Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4617157 Napisano: 17.08.2011 08:22:16 w Rossmann
monia676 napisał(a):

czy wszyscy dostali już maile kiedy można odbierać zestawy Palmolive z konkursu statki?
bo u mnie cicho emotka

U mnie też nie było długo maila, więc sama napisałam do nich, co jest grane (oczywiście w delikatniejszej formie emotka ) i dostałam w odpowiedzi maila z informacją o dniach odbioru.
Więc może zrób tak samo, dla świętego spokoju... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4616430 Napisano: 17.08.2011 03:06:21 w Rossmann
gabiks napisał(a):

Świętujemy urodziny gamy do demakijażu Bourjois w Rossmann!

Szanowni Państwo.

Z przyczyn technicznych wyniki tego konkursu zostaną opublikowane w późniejszym terminie!

Za zamiany przepraszamy.

Pozdrawiamy,

Redakcja Rossnet.pl

Nie no, oni już naprawdę przeginają emotka
To przestaje być zabawne... I co to za zamiany? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4616284 Napisano: 17.08.2011 01:43:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Suszarka z DN kurierem emotka
Mydełka Organique z FB - cudne! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4615928 Napisano: 17.08.2011 10:53:46 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

mia napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

Dalej nie ma wyników emotka

Proponuję telefon... Wtedy jest nadzieja, że dadzą przed wrześniem emotka

To kto może zadzwonić bo moje konto świeci pustkami emotka

Normalnie las chętnych... Ponieważ ja też mam złotówkę na koncie, pozostaje nam cierpliwie czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4615881 Napisano: 17.08.2011 10:18:39 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

Dalej nie ma wyników emotka

Proponuję telefon... Wtedy jest nadzieja, że dadzą przed wrześniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4615190 Napisano: 16.08.2011 09:12:57 w Wkurza mnie...
Spokojnie, zaraz każdy z nas będzie miał nowy powód do wkurzania się emotka
W MDW zaczyna się już wysyp Tic-Taców, a mają do rozdania podobno 9000 paczuszek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4615105 Napisano: 16.08.2011 08:35:23 w Rossmann
monissami napisał(a):

Czy my się wydaje czy dziś miały być wyniki konkursy z płynem do demakijażu?

emotka emotka emotka
Vide: poprzednia strona i nie tylko... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4614567 Napisano: 16.08.2011 04:46:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
wrrrryyy napisał(a):

Na tę chwilę to by było na tyle:
Da Grasso Z przykrością informujemy, że zdjęcie nadesłane przez Uczestnika, który otrzymał I nagrodę w Konkursie „Zostań Grekiem z Da Grasso”, nie spełnia warunków Regulaminu Konkursu, w związku z czym Uczestnik ten utracił prawo do nagrody. Jutro zostanie podany zwycięzca.

Szkoda! Bo pomysł był ekstra, a tło było wg mnie drugorzędne... Szkoda mi tej osoby, która już cieszyła się wycieczką, a przez zawiść innych została jej pozbawiona. I chyba było oczywiste dla każdego, że zwycięzca nie mieni się autorem tła, tylko pracy... emotka
Potwierdza to moje zdanie, że większość znakomita konkursów na FB to tragifarsa. emotka
P.S. W konkursie oczywiście nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4613328 Napisano: 16.08.2011 08:24:10 w Rossmann
abodak napisał(a):

grałam według starych zasad czyli z greenwich i jeden zestaw wpadł

No to jakaś pociecha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4613314 Napisano: 16.08.2011 08:17:39 w Rossmann
lulumortese napisał(a):

Ja grałam w Astorze tylko na siebie, więc ta opcja odpada.

To jeszcze nic nie znaczy, bo mogłaś nie trafić z czasem emotka
Kurczę, jeśli zmienili czas, to najbardziej szkoda mi tego z kolczykami, bo już posłałam wg greenwich i po rybach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4613305 Napisano: 16.08.2011 08:13:51 w Rossmann
Tak sobie myślę... a może wykasowali wszystkich co posyłali choć dwa razy z jednego IP?... To by było jakieś wyjaśnienie. emotka
Choć widzę tam zawodowe nazwiska, co na pewno nie szły jedno na IP, no chyba, że ktoś ma zmienne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4613293 Napisano: 16.08.2011 08:09:55 w Rossmann
ivisia napisał(a):

u mnie też nic w Astorze emotka a wyslalam kilka zgłoszen wg schematu, który kiedyś wygrywał, czyli klikając równo 00 sek. wg atomowego-greenwicha emotka

Może podpowiecie jak tym razem udało się wygrać? emotka

Kurcze u mnie też nic... To pewnie i w innych czasówkach leżę, bo coś czuję, że zmienili zegar na Rossnecie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4612736 Napisano: 15.08.2011 06:52:49 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Widzę,że nie zostanę tu zrozumiana,ale trudno.Ona mnie się kiedyś wprost spytała,czemu ja nigdy nie piję kawy w biurze-czyżby mi Tatuś zabronił emotka A ja jej na to,że nie zabronił,tylko uważam,że kawa z wyższej półki,to powinna być tylko i wyłącznie serwowana klientom i szefowi,a sekretarki wszystkie bez wyjątku powinny pić tylko Tchibo emotka

Oj ja Cię rozumie dokładnie. Nienawidzę czegoś takiego. Czasen przychodzi do mnie siostra i widzę jak cały czas coś wcina napeałniając sobie co chwilę szklankę coca colą. A jeszcze zerknie co mamy słodkiego w szafie i próbuje coś wyżebrać emotka wrrrrr A pytanie z mojej strony w stylu przyszłaś się tu nażreć juz raczej nie robi na niej większego wrażenia emotka
Niektórzy ludzie powini mieć funkcje ignor Wciskało by im się guzik i stawali by się niewidzialni emotka ale swiat byłby piękny emotka

Dżizaz, padnę tu dzisiaj! emotka emotka emotka
Naprawdę od trzech dni nie maiłam takiego humoru! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4612708 Napisano: 15.08.2011 06:38:54 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

mia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ja tam spanikowałam przy prawie jazdy i nie zdałam emotka Kurcze, ale porodu się dygam no i też nie chcę mieć nacinanego krocza ;(

Bez przesady, czasem jest to konieczne... lepsze nacięcie niż rozerwanie! W każdym razie lepiej się goi! emotka

To lepiej czy tak samo się goi? emotka Kurcze, jeszcze mam do czasu porodu parę dobrych miesięcy, nie będę się tym przejmować.

Powiem krótko:
Miałam przy pierwszym dziecku nacinane (nie rutynowo, tylko dlatego, że było trzeba, bo czasem faktycznie trzeba, to jest kwestia elastyczności mięśni)), potem szycie, zagoiło się super, zero problemów.
Przy drugim dziecku genialna pielęgniarka doszła do wniosku, że nie trzeba. Efekt był taki, że poszły stare zrosty plus jeszcze co nieco więcej na dokładkę. Te poszarpane rany mało, że oczywiście trzeba było szyć, to jeszcze paprały się z miesiąc po porodzie, mimo że cięgiem moczyłam się w rozmaitych Rivanolach, nadmanganianach i innych... emotka

Przesada w każdą stronę jest głupotą...

Chyba sobie to wrzucę do stopki swoją drogą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4612681 Napisano: 15.08.2011 06:24:57 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Ja tam spanikowałam przy prawie jazdy i nie zdałam emotka Kurcze, ale porodu się dygam no i też nie chcę mieć nacinanego krocza ;(

Bez przesady, czasem jest to konieczne... lepsze nacięcie niż rozerwanie! W każdym razie lepiej się goi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4612676 Napisano: 15.08.2011 06:21:23 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

to kazałabym jej wylać do zlewu,to co wlała,żeby nie mogła nic zabrać emotka

Straszne... A dzieci w Afryce z głodu umierają...
Poskarż Tacie, że kradnie kawę z biura... emotka

emotka emotka emotka emotka
Merynosek, uwielbiam Cię! już mnie nic nie wkurza! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4612017 Napisano: 15.08.2011 10:11:10 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że po urlopie jestem totalnie wykończona nerwowo, ponieważ lwią częścią urlopu był pobyt u mojej toksycznej teściowej emotka
I nawet wspomnienia po górach się gdzieś rozpłynęły. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4608416 Napisano: 13.08.2011 06:48:11 w Zostań testerem.
see napisał(a):

Czy ktoś z Was był testerem na stronie ankiet IMAS? Mają teraz ankiety o serkach Turek, ale trzeba samemu je kupić i robić zdjęcia, potem ankiety. Wzięłam w tym udział, bo akurat mi tyle punktów brakuje do wypłaty emotka .

Ja też biorę w tym udział, ale mi to nie robi, bo serki i tak kupuję i zżeram, wszystko jedno Turek czy inne, więc i zdjęcie mogę cyknąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4607813 Napisano: 12.08.2011 06:18:34 w Rossmann
annb napisał(a):

nie,nie ja emotka na siebie już wysłałam o 18 emotka

No nie, po prostu potwór! emotka
Chyba poczekam na powrót z urlopu z kolejnymi próbami, bo net mam tu wolniutki i konkurencja może potem będzie mniej wymagająca... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4607781 Napisano: 12.08.2011 06:06:08 w Rossmann
annb napisał(a):

no emotka

Oż Ty gagatku! No to myślę, masz ten tusz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0