Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4506653 Napisano: 05.07.2011 09:49:33 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Nio to dobrze emotka Dziś kolejne wyniki... zobaczymy.

Byłam wczoraj po Nałęczowiankę. Dopiero w 2 Rossmannie były eh...

No ja czekam dopiero na piątek, Calypso przegapiłam, a w innych nie brałam udziału...
A co do Nałęczowianki to przy okazji sprawdzę, czy u mnie ją mają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4506472 Napisano: 05.07.2011 08:51:14 w Wkurza mnie...
Do białej gorączki doprowadził mnie ten tekst:
Marks and Spencer Polska
Uwaga! Ogłaszamy wyniki Konkursu Wygraj Greckie Wakacje! Poniższy fragment opisuje wakacje marzeń jednej z naszych laureatek, Moniki z Poznania. Gratulujemy Beacie z Łodzi, Monice z Poznania i Renacie z Poznania. Dziewczyny popisały się prawdziwym poetyckim talentem, a dodatkowo ubrały wszystko w prawdziwie letnią i kolorową formę plastyczną. Gratulujemy i życzymy wspaniałego wypoczynku z Ecco Holiday!
http://www.facebook.com/pages/Konkursy-na-FB/159978607361796#!/marksandspencerpolska?sk=wall
I wcale nie chodzi mi tu o p. Monikę, tylko o fakt, że pewne formy prac najwyraźniej stają się powszechne i nie tylko akceptowane, ale wręcz wymagane przez komisje... emotka
Jak słowo daję, w następnym konkursie urnowym do urny ładuję laurkę, już teraz żałuję że do PiP nie wrzuciłam karteczki wyciętej w kształt serca i ozdobionej brokatem...
Pracy zero, a komisja wniebowzięta! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4505842 Napisano: 04.07.2011 09:28:40 w Rossmann
A mam pytanie do osób, które już odbierały szminkę Astor - czy faktycznie odbiór był przy kasie i czy mieli je gdzieś odłożone, czy samemu się wybierało z półki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4505606 Napisano: 04.07.2011 08:07:49 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

z poprzedniego konkursu????
masakra normalnie emotka

Też mnie przytkało - nie wiem, jaki to był poprzedni konkurs, ale podejrzewam, ze już się skończył...
Jak o mnie chodzi, był to mój pierwszy występ w Polomarket i zarazem ostatni - przynajmniej w tym konkretnym sklepie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4505563 Napisano: 04.07.2011 07:56:43 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

mia napisał(a):

olunka napisał(a):

a napisz co z Polomarketem, bo własnie sie wybieram

W dużym skrócie:
W moim przypadku była to twórczość pisana na kolanie na krawężniku pod sklepem, na wydrukowanym na szaro (tusz mi się kończy) kuponie i oddana pani kierownik, która była zdziwiona, że jakiś konkurs mają. Tym bardziej, że żadnej urny im z centrali nie dali. Zresztą pierwsza wersja była: Nasz sklep nie bierze udziału w tym konkursie emotka
Wizualnie są takie (zresztą treść też średnia, bo z tej cholery mnie wena odeszła), że odpadam w przedbiegach. O ile w ogóle dotrą do tej centrali, w co szczerze wątpię... emotka

to ja tak miałam w poprzednim konkursie, tym z rowerami, oczywiście nic nie wygrałam...

To ja jeszcze dodam, że tak jak mówiłam spotkałam się z panią kierowniczką, bo jakoś nie chciałam (mimo usilnych namów personelu), zostawić zgłoszenia kasjerce i pani kierowniczka mnie zapewniła, że zaraz schowa moje kupony do sejfu (sic!) gdzie leżą jeszcze jakieś zgłoszenia z poprzedniego konkursu, to razem wszystko pójdzie do centrali. emotka
Ciekawe, tylko kiedy pójdzie, bo chyba do niej nie docierało, że konkurs kończy się jutro... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4505117 Napisano: 04.07.2011 05:54:56 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

mia napisał(a):

awi napisał(a):

Wkurza mnie, że w stokrotce dają paragony bez kodów konkursowych. Wróciłam i kasjerka oddała mi część paragonu z kodem ale dopiero teraz widzę, że jest to część od jakiegoś innego paragonu, mój ma inny nr

I co teraz? emotka

Ano nic... zrobiłaś zakupy. emotka
Mnie podniósł ciśnienie dzisiaj Polomarket, aż mi się pisać nie chce emotka
I wygrana niby darmowa wycieczka do Chorwacji też emotka

a napisz co z Polomarketem, bo własnie sie wybieram

W dużym skrócie:
W moim przypadku była to twórczość pisana na kolanie na krawężniku pod sklepem, na wydrukowanym na szaro (tusz mi się kończy) kuponie i oddana pani kierownik, która była zdziwiona, że jakiś konkurs mają. Tym bardziej, że żadnej urny im z centrali nie dali. Zresztą pierwsza wersja była: Nasz sklep nie bierze udziału w tym konkursie emotka
Wizualnie są takie (zresztą treść też średnia, bo z tej cholery mnie wena odeszła), że odpadam w przedbiegach. O ile w ogóle dotrą do tej centrali, w co szczerze wątpię... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504980 Napisano: 04.07.2011 04:59:37 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

Wkurza mnie, że w stokrotce dają paragony bez kodów konkursowych. Wróciłam i kasjerka oddała mi część paragonu z kodem ale dopiero teraz widzę, że jest to część od jakiegoś innego paragonu, mój ma inny nr

I co teraz? emotka

Ano nic... zrobiłaś zakupy. emotka
Mnie podniósł ciśnienie dzisiaj Polomarket, aż mi się pisać nie chce emotka
I wygrana niby darmowa wycieczka do Chorwacji też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504232 Napisano: 04.07.2011 01:04:24 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

ruda88 napisał(a):

I jak dziewczyny, udało się z Wellą? Ja nie brałam udziału ale mam nadzieję że się załapałyście!

u mnie pudło emotka

U mnie też... tak jak czułam emotka
Będę się pocieszać tym, że widocznie tekst był za dobry. emotka

Głowa do góry emotka Wygramy innym razem emotka

Ale ja chciałam fryzjera... emotka
Tak rzadko ostatnio pasują mi nagrody na Rossnecie emotka

Ja też bardzo chciałam...
Kupiłam szampon za 11 zł, którego nie używam eh...

Widocznie do bani był mój tekst emotka

Niekoniecznie... emotka Czasem takie ramoty trafiają w gust komisji, że szok - nie wiadomo, co tym razem się im podobało.
A poza tym... w necie jest tyle dobrych tekstów, które można ściągnąć, czort wie, ile plagiatów poszło na ten konkurs.
Po tym konkursie w Skarbie lekko w sens swojej własnej twórczości zwątpiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504204 Napisano: 04.07.2011 12:59:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
zdolnabestia napisał(a):

mia napisał(a):

79magda napisał(a):

Tylko trzeba by jakąś ceratkę wygrać emotka

Eee no, Magda! emotka Na ceratkę jeszcze mnie stać emotka

Zawsze można postawić na nim mikrofalówkę i już nie będzie widać wzorku emotka

Jesteście okrutni! emotka emotka emotka
Odlubiam Was! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504180 Napisano: 04.07.2011 12:53:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Serum Pantene z IBeauty - poczta polecony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504170 Napisano: 04.07.2011 12:51:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

Tylko trzeba by jakąś ceratkę wygrać emotka

Eee no, Magda! emotka Na ceratkę jeszcze mnie stać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504159 Napisano: 04.07.2011 12:48:51 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

ruda88 napisał(a):

I jak dziewczyny, udało się z Wellą? Ja nie brałam udziału ale mam nadzieję że się załapałyście!

u mnie pudło emotka

Będę się pocieszać tym, że widocznie tekst był za dobry. emotka

Głowa do góry emotka Wygramy innym razem emotka

Ale ja chciałam fryzjera... emotka
Tak rzadko ostatnio pasują mi nagrody na Rossnecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504134 Napisano: 04.07.2011 12:42:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

Zdjęcie stolika z Ikea, jakby ktoś chciał zobaczyć
http://www.fotosi...a42817c5a0130d3.html
http://www.fotosi...914af9446da8124.html

o tym pisała lily91 w mdw, a że mdw to nie dyskusje, więc przeniosłam tutaj emotka

Dżizaz... jak to mówią, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby... emotka

A czego się spodziewaliście? Przecież te stoliki w Ikei chyba nawet 20 zeta nie kosztują
emotka a takie ciśnienie było, jakby w grze o złote gacie... emotka

Bo gra była fajna! Aż żałowałam, że już koniec emotka
No nic, ceratką się nakryje... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504121 Napisano: 04.07.2011 12:40:38 w Pomocy!!!!
Ostatnie pytanie co do mikrofalówki i daję już spokój:
Lepsze zwykłe pokrętła, czy panel dotykowy?
Nie chodzi mi oczywiście o kwestie czyszczenia, bo to wiadomo, tylko o funkcjonalność emotka

I w tym miejscu Wszystkim od razu serdecznie dziękuje za udzieloną pomoc! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504110 Napisano: 04.07.2011 12:37:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

Zdjęcie stolika z Ikea, jakby ktoś chciał zobaczyć
http://www.fotosi...a42817c5a0130d3.html
http://www.fotosi...914af9446da8124.html

o tym pisała lily91 w mdw, a że mdw to nie dyskusje, więc przeniosłam tutaj emotka

Dżizaz... jak to mówią, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504066 Napisano: 04.07.2011 12:24:50 w Pomocy!!!!
zdolnabestia napisał(a):

mia napisał(a):

No niestety, jakoś wyszły z mody chyba, jako wygrane w konkursach
emotka

Są 2 konkursy z mikrofalkami do wygrania:
https://www.e-kon...rticles-5-82526.html
https://www.e-kon...rticles-8-76754.html
ale w jednym wymagają wyłożenia grubszej gotówki, a w drugim posiadania bardzo starego urządzenia konkretnej marki. Ale może akurat..

Drugi jest super, bo mam 20-letnią pralkę właśnie tej firmy, co prawda i tak jak ktoś mieszka za granica to ma na pewno dostęp do starszych, ale i tak wezmę pewnie udział, co mi zależy emotka
Dzięki!
Rozumiem, że nie będzie karniaka za OT? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4504009 Napisano: 04.07.2011 12:06:13 w Pomocy!!!!
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

Dzięki wielkie dziewczyny, przynajmniej teraz mi się coś zaczyna rysować w głowie! emotka
Potem jak pozbieram wszystkie opinie, to już będę wiedziała, co i jak w sklepie oglądać emotka

emotka a sprzedawca i tak Ci wmówi co innego emotka emotka emotka

Wątpię, z reguły jak już w końcu trafiam do sklepu, żeby kupić jakiś sprzęt, to wiem o nim więcej niż sprzedawcy emotka
ziolko napisał(a):

a ja mam prostą kuchenkę, bez żadnych bajerów, zegarów elektronicznych (jak się zepsuje to ho ho), nikt nie pokręci. A jak chcę coś z piekarnika to włączam piekarnik emotka z grilla w piekarniku jest lepsze jedzenie, niż z mikrofali, a tej używam sporadycznie emotka

http://www.agd.de....pl/offer/show/pid/2

Mia
- musisz się zastanowić, jakie funkcje chcesz mieć, czy to faktycznie Ci potrzebne

Otóż to... biorąc pod uwagę, że chciałabym ja używać tylko awaryjnie i przeznaczyć na nią 200-300 zł, to muszę wszystko spokojnie przetrawić emotka
wsciekly napisał(a):

a najlepiej wygraj gdzieś emotka to będzie po problemie, bo darowanemu koniowi...

No niestety, jakoś wyszły z mody chyba, jako wygrane w konkursach
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4503939 Napisano: 04.07.2011 11:45:59 w Pomocy!!!!
Dzięki wielkie dziewczyny, przynajmniej teraz mi się coś zaczyna rysować w głowie! emotka
Potem jak pozbieram wszystkie opinie, to już będę wiedziała, co i jak w sklepie oglądać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4503802 Napisano: 04.07.2011 11:00:39 w Pomocy!!!!
arta napisał(a):

mia - nigdy nie skorzystałam z grilla w mikrofalówce. Przydaje się funkcja rozmrażania, ale to chyba wszystkie mają. emotka moim zdaniem wielkiej filozofii nie ma, sugeruj się ceną i tym, czy np. potrzebujesz zegar na niej, czy nie musisz mieć elektronicznego wyświetlacza (on też sprawia, że dokładniej odmierzysz czas)

Funkcję rozmrażania chyba teraz już wszystkie... na razie sugeruje się ceną, marką (nie jakąś super ale i nie najgorsza) i przede wszystkim wyglądem emotka
Dzięki za uwagi co do zegara! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4503788 Napisano: 04.07.2011 10:57:56 w Rossmann
aerdna napisał(a):

ruda88 napisał(a):

u mnie pudło emotka

Będę się pocieszać tym, że widocznie tekst był za dobry. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0