Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie ma za co, piszę jak jest.
A voucher na pewno będzie dłuuugo ważny, więc się nie obawiaj, że Ci coś przepadnie.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aerdna, to normalne w konkursach Rossnetu, więc czekaj spokojnie.
Oni faktycznie tylko weryfikują paragon i odsyłają dane do sponsora, który wystawia voucher i go potem przesyła, a po drodze wiadomo nikomu (oprócz nas) się nie spieszy... Ja na voucher Spa z Cleanic czekałam ze trzy miesiące. Jak w Velvet mają takie samo tempo, no to jeszcze trochę poczekasz
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zazdroszczę i gratuluję!
Przegapiłam ten konkurs, a teraz pluję sobie w brodę, bo w tym tygodniu potrzebne mi coś na prezent, a z opisu ten zestaw byłby idealny
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie, w zupełnie w innej branży pracuję, ale co to za różnica?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak to miło, jak to mawiał Pawlak, mądrego posłuchać (w tym wypadku poczytać)
Aż mi się lepiej zrobiło... i przestałam się wkurzać
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie w BOK-u oczywiście nic nie wiedzą - ode mnie się dowiedzieli o jakimś konkursie i regulaminie
W mojej papierowej gazetce strona str.15 u dołu
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O matko, zejdźże już człowieku z tych kobit z Rossmanna... ktoś Ci tam osobiście podpadł, czy co?
W samych Katowicach jest 7 Rossmannów - co za problem był na początku przelecieć się po wszystkich, jeszcze z jakąś druga osoba przy boku, zgarnąć po circa 15 past (na początku nie było żadnych ograniczeń) i za kilka godzin powtórzyć ten sam numer? A biorąc jeszcze pod uwagę ilość kas i zmiany kasjerek... Oho ho, 5 Rossmannów by na 200 past wystarczyło!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia - kody na prezenty darły na pół i do kosza wyrzucały przy mnie czasem też coś odbierałam za przysłowiowy grosik i też darły dany kod
No a ja odbierałam dzisiaj Tena Lady i pani tez położyła mój wydruk z kompa pod ladę i nie darła...
Naprawdę myślisz, że będzie sobie chciała dla siebie taki luksus, jak Tena Lady wziąć?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ta... na pewno. Chyba, że siedzą na tym forum
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ludzie, nie przesadzajcie, a gdzie mają je chować? Drzeć na drobne i wyrzucać do kosza od razu? A może tez im to potrzebne do jakiegoś rozliczenia na wszelki wypadek, żeby nie było, że sobie powbijała dla siebie na kasie i zabrała?
Trochę rozsądku! To raczej nie kasjerki handlują teraz na allegro!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ania1234, ja o osobach, które grają bez paragonów, mówię wszem i wobec co myślę, ale tu przynajmniej nie ma sytuacji, że ktoś to będzie musiał pokryć z własnej kieszeni.
Poza tym powiem wprost: gdyby nie głupota tych, co sprzedają paragony, to i grania bez paragonów by nie było!
Sorry za OT
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dla mnie to jest szczyt!
Ja dwa kody dałam koleżankom, dla siebie wzięłam dwie pasty, bo na cholerę mi więcej, zwłaszcza, że mam i tak swoją inną ulubioną, przy czym były to różne kody, z kont rodzinnych.
Potem zauważyłam, ze z powodu jakiegoś błędu aplikacji, można jeszcze raz wydrukować z innym kodem, ale... po co? Nacierać się będę tymi pastami, czy co?
A nawet do głowy by mi nie przyszło w taką siarę się bawić, żeby je sprzedawać na allegro! Każda pazerność powinna mieć swoje granice, szczególnie taka, która posuwa się do oszustwa!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W żadną grę nie grałam, za tępa jestem do tego...
Co do Tena Lady: bierze się samemu z półki i podaje pani kod przy kasie. Trudno mi powiedzieć, czy kod na każde wejdzie, bo ja wzięłam dokładnie te, o które grałam i które chciałam.
Przy okazji rozmawiałam z panią kierowniczką na temat zestawu AmbiPur, którego oczywiście jeszcze nie ma, i pani kierowniczka w moim Rossmannie jest mega!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na pewno dam, ale to będzie gdzieś kolo 14-tej dopiero
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Też właśnie nie wiem... Od dzisiaj odbiór, a będę dziś w Rossmannie, więc się okaże
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W sumie pasta mi już trzecia niepotrzebna, ale z ciekawości jak będę jutro w Rossmannie, to wezmę kod i sprawdzę... O ile będą jakieś pasty na półce oczywiście, bo ostatnio czysto było
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na czwartek to i z allegro raczej nie da rady, nie mówiąc już o kosztach przesyłki...
Napisz skąd jesteś, może się znajdzie ktoś z tej samej miejscowości, kto Ci jakieś próbki podrzuci...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie bardzo rozumiem. Przejdź się po kilku aptekach i drogeriach i będziesz mieć...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Do dzisiaj