Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No ja czekam dopiero na piątek, Calypso przegapiłam, a w innych nie brałam udziału...
A co do Nałęczowianki to przy okazji sprawdzę, czy u mnie ją mają
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Marks and Spencer Polska
Uwaga! Ogłaszamy wyniki Konkursu Wygraj Greckie Wakacje! Poniższy fragment opisuje wakacje marzeń jednej z naszych laureatek, Moniki z Poznania. Gratulujemy Beacie z Łodzi, Monice z Poznania i Renacie z Poznania. Dziewczyny popisały się prawdziwym poetyckim talentem, a dodatkowo ubrały wszystko w prawdziwie letnią i kolorową formę plastyczną. Gratulujemy i życzymy wspaniałego wypoczynku z Ecco Holiday!
http://www.facebook.com/pages/Konkursy-na-FB/159978607361796#!/marksandspencerpolska?sk=wall
I wcale nie chodzi mi tu o p. Monikę, tylko o fakt, że pewne formy prac najwyraźniej stają się powszechne i nie tylko akceptowane, ale wręcz wymagane przez komisje...
Jak słowo daję, w następnym konkursie urnowym do urny ładuję laurkę, już teraz żałuję że do PiP nie wrzuciłam karteczki wyciętej w kształt serca i ozdobionej brokatem...
Pracy zero, a komisja wniebowzięta!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Też mnie przytkało - nie wiem, jaki to był poprzedni konkurs, ale podejrzewam, ze już się skończył...
Jak o mnie chodzi, był to mój pierwszy występ w Polomarket i zarazem ostatni - przynajmniej w tym konkretnym sklepie!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To ja jeszcze dodam, że tak jak mówiłam spotkałam się z panią kierowniczką, bo jakoś nie chciałam (mimo usilnych namów personelu), zostawić zgłoszenia kasjerce i pani kierowniczka mnie zapewniła, że zaraz schowa moje kupony do sejfu (sic!) gdzie leżą jeszcze jakieś zgłoszenia z poprzedniego konkursu, to razem wszystko pójdzie do centrali.
Ciekawe, tylko kiedy pójdzie, bo chyba do niej nie docierało, że konkurs kończy się jutro...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W dużym skrócie:
W moim przypadku była to twórczość pisana na kolanie na krawężniku pod sklepem, na wydrukowanym na szaro (tusz mi się kończy) kuponie i oddana pani kierownik, która była zdziwiona, że jakiś konkurs mają. Tym bardziej, że żadnej urny im z centrali nie dali. Zresztą pierwsza wersja była: Nasz sklep nie bierze udziału w tym konkursie
Wizualnie są takie (zresztą treść też średnia, bo z tej cholery mnie wena odeszła), że odpadam w przedbiegach. O ile w ogóle dotrą do tej centrali, w co szczerze wątpię...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ano nic... zrobiłaś zakupy.
Mnie podniósł ciśnienie dzisiaj Polomarket, aż mi się pisać nie chce
I wygrana niby darmowa wycieczka do Chorwacji też
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niekoniecznie...
A poza tym... w necie jest tyle dobrych tekstów, które można ściągnąć, czort wie, ile plagiatów poszło na ten konkurs.
Po tym konkursie w Skarbie lekko w sens swojej własnej twórczości zwątpiłam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jesteście okrutni!
Odlubiam Was!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Eee no, Magda!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale ja chciałam fryzjera...
Tak rzadko ostatnio pasują mi nagrody na Rossnecie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bo gra była fajna! Aż żałowałam, że już koniec
No nic, ceratką się nakryje...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Lepsze zwykłe pokrętła, czy panel dotykowy?
Nie chodzi mi oczywiście o kwestie czyszczenia, bo to wiadomo, tylko o funkcjonalność
I w tym miejscu Wszystkim od razu serdecznie dziękuje za udzieloną pomoc!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dżizaz... jak to mówią, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Drugi jest super, bo mam 20-letnią pralkę właśnie tej firmy, co prawda i tak jak ktoś mieszka za granica to ma na pewno dostęp do starszych, ale i tak wezmę pewnie udział, co mi zależy
Dzięki!
Rozumiem, że nie będzie karniaka za OT?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wątpię, z reguły jak już w końcu trafiam do sklepu, żeby kupić jakiś sprzęt, to wiem o nim więcej niż sprzedawcy
Otóż to... biorąc pod uwagę, że chciałabym ja używać tylko awaryjnie i przeznaczyć na nią 200-300 zł, to muszę wszystko spokojnie przetrawić
No niestety, jakoś wyszły z mody chyba, jako wygrane w konkursach
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Potem jak pozbieram wszystkie opinie, to już będę wiedziała, co i jak w sklepie oglądać
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Funkcję rozmrażania chyba teraz już wszystkie... na razie sugeruje się ceną, marką (nie jakąś super ale i nie najgorsza) i przede wszystkim wyglądem
Dzięki za uwagi co do zegara! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie też... tak jak czułam
Będę się pocieszać tym, że widocznie tekst był za dobry.