Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4579416 Napisano: 01.08.2011 08:30:26 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Mia, dziękuję za słowa otuchy. To moje pierwsze SPA, wiec może dlatego jestem taka niecierpliwa... emotka emotka

Nie ma za co, piszę jak jest. emotka
A voucher na pewno będzie dłuuugo ważny, więc się nie obawiaj, że Ci coś przepadnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4579386 Napisano: 01.08.2011 08:19:09 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Zapowiedź kolejnego konkursu
Wspólne grillowanie z Velvet

A ja nawet nie dostałam mojego SPA z poprzedniego. Czekam już 2 miesiace emotka

Aerdna, to normalne w konkursach Rossnetu, więc czekaj spokojnie. emotka
Oni faktycznie tylko weryfikują paragon i odsyłają dane do sponsora, który wystawia voucher i go potem przesyła, a po drodze wiadomo nikomu (oprócz nas) się nie spieszy... Ja na voucher Spa z Cleanic czekałam ze trzy miesiące. Jak w Velvet mają takie samo tempo, no to jeszcze trochę poczekasz
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4576549 Napisano: 30.07.2011 09:39:48 w Rossmann
anielllka napisał(a):

odebrałam nagrodę w konkursie ze świeczkami - barrdzo ładny zesrtaw: 3 duże świeczki (2lawendowe, 1różana), 1 wieczka w szkalnym słoiczku, d zxestawy po 6 malutkich śiewczek a to na takiej drewnianej/bambusowej tacy i ładnie zapakowane ze wstazeczka emotka emotka

Zazdroszczę i gratuluję! emotka emotka
Przegapiłam ten konkurs, a teraz pluję sobie w brodę, bo w tym tygodniu potrzebne mi coś na prezent, a z opisu ten zestaw byłby idealny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4575591 Napisano: 30.07.2011 04:05:36 w Rossmann
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

dlatego więc nie wierzę, że ktoś zrobił taki numer bez pomocy kogoś z rossmanna emotka

O matko, zejdźże już człowieku z tych kobit z Rossmanna... ktoś Ci tam osobiście podpadł, czy co? emotka

W samych Katowicach jest 7 Rossmannów - co za problem był na początku przelecieć się po wszystkich, jeszcze z jakąś druga osoba przy boku, zgarnąć po circa 15 past (na początku nie było żadnych ograniczeń) i za kilka godzin powtórzyć ten sam numer? A biorąc jeszcze pod uwagę ilość kas i zmiany kasjerek... Oho ho, 5 Rossmannów by na 200 past wystarczyło! emotka

mia, w rossmannie pracujesz, czy co emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Nie, w zupełnie w innej branży pracuję, ale co to za różnica? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4575569 Napisano: 30.07.2011 03:55:36 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

wow wow aleś dała czadu emotka w naszej biednej Polsce codziennie wyrzuca się tyle chleba że by można wykarmić nim 1/3 Afryki, w Polsce marnuje się tyle wody że nawet nie umiesz sobie tego wyobrazić emotka wody która TAM jest towarem deficytowym i na wagę złota.

Przyznaj (chociaż by w myślach) że sama wiele rzeczy marnujesz, wyrzucasz.. nie wierzę że jest inaczej.

a co do nas Polaków, fakt nie jest różowo , ale mamy chleb, wode, ciepło,przeważnie nie zarabiamy dużo , życie jest drogie . Ale taka nasza natura że nie ważne ile mamy zawsze znajdziemy powód do niezadowolenia. Bo chcemy więcej i więcej.. Bo sąsiad ma lepszy TV, lepsze auto, kino domowe i butorolki które świecą emotka
Narzekamy ale jak są wybory do parlamentu czy na prezydenta - połowa z nas nie idzie na wybory , nie interesuje się, kto będzie przegłosowywał ustawy i działał w naszym imieniu i dbał o nasze dostatnie życie.

Kiedyś kręciła nas guma balonowa, czekolada robiona przez mamę, pomarańcze i bajka o 19. Ciuchy nie musiały mieć firmowej metki , a książki do szkoły nie musiały być nowe. 30 lat temu też nie byliśmy bogaci ale potrafiliśmy się cieszyć z drobiazgów. W gości się jechało w ciemno, każdy nas witał z radością i wystawiał co ma . Dziś....
sami sobie odpowiedzcie....
Znieczulica, pęd za kasą , nienawiść do tych co im się lepiej wiedzie, tu na forum e-konkursów bardzo wyraźnie to widać jakie emocje biorą górę... i niestety jest to ostatnie miejsce by ładować się pozytywną energią.

Jak to miło, jak to mawiał Pawlak, mądrego posłuchać (w tym wypadku poczytać) emotka
Aż mi się lepiej zrobiło... i przestałam się wkurzać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4574427 Napisano: 30.07.2011 08:23:01 w Inne mniejsze markety
kotek11 napisał(a):

mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

berenika2005 napisał(a):

w gazetce kauflandu jest jakis nowy konkurs...regulamin w biurze obsługi....czy ktos wie kto to organizuje?

TQG

A możecie coś więcej napisać o tym konkursie? Nie mam gazetki Kauflanda, a w internecie na ich stronie nie podają... emotka

a ja nic w gazetce nie widzę ;( na oczy mi padło ;( podeslijcie infomacje na której stronie jest ta zapowiedź emotka

U mnie w BOK-u oczywiście nic nie wiedzą - ode mnie się dowiedzieli o jakimś konkursie i regulaminie emotka
W mojej papierowej gazetce strona str.15 u dołu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4574087 Napisano: 29.07.2011 09:56:36 w Rossmann
wsciekly napisał(a):

dlatego więc nie wierzę, że ktoś zrobił taki numer bez pomocy kogoś z rossmanna emotka

O matko, zejdźże już człowieku z tych kobit z Rossmanna... ktoś Ci tam osobiście podpadł, czy co? emotka

W samych Katowicach jest 7 Rossmannów - co za problem był na początku przelecieć się po wszystkich, jeszcze z jakąś druga osoba przy boku, zgarnąć po circa 15 past (na początku nie było żadnych ograniczeń) i za kilka godzin powtórzyć ten sam numer? A biorąc jeszcze pod uwagę ilość kas i zmiany kasjerek... Oho ho, 5 Rossmannów by na 200 past wystarczyło! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4572480 Napisano: 29.07.2011 12:55:20 w Rossmann
kate1980 napisał(a):

Ludzie, nie przesadzajcie, a gdzie mają je chować? Drzeć na drobne i wyrzucać do kosza od razu? A może tez im to potrzebne do jakiegoś rozliczenia na wszelki wypadek, żeby nie było, że sobie powbijała dla siebie na kasie i zabrała?
Trochę rozsądku! To raczej nie kasjerki handlują teraz na allegro! emotka

mia - kody na prezenty darły na pół i do kosza wyrzucały przy mnie czasem też coś odbierałam za przysłowiowy grosik i też darły dany kod

No a ja odbierałam dzisiaj Tena Lady i pani tez położyła mój wydruk z kompa pod ladę i nie darła...
Naprawdę myślisz, że będzie sobie chciała dla siebie taki luksus, jak Tena Lady wziąć? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4572455 Napisano: 29.07.2011 12:49:43 w Rossmann
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

kate1980 napisał(a):

kurdę u mnie też kasjerka kody schowała pod ladę emotka a możliwe, że jeśli wykorzystała i wzięła kilkanaście lub więcej sztuk na jeden kod mogę zostać pociągnięta do jakiejś odpowiedzialności? jak myślicie?

Ludzie, nie przesadzajcie, a gdzie mają je chować? Drzeć na drobne i wyrzucać do kosza od razu? A może tez im to potrzebne do jakiegoś rozliczenia na wszelki wypadek, żeby nie było, że sobie powbijała dla siebie na kasie i zabrała?
Trochę rozsądku! To raczej nie kasjerki handlują teraz na allegro! emotka

no chyba że znajomy/i kasjerki emotka

Ta... na pewno. Chyba, że siedzą na tym forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4572430 Napisano: 29.07.2011 12:41:40 w Rossmann
kate1980 napisał(a):

kurdę u mnie też kasjerka kody schowała pod ladę emotka a możliwe, że jeśli wykorzystała i wzięła kilkanaście lub więcej sztuk na jeden kod mogę zostać pociągnięta do jakiejś odpowiedzialności? jak myślicie?

Trochę rozsądku! To raczej nie kasjerki handlują teraz na allegro! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4572344 Napisano: 29.07.2011 12:14:43 w Rossmann
ania1234 napisał(a):

Tak czytam o tych kodach drukowanych kilka razy... No ja bym na coś takiego na pewno nie wpadła! emotka ale zastanawia mnie dlaczego tak piszecie brzydko o tych osobach które odebrały kilka past na jeden kod? Że to naciągacze, że kombinatorzy, gdzie wyrzuty sumienia... A osoby które grają bez paragonów? W takim razie jak takich nazwać? Hmmmm...

Ania1234, ja o osobach, które grają bez paragonów, mówię wszem i wobec co myślę, ale tu przynajmniej nie ma sytuacji, że ktoś to będzie musiał pokryć z własnej kieszeni.
Poza tym powiem wprost: gdyby nie głupota tych, co sprzedają paragony, to i grania bez paragonów by nie było!
Sorry za OT emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4572333 Napisano: 29.07.2011 12:11:09 w Rossmann
maribog napisał(a):

Zobaczcie ile osób na allegro sprzedaje te pasty po 5 zł! Są i nicki z forum emotka

Dla mnie to jest szczyt! emotka
Ja dwa kody dałam koleżankom, dla siebie wzięłam dwie pasty, bo na cholerę mi więcej, zwłaszcza, że mam i tak swoją inną ulubioną, przy czym były to różne kody, z kont rodzinnych.
Potem zauważyłam, ze z powodu jakiegoś błędu aplikacji, można jeszcze raz wydrukować z innym kodem, ale... po co? Nacierać się będę tymi pastami, czy co?
A nawet do głowy by mi nie przyszło w taką siarę się bawić, żeby je sprzedawać na allegro! Każda pazerność powinna mieć swoje granice, szczególnie taka, która posuwa się do oszustwa! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4572296 Napisano: 29.07.2011 12:01:43 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Spokojnie Mia, do 16 tkwię w pracy...

Na jakie wyniki czekasz ? Bo dawno pisałaś, że dopiero te w sierpniu.

Grał ktoś w te gry ? Bo ja na jednej się tylko skupiłam emotka

W żadną grę nie grałam, za tępa jestem do tego... emotka
Co do Tena Lady: bierze się samemu z półki i podaje pani kod przy kasie. Trudno mi powiedzieć, czy kod na każde wejdzie, bo ja wzięłam dokładnie te, o które grałam i które chciałam.
Przy okazji rozmawiałam z panią kierowniczką na temat zestawu AmbiPur, którego oczywiście jeszcze nie ma, i pani kierowniczka w moim Rossmannie jest mega! emotka Powiedziała, że wszystkie nagrody jakie przyjdą w sierpniu będzie trzymać do września, bo przecież trzeba wziąć poprawkę na to, że jest sezon urlopowy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4571635 Napisano: 29.07.2011 09:09:45 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

A jak to jest z tym Tena Lady ? Bo przyszły @ z kodami. I pisze w nich - 1 dowolnego opakowania produktu TENA Lady., a przecież wygrywało się 1 konkretne z 3 różnych opakowań.

Też właśnie nie wiem... Od dzisiaj odbiór, a będę dziś w Rossmannie, więc się okaże emotka

To daj potem znac co i jak emotka emotka

Na pewno dam, ale to będzie gdzieś kolo 14-tej dopiero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4571341 Napisano: 29.07.2011 07:59:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lenor fiolet, dla mnie zapach dobijający, ale na szczęście lato, to się pranie wywietrzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4571338 Napisano: 29.07.2011 07:58:25 w Rossmann
aerdna napisał(a):

A jak to jest z tym Tena Lady ? Bo przyszły @ z kodami. I pisze w nich - 1 dowolnego opakowania produktu TENA Lady., a przecież wygrywało się 1 konkretne z 3 różnych opakowań.

Też właśnie nie wiem... Od dzisiaj odbiór, a będę dziś w Rossmannie, więc się okaże emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4568528 Napisano: 28.07.2011 08:53:24 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

jak ja bylam to bbaka powiedziala ze wszystkie kody sa jednakowe bo i tak kasa zczytuje ten dluzszy a ten dluzszy jest wszedzie taki sam

W sumie pasta mi już trzecia niepotrzebna, ale z ciekawości jak będę jutro w Rossmannie, to wezmę kod i sprawdzę... O ile będą jakieś pasty na półce oczywiście, bo ostatnio czysto było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4565463 Napisano: 27.07.2011 09:21:22 w Pomocy!!!!
zanetkaa napisał(a):

mia napisał(a):

zanetkaa napisał(a):

Na przyszły czwartek potrzebuję ok 15-20 próbek koszmetyków (damskich i męskich ) - mozecie mi jakos pomoc?????

emotka
Nie bardzo rozumiem. Przejdź się po kilku aptekach i drogeriach i będziesz mieć... emotka

Ehh, nie bardzo mogę bo mam maleńką córcę w domu, mąż w delegacji i do tego mieszkam daleko o d centrum. Moze jakieś firmy wysyłają próbki? chociaż pewnie na czwartek nie da rady emotka

Na czwartek to i z allegro raczej nie da rady, nie mówiąc już o kosztach przesyłki...
Napisz skąd jesteś, może się znajdzie ktoś z tej samej miejscowości, kto Ci jakieś próbki podrzuci... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4565385 Napisano: 27.07.2011 08:58:46 w Pomocy!!!!
zanetkaa napisał(a):

Na przyszły czwartek potrzebuję ok 15-20 próbek koszmetyków (damskich i męskich ) - mozecie mi jakos pomoc?????

emotka
Nie bardzo rozumiem. Przejdź się po kilku aptekach i drogeriach i będziesz mieć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4565197 Napisano: 27.07.2011 07:59:16 w DARMOWE minuty i startery
krycha6337 napisał(a):

do kiedy trwa promocja ?

Do dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0