Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie też nie było długo maila, więc sama napisałam do nich, co jest grane (oczywiście w delikatniejszej formie
Więc może zrób tak samo, dla świętego spokoju...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie no, oni już naprawdę przeginają
To przestaje być zabawne... I co to za zamiany?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mydełka Organique z FB - cudne!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Normalnie las chętnych... Ponieważ ja też mam złotówkę na koncie, pozostaje nam cierpliwie czekać
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Proponuję telefon... Wtedy jest nadzieja, że dadzą przed wrześniem
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W MDW zaczyna się już wysyp Tic-Taców, a mają do rozdania podobno 9000 paczuszek
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Vide: poprzednia strona i nie tylko... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Szkoda! Bo pomysł był ekstra, a tło było wg mnie drugorzędne... Szkoda mi tej osoby, która już cieszyła się wycieczką, a przez zawiść innych została jej pozbawiona. I chyba było oczywiste dla każdego, że zwycięzca nie mieni się autorem tła, tylko pracy...
Potwierdza to moje zdanie, że większość znakomita konkursów na FB to tragifarsa.
P.S. W konkursie oczywiście nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to jakaś pociecha
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To jeszcze nic nie znaczy, bo mogłaś nie trafić z czasem
Kurczę, jeśli zmienili czas, to najbardziej szkoda mi tego z kolczykami, bo już posłałam wg greenwich i po rybach
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Choć widzę tam zawodowe nazwiska, co na pewno nie szły jedno na IP, no chyba, że ktoś ma zmienne...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kurcze u mnie też nic... To pewnie i w innych czasówkach leżę, bo coś czuję, że zmienili zegar na Rossnecie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dżizaz, padnę tu dzisiaj!
Naprawdę od trzech dni nie maiłam takiego humoru!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Powiem krótko:
Miałam przy pierwszym dziecku nacinane (nie rutynowo, tylko dlatego, że było trzeba, bo czasem faktycznie trzeba, to jest kwestia elastyczności mięśni)), potem szycie, zagoiło się super, zero problemów.
Przy drugim dziecku genialna pielęgniarka doszła do wniosku, że nie trzeba. Efekt był taki, że poszły stare zrosty plus jeszcze co nieco więcej na dokładkę. Te poszarpane rany mało, że oczywiście trzeba było szyć, to jeszcze paprały się z miesiąc po porodzie, mimo że cięgiem moczyłam się w rozmaitych Rivanolach, nadmanganianach i innych...
Przesada w każdą stronę jest głupotą...
Chyba sobie to wrzucę do stopki swoją drogą
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bez przesady, czasem jest to konieczne... lepsze nacięcie niż rozerwanie! W każdym razie lepiej się goi!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Merynosek, uwielbiam Cię! już mnie nic nie wkurza! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I nawet wspomnienia po górach się gdzieś rozpłynęły.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja też biorę w tym udział, ale mi to nie robi, bo serki i tak kupuję i zżeram, wszystko jedno Turek czy inne, więc i zdjęcie mogę cyknąć
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No nie, po prostu potwór!
Chyba poczekam na powrót z urlopu z kolejnymi próbami, bo net mam tu wolniutki i konkurencja może potem będzie mniej wymagająca...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oż Ty gagatku! No to myślę, masz ten tusz