Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki za przestrogę! Ten ich czerwony napis nagroda Rossnet mnie rozwala! Choć i tak wszystko przebiła swego czasu Purina w worku Mikolajowym - dobrze, ze wtedy tez ktoś miły uprzedził, że lepiej po to to samochodem podjechać
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O, to się jednak wysadzili!
Super! Dzięki
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Nagrody.aspx?contestId=895 Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No nie możesz pamiętać, bo słowa nie było w regulaminie na ten temat, nawet o wartości...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bo jestem strasznie ciekawa co tam jest, tym bardziej, że nie podali wartości w regulaminie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aż się chyba przeniosę do tematu Cieszę się, choć Real dalej w ciula mnie robi
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No Tena Lady ja też mam - czyli jednak grałam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No nie, już takich bzdur to ja ani nie wypisuję, ani tym bardziej nie robię.
Rozumiem, że temat się ze mnie rozszerzył dalej, co niekoniecznie jest powodem do dumy
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No toście mnie pojechali, ale co racja to racja
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I tak im się na pewno będzie podobać!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Maria, Ty znowu wygrałaś?!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Macie świętą rację! Stanowczo kończę z konkursami (a w każdym razie mocno ograniczę), przynajmniej na czas jakiś, bo w moim przypadku to już jest ewidentne uzależnienie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Urlop od konkursów na pewno mi dobrze zrobi, sama też doszłam do tego wniosku, aczkolwiek akurat uwagi powyższej w odniesieniu do moich postów nie pojmuję...
Chyba, ze chodzi Ci o to, że są monotematyczne, to tak
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to w sumie u mnie już dzisiaj nie ma czekania; chyba, że na to Tena Lady posłałam, bo nawet nie pamiętam. Najbliższe wyniki, które mnie będą interesować, to w sierpniu...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Gratulacje! U mnie tradycyjnie nic - ta zlota z zasada, że nie wygrywam w bezparagonowym chyba nigdy się nie złamie, choć przyznam szczerze, że tego nie rozumiem
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jest zestaw - zwrot kosztów za paragon z naddatkiem i tyle - ale w takim dniu jak dzisiejszy, to i tak bardzo dużo
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nic nie mów, ja już jestem na maksa wk...na *, w pierwszym rzędzie Piotrem i Pawłem. Jestem pewna, że ten kupon olali, ciekawe czy je w ogóle wyciągnęli z urny... Żal tylko, że niepotrzebnie zawracałam ludziom głowę na forum z prośbą o pomoc!
* - a dzień się jeszcze nie skończył
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiesz ja też nie mam u siebie Reala, i po prostu jadąc przez Polskę wzięłam udział i kurde jeszcze wybrałam miasto, o którym myślałam, że mała konkurencja będzie, a tu jak kulą w płot!
A w PiP tylko jedno zgłoszenie wrzuciłam, bo na więcej zakupów mnie stać tego dnia nie było (sic!), a podejrzewam, ze kuponów z mojego sklepu nie czytali nawet... To się nazywa fart!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja nie mam żadnych nadziei... poza tym nawet kosmetyki mnie nie pocieszą; olał mnie już dzisiaj PiP oraz Lipton, a jeszcze po południu pewnikiem porażka z Realem!
Mam ochotę zakrzyknąć: Cenzura*, cenzura, cenzura, co za dzień!
* - i tak by wygwiazdkowało, więc od razu wyręczam edytor Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale ja nie twierdzę, że w każdym sklepie tak było. Po prostu mam dziwne wrażenie, że w niektórych te urny dokładnie olali...