Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4647445 Napisano: 02.09.2011 01:16:27 w Inne mniejsze markety
benasia napisał(a):

jak to możliwe że zwykły priorytet na konkurs biedronki wysłany 31 sierpnia już dziś mi wrócił z Warszawy? emotka

Wszystko jest możliwe... tylko pytanie, dlaczego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4647426 Napisano: 02.09.2011 01:10:10 w Rossmann
Gratulacje dla Velvetowców! emotka
Kolejny konkurs, w którym nie brałam udziału... jakoś ostatnio konkursy mi rzadko pasują na Rossnecie, a w tych, w których biorę udział, to ja z kolei nie pasuję Rossnetowi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4646193 Napisano: 01.09.2011 09:44:29 w Rossmann
gargi napisał(a):

gargi napisał(a):

a w 5 a czy c? : )
bo próbując szukać na niektórych stronach było tak, na innych siak.

nikt nie wie? : (

Słuchaj, ja stawiam na c, ale nikt Ci przecież nie zagwarantuje, że właśnie takiej odpowiedzi oczekuje Rossnet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4645331 Napisano: 01.09.2011 03:11:10 w Rossmann
gargi napisał(a):

quaqua napisał(a):

Z tymi odpowiedziami to naprawdę różnie może być emotka Na opakowaniu mojej pasty jest napisane, żeby szczotkować 2 minuty, w instrukcji do szczoteczki elektrycznej też.
Znowu będą niejasności.
Z tym jabłkiem to nieźle, nie wiedziałam, zaznaczyłabym, że nie. Ehh...

ja gdzieś przeczytałam, że elektryczną zalecają min. 2 minuty, a zwykłą 3 minuty... więc zaznaczyłam 3...
a co do jabłka to znalazłam takie coś:
zjedzenie jabłka przed pójściem spać może zastąpić wieczorne mycie zębów (fałsz)
(http://www.czytel...-mlodziezy-z-g.html)

Nie no, to ogólnie wiadomo, że nie może zastąpić mycia zębów, pytanie tylko, jak jest według Rossnetu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4645220 Napisano: 01.09.2011 02:21:11 w Carrefour konkursy
ladymarmolade napisał(a):

nataszka napisał(a):

deva napisał(a):

pola731 napisał(a):

ladymarmolade napisał(a):

Dziś regulaminowe rozstrzygnięcie konkursu Naturelli, 7 dni na powiadomienie laureatów.
Ws rowerów w Leclercu po jakim czasie od rozstrzygnięcia rozdzoniły się telefony? Pamięta ktoś?

z rowerkami się uwinęli chyba w 4 dni - to ta sama agencja ?

odezwali sie do kogoś??

cisza .....

Myśle,że zaczną od poniedziałku skoro dziś już czwartek i cisza. Mają ponad 85 tel. do wykonania...

A to aż telefony, nie smsy? Tam przecież chyba jakieś kosmetyki tylko były, poza główną oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4644498 Napisano: 01.09.2011 09:14:48 w DARMOWE minuty i startery
katrin22 napisał(a):

spiro napisał(a):

betoniarka napisał(a):

TROSKLIWY 80101 30 minut do orange

dzięki emotka

nie do Orange, tylko do wszytskich sieci

Do wszystkich w Orange emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4644279 Napisano: 01.09.2011 07:03:57 w Rossmann
ziolko napisał(a):

icotynato napisał(a):

a Myslicie ze od Dzis jest Skarb już?

wg info na stronie powinien być

Powinien... jakoś nie przypominam sobie, żeby w moim Rossmannie był kiedykolwiek na czas... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4643775 Napisano: 31.08.2011 07:46:52 w Rossmann
mrufka napisał(a):

dziewczyny jutro wybieram się do rossmana, i sobie skojarzyłam że ta promocja z gratisami trwa do jutra właśnie. myślicie ostały się dla mnie jeszcze jakieś bajery za darmo? emotka

najbardziej kusi mnie jakiś pędzel z Elite, za darmo bym sobie szczotkę dobrała, orientujecie się po ile chodzą emotka i warto kupić emotka

jutro oprócz micela odbieram karte podarunkową, wiec wiecie, trza poszaleć emotka

Tu masz trochę cen Elite:
http://makeupmarket.pl/pl,category,343608,akcesoria,do,makijazu.html
Myślę, że w Rossmannie będą zbliżone.
Udanych zakupów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4642389 Napisano: 31.08.2011 10:51:17 w Rossmann
roxana napisał(a):

z kolczykami lippa ale za to mam Graniera emotka , dziewczyny sprawdźcie sobie wyniki emotka
http://www.garnie...omotion/winners.aspx

Nie brałam udziału... emotka
Zresztą chodziło mi o te konkretne kolczyki, kosmetyków mam wystarczającą ilość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4642348 Napisano: 31.08.2011 10:41:36 w Wkurza mnie...
wiki1985r napisał(a):

ania1234 napisał(a):

Wkurzyło mnie dziś to, że nie udało się wygrać zestawu z Garniera emotka

Mnie tak samo emotka 1000 zestawów i nic emotka

A ja oczywiście zapomniałam o tym konkursie... choć Garnier i tak mnie w poprzednich nie lubił emotka
Za to wkurzył mnie Rossnet - nie ma to jak się nastawić na wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4642333 Napisano: 31.08.2011 10:36:10 w Rossmann
merus napisał(a):

ja wygrałam, ale nigdy nie zapisuje czasow, tylko wysyłam na chwile przed 58, 59, różnie. Czy dobrze kojarze, że wartość to 200 zł?

Bardzo dobrze! Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4642325 Napisano: 31.08.2011 10:34:27 w Rossmann
No i nie ma kolczyków emotka
Coś mi się wydaje, że faktycznie czas zmienili... choć z drugiej strony jest trochę Rossnetowych nazwisk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4641865 Napisano: 31.08.2011 07:51:02 w Inne mniejsze markety
pacyffk napisał(a):

też nie brałam udziału w biedronce. niby bym mogła, ale Bozia poskąpiła mi talentu plastycznego. no i mam nowego netbooka, to drugi byłby mi niepotrzebny. niech wygra ktoś, komu się to naprawdę przyda

No to moja córka 17 lat ma talent plastyczny zdecydowanie (po mamusi zresztą emotka ), laptopa owszem potrzebuje (ja też emotka ), ale stanowczo powiedziała, że nie będzie się za takie durne tematy tematy Disneyowo-Biedronkowe brać i z dzieciakami w szranki stawać nawet za cenę laptopa, no i cześć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4641816 Napisano: 31.08.2011 07:24:28 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Oj Mia, zawsze trzeba mieć nadzieję. Ja też odkąd pamiętam puszczam w każdym nieparagonowym, bo może w końcu mnie wylosują emotka
Dziś czekamy na wyniki, po paru dniach przerwy. W sumie to teraz z dnia na dzień będzie taka lawina wyników.
Poza tym Mia, może nie wygrałaś nie dlatego że źle celowałaś, ale dlatego że złe odpowiedzi zaznaczyłaś. Pamiętasz, że na rossnet inny opis tuszu a na Astor inny. I nie wiadomo w koncu czy był podkręcający czy pogrubiający czy taki i taki...

Raczej wiadomo, bo ktoś z wygranych pisał, że zaznaczał pogrubiająco-podkręcajace, jako i ja emotka
Dla mnie to lawiny raczej nie ma, bo po dzisiejszych wynikach, to długo nic mojego nie bedzie.
A sierpień jest dla mnie konkursowo fatalny, więc niczego dobrego się dziś nie spodziewam... Może we wrześniu będzie lepiej emotka
Ale trzymam kciuki za Ciebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4641580 Napisano: 30.08.2011 10:11:52 w Rossmann
No to spłodziłam dzieło na Revitalift l'Oreal i chyba na tym jednym poprzestanę...
W ogóle właściwie nie wiem, po co to pisałam, skoro konkurs bezparagonowy, ale ja chyba nigdy nie zmądrzeję... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4641568 Napisano: 30.08.2011 10:06:52 w Inne mniejsze markety
Mam wrażenie, że ja jedna na całym forum nie brałam udziału w tym konkursie Biedronki... emotka
Choć laptop oj przydałby się, oj przydał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4641173 Napisano: 30.08.2011 07:19:08 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

grazia1981 napisał(a):

Mozecie mi przypomnieć,ile nagród było w tym konku gliss kur,jutro chyba mają być wyniki,nie wiem,czy się łudzić... emotka

wazniejsze chyba to, ze czasowka i 1 osoba o danej godzinie.. tak mi sie wydaje ze tak bylo ...

Taa... nie przypominaj mi, tak bym chciała te kolczyki, ale czuję, że poszło mi jak w Astorze, bo zasady te same, tylko godziny inne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4640415 Napisano: 30.08.2011 01:51:57 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

polec napisał(a):

ruda88 napisał(a):

Dziewczynki, a orientujecie się w jakiej cenie są te perfumy Benetton w Rossmannie? Może bym się skusiła na ten konkurs, chociaż wczoraj wymyśliłam super odpowiedź na ten konkurs Revitalift i jestem z siebie mega dumna i pełna nadziei że wygram tam tą walizkę emotka

dokładna cena to 99 zł męskie i damskie

O jaaa no to ostra przeginka... To chyba chcac nie chcac ide na rossnetowy odwyk... Dzieki za info emotka

Tak, zgadza się, dokładnie tyle - wczoraj rzuciła mi się ta cena w oczy w Rossmannie, jak oglądałam wody (inne!) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4640201 Napisano: 30.08.2011 12:10:58 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
kajeczka napisał(a):

katmich napisał(a):

przed chwilą kurier przyniósł przesyłkę z OCEANIC: krem z fluidem, krem rozświetlający i błyszczyk. Czy ktoś kojarzy z jakiego to konkursu emotka emotka

są to kosmetyki AA

zdaje się,że z tego:
http://www.kosmetykiaa.pl/ankieta/

A to nie było nigdzie wyników, tylko tak wysyłają? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4639852 Napisano: 30.08.2011 10:01:22 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ten Kaufland to był z rezerwą w końcu czy nie?? emotka Wie ktoś??

na bank tak

oj to szkoda hehe
A ktoś ma eska z Mysłowic emotka

Wielka szkoda, ale to było do przewidzenia, patrząc po skąpej ilości danych, które chcieli...
Obawiam się, że tym razem się już z mężem nie załapiemy. Pewnie w najlepszym wypadku jedno z nas przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0