Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Spokojnie, u mnie są miniprodukty - jeśli dobrze pamiętam żele czy płyny do higieny intymnej w malutkich opakowaniach po ok.2,99. W każdym razie bardziej opłacało się jeden duży płyn kupić niż dwa małe.
Tylko u mnie są w zupełnie innym miejscu niż duże Venus - są na regale z innymi miniproduktami i trzeba się dobrze naszukać, żeby je znaleźć!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Idź w czwartek pod koniec dnia z wydrukowanym oświadczeniem, że: do dnia tego i tego sklep nie otrzymał nagrody z konkursu tego i tego dla osoby tej i tej, i albo będzie nagroda, albo niech kierowniczka Rossmanna to podbije.
Wtedy w razie czego skan wyślesz na Rossnet.
Podejrzewam, że jak przyjdziesz z tym oświadczeniem, to nagroda się znajdzie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oj, tym razem chyba nie... raczej od drylowania 15 litrów wiśni zgięta w pół... choć bezpośrednio po niby mnie nie bolało...
Dzięki Bogu, już ostatnie słoiki się pasteryzują
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I pastach, nie zapominajmy o pastach!
Miejmy nadzieję, że jutro nie rzucą na FB 10 000 nalepek na kocie miseczki na przykład...
Wkurza mnie ból kręgosłupa, nie wiadomo skąd i dlaczego
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Co to znaczy: uznają?
Jeżeli to jest duża pianka (ostatnio w cenie promocyjnej z jakąś brzytwą doczepioną, niecałe 5 zł) to jest to produkt. Jak malutkie opakowanie (na zupełnie innej półce) to miniprodukt (cena między 2 a 3 zł) i wtedy trzeba kupić dwa. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oni tam się chyba już całkiem pogubili z tym konkursem!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Właśnie miałam Ci to napisać, bo juz znalazłam ten konkurs i przeczytałam! Super!
Sensowny organizator był, mógł przecież zachować i nie rozdawać!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Gratulacje!
Ja to nawet nie wiem, o jaki konkurs chodzi
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja to nawet nie pamiętam, co tam napisałam, w ostatniej chwili wzięłam udział
W każdym razie na pewno żaden wierszyk i chyba coś głupawego
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na pewno gdzieś dzwonią...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to czekam na sms, bo zagrałam teraz
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie, nie, chodziło mi o to, że wygraną się będę cieszyć. Batony były po jeden dziennie i na bieżąco zżerane.
Telefon miałam w starych danych, ale po ich innowacjach na stronie pewnie zniknął. dziwi mnie tylko, że w ostatnich konkursach posyłałam zgłoszenia normalnie i przyjmowało, a teraz ich nagle oświeciło...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Szkoda tylko, że kasy na koncie nie widzę... Tymi batonami to ja się jeszcze rok będę pewnie cieszyć!
No i fiasko w konkursie - wycofali mnie, że dane nie uzupełnione!
Kurcze, nigdy im numer telefonu nie był potrzebny, a teraz sobie zażyczyli. Trudno, spróbuję później. szkoda, bo odzew był błyskawicznie, więc chyba mało chętnych o 11 było
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Taa... faktycznie, szczególnie ostatnio
Nie, w czasówkach też nieraz wygrywam, ale tam gdzie jest mniej nagród
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I nie załapałam się na ani jedne! Nie załapałam się tez na żaden żel z 2000 czy ilu tam, które rozdawali, a na szminkę Astor tylko jedną. Zdecydowanie, im więcej nagród, tym moje szanse bardziej spadają...
Więc i teraz cudów się nie spodziewam, ale oczywiście spróbuję
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale teraz jest 10 osób w każdej regulaminowej godzinie! To dużo. Co prawda, ja akurat tam gdzie dużo, to się nie załapuję dziwnym trafem, za to np. w Kiwi się dwa razy wstrzeliłam, ale może tym razem się odmieni
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dlaczego? Jeśli w razie czego podbiją Ci pieczątkę w sklepie, że to był Lech i Tymbark, to w czym problem? A może w ogóle będą to uznawać po prostu.
U mnie jest akurat Tymbark na paragonie, ale z tego co było pisane w tym wątku, to chlubny wyjątek
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Z tego powodu się tam nie dopisywałam
Mnie wkurza natomiast zbliżający się przegląd mojego samochodu; wolę nie myśleć, ile w niego trzeba będzie zainwestować, żeby zdał
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31