Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4654741 Napisano: 06.09.2011 12:08:55 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

pang napisał(a):

ogólnie konkursy z urnani zawsze są podejrzane, dlatego lepiej gdyby robili smsowe , w intermarche długo robili urnowe, ale po paru podejrzanych akcjach w końcu zmądrzeli , może i tu też trzeba szepnąc parę słów w centrali,
emotka

Bo ja wiem, akurat te urnowe we wszelkich sklepach bardzo mi leżą emotka Wysyłam co prawda zupełnie NIEplastyczne zgłoszenia, ale mimo tego statystyki są całkiem ok emotka Być może dlatego, że przy takich konkach trzeba faktycznie udać się na zakupy, wpisać na kupon numer paragonu (albo nawet go przyczepić), podać nazwę sklepu itp. Życie pokazuje, że w przypadku konków SMSowych, bardzo wielu osobom nabycie jakiegokolwiek produktu wydaje się nazbyt skomplikowane, uciążliwe i wyczerpujące...

Owszem, ale pod jednym warunkiem - że kupony trafią do centrali emotka
Ja raz zagrałam w najbliższym Polomarket z Winiarami - raz i ostatni, gdy pani kierowniczka powiedziała, że da moje zgłoszenia do sejfu, gdzie leżą jeszcze kupony z poprzedniego konkursu, to razem pośle do centrali... emotka
To, że nic nie wygrałam, jeszcze o niczym by nie świadczyło, bo cudów nie posłałam, ale powyższa wypowiedź mnie skutecznie zniechęciła do Polomarketu (przynajmniej tego). Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4653955 Napisano: 06.09.2011 07:20:38 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

picola napisał(a):

nowy konkurs
http://www.rossne...s.aspx?contestId=979

na lajki emotka

aurorcia przeciez wiekszosc fotopgraficznych na ross jest z glosowaniem.. ja weame udzial bo nic nie trzeba kupowac emotka jeszcze dzis podam Wam linki do moich zdjec i poprosze slicznie o glosy emotka

Ja rezygnuję, choć mam sporo sensownych zdjęć - jeszcze na dobre się konkurs nie zaczął, a już 51 zdjęć w galerii... i pewnie parę plagiatów w tym emotka
Poza tym z nagród to tylko główne by mnie interesowały, więc juz kompletnie bez szans.
Oj, nie ma ostatnio dla mnie konkursów na Rossnecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4652567 Napisano: 05.09.2011 01:15:38 w Pomocy!!!!
doalki napisał(a):

zanetkaa napisał(a):

potrzebuję pomocy, bo niemogę się zdecydować... Szukam żyrandola, znalazłam, ale nie mogę zdecydować ktory klosz ładniejszy. jak uważacie?? http://www.elektr...ria/4071galeria3.jpg

http://www.elektr...ria/4071galeria5.jpg

Ja wybrałabym pierwszy:-)

He he, a mi się drugi bardziej podoba emotka
Nie wiem, czy w ten sposób Ci coś pomożemy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4652211 Napisano: 05.09.2011 11:06:51 w Carrefour konkursy
A ja się pocieszyłam już, bo przed chwila telefon - z lokalnego konka vocher 50 zł do gabinetu kosmetycznego. Chyba wolę - za Olay i tak nie szaleję, a przynajmniej sobie wreszcie pedicure lub manicure zrobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4652129 Napisano: 05.09.2011 10:40:49 w Inne mniejsze markety
ladymarmolade napisał(a):

mia napisał(a):

Nie brałam udziału, ale z tego co kojarzę, to Wściekły w MDW pisał o rowerze emotka

Owszem pisał ale o rowerku z konka Timotei w Leclerc emotka

No to sorry za mieszanie... emotka
Za dużo tych rowerów ostatnio emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4652118 Napisano: 05.09.2011 10:38:37 w Inne mniejsze markety
agusiac87 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

brzozak napisał(a):

Czy superpharm - konkurs nivea się jeszcze do kogoś odzywał (sms) ???
podobno dziś mieli skończyć informowanie

no i po rowerach emotka

ktoś z forum wygrał rower ? czy tylk kosmetyki wpadly forumowiczom
emotka

Nie brałam udziału, ale z tego co kojarzę, to Wściekły w MDW pisał o rowerze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4652079 Napisano: 05.09.2011 10:26:35 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

A ja już nie mogę patrzeć na produkty Naturelli, nigdy niczego nie wygrałam w konkursach tej marki emotka Tym razem też bez niespodzianek emotka

To nie jesteś sama - ostatni raz to draństwo kupiłam! emotka
Dobrze, że ino jedno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4652015 Napisano: 05.09.2011 10:04:34 w Carrefour konkursy
aerdna napisał(a):

Jupi jupi ja jej emotka

Doszli do G

Gliwice moje - zestaw kosmetyków emotka

Aha... czyli Gdańsk już był emotka
Co prawda z moim jednym hasłem (i to raczej nie cud) specjalnie nie liczyłam na szczęście, ale zawsze trochę szkoda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4651868 Napisano: 05.09.2011 09:21:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ręcznik z Dove - nawet ciekawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4651862 Napisano: 05.09.2011 09:20:05 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

mia napisał(a):

maria1980 napisał(a):

ultrablack napisał(a):

szkoda, że te torby nivea bez zawartości/wkładki emotka

No,pewnie gdyby były z wkładką wzięłabym udział:)
!!

Maria, ale przecież Ty jesteś w wynikach... emotka
Chyba, że ja już całkiem ślepa jestem zakrecony: Ja oczywiście nie brałam udziału, bo torba mi niepotrzebna...

no faktycznie jest maria k.... miejscowosc nie wiem czy sie zgadza emotka no to niezly bajzel maja na rossnecie emotka albo maria ma skleroze i brala udzial emotka

faktycznie,ale ja-Maria K.nie brałam udziału!:) emotka emotka emotka o co tu chodzi!?

Może tak się przyzwyczaili, że wygrywasz, że już Cię będą wstawiać z definicji w laureatach każdego konkursu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4651833 Napisano: 05.09.2011 09:11:18 w GFK
mia napisał(a):

Wreszcie coś - ankieta Nowe Paliwo, króciutka, szybciutka, przyjemna i jest 127 punktów emotka

I jeszcze raz tyle na mężusia - starczyło na kolejne doładowanie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4651779 Napisano: 05.09.2011 08:56:56 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

ultrablack napisał(a):

szkoda, że te torby nivea bez zawartości/wkładki emotka

No,pewnie gdyby były z wkładką wzięłabym udział:)
!!

Maria, ale przecież Ty jesteś w wynikach... emotka
Chyba, że ja już całkiem ślepa jestem zakrecony: Ja oczywiście nie brałam udziału, bo torba mi niepotrzebna... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4648460 Napisano: 02.09.2011 08:56:43 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

No ale to w sumie nie była wina TQG bo czekali na te bony od sponsora
Ciekawe jak teraz przeprowadza weryfikację?
Kto pierwszy wysłał paragon czy mniej popularne nazwiska..... emotka

Masza, ja nie twierdzę, że to była wina TQG... ale sponsor chyba się nie zmienił? emotka

Przepraszaam za post pod postem, ale niestety czas edycji jest zbyt krótki... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4648454 Napisano: 02.09.2011 08:55:19 w Inne mniejsze markety
monia24 napisał(a):

a ja póki co nie mam problemów z tqg emotka A nawet ich lubię i rozumiem emotka

To tak jak ja... przynajmniej do tej pory! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4648219 Napisano: 02.09.2011 07:18:40 w Inne mniejsze markety
monia24 napisał(a):

mia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy dostał już ktoś potwierdzenie z kauflandu, że wygrał bonik ? emotka

Jeżeli to będzie trwało tyle, co w poprzednim konkursie, to jeszcze sporo poczekamy emotka

w poprzednim konkursie kauflandowym nie było potwierdzen, tylko odrazu bony, tutaj jest inaczej. Chyba że piszesz o jakimś innym konku tqg a nie kaufland z bonami emotka

Tak od razu bony, bo podawało się wszystkie dane, ale ile żeśmy na te bony czekali, do końca nie będąc pewnym, czy każdy dostanie... emotka
O to mi chodziło... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4648169 Napisano: 02.09.2011 06:55:20 w Inne mniejsze markety
mariolakal napisał(a):

Czy dostał już ktoś potwierdzenie z kauflandu, że wygrał bonik ? emotka

Jeżeli to będzie trwało tyle, co w poprzednim konkursie, to jeszcze sporo poczekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4647909 Napisano: 02.09.2011 04:32:50 w Carrefour konkursy
kaki76 napisał(a):

chyba chorzów był ostatni

No ale jeśli tylko do Chorzowa doszli i teraz będą kontynuować od poniedziałku, to w tym tempie się do końca przyszłego tygodnia nie wyrobią emotka
Może jednak dalej byli, tylko nikt nie chce się ujawnić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4647500 Napisano: 02.09.2011 01:36:05 w Inne mniejsze markety
efelinkaaa napisał(a):

benasia napisał(a):

no właśnie nie mam żadnej informacji na liście...
Może mogłabym wrzucić do skrzynki jeszcze raz skoro jest stempel i data 31 sierpnia?

tak myślę... może znaczek był za tani?

http://www.gk24.p.../SZCZECINEK/29154749

ważyłaś list przed wysłaniem?

Być może właśnie o to chodzi, albo z uwagi na gabaryty powinien być droższy znaczek...
Tak, czy tak, zadzwonić musisz, żeby uzgodnić z nimi późniejsze dosłanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4647492 Napisano: 02.09.2011 01:33:44 w Inne mniejsze markety
benasia napisał(a):

no właśnie nie mam żadnej informacji na liście...
Może mogłabym wrzucić do skrzynki jeszcze raz skoro jest stempel i data 31 sierpnia?

Najlepiej zadzwoń do organizatora i zapytaj się co jest grane. Może jakiś błąd w adresie, nie ten wymiar, czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4647471 Napisano: 02.09.2011 01:25:52 w GFK
Wreszcie coś - ankieta Nowe Paliwo, króciutka, szybciutka, przyjemna i jest 127 punktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0