Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiesz ja to samo przeżywałam z dziećmi - zazdroszczę mamom, których dzieci same chętnie zostają w przedszkolu - niestety moje do takich nie należały. Z tym, że o ile synek po 2-3 tygodniach płaczu (to taka granica) zaakceptował przedszkole, to córka nigdy. W końcu stanęło na tym, że chodziła tylko do 12-ej, a i tak płakała, jak nie wymiotowała rano. Z perspektywy lat widzę, że to było kompletnie bez sensu - wtedy chciałam, żeby miała kontakt z dziećmi. Przy tym jeszcze chorowała. Ostatecznie w pięciolatkach na początku dostała zapalenia płuc i wtedy definitywnie wypisaliśmy ja z przedszkola. Do zerówki poszła do szkoły nie do przedszkola i sama wspomina, że to było niebo a ziemia...
Nie wiem, czy Cię mój post pocieszy, ale myślę, że te dwa-trzy tygodnie trzeba wytrzymać, a potem zobaczysz co dalej...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A jednak...
Gratulacje!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Uu, to mnie nieszczególnie pocieszasz, bo właśnie uznałam, że jak nie zapomnę, to jeszcze jedną kawę z dodatkami kupię i walnę poezję na temat pachnącego lata na 400 znaków
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Obstawiam, że kolejny taki będzie Zapach gwiazdy a potem Benetton...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wysyłałam smsa kilka dni temu na Kraft i co się nacudowałam, żeby wszystko zmieścić w 160 znakach, a dziś patrzę w regulamin i olśnienie - można było do 400 wysłać...
I dopiero sobie skojarzyłam, że coś o tych 400 znakach w smsie ostatnio nawet czytałam na forum... no ale gdziebym na takie drobiazgi uwagę zwracała
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W imieniu swoim i wszystkich pozostałych się ośmielę: Cała przyjemność po naszej stronie!
Rychłego pomnożenia kapitału!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ta, tylko że w międzyczasie leci im już kolejny w Kauflandzie. Niedługo sami ładu nie dojdą, z którego mają zgłoszenia...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba na razie nic... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Przegapiłam ten konkurs, ale i tak jakoś do Colgate nie mam szczęścia, więc nie rozpaczam
A Kraft rozumiem, że będzie informować dopiero na koniec?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie mam na razie czasu na ten konkurs, ale jak znajdę, to nie ma obawy - już ja im szczerze powiem, co sądzę! Nawet jak mnie przez to nagroda ominie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak, dzwoniła!
A mi przemiła pani powiedziała, że nie musze potwierdzać, bo oni wiedzą, że Inter różnie koduje, tylko, żebym opisała z tyłu paragonu na odwrocie dokładnie co to za kosmetyki.
Ale w takim razie na wszelki wypadek może tam jutro do nich zajdę, żeby przywalili pieczątkę - i tak pocztę mam obok Intermarche
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ależ się cieszę! Gratulacje dla pozostałych!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może ktoś wie? A czy wszyscy mają Nivea przy każdym produkcie? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No kurde, toć jeszcze czytać umiem
Dokładnie jest tak: Masz szanse na Laptopa Sony! itd, oryginal paragonu w ciągu 5 dni... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jejku nie wierzę, obyś miała rację.
Jasne, że mam paragon - jeden paragon i jedno zgłoszenie!
Tylko jeszcze pytanie - nie przy wszystkim mam napisane Nivea - czy ta agencja to uwzględni, czy mam się tłuc po jakieś pieczątki do Inter?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jezu!!! mam szansę na laptopa!!!
O rany, żeby to się prawda okazało!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mimo, że już gratulowałam na PW, dopisuje się jeszcze tutaj, co by ktoś nie pomyślał, że zazdroszczę i cieszę się, że w jakimś malutkim stopniu przyczyniłam się do tego sukcesu!
Tato!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kurde, jak zobaczyłam tutaj tytuł tego zdjęcia, to bałam się spojrzeć do galerii
Szczęśliwie rzeczywistość okazała się znacznie mniej drastyczna