Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4515640 Napisano: 07.07.2011 03:33:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Odebrany Astor i pierwszy zestaw Kiwi z Rossnetu! emotka
Dobrze, ze ktoś o marynatach przypomniał... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4515075 Napisano: 07.07.2011 12:59:37 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

Tak, zegarki, wakacje... co tam jeszcze było? emotka
Kojarzy mi się jakiś konkurs z ekspresami, ale za nic nie wiem co to było i czy w ogóle wzięłam w nim udział. emotka
Dla mnie i tak wszystkie bezparagonowe odpadają.
Liczę na zestaw z AmbiPur, jak będą preferować wierszyki - walnęłam jakiś o Tahiti... chyba, że to nie w tym konkursie emotka

ekspersy Dolce gusto były w konku Colgate - o nadwrażliwości zębów.

Ja też bardzo licze na zestaw, zeby inwestycja w paragon się zwróciła po nieudanym konku Wella emotka

A nie pamiętasz, ile tam zestawów było? Bo jak 100, to szanse są realne, gorzej jak 50... emotka

Mój magiczny zeszycik w ruch emotka
1 x Ekspres
5 x lodówka turystyczna
30 x zestaw past Colgate

Nie, nie, pytałam o ten AmbiPur; bezparagonowych w swoim przypadku w ogóle nie biorę pod uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4515038 Napisano: 07.07.2011 12:51:00 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

Kojarzy mi się jakiś konkurs z ekspresami, ale za nic nie wiem co to było i czy w ogóle wzięłam w nim udział. emotka
Liczę na zestaw z AmbiPur, jak będą preferować wierszyki - walnęłam jakiś o Tahiti... chyba, że to nie w tym konkursie emotka

ekspersy Dolce gusto były w konku Colgate - o nadwrażliwości zębów.

Ja też bardzo licze na zestaw, zeby inwestycja w paragon się zwróciła po nieudanym konku Wella emotka

A nie pamiętasz, ile tam zestawów było? Bo jak 100, to szanse są realne, gorzej jak 50... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4515032 Napisano: 07.07.2011 12:48:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pierwsza z koszulek Nie biegam - jeżeli to jest M-ka, to myślę, że XL-ka przypomina namiot, ale do spania powinna być milusia emotka
Oraz chudziutka, acz interesująca, książeczka z alergie.pl razem z próbkami kosmetyków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4515017 Napisano: 07.07.2011 12:44:43 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Tak tylko 5. I tak mysle... ciekawe czy losowali ? emotka

Na bank emotka wyobraź sobie ile musiało być zgłoszeń jak to był nieparagonowy(dla przykładu w nieparagonowym konku z tuszami było 1000 nagród a i tak nie wszyscy się załapali). Jestem praktycznie pewna że losowali...
Ale nie ma co się smucić że nie wygrałyśmy książki. Ważne, że jutro bony na 7 tysiaków i zegarki Tissota będą NASZE! emotka

Liczę na zestaw z AmbiPur, jak będą preferować wierszyki - walnęłam jakiś o Tahiti... chyba, że to nie w tym konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4514192 Napisano: 07.07.2011 09:17:46 w Konkursy ABC
jankol93 napisał(a):

Kiedy rozwiazuja TYMBARKA?

I etap wg regulaminu do 10.07... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4513398 Napisano: 06.07.2011 09:08:26 w NIE polecam wymiany z....
ziolko napisał(a):

równie dobrze może być tu jako OSZUST https://www.e-kon...234-cat-1-pg-31.html

nie widze potrzeby zakładania nowego tematu

No z tym bym dyskutowała... Tam jest taka mnogość stron i nicków, że taka informacja zginie w zalewie.
Inna sprawa, czy to etyczne kogoś piętnować, żeby po tygodniu okazało się, że był chory itp. Każdy może mieć czasem jakieś problemy.
A już kilka takich spraw przewinęło się przez wątek Polecanych, gdzie najpierw wieszano psy, a potem zwracano honor... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4513360 Napisano: 06.07.2011 08:59:47 w Dziś cieszę się z.....
Z bardzo prozaicznej rzeczy - że zdarłam piękną wzorzystą nalepkę ze stolika z Ikei, i mam teraz śliczny biały stoliczek idealnie mi pasujący na balkon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4513331 Napisano: 06.07.2011 08:49:26 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

anava napisał(a):

elhad tak czytam i myślę... ciszę się jednak, że mój to jedynak emotka czasem jedynie za bardzo teściowej się słucha ale mam na to już swoje sposoby...

To samo pomyślałam - mój też jedynak i jak widać ma to swoje dobre strony emotka

Mój nie jedynak i ma siostrę, ale najwyżej by mi się zapytał i to bardzo delikatnie, czy bym czasem nie miała czegoś zbędnego, co by jej odstąpić emotka
Nie, żeby był takim aniołkiem i nieraz niezłe piekło w chałupie odchodzi, bo ja też skrzydełek nie mam, ale to po prostu oczywiste - nie bierze się czyjejś rzeczy bez pytania, tym bardziej na stracenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4513296 Napisano: 06.07.2011 08:42:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
czarnygreg napisał(a):

mia napisał(a):

anava napisał(a):

Chcę wygrać jakieś SPA !!!!!!!!!!!!!! Alma mnie olała, inne konkursy też emotka emotka

A ja SPA mam już chwilowo potąd, wróciłam z Króla Kazimierza tydzień temu, za tydzień jadę do Kołobrzegu, a jeszcze mam bony Travel Spa, za które trzeba zamówić weekend dla kogoś z rodziny... emotka
Nie mam już czasu na jeżdżenie! Nawet wycieczka zagraniczna mnie nie rajcuje.
Potrzebna mi gotówka, samochód ledwo rzęzi, laptop się rozlatuje i pralka dwudziestoletnia się kończy! emotka emotka emotka

Mia, jak wygrasz wycieczkę to mam lapka, pralkę tv i jeszcze coś niecoś na wymianę, ja marzę o wycieczce!

Żeby wygrać trzeba grać... a ja chwilowo nawet nie zamierzam się starać o wycieczkę emotka
No chyba, że wyjdzie jak z Barceloną - grałam o co innego, a wyszła wycieczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4513249 Napisano: 06.07.2011 08:27:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
delfinka101 napisał(a):

mia napisał(a):

anava napisał(a):

Chcę wygrać jakieś SPA !!!!!!!!!!!!!! Alma mnie olała, inne konkursy też emotka emotka

A ja SPA mam już chwilowo potąd, wróciłam z Króla Kazimierza tydzień temu, za tydzień jadę do Kołobrzegu, a jeszcze mam bony Travel Spa, za które trzeba zamówić weekend dla kogoś z rodziny... emotka
Potrzebna mi gotówka, samochód ledwo rzęzi, laptop się rozlatuje i pralka dwudziestoletnia się kończy! emotka emotka emotka

Ja to bym odkupiła jakies spa najlepiej do ciechocinka do Villa Spa..bylo super

Jeśli masz na myśli Villa Park, to też byłam z konkursu emotka i wcale nie uważam, żeby tam było super emotka

anava napisał(a):

akurat mam pralkę na zbyciu... emotka

No to jest właśnie dokładnie to, o czym pisałaś wyżej... Gdyby nie to, że już te bony obiecałam dać, mogłybyśmy się wymienić
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4513220 Napisano: 06.07.2011 08:20:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
anava napisał(a):

Potrzebna mi gotówka, samochód ledwo rzęzi, laptop się rozlatuje i pralka dwudziestoletnia się kończy! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4512675 Napisano: 06.07.2011 06:17:49 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

święta prawda - nawet za głupią pralkę dostaje się po głowie emotka

Wkurza mnie to, ze dla wściekłego pralka jest głupia, a ja marzę żeby ją wygrać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4511594 Napisano: 06.07.2011 02:01:20 w Wkurza mnie...
Wszystko mnie wkurza: niefart w konkursach, to że mężuś wziął się za porządki w ogródku i przyciął (a praktycznie to wyciął) mój kwitnący wiciokrzew, i to, że zapłaciłam dzisiaj 140 zł u dentysty, a to wszak tylko jedne ząb, następne czekają w kolejce... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4509964 Napisano: 06.07.2011 08:02:40 w Inne mniejsze markety
fryteczka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Czy braliście pieczatki na paragonach, jesli nie widniał zapis winiary? Ja tego nie zrobiłam, to nie moja wina, że tak czy inaczej wybija na kase.. emotka

ja nie bralam...chyba 1/3 produktow mial WIN czy cos...za duzo ludzi bylo w kolejce - zreszta zawsze moga sprawdzic jak na kasie nabija dany produkt emotka

Nie brałam, bo w ogóle zwątpiłam w tym sklepie, a poza tym pani kierowniczka stwierdziła, że we wszystkich Polo tak wybija na kasie i ONI będą wiedzieć...
U mnie i tak jest to zgłoszenie bez żadnych szans, pewnie dotrze do komisji w sierpniu, więc mnie to mało rusza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4509311 Napisano: 05.07.2011 08:34:47 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

Odnośnie kupowania bzdetów to mój właśnie kupił sobie rower. Ale nie mógł być taki prosto ze sklepu, trzeba go pomalować (u jakiegoś flachowca od rowerów) tak, żeby był oryginalny, inny niż wszystkie, rozumiecie. I gadżetów musi być mnogo. Ciekawe tylko kiedy będzie na nim jeździł bo on nie ma na to czasu. Oficjalnie kupił sobie takie cudeńko, żeby mi jeździć po warzywa na targ. Ech.

i raz dwa to cudeńko z mnóstwem gadżetów ktoś rąbnie z tego targu emotka

No jak takie znaczne będzie to chyba nie... emotka
Najwyżej gadżety buchnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4509304 Napisano: 05.07.2011 08:33:02 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Miałam to samo pisać, minutę temu było ok a teraz error emotka

No właśnie... tez miałam się pytać o to; wygląda, ze Rossnet mi cały padł emotka
Zachciało im się tych przeróbek nie wiadomo po grzyb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4506948 Napisano: 05.07.2011 11:29:30 w Wkurza mnie...
turli napisał(a):

mia napisał(a):

Do białej gorączki doprowadził mnie ten tekst:
Marks and Spencer Polska
Uwaga! Ogłaszamy wyniki Konkursu Wygraj Greckie Wakacje! Poniższy fragment opisuje wakacje marzeń jednej z naszych laureatek, Moniki z Poznania. Gratulujemy Beacie z Łodzi, Monice z Poznania i Renacie z Poznania. Dziewczyny popisały się prawdziwym poetyckim talentem, a dodatkowo ubrały wszystko w prawdziwie letnią i kolorową formę plastyczną. Gratulujemy i życzymy wspaniałego wypoczynku z Ecco Holiday!
http://www.facebook.com/pages/Konkursy-na-FB/159978607361796#!/marksandspencerpolska?sk=wall
I wcale nie chodzi mi tu o p. Monikę, tylko o fakt, że pewne formy prac najwyraźniej stają się powszechne i nie tylko akceptowane, ale wręcz wymagane przez komisje... emotka
Jak słowo daję, w następnym konkursie urnowym do urny ładuję laurkę, już teraz żałuję że do PiP nie wrzuciłam karteczki wyciętej w kształt serca i ozdobionej brokatem...
Pracy zero, a komisja wniebowzięta! emotka

mia tez mnie to wnerwia, bo ja np. nie biorę udziału w konkursach fotograficznych czy plastycznych bo zwyczajnie mam do tego dwie lewe ręce, ale przeraża mnie fakt że niedługo to w żadnym innym nie będę miała szans(poza loterią) bo będą dołączane tam prace plastyczne, filmiki z youtube czy pokazy slajdów, trzeba będzie znaleźć chyba inne hobby niż konkursy, bo hobby które denerwuje nie jest już hobby:(

Powiem tak - Bóg mnie strzegł, że nie wzięłam udziału w tym konkursie, a zastanawiałam się nad nim, jak byłam w M&S... Oszczędziło mi to dużo nerwów, bo oczywiście posłałabym gołą pracę i teraz tylko niepotrzebnie miotałabym się w komentarzach na FB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4506897 Napisano: 05.07.2011 11:12:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Stoliki z Ikei (dwa wzory), jeszcze nie rozpakowane, więc nie wiem, jak ich uroda emotka
Kurier Siódemka, zgodnie z zapowiedzią. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4506800 Napisano: 05.07.2011 10:43:37 w DARMOWE minuty i startery
ziolko napisał(a):

SIKASSO - 40 minut do wszystkich sieci

Wreszcie coś dali! Już mi 5 zeta zostało na komórce emotka
Dzięki Ci dobra kobieto! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0