Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4634516 Napisano: 27.08.2011 09:03:46 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

super, bardzo ,. bardzo dziękuję

Tak, jak napisała Basia - na początek zestaw sól+nabłyszczacz+tabletki. Są dostępne tabletki 3 w 1, czy nawet 10 w 1, gdzie jest napisane, że działają także bez soli i nabłyszczacza, ale to raczej na sytuacje awaryjne, gdy któregoś środka zabraknie.
Osobiście polecam Finish (niezależnie od konkursów emotka ), choć cenowo jest najdroższy, to często różne promocje, np. w Rossmannie i można go taniej kupić. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4634101 Napisano: 26.08.2011 09:26:16 w DARMOWE minuty i startery
mrufka napisał(a):

no dobra, nieaktualne bo Buziaki już się skończyły. emotka podobno tylko do 15 były?

Chyba tak.
Ja już rozkminiłam to konto - stamtąd idą środki na stacjonarne i Orange emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4634080 Napisano: 26.08.2011 09:16:35 w Rossmann
Nie mogłam już edytować...
No i te pozostałe zdjęcia z numerkami z katalogu... nie wiem, czy ktoś ogłupiał? emotka
Swoją drogą, niezła ilość kont! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4634071 Napisano: 26.08.2011 09:12:27 w Rossmann
Galeria w Soxo rozwaliła mnie kompletnie emotka
Zdecydowanie odżegnuję się od tego konkursu emotka
Na dobry początek zdjęcie nr 2:
http://www.flickr.com/photos/soxosocks/4644695496/in/photostream
Jak ktoś ma zamiar brać udział w tym konkursie, to może zgłosić. emotka

P.S.
Mrufka, dzięki za uznanie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4633627 Napisano: 26.08.2011 06:00:13 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

oj wyręczyłaś mnie miabo wysłałam ponad 30 @ z regulaminem,ale musiałam wyjść.Wracam a tu kolejne 12 emotka ,więc niech te osoby nie myślą,że mi się nie chciało emotka ale skoro zamieściłaś to już nie wysyłam emotka

To miło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4633495 Napisano: 26.08.2011 04:29:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Torba Wawel w fascynującym chabrowym kolorze i odebrany zestaw Palmolive z Rossmanna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4633490 Napisano: 26.08.2011 04:27:42 w Inne mniejsze markety
Listy 148 sklepów już może nie będę wklejać, bo wywalą mnie z forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4633486 Napisano: 26.08.2011 04:26:41 w Inne mniejsze markety
Proszę bardzo emotka
REGULAMIN KONKURSU
Troszczymy się o rodzinny budżet”
prowadzonej w sklepach sieci Kaufland

1.Konkurs „Troszczymy się o rodzinny budżet” zwany dalej konkursem, odbywa się w sieci sklepów Kaufland. Szczegółowy spis sklepów wraz z adresami znajduje się w załączniku nr 1.
2.Okres trwania konkursu: 25.08 – 11.09.2011r.
3.Organizator konkursu: TQ Group Sp. z o.o. ul. Albańska 18/6, 60-123 Poznań, tel/fax 061 830 00 95, biuro@tqg.pl
4.Marki biorące udział w konkursie: Ariel, Bonux, Vizir, Lenor, Fairy, Dreft, Pampers.
5.Udział w konkursie biorą klienci, którzy w okresach i miejscach wskazanych w p. 1 i 2 regulaminu:
a.zakupią dwa dowolne produkty wymienione w pkt. 4 niniejszego regulaminu oraz
b.wyślą SMS na numer 71022 o treści: „KAUFLAND.KOD.ODPOWIED¬” (wiadomość nie może być dłuższa niż 160 znaków. Koszt SMS to 1,23 zł brutto), wpisując w miejsce słowa „KOD”, kod pocztowy sklepu w którym były robione zakupy, a w miejsce słowa „ODPOWIED¬”, odpowiedź na pytanie: „Dlaczego lubisz robić zakupy w KAUFLAND?” oraz
c.zachowają paragon lub fakturę poświadczające dokonanie zakupu produktów biorących udział w konkursie.
6.Nagrodą główną w konkursie są dwa bony Kaufland, po 50,00 PLN każdy, na łączną wartość 100,00 PLN brutto. Łączna ilość nagród przypadająca na wszystkie sklepy 600 sztuk (po 4 nagrody na każdy sklep), o łącznej wartości 60 000,00 PLN.
7.Kryterium otrzymania nagrody jest:
a.wybranie przez komisję treści odpowiedzi na pytanie, o którym mowa w pkt. 5b. regulaminu, jako jej zdaniem najciekawszej, oryginalnej, nietuzinkowej oraz
b.spełnienie warunków pkt. 5 regulaminu oraz
c.pisemne pokwitowanie odbioru nagrody na Protokole Odbioru Nagrody.
8.Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS
w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu.
9.Warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie przez Uczestnika, któremu przyznano nagrodę, następujących danych: imię
i nazwisko, adres zamieszkania, adres zameldowania, numer NIP, PESEL, numer dowodu osobistego, adres Urzędu Skarbowego, kserokopia dowodu osobistego oraz oryginału paragonu. Kserokopie zostaną zniszczone niezwłocznie po odebraniu nagrody przez Uczestnika.
10.Nagrody będą przekazywane laureatom w terminie ustalonym indywidualnie z laureatami. Termin odebrania nagrody nie może przekraczać 14 dni od daty powiadomienia laureata od wygranej.
11.Jeżeli laureat konkursu nie będzie mógł, z przyczyn od organizatora niezależnych, odebrać nagrody w terminie określonym
w pkt. 9 regulaminu - traci on prawo do odbioru nagrody. W sytuacji takiej zostanie wybrany kolejny laureat, według reguł określonych w niniejszym regulaminie.
12.Nagrody przewidywane w ramach niniejszego konkursu, wręczone zostaną zgodnie z obowiązującymi przepisami podatkowymi. Nagrody są opodatkowane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych.
13.W przypadku nagród odebranych przez podmioty gospodarcze lub osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą
w związku z tą działalnością, wartość nagrody stanowi dla podatnika przychód z prowadzonej przez niego pozarolniczej działalności gospodarczej.
14.Uczestnik konkursu może wziąć tyle razy udział w konkursie, ile razy spełni warunki niniejszego regulaminu. Każdemu uczestnikowi przysługuje jednorazowe prawo do wygrania nagrody, pod warunkiem spełnienia kryteriów otrzymania nagrody.
15.Organizator nie ponosi odpowiedzialności za prawidłowość działania operatorów prowadzących lub obsługujących sieć telefonii komórkowej w tym w szczególności za dostępność lub przepustowość takich sieci, czytelność lub poprawność uzyskiwanych za ich pomocą wiadomości SMS, a także inne kwestie techniczne mogące mieć wpływ na prawidłowe dostarczanie wiadomości.
16.Wszelkie reklamacje związane z przeprowadzeniem niniejszego konkursu należy zgłaszać pisemnie listem poleconym na adres organizatora. Reklamacja będzie rozpatrywana w terminie 30 dni od dnia jej otrzymania. O decyzji dotyczącej reklamacji uczestnik zostanie poinformowany pisemnie na podany przez siebie adres. Decyzja organizatora w przedmiocie rozstrzygnięcia reklamacji jest ostateczna i wiążąca.
17.Udział w konkursie mogą brać tylko i wyłącznie osoby pełnoletnie.
18.Organizator zastrzega sobie prawo wstrzymania lub zamknięcia wcześniej konkursu bez podania przyczyny.
19.Udział w konkursie równoznaczny jest z akceptacją niniejszego regulaminu.
20.W konkursie nie mogą brać udziału pracownicy sklepów Kaufland, pracownicy i współpracownicy TQ Group Sp. z o.o., pracownicy Procter&Gamble, oraz małżonkowie i zstępni wymienionych.
21.Niniejszy regulamin będzie dostępny w Punkcie Obsługi Klienta.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4633340 Napisano: 26.08.2011 03:11:30 w DARMOWE minuty i startery
elewita napisał(a):

mia napisał(a):

Te 10 zł na konto promocyjne, to jest na co? Na wszystko czy tylko na Orange, bo już się pogubiłam emotka

Tczy się tylko Orange (przelewają na konto promocyjne, pieniądze ważne 3dni)

Hm... a na stacjonarne nie? Zawsze jak było promocyjne to oprócz Orange były też chyba stacjonarne? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4633318 Napisano: 26.08.2011 03:01:52 w DARMOWE minuty i startery
Te 10 zł na konto promocyjne, to jest na co? Na wszystko czy tylko na Orange, bo już się pogubiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4633309 Napisano: 26.08.2011 02:58:51 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

2 razy null... a niech ich gęś kopnie...

U mnie raz, bo tylko jedno zgłoszenie posłałam... ale faktycznie mi nie zależało i napisałam szczerze, że... mam swoje ulubione i nie chce eksperymentować, ale jak mi dadzą za darmo, to spróbuje i może mi się spodoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4632854 Napisano: 26.08.2011 11:36:33 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

czy wszyscy,którzy prosili regulamin otrzymali go?? emotka

Właśnie sprawdziłam, jest! emotka
Dzięki wielkie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4632782 Napisano: 26.08.2011 10:53:22 w Inne mniejsze markety
gargi napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Widziałem w POK w Kauflandzie regulamin konkursu są jednak 4 bony na sklep.

a wiesz może czy jedna osoba = jedna nagroda czy jedno gospodarstwo domowe = jedna nagroda, czy nie ma ograniczeń?
z góry dzięki za odp. : )

No to w takim razie podbijam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4632773 Napisano: 26.08.2011 10:49:36 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Ode mnie też ogromny kawała, w sumie to przez cała Polskę przejechać muszę. Ale to i tak korzystniejsze niz zakup nowego emotka Ciekawe, czy ta osoba, która wygra, dokładnie przeczytała regulamin emotka Czy będzie emotka emotka

Ode mnie dwa kroki, ale jakoś mało w konkurs zdjęciowy wierzę... jeszcze w żadnym mi się nie udało emotka
W dodatku laptop jeden i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4632766 Napisano: 26.08.2011 10:46:38 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

gargi napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

a wiesz może czy jedna osoba = jedna nagroda czy jedno gospodarstwo domowe = jedna nagroda, czy nie ma ograniczeń?
z góry dzięki za odp. : )

1 nagroda na jedno gospodarstwo
emotka

Na pewno? W poprzednim było - jedna nagroda na osobę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4632518 Napisano: 26.08.2011 09:08:56 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

No ciekawe komu poszczęści się dziś w lactacyd (choć i tak nie wierzę, że wyniki będą bez opóźnienia) emotka

O, a dzisiaj wyniki z dwóch konkursów w których brałam udział, nawet nie zwróciłam uwagi emotka
Teraz będą nudy z tymi wszystkimi perfumowymi konkami, kto w tym będzie brał udział....? emotka

No ja tylko w Lactacyd brałam i to tylko raz... jakoś mi niespecjalnie zależało emotka
Na czym mi zależy, to na kolczykach z GlissKur, ale pewnie tam będzie d... blada, jak w Astorze.
Pasowałoby za to pisać odpowiedzi do tych wszystkich co się kończą, ale nic mi się nie chce... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4631550 Napisano: 25.08.2011 06:41:36 w Wygraj mi / Wygram za...
Może jestem idiotką, ale szukam osoby, która ot tak, po prostu z dobrego serca, wygra mi Wedla lub Niveę na FB... emotka
Wierzę, że są takie osoby... emotka
W zamian mogę zaoferować jedynie głosowanie w konkursach, dwa kody z Pepsi lub duże ilości z Coli... I wdzięczność oczywiście! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4631436 Napisano: 25.08.2011 05:50:12 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

zapowiedź 2 konkursów ... w tym jeden zakupowy i .. z wodą do zakupu... kuna czy oni stwierdzili, ze za bardzo im klienci śmierdzą i trzeba coś z tym zrobić emotka

Chyba... a co jeden z perfumami to lepszy... emotka
W jednym balsam za 20 zł, w innym piłki, w tym widzę samochodzik oferują... chyba ktoś na głowę upadł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4631315 Napisano: 25.08.2011 04:48:22 w Rossmann
aneczka155 napisał(a):

mia napisał(a):

eevaa88 napisał(a):

Ja dziś w końcu byłam odebrać wodę i przyjeżdżam pod rosmana do którego zawsze chodziłam (i który wybrałam na liście) a tu rosmana nie ma emotka . Zlikwidowali.

Poszlam do drugiego w mieście i tam zapytałam czy mogę odebrać. W ogóle nic o konkursie nie wiedziały. Pare minut zaczekalam i kazaly kod podac, nic wiecej. Głupio mi bylo bo nie wiedzialam jak wypowiedziec Bourjois

emotka

Kupilam sobie jeszcze podklad rimmel (dawno planowalam), to bede mogla w konkursie wziac udzial.

emotka Burżła, z akcentem na drugą sylabę, to tak na przyszłość emotka

To słowo to z francuskiego? emotka

Tak, dokładnie - to francuska marka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4631314 Napisano: 25.08.2011 04:47:44 w Inne mniejsze markety
mkrzysiek napisał(a):

O, jak to miło z ich strony! emotka
Dzięki za info! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0