Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tutaj:
https://www.e-konkursy.info/forum/post-870089-cat-1-pg-611.html
Wyświetl w wątku >>
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No dokładnie, ja to też w ten sposób zrozumiałam.
Daj znać, co Ci odpiszą... jeśli to zrobią
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Szczerze, to z regulaminu w sposób jednoznaczny to nie wynika, ale widocznie wiesz lepiej...
No cóż, w takim razie oba moje zgłoszenia poszły w plecy
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No dokładnie tym się kierowałam...
Może uznają... o ile w ogóle im się spodoba
A ja to ostatnio jestem całkiem nieprzytomna - byłam przekonana, że ten konkurs jest do 11.09 czyli do jutra i dopiero z zamieszczonych wyżej linków dotarło do mnie, że do 15.09, czyli jeszcze sporo czasu...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oj, dobijasz mnie...
Bo w poprzednich dwóch zgłoszeniach co prawda leciało wg tego zdania, ale nie wpisywałam początku tylko dokończenie czyli tekst zaczynał się od Z tym, tamtym i owym... A skoro są tak zasadniczy, to znaczy zgłoszenia poszły w plecy
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To ja chyba nie wiem, o co biega...
To jakaś tajemnica?... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No jasne, że z promocyjnego... jeszcze by tego brakowało, żeby nie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiesz co, no to w tym momencie przestałam żałować, że nie wygrałam w tym konkursie
Ja akurat do tej pory zawsze miałam takie szczęście do nagród II stopnia, że były bardziej wypasione niż w regulaminie, ale z forum pamiętam historie ze słynnymi zestawami Elite i równie słynnymi Soxo...
No to w tym momencie dołączyła do nich jeszcze Nałęczowianka
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja wygrałam wiele razy, ale też Ci tego nie powiem
Problem w tym, że w paragonowych wybiera komisja od strony danego sponsora, więc nigdy nie wiadomo, co im się spodoba
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A bo ja wiem... Ciągle liczę na to, że moje fatum konkursu bezparagonowego się odwróci, więc wysłałam jedno zgłoszenie
A swoją drogą to trzeba by się przejść po zakupy do Rossmanna, bo Lenor mi się kończy, a widzę konkurs z Lenorem sensowny jest...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No wiesz! Godzinę wcześniej pozbawiłaś mnie nadziei!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aż wstyd, że to ci sami czytają, co dali mi laptopa - tamto hasło to w porównaniu do tego dzieło sztuki było
Tak czy inaczej - kocham tę agencję!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Hasło wysłałam szczerze debilne, więc chyba mieli mało zgłoszeń...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie, jeśli regulamin to dopuszcza, to nie rozumiem, w czym rzecz?
Po co takie spiskowe teorie? Jak ktoś ma sklep, to ma wszelakich paragonów w ciul, chyba to logiczne - ile osób nie-konkursowiczów zabiera paragon na proszek odchodząc od kasy?
No i to jest prawidłowy wniosek!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W każdym razie w przedszkolu dowiesz się, czy jest sens (kwota ubezpieczenia). A potem papiery z przedszkola, papiery z pogotowia (czy gdzie tam miała te szwy zakładane) i do ZUS... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie brałam udziału, ale tu jest dokładny opis:
https://www.e-konkursy.info/articles-5-85981.html
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ach, to już teraz rozumiem... Bo przyszedł mi mail z wynikami i widzę jest kuzynka, na którą (albo może raczej dla której) czasem gram i zgłupiałam, co to za konkurs. Myślałam już, że sama z siebie wzięła udział
No to się dziewczyna z tuszu ucieszy
Dzięki Annb!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31