Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
- w Kauflandzie gościu na kasie był niekumaty i nie chciał mi bonów przyjąć, że niby nieaktywne, dopiero kierowniczka przyjść musiała
- że w tym cholernym Kauflandzie w dzikim tłumie, zamiast ulubionej Coca-Coli wzięłam przez pomyłkę jakąś dziadowską Polo-Colę made in Zbyszko i pewnie ten syf wywalę
- a w dodatku maksymalnie dzisiaj wkurza mnie mój mąż!
- o pogodzie już nie wspomnę...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dla mnie lepiej posiedzieć do północy, bo i tak zazwyczaj siedzę, niż wstać rano
A kody na dany dzień pojawiają się równiutko po północy
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Eee... nie strasz mnie, ja się nawet jeszcze nie zabrałam do myślenia, a 4 hasła przede mną... Toćby się tak nagle nie skończył
Ktoś chyba właśnie pisał w wątku Real, że coś nie tak z tymi smsami.
Na razie wkurza mnie brak weny...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
1) Oczywiście, że są - te do płyt CD na przykład. Ale co za problem podpisywać ja na bieżąco, np. przy konduktorze (starło się właśnie, proszę pana)?
2) Wygrasz jeszcze lepszy
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem, czy jest... Ale za ABC mam zamiar się pierwszy raz zabrać, a jeśli organizator jest równie nierealny jak sklepy ABC, które w dużej mierze istnieją i nie istnieją równocześnie, to wszystko jest możliwe, stąd to pytanie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Napisz do nich na FB
Na okrągło im tam ktoś jęczy w temacie ankiet i mają anielską cierpliwość przy wyjaśnianiu i pocieszaniu, ale w końcu... sami tego chcieli!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No właśnie rzecz się rozbija o to raczej... Co prawda, na razie nie wysłałam nawet na te paragony, co mam, ale a nuż mnie wena dopadnie w nadmiarze
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A u mnie Tymbark to Tymbark, tyle, że sklep nie jest już od dawna w sieci, ale to mnie grzyb, bo tkwi na nim szyld ABC, jednorazówki też ABC i na ich stronie jest
Ponawiam pytanie:
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Najlepiej napisz na ten temat zapytanie na FB l'Oreal; tam błyskawicznie reagują i wyjaśniają
Powodzenia, a tak swoją drogą te kosmetyki są więcej warte niż karta... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie też dzisiaj dwa toniki
Wczoraj owsianki z FB. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Za to w moim stała urna wielkości lodówki
A panie w kasie i na sklepie same namawiały, żeby brać udział... przy mnie trzy osoby zrezygnowały z brania kuponów, aż żal - szkoda tylko, że paragony zabrały
Sądząc po odgłosach opadania kuponu, coś tam na samym dnie lodówki było, ale nie za wiele... Może uda się załapać, jeśli równie mało smsów poszło
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale przecież to jest loteria!
Jak ktoś wyśle 100 zgłoszeń jednego dnia, a ja jedno, to chyba logiczne jest, że statystycznie ona zgarnia kilka nagród, a ja zero?
Tak samo było np. w machinie rozpieszczania, gdzie ktoś z forum w jednym tygodniu wykosił połowę nagród...
W temacie: wkurza mnie moje lenistwo!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie!
Milusio, że wreszcie jakieś minuty do wszystkich sieci
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aerdna, weź napisz do Rossnetu!
Przecież to przegięcie!
Można sobie wyobrazić, ile jest splagiatowanych odpowiedzi we wszystkich tych konkursach, gdzie tylko laureatów widzimy!
Może coś im to da do myślenia i zaczną w google wrzucać wypowiedzi!!! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aha... to widzę, że świetnie działa!
Współczuję
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jaki Hermes?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie narzekam na zachodniopomorskie, tylko na pocztę w zachodniopomorskim
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To chyba urok zachodniopomorskiego, bo ja też wszystko dostaję ostatnia...
Choć karty akurat, nie powiem, doszły