Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Owszem, ale pod jednym warunkiem - że kupony trafią do centrali
Ja raz zagrałam w najbliższym Polomarket z Winiarami - raz i ostatni, gdy pani kierowniczka powiedziała, że da moje zgłoszenia do sejfu, gdzie leżą jeszcze kupony z poprzedniego konkursu, to razem pośle do centrali...
To, że nic nie wygrałam, jeszcze o niczym by nie świadczyło, bo cudów nie posłałam, ale powyższa wypowiedź mnie skutecznie zniechęciła do Polomarketu (przynajmniej tego). Wyświetl w wątku >>
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja rezygnuję, choć mam sporo sensownych zdjęć - jeszcze na dobre się konkurs nie zaczął, a już 51 zdjęć w galerii... i pewnie parę plagiatów w tym
Poza tym z nagród to tylko główne by mnie interesowały, więc juz kompletnie bez szans.
Oj, nie ma ostatnio dla mnie konkursów na Rossnecie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
He he, a mi się drugi bardziej podoba
Nie wiem, czy w ten sposób Ci coś pomożemy.... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to sorry za mieszanie...
Za dużo tych rowerów ostatnio
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie brałam udziału, ale z tego co kojarzę, to Wściekły w MDW pisał o rowerze
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To nie jesteś sama - ostatni raz to draństwo kupiłam!
Dobrze, że ino jedno
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aha... czyli Gdańsk już był
Co prawda z moim jednym hasłem (i to raczej nie cud) specjalnie nie liczyłam na szczęście, ale zawsze trochę szkoda
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może tak się przyzwyczaili, że wygrywasz, że już Cię będą wstawiać z definicji w laureatach każdego konkursu!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I jeszcze raz tyle na mężusia - starczyło na kolejne doładowanie
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Maria, ale przecież Ty jesteś w wynikach...
Chyba, że ja już całkiem ślepa jestem zakrecony: Ja oczywiście nie brałam udziału, bo torba mi niepotrzebna... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Masza, ja nie twierdzę, że to była wina TQG... ale sponsor chyba się nie zmienił?
Przepraszaam za post pod postem, ale niestety czas edycji jest zbyt krótki... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To tak jak ja... przynajmniej do tej pory!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak od razu bony, bo podawało się wszystkie dane, ale ile żeśmy na te bony czekali, do końca nie będąc pewnym, czy każdy dostanie...
O to mi chodziło... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeżeli to będzie trwało tyle, co w poprzednim konkursie, to jeszcze sporo poczekamy
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No ale jeśli tylko do Chorzowa doszli i teraz będą kontynuować od poniedziałku, to w tym tempie się do końca przyszłego tygodnia nie wyrobią
Może jednak dalej byli, tylko nikt nie chce się ujawnić?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Być może właśnie o to chodzi, albo z uwagi na gabaryty powinien być droższy znaczek...
Tak, czy tak, zadzwonić musisz, żeby uzgodnić z nimi późniejsze dosłanie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Najlepiej zadzwoń do organizatora i zapytaj się co jest grane. Może jakiś błąd w adresie, nie ten wymiar, czy jak? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31