Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak ktoś odbierze AmbiPur, to proszę, napiszcie co tam jest, bo jestem bardzo ciekawa, a dzisiaj raczej nie będę miała czasu podjechać do Rossmanna...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie! Mój syn też pracował w McD i dlatego jest to jedyne jedzenie, które bez strachu zjem jadąc przez Polskę (i nie tylko), aczkolwiek nie szaleję za kuchnią amerykańską...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to współczuję!
Ja na twoim miejscu pisałabym do producenta o odszkodowanie, mówię poważnie... No chyba, ze gdzieś na opakowaniu jest zaznaczone, ze może przybrać taki kolor...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No tam też nie brałam udziału, mogę więc tylko gratulować tym, którym się udało!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja czekam dopiero na wyniki Astor, ale spojrzałam na stronkę i muszę im oddać pełen szacunek co do info odnośnie AA i IS!
Normalnie paragraf 22 - teraz ten napis może tkwić tam miesiąc, podobnie jak słynna wywieszka na drzwiach Zaraz wracam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Trudno - znaczy znowu rzuciłam perły przed wieprze!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Maria, bez obrazy, jedź Ty kurcze na jakiś urlop!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to teraz pisać, kto wygrał! jak się uzbiera 60 osób, to znaczy, że mogę tam nie zaglądać
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Myślę, że jeśli w ogóle odbiorą, to tak
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może ktoś tam zadzwonić... jak kiedyś zadzwoniłam, to ich pospieszyło
Ja niestety mam prawie debet na telefonie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Padnę...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dlatego spora część konkursów dla mnie odpada (nie tylko na Rossnecie); śmieję się, że jak zacznę kupować rzeczy tylko dla konkursu, to będzie znaczyło, że przeszłam na zawodowstwo
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dwa zgłoszenia (dwa paragony), tylko dlatego, ze mi się właśnie pochrzaniło iż to taki obfity w nagrody konkurs...
No i pytanie mi się podobało, w przeciwieństwie do Naturelli... tam walnęłam na odczep taka chałę, że jak to ktoś będzie czytał, to zejdzie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To ja znaczy idę po Twojej myśli, bo wysłałam raptem jedno zgłoszenie kompletnie na odwal
Właśnie spojrzałam na nagrody Venus i z bolem stwierdziłam, że coś mi się kompletnie pochrzaniło, bo byłam pewna do tej chwili, że nagród jest 100, a tu się okazuje, że 60 w tym kart raptem 20...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Prawdopodobnie wszystkie.
Bo regulamin identyczny jak przy poprzedniej akcji. Nawiasem mówiąc, ciekawa jestem, czy gdziekolwiek ukazała się wtedy lista laureatów?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Skoro z dzisiaj nie rozwiązali...
Choć najbardziej ciekawi mnie Astor, czy udało mi się tam wbić jakimś cudem - no i może by coś wywnioskował na temat czasu na Rossnecie... czy czasem nie zmienili go po modernizacji strony
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zastanawiam się tylko, czy to duża konkurencja, czy też coś z tą stronka mają nie tak... Chyba się wstrzymam ze dwa tygodnie z następnym zgłoszeniem, choć chciałam mieć to już przed urlopem z głowy
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oto komunikat po wysłaniu pytania... poszło niby i taka odpowiedź dopiero o 17.00.10
Ktoś tez tak miał? Chodzi o kolczyki, rzecz jasna
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja nie wysyłałam, bo akurat miałam telefon, ale wcześniej przy wpisywaniu odpowiedzi, strona mi sie jakoś wieszała i zamiast następna pokazywała mi jeszcze raz tę samą... Tak to wyglądało, jakby jeszcze niedopracowany mieli ten formularz..