Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4528814 Napisano: 13.07.2011 07:31:43 w Rossmann
aneta2208 napisał(a):

natie napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

natie napisał(a):

ale ze mnie łoś.. kupiłam piankę venus a teraz patrzę, że oni to uznają za minoprodukt emotka i muszę iść po nowe zakupy emotka :(

ja też kupiłam piankę Venus z nożykiem do golenia i też myślałam, że to miniprodukt. ¬le zdefiniowali regulamin poprostu emotka

no właśnie jak przeczytałam go dokładniej to wydawało mi się, że nawet pianka z maszynką jest uznana za miniprodukt.. w każdym razie miniproduktów w sklepie nie widziałam emotka

na początku zrozumiałam, że produktem będą tylko maszynki do golenia... podejrzewam, że mogą byc niezłe jaja jak okaże się że jednak pianka to miniprodukt. Chyba się pochlASTAM :d Ja też nie widziałam produktów mini w takim razie...

Spokojnie, u mnie są miniprodukty - jeśli dobrze pamiętam żele czy płyny do higieny intymnej w malutkich opakowaniach po ok.2,99. W każdym razie bardziej opłacało się jeden duży płyn kupić niż dwa małe.
Tylko u mnie są w zupełnie innym miejscu niż duże Venus - są na regale z innymi miniproduktami i trzeba się dobrze naszukać, żeby je znaleźć! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4528788 Napisano: 13.07.2011 07:22:27 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Byłam w poniedziełek po nagrody - usłyszałam od pani A nie potrafię znaleźc protokołów przekazania, proszę przyjść jutro.

Byłam wczoraj - usłyszałam od pani B dostawa dziś była, ale nagrody nie przyszły, wiec proszę przyjść w piątek, bo w czwartek mamy miec dostawę; wiec najlepiej w piątek do 12

Szkoda tylko, że ja pracuje od 8 do 16. emotka

Co mam zrobić ? Bo szminkę można tylko do czwartku odebrać. I nie chce przyjść w piątek i od pani C usłyszeć ze termin odbioru minął wczoraj, skoro każda mówi coś innego...

Idź w czwartek pod koniec dnia z wydrukowanym oświadczeniem, że: do dnia tego i tego sklep nie otrzymał nagrody z konkursu tego i tego dla osoby tej i tej, i albo będzie nagroda, albo niech kierowniczka Rossmanna to podbije.
Wtedy w razie czego skan wyślesz na Rossnet.
Podejrzewam, że jak przyjdziesz z tym oświadczeniem, to nagroda się znajdzie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4528570 Napisano: 12.07.2011 10:27:47 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurza mnie ból kręgosłupa, nie wiadomo skąd i dlaczego emotka emotka

To od siedzenia przy kompie. Serio, serio... też to mam emotka

Oj, tym razem chyba nie... raczej od drylowania 15 litrów wiśni zgięta w pół... choć bezpośrednio po niby mnie nie bolało... emotka
Dzięki Bogu, już ostatnie słoiki się pasteryzują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4528495 Napisano: 12.07.2011 09:37:30 w Wkurza mnie...
mosia29 napisał(a):

Ból zęba emotka

i ta nie kończąca się opowieść w MDW o szklankach i magnesach emotka emotka emotka

I pastach, nie zapominajmy o pastach! emotka
Miejmy nadzieję, że jutro nie rzucą na FB 10 000 nalepek na kocie miseczki na przykład...

Wkurza mnie ból kręgosłupa, nie wiadomo skąd i dlaczego emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4527809 Napisano: 12.07.2011 04:45:27 w Rossmann
natie napisał(a):

ale ze mnie łoś.. kupiłam piankę venus a teraz patrzę, że oni to uznają za minoprodukt emotka i muszę iść po nowe zakupy emotka :(

emotka emotka emotka
Co to znaczy: uznają?
Jeżeli to jest duża pianka (ostatnio w cenie promocyjnej z jakąś brzytwą doczepioną, niecałe 5 zł) to jest to produkt. Jak malutkie opakowanie (na zupełnie innej półce) to miniprodukt (cena między 2 a 3 zł) i wtedy trzeba kupić dwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4527625 Napisano: 12.07.2011 03:02:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dwie podkładki pod szklanki z Heyach (wiadro)... O ile dobrze kojarzę, to miał to być kubek emotka
Oni tam się chyba już całkiem pogubili z tym konkursem! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4527345 Napisano: 12.07.2011 01:00:07 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

Haha chyba padnę:

W związku z niewielką liczbą uczestników konkursu, którzy spełnili warunki regulaminu, Organizatpr podjął decyzję o rozdysponowaniu pozostałych nagród III wobec Laureatów nagród I stopnia. Nagrody III stopnia dla Laureatów nagród I stopnia zostaną wysłane do wybranych przez Laureatów drogerii dopiero po weryfikacji paragonów przez Organizatora. emotka

Właśnie miałam Ci to napisać, bo juz znalazłam ten konkurs i przeczytałam! Super! emotka
Sensowny organizator był, mógł przecież zachować i nie rozdawać! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4527323 Napisano: 12.07.2011 12:54:34 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

Jupiii mam bilety! emotka emotka emotka
Tak czułam, że mój tekst był naprawdę dobry tym razem emotka

Gratulacje! emotka
Ja to nawet nie wiem, o jaki konkurs chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4527194 Napisano: 12.07.2011 12:13:03 w Rossmann
madziulek0611 napisał(a):

marzy mi się wygrana w tym Men Expert, ciekawe czy podadzą wyniki. Mężuś ma dzisiaj urodziny było by na dokładkę... emotka ale coś nie mam szczęścia do rosnetu ostatnio emotka

Ja to nawet nie pamiętam, co tam napisałam, w ostatniej chwili wzięłam udział emotka
W każdym razie na pewno żaden wierszyk i chyba coś głupawego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4527179 Napisano: 12.07.2011 12:07:03 w Konkursy ABC
musztarda napisał(a):

jankol93 napisał(a):

Dzwonią czy nie dzwonią emotka emotka

wscieklego zapytaj emotka

Na pewno gdzieś dzwonią... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526861 Napisano: 12.07.2011 10:02:55 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Bo specjalnie dla Ciebie
- będą Cię informowali na bieżąco przez sms czy wygrałaś czy nie emotka emotka

No to czekam na sms, bo zagrałam teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526750 Napisano: 12.07.2011 09:25:26 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Mia, to ile Ty ich nakupiłaś, co ? emotka

Na rossnecie Cie odrzucili ? Pierwsze słyszę emotka Mi weszło zgłoszenie bez niczego. A tel chyba juz dawno uzupełniałam, żeby ikonka prezentu się pojawiła emotka

Nie, nie, chodziło mi o to, że wygraną się będę cieszyć. Batony były po jeden dziennie i na bieżąco zżerane.

Telefon miałam w starych danych, ale po ich innowacjach na stronie pewnie zniknął. dziwi mnie tylko, że w ostatnich konkursach posyłałam zgłoszenia normalnie i przyjmowało, a teraz ich nagle oświeciło... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526723 Napisano: 12.07.2011 09:13:53 w Rossmann
aerdna napisał(a):

O jejq... Ja też spaliłam paragon z Wella i Johnson i 1 x Ambi Pur = ponad 30 zł.

Ale tak to już jest. Raz się uda - a raz nie - a innym razem po prostu losują emotka

Za to masz 500 zł z batonów emotka - będzie na paragony z Rossmanna heheh

Szkoda tylko, że kasy na koncie nie widzę... Tymi batonami to ja się jeszcze rok będę pewnie cieszyć! emotka

No i fiasko w konkursie - wycofali mnie, że dane nie uzupełnione! emotka
Kurcze, nigdy im numer telefonu nie był potrzebny, a teraz sobie zażyczyli. Trudno, spróbuję później. szkoda, bo odzew był błyskawicznie, więc chyba mało chętnych o 11 było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526696 Napisano: 12.07.2011 09:00:00 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Mia, bo Ty cudownie piszesz i oni za to nagradzają Ciebie emotka

A czasówki tą dla tych - co pisać ładnie nie potrafią i nawet w paragonowych przegrywają emotka

Taa... faktycznie, szczególnie ostatnio emotka
Nie, w czasówkach też nieraz wygrywam, ale tam gdzie jest mniej nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526679 Napisano: 12.07.2011 08:52:39 w Rossmann
Edytować się już nie da, więc tylko dodam, że oczywiście Olay też nie miałam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526674 Napisano: 12.07.2011 08:50:56 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

Ale teraz jest 10 osób w każdej regulaminowej godzinie! To dużo. Co prawda, ja akurat tam gdzie dużo, to się nie załapuję dziwnym trafem, za to np. w Kiwi się dwa razy wstrzeliłam, ale może tym razem się odmieni emotka

Dokładnie jak w Olay czy szmince emotka Pamietam też te chusteczki do demakijażu - tam pełna godzina konkursowa zaczynała się od 3 rano heheh

I nie załapałam się na ani jedne! Nie załapałam się tez na żaden żel z 2000 czy ilu tam, które rozdawali, a na szminkę Astor tylko jedną. Zdecydowanie, im więcej nagród, tym moje szanse bardziej spadają... emotka
Więc i teraz cudów się nie spodziewam, ale oczywiście spróbuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526635 Napisano: 12.07.2011 08:35:34 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Dlaczego bez szans ? Spróbuj ! Mi się często udaje emotka

Spróbować spróbuję, to przecież nic nie kosztuje emotka Ale w czasówkach coś nie mam szczęścia.

Ale teraz jest 10 osób w każdej regulaminowej godzinie! To dużo. Co prawda, ja akurat tam gdzie dużo, to się nie załapuję dziwnym trafem, za to np. w Kiwi się dwa razy wstrzeliłam, ale może tym razem się odmieni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526067 Napisano: 11.07.2011 09:11:07 w Konkursy ABC
ryba6969 napisał(a):

czy na paragonach LECHA albo TYMBARKA macie napisane nazwy?/ bo ja mam piwo i sok i chyba mogę te paragony do kosza wyrzucić, tak??

Dlaczego? Jeśli w razie czego podbiją Ci pieczątkę w sklepie, że to był Lech i Tymbark, to w czym problem? A może w ogóle będą to uznawać po prostu.
U mnie jest akurat Tymbark na paragonie, ale z tego co było pisane w tym wątku, to chlubny wyjątek emotka Który zresztą nie na wiele mi się przydał jak na razie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4525573 Napisano: 11.07.2011 06:53:40 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

wkurza mnie ilość past w MDW... no nie mogę...

Z tego powodu się tam nie dopisywałam emotka

Mnie wkurza natomiast zbliżający się przegląd mojego samochodu; wolę nie myśleć, ile w niego trzeba będzie zainwestować, żeby zdał emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4524527 Napisano: 11.07.2011 12:46:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kolejne nie biegam i Delektynka. Wyświetl w wątku >>
0 0