój bank, a konkretnie ING emotka
Nie chciało mi się wylogować i doładować telefonu przez mbank, jak zawsze robię, to ten dziad owszem pieniądze capnął, a doładowania brak! I teraz nie wiem, czy czekać na to doładowanie, czy raczy, czy doładować jeszcze raz z mbanku... Jeszcze ciule w regulaminie napisali, że jak się doładowanie nie powiedzie, to pieniądze wrócą, tylko pytanie jaki jest czas tego nie powiedzenia? emotka
Chyba się przejdę do nich na FB! emotka

U mnie w ING zazwyczaj od razu pisze czy się powiodło czy nie i kasy jeszcze mi nie ściągnęło jeśli miało nie doładować tel... ale z tymi bankami to różnie bywa.

A mnie wkurzyła dziś praca bo... były obiecane podwyżki, wielkie zmiany wynagrodzenia w związku ze wzrostem ilości obowiązków. Dziś sądny dzień i... bez zmian. Liczyłam na to no i się przeliczyłam... emotka

No i odrzucili... po ponad godzinie.
Zastanawiam się, czy to z moim numerem nie jest coś nie tak, bo konto od x czasu nieważne, odbieram tylko na niego rozmowy. Może żeby mu wznowić wychodzące (Simplus), to nie wystarczy mu 5 złotych, tylko trzeba by 30? emotka

A co do pracy, to współczuję - ale może jeszcze spełnią te obietnice?... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4670235 Napisano: 12.09.2011 06:33:51 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie maksymalnie mój bank, a konkretnie ING emotka
Nie chciało mi się wylogować i doładować telefonu przez mbank, jak zawsze robię, to ten dziad owszem pieniądze capnął, a doładowania brak! I teraz nie wiem, czy czekać na to doładowanie, czy raczy, czy doładować jeszcze raz z mbanku... Jeszcze ciule w regulaminie napisali, że jak się doładowanie nie powiedzie, to pieniądze wrócą, tylko pytanie jaki jest czas tego nie powiedzenia? emotka
Chyba się przejdę do nich na FB! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4669987 Napisano: 12.09.2011 04:48:38 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

nowy
http://www.rossne...s.aspx?contestId=984
fajny emotka

Bezparagonowy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4669746 Napisano: 12.09.2011 02:59:06 w Inne mniejsze markety
arta napisał(a):

mia - właściwie w każdym sklepie z tej listy można jeszcze coś wygrać emotka wystarczy tylko wybrać sklep i miasto

No właśnie widzę już... tyle tylko, że chyba oczywiście u mnie nie ma kompletnie nic z tych sieci emotka
Ale przejrzę wszystko jeszcze raz wieczorem na wszelki wypadek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4669733 Napisano: 12.09.2011 02:53:05 w Inne mniejsze markety
efelinkaaa napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

co to za pralki były w E - ktoś się chwalił w mdw.. nie widziałam tego konkursu emotka

rzucicie linka? emotka

nawet w bazie był
www.zablysnij.pl
i kliknij w logo sklepu na dole strony i pojawią się dodatkowe konkursy.

aaaaa... dziękuję.. myślałam, że w tym E tylko samochód można było wygrać... emotka

Nie jesteś sama - ja nawet patrzyłam tam na dole i doszłam do wniosku, że wszędzie samochody emotka
W takim razie, czy ktoś mnie wspomoże w mojej tępocie i powie, czy jest gdzieś jeszcze aktualnie konkurs z E, w którym można coś oprócz jednego samochodu wygrać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4669542 Napisano: 12.09.2011 01:38:39 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Wyniki:

http://www.rossne...i.aspx?contestId=940

No cóż, w moim przypadku tradycji musiało stać się zadość... a zgłoszenie było naprawdę dobre emotka
O ten konkurs to mi tam nie chodzi, ale szkoda mi tego z walizkami, co pojutrze chyba wyniki emotka

No dobra, a teraz się chwalcie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4669513 Napisano: 12.09.2011 01:26:02 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Może im się dni pomyliły ? Bo nie ma nawet przepraszam... emotka

Aerdna, dzwoń - Ty masz szczęście w bezparagonowych, ja to i tak nie mam na co czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4669435 Napisano: 12.09.2011 12:54:46 w Inne mniejsze markety
A zatem wszem i wobec informuję:

Dodzwoniłam się i bardzo miła Pani skonsultowała się z koleżanką, zajmującą się tym konkursem, po czym poinformowała mnie, że oczywiście będą uznawane także same dokończenia! emotka
Znacznie mi ulżyło - teraz przynajmniej hasło będzie brane pod uwagę, a to czy się spodoba, to inna sprawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0