Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wszystko na osobny paragon.
To jedyne wyjście
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja też nie, więc tylko kibicuję!
To mam obawy, że taki sam paskudny kolor dadzą w zestawach kosmetyków wygranych w tym l'Oreal na ich stronie...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A przepraszam, popatrzyłam tylko na to co w zajawce:
a. Za zajęcie miejsc od 2 do 6 NETBOOK HP mini
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie to są chyba netbooki, ale poza tym jakoś nikt się nie pochwalił, nawet zegarkiem...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ależ P&G ma w ciul produktów...
http://www.pg.com/pl_PL/index.shtml
Podpaski to pewnie będzie jeden z elementów
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O ten jest fajny (nagrody), choć pytanie mi osobiście niezbyt odpowiada.
Ale najpierw muszę powymyślać coś na Venus i mineralną, bo produkty zakupione, a kompletnie mi się nie chce...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ponad 100 osób, w tym dzieci... A miało być niby tylko kilka ofiar
(*)
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie kobiety mówiły, że ma być od 12 lipca...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Specjalnie weszłam jeszcze raz na ten konkurs i sprawdziłam - po zalogowaniu i pierwszej grze podało czas prawidłowy, a po następnej już ARRAY.
Czyli tak po prostu jest.
Nie martw się, jak uzyskasz czas niżej 40, pokaże Cię w rankingu i tak, ale to konkurs dla hakerów, więc nie wiem, czy Ci się uda
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bo pewnie po prostu nie mieścisz się w rankingu. A prawidłowy czas pokazuje tylko przy pierwszym ułożeniu. Potem możesz się sprawdzać tylko przez ranking - przynajmniej tak jest u mnie.
Poza tym nie rozpaczaj tak - raz, że to tylko Maybelline, a nie Dior.
Dwa, że w regulaminie nic nie ma o wyborze koloru i w efekcie nie wiadomo co przyślą - może wściekły fiolet?
Ja się w ten sposób pocieszyłam i konkurs już mi przeszedł
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to ja jeszcze inaczej...
Generalnie najbardziej podobałoby mi się drugie, gdyby nie to, że tematem tego peanu jest zwykła wóda
Trzecie wcale mi się nie podoba i rytmu mi brakuje - nie liczyłam ilości sylab, ale cos mi tu nie gra.
Dla mnie, biorąc pod uwagę, że tematem jest przaśny bimber, zdecydowanie najlepsze jest pierwsze.
Czyli, biorąc pod uwagę te trzy hasła, wypunktowałabym dokładnie tak jak komisja
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja nie brałam w ogóle tym udziału, bo tak uwielbiam hasło lubię to, że powiem szczerze, iż wolę już mieć koszulkę z napisem Nie biegam (wiedząc z czym się on wiąże) niż koszulkę z napisem I like it
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zgadza się, a ostatecznie podstawowa kwestia, to jakie to miasto. Trzeba dopiero otwierać po kolei linki, żeby dowiedzieć się, czy to Trójmiasto, czy Gliwice...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Od razu wszystkich pocieszyłaś
Burze przyjdą i przejdą!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki
Najpierw się musze rozeznać w tych kodach, bo jestem całkiem ciemna w temacie i za chwile dam znać
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549