Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4499464 Napisano: 02.07.2011 01:31:18 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że:
- w Kauflandzie gościu na kasie był niekumaty i nie chciał mi bonów przyjąć, że niby nieaktywne, dopiero kierowniczka przyjść musiała emotka
- że w tym cholernym Kauflandzie w dzikim tłumie, zamiast ulubionej Coca-Coli wzięłam przez pomyłkę jakąś dziadowską Polo-Colę made in Zbyszko i pewnie ten syf wywalę emotka
- a w dodatku maksymalnie dzisiaj wkurza mnie mój mąż! emotka emotka emotka
- o pogodzie już nie wspomnę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4498177 Napisano: 01.07.2011 08:24:17 w Rossmann
aerdna napisał(a):

golcia20 napisał(a):

Hej podpowiedzcie mi proszę coś...

Chciałam upolować Kod z Okazji na Rossnecie...

Od kiedy można odebrać ten jeden z 1000 kodów???
Po północy? Czy jak?

Będę wdzięczna za info tu czy na pw
Z góry wielkie dzięki emotka emotka

Kurcze, nie pamiętam dokładnie, bo dawno nic nie brałam. Ale zawsze rano. Coś koło 9-10 godz. aż do wyczerpania puli.

Dla mnie lepiej posiedzieć do północy, bo i tak zazwyczaj siedzę, niż wstać rano emotka
A kody na dany dzień pojawiają się równiutko po północy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4498161 Napisano: 01.07.2011 08:21:13 w Wkurza mnie...
rashu napisał(a):

a mnie wkurza że wysłałem prawidłowego smsa na kamisa real i przychodzi zwrotka Bledna tresc lub wiadomosc wyslana pod zly numer. a przecież trwa do 12 lipca o co chodzi emotka

Eee... nie strasz mnie, ja się nawet jeszcze nie zabrałam do myślenia, a 4 hasła przede mną... Toćby się tak nagle nie skończył emotka
Ktoś chyba właśnie pisał w wątku Real, że coś nie tak z tymi smsami.

Na razie wkurza mnie brak weny... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494662 Napisano: 30.06.2011 08:38:57 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

wkurzyłam sie bo
1 mąz zalaminował mi legitym,acje zanim ja podpisałam-czy jest jakis pisak który sie nie ściera??
2 podczas robienia kolacji zrabał sie mój wygrany sandwicz super wypas
emotka emotka emotka

1) Oczywiście, że są - te do płyt CD na przykład. Ale co za problem podpisywać ja na bieżąco, np. przy konduktorze (starło się właśnie, proszę pana)? emotka
2) Wygrasz jeszcze lepszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494566 Napisano: 30.06.2011 08:16:26 w Konkursy ABC
79magda napisał(a):

mia napisał(a):

Czy w przypadku wygranej w ABC, chcą tyle paragonów, ile było zgłoszeń z danego telefonu, czy zadowalają się jednym paragonem? emotka

Oczywiście, że wszystkie paragony, a jest w ogóle jakaś firma/jakiś organizator, który zadowala się jednym, jeżeli ktoś wyśle więcej zgłoszeń - pierwszy raz słyszę o takiej polityce...
emotka

Nie wiem, czy jest... Ale za ABC mam zamiar się pierwszy raz zabrać, a jeśli organizator jest równie nierealny jak sklepy ABC, które w dużej mierze istnieją i nie istnieją równocześnie, to wszystko jest możliwe, stąd to pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494542 Napisano: 30.06.2011 08:10:56 w Pomocy!!!!
doalki napisał(a):

Nie doszła mi ankieta z nivea...na dodatek usunęłam tego maila co od nich przychodził, więc sposób, który tu ktoś podawał odpada. Co mam zrobić???

Napisz do nich na FB emotka
Na okrągło im tam ktoś jęczy w temacie ankiet i mają anielską cierpliwość przy wyjaśnianiu i pocieszaniu, ale w końcu... sami tego chcieli! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494429 Napisano: 30.06.2011 07:38:57 w Konkursy ABC
jankol93 napisał(a):

mia napisał(a):

Czy w przypadku wygranej w ABC, chcą tyle paragonów, ile było zgłoszeń z danego telefonu, czy zadowalają się jednym paragonem? emotka

Raczej tak, bo esow idzie wysłac 1000 emotka a paragon 1 , to bez sensu byłoby

No właśnie rzecz się rozbija o to raczej... Co prawda, na razie nie wysłałam nawet na te paragony, co mam, ale a nuż mnie wena dopadnie w nadmiarze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494414 Napisano: 30.06.2011 07:34:14 w Konkursy ABC
olciak napisał(a):

kammaro napisał(a):

mixik napisał(a):

eh te abc... tyle sklepów i sklepików ale o bateriach varty nikt nie słyszał... a poza tym tymbark na ich paragonach widnieje jako art. spożywcze (LOL)

U mnie Tymbark to Pysio to dopiero LOL, zastanawiam się czy słać na ten paragon zgłoszenie...

u mnie Tymbark to przetwory rybne emotka emotka

A u mnie Tymbark to Tymbark, tyle, że sklep nie jest już od dawna w sieci, ale to mnie grzyb, bo tkwi na nim szyld ABC, jednorazówki też ABC i na ich stronie jest emotka

Ponawiam pytanie:
mia napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494289 Napisano: 30.06.2011 06:54:54 w Konkursy ABC
Czy w przypadku wygranej w ABC, chcą tyle paragonów, ile było zgłoszeń z danego telefonu, czy zadowalają się jednym paragonem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494105 Napisano: 30.06.2011 05:55:55 w PODZIĘKOWANIA
Avatea i Polec, dziękuję Wam... obojętne, co z tego wyjdzie, jesteście wspaniałe! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4493860 Napisano: 30.06.2011 04:21:16 w Wkurza mnie...
annish napisał(a):

nie sądze bo bardzo sie wtedy dziwilismy, ze było kolo 18:01 zanim sie wszystko załadowało a jednak wygrał

Najlepiej napisz na ten temat zapytanie na FB l'Oreal; tam błyskawicznie reagują i wyjaśniają emotka
Powodzenia, a tak swoją drogą te kosmetyki są więcej warte niż karta... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4493849 Napisano: 30.06.2011 04:15:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
marzenkak21 napisał(a):

Dotarł tonik z fb.Jak na próbkę to ma niezłą pojemność:)

U mnie też dzisiaj dwa toniki emotka
Wczoraj owsianki z FB. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4492963 Napisano: 30.06.2011 11:25:50 w Wkurza mnie...
fryteczka napisał(a):

...,ze zrobilam wczoraj zakupy w piotrze i pawle i zapomnialam wyslac zgloszenia emotka emotka emotka moze dlatego,ze nie dostalam kuponu ani urna nie stala...grrrrr

Za to w moim stała urna wielkości lodówki emotka
A panie w kasie i na sklepie same namawiały, żeby brać udział... przy mnie trzy osoby zrezygnowały z brania kuponów, aż żal - szkoda tylko, że paragony zabrały emotka
Sądząc po odgłosach opadania kuponu, coś tam na samym dnie lodówki było, ale nie za wiele... Może uda się załapać, jeśli równie mało smsów poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4492442 Napisano: 30.06.2011 08:50:17 w Wkurza mnie...
inka113 napisał(a):

joan napisał(a):

misiak66 napisał(a):

lista zwyciezców na LU GO emotka emotka emotka emotka emotka czy ta agencja ma konto na fb moze ?

Ale dlaczego Cię to wkurza?

bo wiekszość nagród trafia do Aleksandrowa Łódzkiego podobnie jak w loterii Łowicza. czasem ewentualnie udaje się wygrać komuś innemu. Ta agencja to chyba ślepa jest...

Ale przecież to jest loteria!
Jak ktoś wyśle 100 zgłoszeń jednego dnia, a ja jedno, to chyba logiczne jest, że statystycznie ona zgarnia kilka nagród, a ja zero?
Tak samo było np. w machinie rozpieszczania, gdzie ktoś z forum w jednym tygodniu wykosił połowę nagród...

W temacie: wkurza mnie moje lenistwo! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4492397 Napisano: 30.06.2011 08:37:00 w DARMOWE minuty i startery
wsciekly napisał(a):

przed chwilą zadziałał REUNION i MADRYT

Dokładnie! emotka
Milusio, że wreszcie jakieś minuty do wszystkich sieci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4492385 Napisano: 30.06.2011 08:32:48 w Rossmann
aerdna napisał(a):

3ci opublikowana wypowiedz

Trudno stwierdzić, czy facet nadaje się na ojca, gdy dziecka nie ma jeszcze na świecie. Ale ja wiedziałam, że mój mąż będzie dobrym ojcem, gdy zobaczyłam jego reakcję na wieść, że będziemy mieli dziecko. Powiedział, że to dla niego najcudniejsza wiadomość. Nie byliśmy jeszcze wtedy małżeństwem i nawet nie planowaliśmy tego. Gdy dziecko przyszło na świat, oboje musieliśmy szybko dojrzeć, nie tylko on do ojcostwa, ale i ja do bycia matką. Nawet nie przypuszczałam, że będzie tak dobrym i troskliwym tatą, bo przecież oboje mieliśmy pstro w głowie i nie wiedzieliśmy, jak wielką odpowiedzialnością jest dziecko

i ta sama strona co wyżej http://www.kafete...t/temat.php?id_pw=55

Autor: Anula (2004-08-30 22:22:34)
-----
Trudno stwierdzić, czy facet nadaje się na ojca, gdy dziecka nie ma jeszcze na świecie. Ja wiedziałam już, że mój mąż będzie dobrym ojcem, gdy zobaczyłam jego reakcję na wieść, że będzie ojcem. Nie byliśmy jeszcze wtedy małżeństwem i nawet nie planowaliśmy tego. Ale gdy dziecko przyszło na świat oboje musieliśmy szybko dojrzeć, nie tylko on do ojcostwa ale i ja do bycia matką. I nawet nie przypuszczałam,że będzie tak dobrym i troskliwym ojcem, bo przecież oboje mieliśmy pstro w głowie i nie wiedzieliśmy nawet jak wielką odpowiedzialnością jest dziecko.

Aerdna, weź napisz do Rossnetu!
Przecież to przegięcie! emotka emotka emotka
Można sobie wyobrazić, ile jest splagiatowanych odpowiedzi we wszystkich tych konkursach, gdzie tylko laureatów widzimy! emotka
Może coś im to da do myślenia i zaczną w google wrzucać wypowiedzi!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4490851 Napisano: 29.06.2011 02:11:59 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

mia napisał(a):

polec napisał(a):

Ależ jestem wściekła.

mamy na poczcie Hermes.

Bon z kauflanda nie dotarł do Nas, bo podobno Adresat nieznany ????, żadnego awiza, nic.

List od męża wrócił wczoraj do nadawcy, ktoś z W-wy.

Normalnie szlag mnie trafia!!!!.

pierwszy raz taka akcja z pocztą. teraz jakieś zawiadomienie powtórne o przekazie , yyyy, jakie powtórne.

I NIC IM NIE MOŻNA UDOWODNIÆ , że Ktoś był lub nie !!!!!! emotka

Jaki Hermes? emotka emotka emotka

chyba się tak nazywa, co jest na poczcie, żeby polecone wrzucali do skrzynki, jak nas nie ma

Aha... to widzę, że świetnie działa! emotka emotka
Współczuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4490733 Napisano: 29.06.2011 01:27:55 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

Ależ jestem wściekła.

mamy na poczcie Hermes.

Bon z kauflanda nie dotarł do Nas, bo podobno Adresat nieznany ????, żadnego awiza, nic.

List od męża wrócił wczoraj do nadawcy, ktoś z W-wy.

Normalnie szlag mnie trafia!!!!.

pierwszy raz taka akcja z pocztą. teraz jakieś zawiadomienie powtórne o przekazie , yyyy, jakie powtórne.

I NIC IM NIE MOŻNA UDOWODNIÆ , że Ktoś był lub nie !!!!!! emotka

Jaki Hermes? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4490110 Napisano: 29.06.2011 10:00:42 w RMF
fryteczka napisał(a):

mia napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

A ja czekam. Moja poczta jest jakaś walnięta, wszyscy dostali Olaye tylko nie ja, mydła - wszyscy a ja nie, tak samo z jeszcze jedną rzeczą i tą nieszczęsną kartą. Przegięcie na maksa.

To chyba urok zachodniopomorskiego, bo ja też wszystko dostaję ostatnia... emotka
Choć karty akurat, nie powiem, doszły emotka

zachodniopomorskie - nie narzekac emotka

Nie narzekam na zachodniopomorskie, tylko na pocztę w zachodniopomorskim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4490080 Napisano: 29.06.2011 09:53:11 w RMF
sarsaparilla napisał(a):

A ja czekam. Moja poczta jest jakaś walnięta, wszyscy dostali Olaye tylko nie ja, mydła - wszyscy a ja nie, tak samo z jeszcze jedną rzeczą i tą nieszczęsną kartą. Przegięcie na maksa.

To chyba urok zachodniopomorskiego, bo ja też wszystko dostaję ostatnia... emotka
Choć karty akurat, nie powiem, doszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0