Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4524332 Napisano: 11.07.2011 11:56:37 w Rossmann
aneta2208 napisał(a):

a własnie kochani powiedzcie mi jak to jest z paragonami tutaj bo powiem szczerze nie brałam jeszcze udziału w ich konkursach (dziś zaczęłam) emotka

Zakupiłam produkty konkursowe (na jeden paragon)... ale widze że w przypadku nagród trzeba dac im oryginał... czyli iśc do rossmana i powiedzieć niech pani nabija każdą rzecz na inny paragon? jakby im nie wystarczył scan... Wygram np w dwóch konkach i musze wybrac co bardziej mi pasuje bo 2-óch paragonów nie mam. (nie lcize że wygram 2 razy ale może kiedys się uda)... Jak Wy to rozwiazujecie?:)

Wszystko na osobny paragon.
To jedyne wyjście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4524033 Napisano: 11.07.2011 10:33:28 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

brzozak napisał(a):

Chciałam to później wyedytować i skrócić ale nie widzę tu takiej opcji

Chodziło mi tak ogólnie, na przyszłość. Nic osobistego emotka

To powodzenia z Plussszem, ja nie brałam udziału, czekam dopiero na te jutrzejsze wyniki.

Ja też nie, więc tylko kibicuję! emotka

sarsaparilla napisał(a):

skarbu nie ma, L'Oreal odebrany, podkład odcień Golden Beige czyli dla mnie za ciemny, szminka w obrzydliwym, pomarańczowym kolorze, tusz wiadomo Million Lashes.

To mam obawy, że taki sam paskudny kolor dadzą w zestawach kosmetyków wygranych w tym l'Oreal na ich stronie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523892 Napisano: 11.07.2011 09:42:31 w Konkursy ABC
majeczkamp napisał(a):

http://promocje.sklepyabc.pl/

http://www.sklepy...ymbark_regulamin.pdf

Notebooki HP

A przepraszam, popatrzyłam tylko na to co w zajawce:
a. Za zajęcie miejsc od 2 do 6 NETBOOK HP mini emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523879 Napisano: 11.07.2011 09:39:22 w Konkursy ABC
truli napisał(a):

Czy nadal dzwonia z Tymbarka?,w MDW osoby chwalily sie laptopami

Dokładnie to są chyba netbooki, ale poza tym jakoś nikt się nie pochwalił, nawet zegarkiem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523757 Napisano: 11.07.2011 09:09:01 w Rossmann
aerdna napisał(a):

ruda88 napisał(a):

Nowy konkurs się pojawił - Naturella:
http://www.rossne...s.aspx?contestId=920

50 zestawów produktów firmy Procter&Gamble o wartości 70 zł brutto każdy.

zestaw podpasek za 70 zł ? emotka Jak myślicie ? Bo ja mało używam... wole tampony...

Ależ P&G ma w ciul produktów...
http://www.pg.com/pl_PL/index.shtml
Podpaski to pewnie będzie jeden z elementów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523749 Napisano: 11.07.2011 09:06:50 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

Nowy konkurs się pojawił - Naturella:
http://www.rossne...s.aspx?contestId=920

O ten jest fajny (nagrody), choć pytanie mi osobiście niezbyt odpowiada. emotka
Ale najpierw muszę powymyślać coś na Venus i mineralną, bo produkty zakupione, a kompletnie mi się nie chce... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523679 Napisano: 11.07.2011 08:50:46 w Żegnamy zmarłych

mia

#4523481 Napisano: 11.07.2011 07:39:12 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Idę dziś odebrać nagrody, trochę się ich nazbierało. Ciekawe czy będzie w końcu nowy Skarb...

U mnie kobiety mówiły, że ma być od 12 lipca... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523194 Napisano: 10.07.2011 09:21:44 w Pomocy!!!!
ola2493 napisał(a):

seta napisał(a):

Potrzebuje pomocy^^

Potrzebuje kilka wniosków do prezentacji na licencjat, mam już tego trochę ale trochę się już wypaliłem.

W czym przydatne mogą być gazetki promocyjne dostępne w hipermarketach. Liczę na inwencję twórczą bo odpowiedzi: informują o nowościach... już mam. Dla życzliwych oferuję sporo kodów z tyskiego, kody na popcorn/cole;p, kody z lecha, doładowania dla najbardziej pomocnych. Naprawde mi zależy. Wracam za godzinkę i sprawdzę PW. Pzdr.

Mogą się przydać jak zabraknie papieru toaletowego emotka

emotka No i to jest niezły temat, zwłaszcza jak go rozwinąć... Np. z MediaMarkt wydają się za śliskie, natomiast z Tesco powinny mieć dobra fakturkę... choć osobiście nie próbowałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523160 Napisano: 10.07.2011 09:05:18 w Pomocy!!!!
dzikanimfa napisał(a):

mia napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

Próby=uje wygrac szminke mayberline, ale za każdym razem jak ułozę szniki wyskakuje mi

Twój czas to Array sekundy

czemu tak emotka emotka emotka

Bo pewnie po prostu nie mieścisz się w rankingu. A prawidłowy czas pokazuje tylko przy pierwszym ułożeniu. Potem możesz się sprawdzać tylko przez ranking - przynajmniej tak jest u mnie.
Poza tym nie rozpaczaj tak - raz, że to tylko Maybelline, a nie Dior.
Dwa, że w regulaminie nic nie ma o wyborze koloru i w efekcie nie wiadomo co przyślą - może wściekły fiolet?
Ja się w ten sposób pocieszyłam i konkurs już mi przeszedł emotka

jak miałam po 118 sek to mi mówiło ile mam, a jak teraz powinnam mieć 60 sek to błąd i błąd, tzn Twój czas to Array sekundy emotka

Specjalnie weszłam jeszcze raz na ten konkurs i sprawdziłam - po zalogowaniu i pierwszej grze podało czas prawidłowy, a po następnej już ARRAY.
Czyli tak po prostu jest.
Nie martw się, jak uzyskasz czas niżej 40, pokaże Cię w rankingu i tak, ale to konkurs dla hakerów, więc nie wiem, czy Ci się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523094 Napisano: 10.07.2011 08:42:06 w Pomocy!!!!
dzikanimfa napisał(a):

Próby=uje wygrac szminke mayberline, ale za każdym razem jak ułozę szniki wyskakuje mi

Twój czas to Array sekundy

czemu tak emotka emotka emotka

Bo pewnie po prostu nie mieścisz się w rankingu. A prawidłowy czas pokazuje tylko przy pierwszym ułożeniu. Potem możesz się sprawdzać tylko przez ranking - przynajmniej tak jest u mnie.
Poza tym nie rozpaczaj tak - raz, że to tylko Maybelline, a nie Dior.
Dwa, że w regulaminie nic nie ma o wyborze koloru i w efekcie nie wiadomo co przyślą - może wściekły fiolet?
Ja się w ten sposób pocieszyłam i konkurs już mi przeszedł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4522978 Napisano: 10.07.2011 07:49:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

bartula napisał(a):

melissa napisał(a):

dag napisał(a):

Nie wiem czy omawialiście hasła z Wyborowej ale dla mnie to rymowana tandeta, z drugiej strony dobrze wiedzieć do jakiego pułapu zlecieć emotka
http://www.podbijamyswiat.pl/#/zwyciezcy

De gustibus non disputandum est,ale jak dla mnie to,które otrzymało nagrodę główną (czyli 50. 000 jak doczytałam emotka ) jest najsłabsze z tych trzech zaprezentowanych, czyli dobrze, że przegapiłam konkurs, bo mój gust zupełnie nie zgadza się z gustem Szanownej Komisji...

emotka dokładnie to samo sobie teraz pomyślałam czytając wyniki

A jak dla mnie dwa pierwsze są całkiem fajne, ale to trzecie tragedia wielkopolski -polski , butelka dla oczu miła?
Ale o gustach się nie dyskutuje...

No to ja jeszcze inaczej... emotka
Generalnie najbardziej podobałoby mi się drugie, gdyby nie to, że tematem tego peanu jest zwykła wóda emotka w związku z tym, taka natchniona poezja mi tu w ogóle nie pasuje.
Trzecie wcale mi się nie podoba i rytmu mi brakuje - nie liczyłam ilości sylab, ale cos mi tu nie gra.
Dla mnie, biorąc pod uwagę, że tematem jest przaśny bimber, zdecydowanie najlepsze jest pierwsze. emotka
Czyli, biorąc pod uwagę te trzy hasła, wypunktowałabym dokładnie tak jak komisja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4522486 Napisano: 10.07.2011 02:58:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krzyszu napisał(a):

Te koszulki Lubię to to ściema. Zbanowali mi już dwa konta tylko dlatego, że zapytałem czy to nie jest jakies naciągactwo emotka

Ja nie brałam w ogóle tym udziału, bo tak uwielbiam hasło lubię to, że powiem szczerze, iż wolę już mieć koszulkę z napisem Nie biegam (wiedząc z czym się on wiąże) niż koszulkę z napisem I like it emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4521848 Napisano: 10.07.2011 08:45:46 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
annaszura napisał(a):

cb656 napisał(a):

annaszura napisał(a):

Proponuję by przy konkursach lokalnych była opcja dopisania miasta

Do tej pory działało to tak, że miasta wpisywało się w tytule konkursu w nawiasie...

ale nie każdy dopisuje

Zgadza się, a ostatecznie podstawowa kwestia, to jakie to miasto. Trzeba dopiero otwierać po kolei linki, żeby dowiedzieć się, czy to Trójmiasto, czy Gliwice... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4521571 Napisano: 09.07.2011 09:37:11 w Dziś cieszę się z.....
ineska napisał(a):

asior24 napisał(a):

A ja się cieszę, że nie tylko nad morze wróciło słoneczko emotka od razu lepszy nastrój emotka
więc udanych wakacji życzę tym co nad morzem mieszkają i się tam wybierają

na jutro zapowiadają burze emotka

Od razu wszystkich pocieszyłaś emotka
Burze przyjdą i przejdą! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4521495 Napisano: 09.07.2011 08:53:44 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się, że mieszkam nad morzem i jak pogoda się nie schrzani, to wreszcie pojadę sobie jutro na plażę, dziką oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4521413 Napisano: 09.07.2011 08:11:28 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

mia napisał(a):

Jak dla laika, to musi być malowanie czegoś - kaloryfery, balustrada? To lubiłam. emotka

Dobra, dobra, balustrada... Uznaję chociaż zawsze piszę tutaj żeby dawać jedną konkretną odpowiedź...
Jeden kodzik dla : mama2006 za malowanie, a drugi kodzik dla mia za balustradę...
Napiszcie, cósik wybrałyście... emotka

Dzięki emotka
Najpierw się musze rozeznać w tych kodach, bo jestem całkiem ciemna w temacie i za chwile dam znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4521378 Napisano: 09.07.2011 07:55:54 w Konkurs na forum2?
malowanie (lakierowanie) drzwi? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4521375 Napisano: 09.07.2011 07:54:43 w Konkurs na forum2?
W nowym mieszkaniu... a może lakierowanie np. futryn, no nie wiem, co tam jeszcze jest z drewna... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4521370 Napisano: 09.07.2011 07:53:05 w Konkurs na forum2?
Jak dla laika, to musi być malowanie czegoś - kaloryfery, balustrada? To lubiłam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0