Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak nie macie co robić, to zostawcie w spokoju panią M. i przejdźcie do wątku pomocy doradzić mi z mikrofalówką...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mam zamiar kupić mikrofalówkę, pierwszą w mym życiu, dotąd skutecznie się opierałam (napromieniowane jedzenie, bue) ale w końcu rodzinka mnie przegłosowała
Moje pytanie to: na co zwrócić uwagę przy kupnie, co jest przydatne a co nie?
Kompletnie nie jestem w temacie, więc np. nie wiem, czy taki grill jest potrzebny i czy w ogóle daje jakieś efekty grilopodobne?
Bardzo proszę o rady!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No ja teoretycznie czekam na dzisiaj, ale bez wielkich nadziei... zbyt mało nagród (mizerne szanse), a i wątpię, żebym trafiła w gust komisji. Wierszyk to nie był. Mogę sobie jedynie powiedzieć jak w piosence Oj, chciałabym, chciała...
A co do piątku - to podejrzewam, że wyniki przy takiej kumulacji znowu rozciągną się na kilka dni
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to widzę, że ja tu jestem w ogóle kuriozum, bo w ostatni dzień zrobiłam jedne zakupy i wrzuciłam jeden kupon... I jeszcze na coś liczę w dodatku
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to kaplica... jakoś mam mieszane uczucia co do wyboru w sklepach (tylu znajomych kasjerek mogło tam zrobić zakupy)
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A to nie w centrali wybierają na każdy sklep?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i właśnie o tym pisałam wcześniej... niestety często wszystko piękniej wygląda w zapowiedzi, nie tylko na grouponie zresztą
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja kupowałam akurat tylko na Gruperze, jakoś sobie ich ulubiłam
Czemu tego nie sprawdzisz? Na pewno wszystko jest opisane w pomocy itp. A wycieczka super, aż dziwne, że jeszcze są dostępne oferty...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A dzięki, jak bezparagonowy i książki do wygrania, to chyba już kojarzę
To w ten i tak nie planowałam zagrać, więc nic nie straciłam... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nawias moim zdaniem się tyczy do całego zdania, czyli po prostu wymieniają wszelkie możliwe produkty (lub mini produkty) jakie są do kupienia...
A tak przy okazji - Calypso przegapiłam i wiem, co to było, ale co to za Kolory tamtego lata?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i o dziwo, jest Varta
Tyle, że:
1) dzisiaj przyszły i księgowa je dopiero musi zaksięgować, bo na razie nie mają ceny i nie do sprzedaży;
2) są to superlife, a wg regulaminu maja być tylko longlife, więc d...a
Ale i tak nabrałam szacunku dla mojego sklepu!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wreszcie jakiś konkurs, który mi się widzi
Choć obawiam się, że będzie mega konkurencja
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W sumie ten konkurs mnie nie interesował, ale aż z ciekawości zapytam się dzisiaj pani w moim ABC o te baterie... Już widzę jej minę, bo ostatnio o co pytam, to jak kulą w płot (nieeee.... nigdy tego nie mieliśmy....)
Chlubnym wyjątkiem jest Tymbark
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja korzystałam jak na razie tylko z usług fryzjerskich i kosmetycznych, ale jestem bardzo zadowolona - cena dwukrotnie niższa, a usługa na normalnym (albo i wyższym) poziomie
Natomiast na pewno warto przed zakupem nie sugerować się samym opisem oferty, tylko wejść na stronkę danej firmy i dokładnie poczytać co oferują i na jakich zasadach
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
http://www.intermarche.pl/files/attachments/sm_2011_lista_laureatow.doc
Chorwacja
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pewnie masz to napisane w topie Punkty karne...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A choćby i poczwórna!
Ważne, by młodość ducha mieć jak przy 18!
Wszystkiego najlepszego!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O mój Boże... (*)