Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O, no to już jest postęp! Widocznie zaczęli coś działać
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aerdna... Ty dłużej niż ja będziesz tę 500-tkę pamiętać!
Ona już dawno w sposób prozaiczny przejedzona
Dobra, znikam, bo jutro nas tu wszystkie zbanują za odbieganie od tematu
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie, ale tam rodzinkę i bardzo mi się to jo podoba, podobnie jak toć
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jo, szczęście, że tylko na awatarze!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
E tam, lustro to pikuś - wystarczy w dobrym miejscu je powiesić (kiepskie oświetlenie)
Najgorsze są zdjęcia, szczególnie z lampą błyskową
Ale zauważam jedną rzecz - zdjęcia, które kiedyś doprowadzały mnie do szału, że tak beznadziejnie wyszłam, teraz po latach oglądam z lubością
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ile?
Pralki brak, telewizora tyż (co akurat mnie nie rusza, ale mąż jest fanem TV), samochód żeby przegląd przeszedł, to trzeba w łapę dać
Czysta maestria!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
He he, młodość i jeszcze raz młodość!
Jakbym wcześnie zaczęła, to mogłybyście być moimi córkami, więc zapewniam, że po latach będziecie z nostalgią urocze zmarszczki mimiczne wspominać
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Agamaty, to Ty dokładnie na odwrót niż ja - bo pralki nie mam, a tak emocjonować to się nie lubię
W temacie to idę wyciągnąć pranie z mojej dwudziestolatki
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A jak to Graf, to mogłam w ogóle nie wysyłać
Mam taki porypany dzień dzisiaj, że masakra (a kurcze zawsze 13 był dla mnie szczęśliwy), dopiero z samochodu wysiadłam, sto problemów na głowie... jedyne dobre, że nawet nie mam czasu się nie wygraną pralką martwić
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to szkoda
Pralka by się przydała, jak czort, a tu już widzę po nadziei
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i odrzucili... po ponad godzinie.
Zastanawiam się, czy to z moim numerem nie jest coś nie tak, bo konto od x czasu nieważne, odbieram tylko na niego rozmowy. Może żeby mu wznowić wychodzące (Simplus), to nie wystarczy mu 5 złotych, tylko trzeba by 30?
A co do pracy, to współczuję - ale może jeszcze spełnią te obietnice?... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie chciało mi się wylogować i doładować telefonu przez mbank, jak zawsze robię, to ten dziad owszem pieniądze capnął, a doładowania brak! I teraz nie wiem, czy czekać na to doładowanie, czy raczy, czy doładować jeszcze raz z mbanku... Jeszcze ciule w regulaminie napisali, że jak się doładowanie nie powiedzie, to pieniądze wrócą, tylko pytanie jaki jest czas tego nie powiedzenia?
Chyba się przejdę do nich na FB!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bezparagonowy...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No właśnie widzę już... tyle tylko, że chyba oczywiście u mnie nie ma kompletnie nic z tych sieci
Ale przejrzę wszystko jeszcze raz wieczorem na wszelki wypadek
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie jesteś sama - ja nawet patrzyłam tam na dole i doszłam do wniosku, że wszędzie samochody
W takim razie, czy ktoś mnie wspomoże w mojej tępocie i powie, czy jest gdzieś jeszcze aktualnie konkurs z E, w którym można coś oprócz jednego samochodu wygrać?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No cóż, w moim przypadku tradycji musiało stać się zadość... a zgłoszenie było naprawdę dobre
O ten konkurs to mi tam nie chodzi, ale szkoda mi tego z walizkami, co pojutrze chyba wyniki
No dobra, a teraz się chwalcie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aerdna, dzwoń - Ty masz szczęście w bezparagonowych, ja to i tak nie mam na co czekać
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dodzwoniłam się i bardzo miła Pani skonsultowała się z koleżanką, zajmującą się tym konkursem, po czym poinformowała mnie, że oczywiście będą uznawane także same dokończenia!
Znacznie mi ulżyło - teraz przynajmniej hasło będzie brane pod uwagę, a to czy się spodoba, to inna sprawa