Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4605738 Napisano: 11.08.2011 09:55:58 w GFK
mia napisał(a):

Kurde, co to ma być... Przyszło zaproszenie do ankiety o telefonach, normalnie święto lasu, bo chyba pierwsze od miesiąca, zaczynam badanie i...
Thank you for your interest in participating in this survey.
You have already completed the survey.

Odbiło im coś? emotka

Ok, przysłali jeszcze zaproszenie raz i poszło emotka
Ale to jakieś inne telefony, bo za 61 punktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4605154 Napisano: 11.08.2011 06:52:10 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
Wycieczka do Barcelony za 5000 zł, bony Travel&Spa za 3500 zł, poza tym trzy razy SPA... emotka
No to się podbudowałam psychicznie, bo z rzeczowych to niestety nic nie potrafię wygrać większego jak suszarka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4604562 Napisano: 11.08.2011 03:43:20 w GFK
Kurde, co to ma być... Przyszło zaproszenie do ankiety o telefonach, normalnie święto lasu, bo chyba pierwsze od miesiąca, zaczyna badanie i...
Thank you for your interest in participating in this survey.
You have already completed the survey.

Odbiło im coś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4604542 Napisano: 11.08.2011 03:37:47 w Rossmann
rynka napisał(a):

Dzisiaj w rossmannie za zakup 2 produktów dove men+care można dostać ręcznik. Widział ktoś ten ręcznik? Duży mały?

Wydaje mi się, że gdzieś na FB czytałam, że mały... Ale osobiście nie widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4604506 Napisano: 11.08.2011 03:23:23 w Rossmann

Pojawił się wtedy, jak miały być wyniki, czyli chyba w piątek... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4604445 Napisano: 11.08.2011 02:54:56 w Rossmann
ziolko napisał(a):

Podobno Astor ma być do 17, najdalej jutro

dzwoniłam i pytałam

To mi się bardzo nie podoba... emotka
To nie był konkurs opisowy, tylko czasówka, i jedyne wyjaśnienie, że zaraz nie zamieścili wyników, to takie że im system padł... i pytanie, co w związku z tym zrobią? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4604264 Napisano: 11.08.2011 01:31:00 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

A wyników z Astor dalej nie ma emotka

To ciekawe...
Lista Laureatów tego konkursu z przyczyn niezależnych od Redakcji Rossnet zostanie opublikowana najpóźniej w dniu 11.08.2011r. o godz. 15.00.
Po grzyb to pisali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4604245 Napisano: 11.08.2011 01:22:10 w Rossmann
nataszka napisał(a):

quaqua napisał(a):

jest nałęczowianka i naturella już w wynikach... u mnie jak zwykle pusto

nie dla mnie też nagrody z naturelli i nałęczowianki emotka

Tak samo... aż dziwno emotka
Jak mnie Astor nie pocieszy, to zwątpię całkiem w Rossnet...
A tak w ogóle to gratulacje dla tych co się załapali emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4604068 Napisano: 11.08.2011 12:16:35 w Rossmann
kaki76 napisał(a):

czeka ktoś jeszcze na email z rossnetu z konkursu ze statkami ja nie dostałam jeszcze

Ja też nie... patrz wyżej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4603427 Napisano: 11.08.2011 09:15:55 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

i z naturelli pudło emotka
hm, a byłam z siebie zadowolona emotka

No ja w Naturelli nie byłam z siebie zadowolona, ale ogólnie to już przesada emotka
Na tyle konkursów w końcu coś mogłoby wpaść... jeszcze maila od statków brak. Napisałam doRrossnetu i zobaczymy, co odpowiedzą emotka
Pozdrowienia urlopowe i słoneczne dla wszystkich rossnetowiczek emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4601302 Napisano: 10.08.2011 02:25:23 w Rossmann
agamaty napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Na rossnecie wygrywam małe nagrody ale nigdy nie wygrałam tej głównej...wryy.Tak bym chciała Spa albo rower:)

ja raz wygrałam SPA... chętnie bym powtórzyła...

Ja dwa razy SPA... i sporo innych nagród...
Ale ostatnio kompletny impas - nawet wkładek z Carefree brak emotka
I maila od statków też mi nie przysłali - czy wszyscy już go mają?
Psiakość, miałam na urlopie nie zaglądać do internetu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4594645 Napisano: 07.08.2011 08:17:17 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

Ogólnie muszę powiedzieć że bardzo lubię Konkursy na Rossnecie, nawet jeśli nie trzymaja sie terminów i odpisuja na maile z miesięcznym opóźnieniem. Gram od czerwca dopiero a już udało mi się kilka fajnych rzeczy wygrać. Chyba aerdna napisała pare stron temu, że dzięki tym wygranym można mieć coś czego by się samemu w życiu nie kupiło bo by było szkoda pieniędzy - w pełni się z tym zgadzam. I nie mam nic przeciwko odbiorowi w drogerii bo myślę, że dzięki temu stać ich na lepsze nagrody lub na to żeby ich przyznać więcej. Dlatego czasem sobie ponarzekam, ale i tak biorę udział w konkach na Rossnecie bo sa po prostu fajne emotka no i Was też zdażyłam polubić więc mam dodatkowa motywację emotka

W 100% się zgadzam! emotka emotka emotka
A co do odbioru wygranych, to tak jak pisała Magda - przesyłają je razem z dostawą, więc oszczędzają koszty wysyłki i chyba by zidiocieli, jakby poszli na opcję wysyłki każdemu do chaty, może jeszcze kurierem... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4592525 Napisano: 06.08.2011 03:11:58 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

emaran napisał(a):

Wszystko wyszło w praniu. Na jakiś czas (chyba ok. 2-3 tyg) przed warsztatem zadzwoniła pani z Hippa i powiedziała o szczegółach warsztatu. Potem był kontakt mailowy. Po warsztatach przesłała miłe podziękowania i świetne zdjęcia. Warsztat był w sobotę,zatem nie trzeba było brać urlopu:).

emaran dzięki za odpowiedź, w takim razie muszę się postarać z Velvetem bo po tym co napisałaś widzę, że jest szansa że nagroda będzie super wypas emotka

Ja z kolei jestem nieufnie nastawiona do wszelkich wyjazdów, gdzie nie ma dokładnie powiedziane co i jak...
Może dlatego, że swego czasu wygrałam sesję zdjęciową w Mariotcie z Elite; sesja podobno warta 4000 (???), ale do Warszawy tłukłam się 8 godzin pociągiem w każdą stronę na własny koszt, bo na sponsora było jedynie stać na lunch w przerwie sesji... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4588577 Napisano: 04.08.2011 02:29:26 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Nowy konkurs

http://www.rossne...s.aspx?contestId=934

patrząc na niektóre fotki można by się pokusić o stwierdzenie,że nie wszyscy zrozumieli sens konkursu emotka

A bo to pierwszy raz na Rossnecie ktoś nie zrozumiał sensu konkursu....? emotka fajnie ze zastrzegli sobie prawo do nieprzyznania pierwszej nagrody, nie dziwię się wcale...

Idealnym podsumowaniem tej galerii jest zdjęcie nr 15 - Einstein - i to podpisane z bykiem jeszcze! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4587918 Napisano: 04.08.2011 09:05:22 w Rossmann
Psiakość... posłałam teraz na 11 o 10.59.58, bo myślałam, że znowu będzie mulić i odpowiedź była natychmiast emotka
Znaczy falstart! Cos mi się wydaje, że niestety te śliczne kolczyki przejdą mi koło nosa, bo zostało mi jeszcze tylko jedno zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4587078 Napisano: 03.08.2011 07:15:29 w Inne mniejsze markety
Iżem to była ironia, takie a la staropolski, widocznie trzeba było jęzor wstawić emotka
I żem tak samo nie jest po polsku, nie ma takiego słowa!
ewka656 napisał(a):

błąd 'wziażć' powstał zapewne tak samo banalnie jak 'iżem'. Zamiast nacisnąć x+alt malineczka nacisnęła z+alt zapewne tak samo odruchowo jak brak spacji w 'iżem'. Skala wydaje się być podobna...

Jakie x+alt?! Po polsku jest wziąć, bez żadnego ż, ź czy ś! emotka
Koniec OT emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4586608 Napisano: 03.08.2011 03:17:27 w Inne mniejsze markety
malineczka23 napisał(a):

musztarda napisał(a):

melissa napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

No właśnie mam takie wrażenie, że nie zawsze chodzi o zapis w regulaminie, tylko jakąś wewnętrzną świadomość, co się robi... ale ja chyba z innej planety jestem i się nie nadaję
a ja tego bardzo przestrzegam, nie biorę udziału w takich konkursach, jak mój syn chce to prosze bardzo, kupie co trzeba, kupię jakieś materiały piśmiennicze, pomogę wymyślać,trzymam kciuki i ..tyle, konkursomaniactwo też ma swoje granice,
o ile tutaj zapis w regulaminie dopuszcza udział osób pełnoletnich( choć troszkę śmieszne jest jak dwudziestolatki rysują np ulubione sceny z filmu auta) to branie udziału w konkursach dla małych dzieci....chyba że się takie dziecko ma i pomoze mu się w tworzeniu dzieła ale podszyw emotka

Dokładnie tak samo to odbieram. Jako osobie dorosłej nie przyszłoby mi nawet do głowy branie udziału w konkursie plastycznym na narysowanie ulubionego bohatera bajki, nawet jeśli w regulaminie nie ma wyraźnego zapisu, iż jest to konkurs dla dzieci...
Dla mnie wpisy tych samych dorosłych, bezdzietnych osób (więc nie może być nawet mowy o rzekomej pomocy dziecku), które notorycznie chwalą się wygranymi w konkursach plastycznych Disneya są po prostu żenujące i budzą niesmak...
Niestety,chyba też jestem z innej planety, bo jako osoba dorosła nigdy nie wzięłabym udziału w takim konkursie. Moje dzieci też nigdy nie brały udziału w takim konkursie,bo nie chciałam ich narażać na rozczarowanie w nierównej konkurencji - jak dwu- czy nawet pięciolatek ma konkurować z dorosłymi, którzy nie mają żadnych skrupułów?...

a malineczka jest z siebie dumna emotka

mam 25 lat więc mogłam jeszcze wziażć udział w konkursie emotka

A nie ma tam do wygrania słownika ortograficznego czasem? emotka
W temacie: czarnygreg, melissa, ja tez jestem z innej planety najwyraźniej emotka
I żeby nie było, że to z zazdrości iżem za stara - mam córkę 17 lat, która świetnie maluje i rysuje... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4586577 Napisano: 03.08.2011 03:10:07 w Wkurza mnie...
Wkurzyła mnie dziś w szczególności Kartomania emotka Że nawet na durną torbę ekologiczną przy tylu transakcjach się nie załapałam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4586528 Napisano: 03.08.2011 02:48:44 w Rossmann
aerdna napisał(a):

ruda88 napisał(a):

mia napisał(a):

merus napisał(a):

6x AMBIPUR freshelle, tylko w różnych zapachach, wolałam bardziej różnorodne nagrody

O, szkoda... tez myślałam, że coś ciekawszego emotka
No cóż, dobre i to - zapas na więcej na pół roku jest emotka

Wg mnie nieźle, na zdjęciu były 3 i myślałam że tylko tyle będzie, więc zawsze to lepiej niż się spodziewałam.

+ 2 moje kupione do konkursu emotka

No to pięknie emotka Chyba muszę szafy powiększyć emotka

U mnie tylko jeden kupiony i już w użyciu, więc nie jest tak źle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4586022 Napisano: 03.08.2011 10:58:04 w Rossmann
merus napisał(a):

6x AMBIPUR freshelle, tylko w różnych zapachach, wolałam bardziej różnorodne nagrody

O, szkoda... tez myślałam, że coś ciekawszego emotka
No cóż, dobre i to - zapas na więcej na pół roku jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0