Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4558991 Napisano: 25.07.2011 07:18:08 w Pomocy!!!!
tusiek napisał(a):

Hej mam pytanie.Dostałam na ibeauty wiadomosc z pytaniem czy ktos korzysta z mojego komputera bo istnieje mozliwosc nieuczciwego wygrywania.Cały czas grałam sama a ostatnio mama się wciągneła.Tez tak ktoś z was miał? emotka

Tak, ja.
Tylko u mnie było jeszcze dziwniej, bo nikt z rodziny oprócz mnie się tam nie logował... Wyjaśniło się, że wtedy korzystałam z komputera w pracy i widocznie ktoś jeszcze tam pisał na IB, a oczywiście IP jest jedno na całą firmę.
Ostatnio na IB robią ostry monitoring po IP, ścigają lewe konta i lecą bany, np. za sprzedaż na allegro testowanych produktów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4558669 Napisano: 24.07.2011 08:44:39 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

kurcze.. jak bym tu nie weszla to nie wiedzialabym ze naleczowianke przedluzyli emotka a wlasnie zasiadlam zeby cos splodzic.. ale nic... siedze... bo potem znowu nie bede miala czasu i tez ostatniego dnia usiade emotka

To tak jak ja... jedną nałęczowiankę stworzyłam, teraz jeszcze druga i będzie z głowy... Kurczę chciałabym te ręczniki, ale coś marnie to widzę emotka
A że za sobą mam już dwa razy Venus, więc chwilowo bokiem mi wychodzą opisówki emotka
W dodatku z tego co teraz wygrzebałam w paragonach wychodzi, że mam jeszcze raz Naturellę i dwa razy Carefree, nie wiem po jaką cholerę, ale tak to niestety w zakupach wyszło, więc szkoda już zmarnować. Tyle, że Carefree ma dla mnie najdurniejszy temat i najgorsze nagrody... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4558570 Napisano: 24.07.2011 08:12:48 w Rossmann
wsciekly napisał(a):

u mnie w ubiegły piątek dawali od ręki ile kto kodów miał emotka

Nie wiem, ja brałam tylko dwie, bo więcej mi na grzyb, cztery kody rozdałam koleżankom, a jeszcze z Fb mogłam dwa ściągnąć dzięki zablokowaniu się aplikacji, ale po co?
I te dwie brałam bez problemu, jeden paragon groszowy za drugim... ale ostatnio jak byłam w Rossmannie to już na półce zero past było, więc u mnie limity niepotrzebne emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4558412 Napisano: 24.07.2011 07:35:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

mnie visa nie pasuje emotka
nic nie wygrałam emotka

No niestety, ja też nawet się nie mogę pocieszyć, ze moje inicjały tam są i może, a jednak, a nuż... emotka
A tyle tego dziadostwa narejestrowałam, jeszcze siedzi w pudełku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4558380 Napisano: 24.07.2011 07:29:28 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

w always chciałam poszaleć, ale małż zabronił mi wysyłać na niego emotka

Szczerze, to mu się wcale nie dziwię! emotka
Zagraj na niego w Axe, tam pasuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4558334 Napisano: 24.07.2011 07:15:22 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Dzięki Mia emotka Taką miałam nadzieję, ale wolałam zapytać emotka
A Nałęczowiankę przedłużyli? Dobrze doczytałam?
Pewnie za mało zgłoszeń mieli emotka
W końcu za 0,5l to całkiem sporo kosztuje emotka

Tak, wiem, że przedłużyli... i to aż do 07.08! Na moją zgubę chyba, bo przy kosztach produktu zgłoszeń będzie od groma, i szanse załapania się na jakąś nagrodę lecą w dół z każdym dniem! emotka
Ja dzisiaj chcę po prostu wykończyć tę Nałecz., żeby choć dwa konkursy mieć z głowy, bo już mi się zaczyna mieszać jedno z drugim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4558304 Napisano: 24.07.2011 07:05:49 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Mam pytanko... Czy mogę zgłosić takie same odpowiedzi do 2 konkursów? emotka Totalny brak weny mam, a nie chcę żeby paragony przepadły emotka

A dlaczego nie? Po pierwsze, to będą oceniać komisje sponsorów, więc na 99% inni ludzie. Po drugie, nigdzie nie ma zastrzeżenia, że ma to być tekst tylko i wyłącznie przygotowany na ten jeden wybrany konkurs! emotka
Ja dzisiaj spłodziłam dwa cuda na Venus i teraz chcę załatwić Nałęczowiankę, też razy dwa i co prawda, nie daję identycznych tekstów, ale jeden jest dokładnie w takiej samej konwencji jak ten na drugi konkurs... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4558192 Napisano: 24.07.2011 06:30:10 w Dziś cieszę się z.....
Z tego, że wreszcie nie pada i jest słonce, że przed chwilą byliśmy z mężem nad morzem i biegałam sobie boso po plaży prawie już wyczyszczonej z turystów emotka a woda taka ciepła, ach, że aż żal, że nie przyszło mi do głowy żeby strój wziąć i się wykąpać... emotka
W takich chwilach cieszę się, że mieszkam nad morzem... i że już za dwa tygodnie będę w moich ukochanych górach! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4557537 Napisano: 24.07.2011 01:37:23 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

mia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

to jakie wpisujecie te odpowiedzi na astora? jaki ten tusz jest? emotka

Ja już konkurs zakończyłam, ale wpisywałam pogrubiająco-podkręcające, czy jak tam było... Tak mi się jakoś wydawało, że o to im chodzi. No i niby z tego artykułu na Rossnecie tak wynika. Jak się walnęłam, to wszędzie emotka

też tak mam, w końcu napisali, żeby podpowiedzi szukać w artykule emotka
ja jeszcze nie zakończyłam, ciągle rozmijam się z godzinami emotka

na stronie astora pisze,że jedynie pogrubiające:( już sama nienwiem jaka jest odp:(

Zgadza się, sprawdzałam w googlach i dokładnie wszędzie tak jest napisane...
Trudno, ja już mam ten problem z głowy i tak... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4557442 Napisano: 24.07.2011 12:57:15 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

karla0689 napisał(a):

...a już najbardziej mnie wkurza obsikana deska w łazience a on se nic z tego nie robi

może on znaczy teren emotka emotka emotka

Isiulka, umrę! emotka emotka emotka
To chyba nie ten dział... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4556899 Napisano: 24.07.2011 09:07:19 w Pomocy!!!!
skorpionka82 napisał(a):

mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

no ale żeby się nawet zarejestrować nie można było, to już przegięcie emotka

Weź pomyśl logicznie, jakim cudem się masz zarejestrować, jak nawet już zarejestrowanym pokazuje, że błędne hasło (choć oczywiście dobre)? emotka
Trzeba przyjąć do wiadomości, że strona się walnęła i tyle. Jutro pewnie będzie od rana działać... emotka

ok, ale ja zarejestrować nie mogę się od kilku tygodni.. już wykorzystałam kilka adresów @ i nr telefonów przez to, bo na poprzednie nie można się zarejestrować ponownie (wyskakuje komunikat, ze taki mail i nr tel już jest w bazie). A linki nie dochodzą, więc i zalogować się nie można

Na onet linki np. nie dochodzą. Ja zamiast się męczyć, napisałam do nich maila i dosłownie błysk mi aktywowali konto. Jeszcze z przeprosinami, że mi się samej nie udało emotka

Polecam:
[email protected] emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4556889 Napisano: 24.07.2011 09:00:56 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

agamaty napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Zrobiłam wczoraj 90 pulpecików z mielonego mięsa dla szczeniaka. Dziś patrzę na rachunek a to była wieprzowina emotka

a co mialo byc?

może łosoś emotka

Psina? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4556836 Napisano: 24.07.2011 08:32:57 w Pomocy!!!!
wsciekly napisał(a):

no ale żeby się nawet zarejestrować nie można było, to już przegięcie emotka

Weź pomyśl logicznie, jakim cudem się masz zarejestrować, jak nawet już zarejestrowanym pokazuje, że błędne hasło (choć oczywiście dobre)? emotka
Trzeba przyjąć do wiadomości, że strona się walnęła i tyle. Jutro pewnie będzie od rana działać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4556827 Napisano: 24.07.2011 08:28:29 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

to jakie wpisujecie te odpowiedzi na astora? jaki ten tusz jest? emotka

Ja już konkurs zakończyłam, ale wpisywałam pogrubiająco-podkręcające, czy jak tam było... Tak mi się jakoś wydawało, że o to im chodzi. No i niby z tego artykułu na Rossnecie tak wynika. Jak się walnęłam, to wszędzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4556635 Napisano: 24.07.2011 06:37:26 w Pomocy!!!!
kammaro napisał(a):

Nie mogę wysłać zgłoszenia na konkurs Lenora
http://www.tlcpolska.pl/schlecker
Nie rozwija się lista sklepów, a po ręcznym wpisaniu sklepu, wyskakuje komunikat, że wszystkie pola wymagane emotka
Czy ktoś jeszcze tak ma? Próbowałam z dwóch komputerów i ciągle ten sam komunikat wyskakuje

Sprawdziłam i też mi się nie rozwija...
Może napisz do nich na FB:
http://www.facebook.com/TLCPolska
Mam złe przeczucie jednak, że ten konkurs jest już obstawiony... Nagrodą jest wycieczka, a w formularzu wszak można zamieścić link do prezentacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4556633 Napisano: 24.07.2011 06:32:05 w Pomocy!!!!
wsciekly napisał(a):

baby mi tu głowę trują, że na to Wasze maybelline zalogować się nie można emotka

ma ktoś podobnie emotka emotka

Prawdopodobnie dopiero w poniedziałek da radę...
W poprzedni weekend bylo identycznie - w sobote strona się zawiesiła (hura! emotka dzięki temu z czasem ok.60s miałam szminkę emotka ) i całą niedzielę nie działała.
Wszelkie bieżące informacje i pieklenie się uczestników są zawsze na ich stronie na FB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4556448 Napisano: 23.07.2011 09:37:31 w dziś mam urodzinki
joan napisał(a):

Może już zbyt późno na jedzenie, niemniej... po kawałku urodzinowego torcika dla chętnych emotka

emotka emotka emotka emotka

Przede wszystkim dużo szczęścia i zdrowia, Joan, a wygrane... wygrane same przyjdą emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4556001 Napisano: 23.07.2011 07:46:41 w Żegnamy zmarłych
drzemek napisał(a):

kamus27 napisał(a):

cenzurae to!! Czemu właśnie ona??!! Moja ulubiona wokalistka ;/

Pewnie się zaćpała emotka

No faktycznie, bardzo śmieszne emotka
I bardzo odkrywcze! Zaryzykuję karniaka, ale gratuluję taktu! emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#4555683 Napisano: 23.07.2011 05:40:34 w Żegnamy zmarłych
kamus27 napisał(a):

Przeklinam bo jestem wkurzony tą smiercią. Ona miała tylko 27 lat, wydała tylko 2 płyty...

Wybrańcy bogów umierają młodo... emotka
Niestety zbyt często się to sprawdza... emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#4555605 Napisano: 23.07.2011 04:48:18 w Żegnamy zmarłych
Nie żyje słynna brytyjska piosenkarka Amy Winehouse. Martwą artystkę znaleziono w jej mieszkaniu w Londynie - informuje telewizja SkyNews.

Wokalistka miała 27 lat.
emotka (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0