Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ktoś na FB wysunął sugestię, że kuponów nawet nie czytali... i chyba zaczynam się do tego przychylać. Co mnie podkusiło...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja wrzuciłam tylko jeden kupon, ale aż mi trudno uwierzyć, że nic... Coś mi się wydaje, że tylko smsy brali pod uwagę, przynajmniej w moim sklepie
Trudno, jakoś przeżyję. Obawiam się, że to nie ostatnia porażka, która mnie dzisiaj czeka. Na razie olali mnie PiP i Lipton, fakt że na jedno zgłoszenie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No toż mówię, że już nie ogarniam
Ale zakupione Venus, bo aż sprawdziłam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A co jest w tym drugim etapie? Ja już w ogóle nie ogarniam tych wszystkich konkursów
A tu jeszcze Veet i Nałęczowianka zakupione, a weny i ochoty kompletnie brak
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No ale daj spokój, co to za nagrody - paczka podpasek za 3-4 złote?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No właśnie, może lepiej niech myślą nad wynikami, bo jeszcze im przyjdzie do głowy, że się spieszy, i wylosują
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i do kogo macie pretensję? Prezentacja moim zdaniem jest świetna, a zlinczować trzeba by nie rodzinę U., ale komisję konkursową, jeśli było zastrzeżenie, że nie ma być linków!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wywalam post, bo już przypomniane powyżej
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Skromność to jedna z wielu moich zalet
A żeby było w temacie i karniak nie wpadł, to zapomniałam jeszcze o mikrofalówce, ale tę to raczej wcześniej kupię...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A chciałabym (kolejność wymieniania przypadkowa):
laptop, pralka, samochód, telewizor, bony lub gotówka, odkurzacz, nawigacja...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale na razie jestem wściekła na siebie, bo dopiero teraz zajarzyłam, ze rozwiązany konkurs Olay z laptopami w Tesco, nie był czasówką jak sądziłam...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem, czy o to Ci chodzi?
http://tolpa.pl/pl/news/0/show/100/Wyniki_konkursu_WYGRAJ_SWOJA_PRZESTRZEN_SPA
Nie brałam w tym udziału, ale ciekawa jestem, czy ten konkurs trwa dalej, bo na stronie znalazłam tylko wyniki... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No dobra, ale przecież wygrałaś nagrodę II stopnia więc bez przesady z lamentem...
Może po prostu trzeba się przyzwyczaić do tego, że wycieczki są przez Poznań z góry obstawione?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aż się nad nią rozmarzyłam, normalnie smaki południa , jakobym w Grecji była, czy w Nicei najmarniej...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Sporo?
Przez rok bym nie zarobiła na te dwa semestry!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No nie we wszystkim! A Disneyland?
A poza tym Cię lubimy... to też jest coś, nawet jeśli malutko
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Malo że nic u nich nie wygrałam, to mi teraz zarzucają spamem skrzynki po trzy maile naraz dziękując za udział!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Myślę, że tu bardzo dużo zależy od sklepu
Ja dałam tak starą szminkę, znalezioną w szafie na dnie przypadkiem, że bałam się ją otworzyć
Oprócz flamastra Astora (dla mnie fajny), odebrany dzisiaj pierwszy zestaw Kiwi
Ale tu nie wysadzili się niestety, choć cenowo na pewno wszystko gra... Wyświetl w wątku >>