Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak, jak napisała Basia - na początek zestaw sól+nabłyszczacz+tabletki. Są dostępne tabletki 3 w 1, czy nawet 10 w 1, gdzie jest napisane, że działają także bez soli i nabłyszczacza, ale to raczej na sytuacje awaryjne, gdy któregoś środka zabraknie.
Osobiście polecam Finish (niezależnie od konkursów
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba tak.
Ja już rozkminiłam to konto - stamtąd idą środki na stacjonarne i Orange
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i te pozostałe zdjęcia z numerkami z katalogu... nie wiem, czy ktoś ogłupiał?
Swoją drogą, niezła ilość kont!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zdecydowanie odżegnuję się od tego konkursu
Na dobry początek zdjęcie nr 2:
http://www.flickr.com/photos/soxosocks/4644695496/in/photostream
Jak ktoś ma zamiar brać udział w tym konkursie, to może zgłosić.
P.S.
Mrufka, dzięki za uznanie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To miło
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
REGULAMIN KONKURSU
Troszczymy się o rodzinny budżet”
prowadzonej w sklepach sieci Kaufland
1.Konkurs „Troszczymy się o rodzinny budżet” zwany dalej konkursem, odbywa się w sieci sklepów Kaufland. Szczegółowy spis sklepów wraz z adresami znajduje się w załączniku nr 1.
2.Okres trwania konkursu: 25.08 – 11.09.2011r.
3.Organizator konkursu: TQ Group Sp. z o.o. ul. Albańska 18/6, 60-123 Poznań, tel/fax 061 830 00 95, biuro@tqg.pl
4.Marki biorące udział w konkursie: Ariel, Bonux, Vizir, Lenor, Fairy, Dreft, Pampers.
5.Udział w konkursie biorą klienci, którzy w okresach i miejscach wskazanych w p. 1 i 2 regulaminu:
a.zakupią dwa dowolne produkty wymienione w pkt. 4 niniejszego regulaminu oraz
b.wyślą SMS na numer 71022 o treści: „KAUFLAND.KOD.ODPOWIED¬” (wiadomość nie może być dłuższa niż 160 znaków. Koszt SMS to 1,23 zł brutto), wpisując w miejsce słowa „KOD”, kod pocztowy sklepu w którym były robione zakupy, a w miejsce słowa „ODPOWIED¬”, odpowiedź na pytanie: „Dlaczego lubisz robić zakupy w KAUFLAND?” oraz
c.zachowają paragon lub fakturę poświadczające dokonanie zakupu produktów biorących udział w konkursie.
6.Nagrodą główną w konkursie są dwa bony Kaufland, po 50,00 PLN każdy, na łączną wartość 100,00 PLN brutto. Łączna ilość nagród przypadająca na wszystkie sklepy 600 sztuk (po 4 nagrody na każdy sklep), o łącznej wartości 60 000,00 PLN.
7.Kryterium otrzymania nagrody jest:
a.wybranie przez komisję treści odpowiedzi na pytanie, o którym mowa w pkt. 5b. regulaminu, jako jej zdaniem najciekawszej, oryginalnej, nietuzinkowej oraz
b.spełnienie warunków pkt. 5 regulaminu oraz
c.pisemne pokwitowanie odbioru nagrody na Protokole Odbioru Nagrody.
8.Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS
w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu.
9.Warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie przez Uczestnika, któremu przyznano nagrodę, następujących danych: imię
i nazwisko, adres zamieszkania, adres zameldowania, numer NIP, PESEL, numer dowodu osobistego, adres Urzędu Skarbowego, kserokopia dowodu osobistego oraz oryginału paragonu. Kserokopie zostaną zniszczone niezwłocznie po odebraniu nagrody przez Uczestnika.
10.Nagrody będą przekazywane laureatom w terminie ustalonym indywidualnie z laureatami. Termin odebrania nagrody nie może przekraczać 14 dni od daty powiadomienia laureata od wygranej.
11.Jeżeli laureat konkursu nie będzie mógł, z przyczyn od organizatora niezależnych, odebrać nagrody w terminie określonym
w pkt. 9 regulaminu - traci on prawo do odbioru nagrody. W sytuacji takiej zostanie wybrany kolejny laureat, według reguł określonych w niniejszym regulaminie.
12.Nagrody przewidywane w ramach niniejszego konkursu, wręczone zostaną zgodnie z obowiązującymi przepisami podatkowymi. Nagrody są opodatkowane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych.
13.W przypadku nagród odebranych przez podmioty gospodarcze lub osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą
w związku z tą działalnością, wartość nagrody stanowi dla podatnika przychód z prowadzonej przez niego pozarolniczej działalności gospodarczej.
14.Uczestnik konkursu może wziąć tyle razy udział w konkursie, ile razy spełni warunki niniejszego regulaminu. Każdemu uczestnikowi przysługuje jednorazowe prawo do wygrania nagrody, pod warunkiem spełnienia kryteriów otrzymania nagrody.
15.Organizator nie ponosi odpowiedzialności za prawidłowość działania operatorów prowadzących lub obsługujących sieć telefonii komórkowej w tym w szczególności za dostępność lub przepustowość takich sieci, czytelność lub poprawność uzyskiwanych za ich pomocą wiadomości SMS, a także inne kwestie techniczne mogące mieć wpływ na prawidłowe dostarczanie wiadomości.
16.Wszelkie reklamacje związane z przeprowadzeniem niniejszego konkursu należy zgłaszać pisemnie listem poleconym na adres organizatora. Reklamacja będzie rozpatrywana w terminie 30 dni od dnia jej otrzymania. O decyzji dotyczącej reklamacji uczestnik zostanie poinformowany pisemnie na podany przez siebie adres. Decyzja organizatora w przedmiocie rozstrzygnięcia reklamacji jest ostateczna i wiążąca.
17.Udział w konkursie mogą brać tylko i wyłącznie osoby pełnoletnie.
18.Organizator zastrzega sobie prawo wstrzymania lub zamknięcia wcześniej konkursu bez podania przyczyny.
19.Udział w konkursie równoznaczny jest z akceptacją niniejszego regulaminu.
20.W konkursie nie mogą brać udziału pracownicy sklepów Kaufland, pracownicy i współpracownicy TQ Group Sp. z o.o., pracownicy Procter&Gamble, oraz małżonkowie i zstępni wymienionych.
21.Niniejszy regulamin będzie dostępny w Punkcie Obsługi Klienta.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Hm... a na stacjonarne nie? Zawsze jak było promocyjne to oprócz Orange były też chyba stacjonarne?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie raz, bo tylko jedno zgłoszenie posłałam... ale faktycznie mi nie zależało i napisałam szczerze, że... mam swoje ulubione i nie chce eksperymentować, ale jak mi dadzą za darmo, to spróbuje i może mi się spodoba
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Właśnie sprawdziłam, jest!
Dzięki wielkie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to w takim razie podbijam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ode mnie dwa kroki, ale jakoś mało w konkurs zdjęciowy wierzę... jeszcze w żadnym mi się nie udało
W dodatku laptop jeden i tyle. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na pewno? W poprzednim było - jedna nagroda na osobę...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No ja tylko w Lactacyd brałam i to tylko raz... jakoś mi niespecjalnie zależało
Na czym mi zależy, to na kolczykach z GlissKur, ale pewnie tam będzie d... blada, jak w Astorze.
Pasowałoby za to pisać odpowiedzi do tych wszystkich co się kończą, ale nic mi się nie chce...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wierzę, że są takie osoby...
W zamian mogę zaoferować jedynie głosowanie w konkursach, dwa kody z Pepsi lub duże ilości z Coli... I wdzięczność oczywiście!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba... a co jeden z perfumami to lepszy...
W jednym balsam za 20 zł, w innym piłki, w tym widzę samochodzik oferują... chyba ktoś na głowę upadł
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak, dokładnie - to francuska marka
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O, jak to miło z ich strony!