Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4552984 Napisano: 22.07.2011 02:32:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
evja napisał(a):

evja napisał(a):

Mam pytanie co do mailomani z gazety.pl

Normalnie co tydzień dostaję takie wiadomości:
Tym razem nie wygrałeś, ale Twoja prawidłowa odpowiedź bierze również udział w losowaniu nagrody miesiąca i nagrody głównej. Możesz zwiększyć swoją szansę na wygraną, odpowiadając na pytanie w przyszłym tygodniu.

A dziś taką:
Dziś odbyło się kolejne losowanie w Mailo-manii. Następna szansa na nagrodę tygodnia pojawi się już za kilka dni. Czekamy na prawidłowe odpowiedzi. Trzymamy kciuki, żeby było ich jak najwięcej i życzymy szczęścia w losowaniu.

Zmienili treść dla każdego czy jest szansa emotka ?

Jak ktoś dziś dostał maila, to proszę o sprawdzenie jego treści emotka

U mnie to samo, ale u góry jest jak byk: Mamy już laureata nagrody tygodnia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4552961 Napisano: 22.07.2011 02:24:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

isiulka ja im raz zrobiłam taką laurkę z dowodu, ze na bank nigdzie by go nie wykorzystali emotka też wszystko wymazuje, ewentualnie pod spodem zapisuje dodaktowe dane

mia owszem, ale to faktem jest, że agencja nie ma prawa żądać takich danych i powinno się z tym walczyć, tylko do tego potrzebna jest chęć laureatów.
Nie rozumiem tego, że tqg dla nagrody wartości 100 zl chcą skan dowodu,pesel, nip, i wszystko mozliwe - niedługo będą chcieli jeszcze rozmiar buta, a np w innej agencji dla nagrody wartej ponad 10 tys chcą tylko podstawowe dane teleadresowe plus ewentualnie nr dowodu
Gdzie w tqg każdy może zobaczyć nasze dane a ustawa o ochronie danych osobowych jest tam olewana.
Co z tego, ze jedna czy kilka osób napisze do rzecznika o wyłudzanie danych, jak inni to oleją.

No właśnie dokładnie o tym pisałam emotka

A 4frame to mam nadzieję nie ta, co trzyma mnie w napięciu z pralka już drugi tydzień, bo pani poszła na urlop? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4552920 Napisano: 22.07.2011 02:09:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kalisto, co do danych to pełna racja, ale z danymi to w ogóle cuda się dzieją, ostatnio ludzie udostępniają je jak wizytówki emotka
Że wspomnę tylko o słynnym konkursie Veet, gdzie za jakiś zestaw wart może kilkanaście złotych żądali NIPu i paru konkursach na Fb, gdzie żeby odebrać bzdetne gadżety, ludzie wysyłali skan dowodu emotka emotka
Problem w tym tkwi, że zdobywcy nagród się na to zgadzają... emotka Wyświetl w wątku >>
1 danben 0

mia

#4552902 Napisano: 22.07.2011 02:04:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
gosia16 napisał(a):

Ja wysyłam skan paragonu, ale tak go pozakrywam że zostaje praktycznie imię ,nazwisko i adres,ew pesel zakrywam numer,podpis,zdjęcie (w sumie na miss nie startuję)itd

Masz na paragonie dane i zdjęcie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4552892 Napisano: 22.07.2011 02:00:22 w Pomocy!!!!
Ktoś kiedyś podawał stronę, przez którą można zablokować te cholerne smsy z numerów typu 72303...
Proszę o powtórkę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4552885 Napisano: 22.07.2011 01:57:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kamus27 napisał(a):

kolczyki z OnlyHope z Fb

Również. Poczta, list zwykły. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4552877 Napisano: 22.07.2011 01:55:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

kimolotek napisał(a):

http://e-kupon.in...t%20idealnej%20Bieli

ciekawe od kiedy tqg jest taki rzetelny i wiarygodny emotka

nie gram w konkursy tqg juz baaardzo dawno, ale moze mi ktos powiedziec o co chodzi w tym, co tam napisali w tym linku w zakladce zwyciezcy...?

Musisz się wrócić do strony 661 i lecieć po kolei emotka

moniaainom napisał(a):

Przywilej OSZUKIWANIA dla tych, którzy mają powyżej 200 postów? Jestem pod wrażeniem wspaniałości tego pomysłu emotka Uważam, że sam fakt istnienia wątku dla grających bez paragonów wystawia wizytówkę e-konkom.
emotka

No to jesteśmy dwie takie praworządne! emotka

A teraz wsadzę kij w gniazdo os: a ja tam lubię TQG emotka
Rzadko brałam udział w ich konkursach, ale akurat jeśli byłam potencjalna to i faktyczna emotka

A nieziemski ubaw miałam czytając na forum: Kuzwa, mam 10 potencjalnych na 10 telefonów i na który numer mam teraz posłać ten jeden paragon??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4552796 Napisano: 22.07.2011 01:29:21 w Dziś cieszę się z.....
wredzia napisał(a):

troche mi to czasu zajeło ale znalazłam emotka

już wiem jak wyglada nasz forumowy wszechwiedzacy wsciekły, tadaaam emotka

http://imageshack...mages/807/aaauc.png/

tam mina wszystko tłumaczy emotka emotka emotka

emotka emotka emotka
Skąd Ty to wytrzasnęłaś? Już mam lepszy humor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4552314 Napisano: 22.07.2011 11:26:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Doładowanie z GFK - jakoś bardzo szybko tym razem! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4552156 Napisano: 22.07.2011 10:42:41 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Potwierdzam do 22go tak mam w magicznym zeszycie emotka

Czort... w takim razie muszę zadzwonić i prosić, żeby trzymali do poniedziałku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4552128 Napisano: 22.07.2011 10:36:11 w Rossmann
Pilne pytanie - do kiedy był Velvet do odebrania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4552000 Napisano: 22.07.2011 10:07:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
azaflora napisał(a):

Zestaw kosmetyków L'oreal

I u mnie razy dwa! emotka
Szkoda tylko, że szminka ciut za ciemna, ale przynajmniej ludzki kolor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4551191 Napisano: 22.07.2011 06:38:21 w Rossmann
aurorcia napisał(a):

teraz weszłam na profil zarówno mój jak i mamy i nie ma tam wpisanych żadnych danych prócz adresu e-mail i używanego nicku!

To jakim cudem bierzesz udział w innych konkursach??? emotka
Mnie w Bourjois odrzuciło nawet jak mi tylko numeru telefonu brakowało... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4551158 Napisano: 22.07.2011 06:09:31 w Rossmann
aurorcia napisał(a):

o ludzie,takie ceregiele?? emotka a pomimo,żę mama wygrała ze swojego profilu to czy mogę podać im dane męża??

No nie wiem... ja bym nie ryzykowała, przecież jak grałaś, to się logowałaś na konto. Może to pytanie ich o nazwisko, to właśnie forma weryfikacji? emotka
Myślę, że jak mama da Ci upoważnienie, w którym będzie jej nr dowodu, to powinno przejść... choć to zależy bardzo od drogerii. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4550646 Napisano: 21.07.2011 08:55:12 w Rossmann
aurorcia napisał(a):

skrzynka odblokowana i @ z rosnetu odczytane emotka
zestaw Palmolive x 2

No to jesteśmy remis! emotka

merynosek napisał(a):

Ja tak już nie raz miałam, że czekałam do ostatniej chwili i albo internetu nie miałam albo światła...

Oj, nawet nie strasz... przy tych anomaliach pogodowych, to duże szanse... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4549964 Napisano: 21.07.2011 05:19:36 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

martul napisał(a):

zarania napisał(a):

Czy ktoś może mi powiedzieć jak sprawdzić nr drogerii Rossmann? Mam maila z Ustrzel statki, ale nie wiem jaki nr ma drogeria, którą chcę wybrać. emotka

ja też nie widzę nr drogerii emotka

podpowie ktoś gdzie mogę znaleźć ten nr drogerii?

Nie jestem pewna, czy tu sa wszystkie drogerie, ale znalazłam pod tym linkiem:
http://babyonline.pl/babyonline_poleca_konkursy_artykul,8988.html
Albo o może lepszy ten:
http://babyonline.pl/babyonline_poleca_konkursy_artykul,8495.html Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4549959 Napisano: 21.07.2011 05:17:42 w Pomocy!!!!
aurorcia napisał(a):

działa wam poczta na tlenie????????????? emotka emotka emotka

W temacie wkurza ludzie piszą, że nie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4549944 Napisano: 21.07.2011 05:12:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw SVR z Ibeauty.pl z konkursu słonecznego, wreszcie! emotka
Ale los w postaci rekompensaty za czas oczekiwania chyba, dał mi idealny dla mnie kolor kompaktu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4549932 Napisano: 21.07.2011 05:08:48 w Rossmann
aurorcia napisał(a):

mia ty mnie nie zamorduj,ale ja jak pomysłów już nie miałam,to nawet o tobie sobie przypomniałam i nick mia wpisałam emotka ale mam nadzieję,że to ty jesteś jednak emotka

Aurorcia, jednak nie zabrałaś mi nagrody, możesz się wyzbyć wyrzutów sumienia emotka
Jest mail! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4549641 Napisano: 21.07.2011 03:00:23 w Rossmann
aneta2208 napisał(a):

mia napisał(a):

merynosek napisał(a):

Mia mam to samo, paragony sobie leżą a nie wiem co pisać... emotka

Jeszcze ze dwa dni mamy, jakoś się sprężymy emotka
Choć ja powtarzam sobie, że kiedyś mi net padnie w ostatni wieczór konkursu (a jeszcze teraz, przy tych burzach, to całkiem możliwe) i będzie to dla mnie gorzka nauczka... emotka

macie kilka dni jeszcze.
AA koniec 22.07
Venus i Nałęczowianka 24.07
Carrefree, Nestle 31,07
Naturella 2.08

:P

W AA nie startuję - kremów mam dostatek, a w dodatku bezparagonowy, więc dla mnie odpada emotka
To właśnie Venus i Nałęcz mnie gnębią... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0