Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4503767 Napisano: 04.07.2011 10:52:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Kule, dosyć już bezproduktywnego marudzenia - to jest wątek dotyczący wyników konkursów, więc albo podajeta link do wyników i swój komentarz, albo zamilczta emotka

Jak nie macie co robić, to zostawcie w spokoju panią M. i przejdźcie do wątku pomocy doradzić mi z mikrofalówką... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4503762 Napisano: 04.07.2011 10:50:16 w Pomocy!!!!
A teraz z innej beczki - nie bardzo wiem, gdzie to napisać, więc daję w tym wątku.
Mam zamiar kupić mikrofalówkę, pierwszą w mym życiu, dotąd skutecznie się opierałam (napromieniowane jedzenie, bue) ale w końcu rodzinka mnie przegłosowała emotka
Moje pytanie to: na co zwrócić uwagę przy kupnie, co jest przydatne a co nie?
Kompletnie nie jestem w temacie, więc np. nie wiem, czy taki grill jest potrzebny i czy w ogóle daje jakieś efekty grilopodobne?
Bardzo proszę o rady! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4503500 Napisano: 04.07.2011 09:42:51 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Co tu Dziewczynki tak pusto i cicho... ?

nie ma nowych konkursów ani wyników to nie ma o czym gadać emotka ja czekam na piątek i na poniedziałek i zaciskam kciuki aż do kości emotka

No ja teoretycznie czekam na dzisiaj, ale bez wielkich nadziei... zbyt mało nagród (mizerne szanse), a i wątpię, żebym trafiła w gust komisji. Wierszyk to nie był. Mogę sobie jedynie powiedzieć jak w piosence Oj, chciałabym, chciała... emotka
A co do piątku - to podejrzewam, że wyniki przy takiej kumulacji znowu rozciągną się na kilka dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4503348 Napisano: 04.07.2011 09:09:11 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

ja też wrzuciłam kupony bo tak samo pomyślałam jak Zarania, ale hasła wysłałam lepsze smsem-wieczorem miewam przypływy weny emotka

No to widzę, że ja tu jestem w ogóle kuriozum, bo w ostatni dzień zrobiłam jedne zakupy i wrzuciłam jeden kupon... I jeszcze na coś liczę w dodatku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4503310 Napisano: 04.07.2011 09:01:27 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

arta napisał(a):

zarania napisał(a):

wiem, że powinni smsem, ale w niektórych sklepach mówili klientom, że będą dzwonić i to już od niedzieli.

nawet na kuponie jest napisane, że będą informować smsem.

A kto w ogole wybiera hasla?

raczej wybierają w każdym sklepie z osobna, mieli wybrać 1.07(tak jest w regulaminie) nie zdążyliby wysłać do centrali,

No to kaplica... jakoś mam mieszane uczucia co do wyboru w sklepach (tylu znajomych kasjerek mogło tam zrobić zakupy) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4503288 Napisano: 04.07.2011 08:57:05 w Inne mniejsze markety
zarania napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

zarania napisał(a):

Czy informowali już z Piotra i Pawła?
Jeśli tak to tel. czy sms?

jeszcze nie, mają poinformować smsem do 08.07-przed chwilą sprawdziłam emotka

wiem, że powinni smsem, ale w niektórych sklepach mówili klientom, że będą dzwonić i to już od niedzieli.

A to nie w centrali wybierają na każdy sklep? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4503184 Napisano: 04.07.2011 08:21:14 w Pomocy!!!!
mia napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Pomóżcie!
Czy warto korzystac z ztych różnych zakupów typu Gruppon, Cuppon??? Ceny rzeczywiście mają atrakcyjne, ale czy w zamian nie dostaje się czegoś kiepskiej wartości. Moze ktos ma jakieś doswiadczenia?

Ja korzystałam jak na razie tylko z usług fryzjerskich i kosmetycznych, ale jestem bardzo zadowolona - cena dwukrotnie niższa, a usługa na normalnym (albo i wyższym) poziomie emotka
Natomiast na pewno warto przed zakupem nie sugerować się samym opisem oferty, tylko wejść na stronkę danej firmy i dokładnie poczytać co oferują i na jakich zasadach emotka

No i właśnie o tym pisałam wcześniej... niestety często wszystko piękniej wygląda w zapowiedzi, nie tylko na grouponie zresztą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4501788 Napisano: 03.07.2011 03:50:02 w Pomocy!!!!
adamaszek napisał(a):

mia napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Pomóżcie!
Czy warto korzystac z ztych różnych zakupów typu Gruppon, Cuppon??? Ceny rzeczywiście mają atrakcyjne, ale czy w zamian nie dostaje się czegoś kiepskiej wartości. Moze ktos ma jakieś doswiadczenia?

Ja korzystałam jak na razie tylko z usług fryzjerskich i kosmetycznych, ale jestem bardzo zadowolona - cena dwukrotnie niższa, a usługa na normalnym (albo i wyższym) poziomie emotka
Natomiast na pewno warto przed zakupem nie sugerować się samym opisem oferty, tylko wejść na stronkę danej firmy i dokładnie poczytać co oferują i na jakich zasadach emotka

Dzięki serdeczne za wyjaśnienia. A czy wystarczy mieć tylko konto internetowe jakiegoś banku i przelewem bankowym robić przekaz - jak to wygląda z tej strony? CZy trzeba mieć kartę kredytową?
Strasznie kusi mnie wycieczka do Budapesztu na 4 dni samolotem za niecałe 500 zł dla 2 osób w hotelu ****. A juz niedużo czasu zostało...

Ja kupowałam akurat tylko na Gruperze, jakoś sobie ich ulubiłam emotka i tam wystarczy konto internetowe, mnie akurat interesował transfer z mbanku lub ing.
Czemu tego nie sprawdzisz? Na pewno wszystko jest opisane w pomocy itp. A wycieczka super, aż dziwne, że jeszcze są dostępne oferty... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4501576 Napisano: 03.07.2011 02:20:43 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

mia napisał(a):

A tak przy okazji - Calypso przegapiłam i wiem, co to było, ale co to za Kolory tamtego lata? emotka

To byl nieparagonowy, jakies jedno pytanie opisowe a do wygrania ksiazki i zestawy kosmetow. Szczegolow nie pamietam niestety.

A dzięki, jak bezparagonowy i książki do wygrania, to chyba już kojarzę emotka
To w ten i tak nie planowałam zagrać, więc nic nie straciłam... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4501452 Napisano: 03.07.2011 01:18:57 w Rossmann
letniowoc napisał(a):

A jeśli chodzi o to zdanie: zakupić w drogerii Rossmann w czasie trwania konkursu minimum jeden produkt Venus lub dwa miniprodukty Venus produkowane przez PharmaCF (balsamy do ciała, pianki do depilacji, żele i chusteczki do higieny intymnej, krem do twarzy

to ten 1 produkt to np. balsam 400 ml a te dwa mniejsze to jakieś małe balsamiki? Nie widziałam mini produktów PharmaCF z serii Venus na stronie tej firmy emotka
i dlaczego wg nich pianka do depilacji to miniprodukt?????

Nawias moim zdaniem się tyczy do całego zdania, czyli po prostu wymieniają wszelkie możliwe produkty (lub mini produkty) jakie są do kupienia... emotka
A tak przy okazji - Calypso przegapiłam i wiem, co to było, ale co to za Kolory tamtego lata? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4501368 Napisano: 03.07.2011 12:42:29 w Konkursy ABC
mia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

nie będę robić awantury, nie chce mi się, szkoda bo podobała mi sie ta druga nagroda i chciałam spróbować, ale jak nie tu to gdzie indziej,
szkoda prądu, zwłaszcza że ostatnio w ABC mi sie nie wiodło więc szansa wygranej marna, przegrupuję siły w innym kierunku

W sumie ten konkurs mnie nie interesował, ale aż z ciekawości zapytam się dzisiaj pani w moim ABC o te baterie... Już widzę jej minę, bo ostatnio o co pytam, to jak kulą w płot (nieeee.... nigdy tego nie mieliśmy....) emotka
Chlubnym wyjątkiem jest Tymbark emotka

No i o dziwo, jest Varta emotka
Tyle, że:
1) dzisiaj przyszły i księgowa je dopiero musi zaksięgować, bo na razie nie mają ceny i nie do sprzedaży;
2) są to superlife, a wg regulaminu maja być tylko longlife, więc d...a
Ale i tak nabrałam szacunku dla mojego sklepu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4500927 Napisano: 03.07.2011 09:36:22 w Rossmann
martalobos napisał(a):

http://www.rossne...s.aspx?contestId=918 - Trzeba kupic butelkę nałęczowianki 0,5 l, zachowac parago i odpowiedziec na pytanie opisowe

Szkoda, że ja mam do rossmana daleko emotka emotka

Wreszcie jakiś konkurs, który mi się widzi emotka
Choć obawiam się, że będzie mega konkurencja emotka Właśnie patrzyłam na listę wyników powyżej i stwierdziłam, że ostatnio to prawie w niczym nie biorę udziału... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4500914 Napisano: 03.07.2011 09:28:37 w Konkursy ABC
czarnygreg napisał(a):

nie będę robić awantury, nie chce mi się, szkoda bo podobała mi sie ta druga nagroda i chciałam spróbować, ale jak nie tu to gdzie indziej,
szkoda prądu, zwłaszcza że ostatnio w ABC mi sie nie wiodło więc szansa wygranej marna, przegrupuję siły w innym kierunku

W sumie ten konkurs mnie nie interesował, ale aż z ciekawości zapytam się dzisiaj pani w moim ABC o te baterie... Już widzę jej minę, bo ostatnio o co pytam, to jak kulą w płot (nieeee.... nigdy tego nie mieliśmy....) emotka
Chlubnym wyjątkiem jest Tymbark emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4500730 Napisano: 03.07.2011 08:06:18 w Konkursy ABC
joan napisał(a):

kaki76 napisał(a):

kupi mi ktoś baterie varta byłam u siebie w sklepie i nic nie maja nawet nie słyszeli o takich bateriach emotka

Nigdzie ich nie ma. Kto odpowiada w tej sieci sklepów za organizowanie akcji promocyjnych? emotka Tylko czekam na konkurs, gdzie trzeba będzie kupić ośmiornice z Morza Martwego albo łzę syreny z Karaibów...

emotka Czyżby miał to być konkurs, gdzie nie wpłynie ani jedno zgłoszenie? Nie ma to jak dobra promocja... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4500726 Napisano: 03.07.2011 08:03:10 w Pomocy!!!!
adamaszek napisał(a):

Pomóżcie!

Natomiast na pewno warto przed zakupem nie sugerować się samym opisem oferty, tylko wejść na stronkę danej firmy i dokładnie poczytać co oferują i na jakich zasadach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4500219 Napisano: 02.07.2011 07:16:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mówcie, co chcecie, ale ta kobieta ma szczęście jak c.h.o.l.e.r.a emotka
http://www.intermarche.pl/files/attachments/sm_2011_lista_laureatow.doc
Chorwacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4499993 Napisano: 02.07.2011 05:54:48 w Wkurza mnie...
aneta81 napisał(a):

Wkurza mnie, bo nie wiem za co dostałam karniaka!!!

Pewnie masz to napisane w topie Punkty karne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4499831 Napisano: 02.07.2011 04:26:47 w dziś mam urodzinki
kamisiek napisał(a):

u mnie dziś 18 emotka ....tyle, że podwójna emotka

A choćby i poczwórna! emotka
Ważne, by młodość ducha mieć jak przy 18! emotka
Wszystkiego najlepszego! emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4499591 Napisano: 02.07.2011 02:14:16 w Żegnamy zmarłych
Monika11 napisał(a):

Dzisiaj był pogrzeb mojej koleżanki synka -miał tylko 15 latek- Leonek emotka dla Ciebie to serduszko

emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#4499588 Napisano: 02.07.2011 02:13:14 w Żegnamy zmarłych
hittmanka napisał(a):

właśnie się dowiedziłam, że śmiertelnie postrzelił się mój były kolega z pracy emotka emotka emotka

nic nie wiem, jak to się mogło stać!!! To była jedyna osoba jaką znałam a która nigdy z nikim nie miala zatargów... z każdym w każdej sprawie się dogadał, zawsze uśmiechnięty... nikt ani nic nie było w stanie wyprowadzić go z równowagi ...

wisienko ... emotka

O mój Boże... (*)
Wyświetl w wątku >>
[*] 0