Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mam wielką prośbę, czy ktoś mógłby mnie wspomóc na PW koncepcją życzeń dla Piotra i Pawła?
Jestem po nocnej podróży i kompletnie wyprana z weny, a chciałabym pierwszy raz spróbować w tym markecie...
W każdym sklepie wybierają osobno (ja mam zamiar ewent. zagrać w Koszalinie), więc nie będę konkurencją dla innych miast...
Bardzo proszę!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Przeczytałam... chamstwo to mało powiedziane!
Nie wiem, gdzie można, ale na pewno powinnaś próbować to zgłosić, bo to jest już szczyt! Ja bym zaczęła od administratora tej strony - to w końcu na jego wallu gościu toczy pianę z pyska
Pozdrawiam cię cieplutko!
Dopisałabym tam, co o ciulu myślę, ale że za chwilę wyjeżdżamy (tak teraz
Poza tym najłagodniejsze co mi w tej chwili przychodzi do głowy, to job twoju mat
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może i zmienili
Tak cudują teraz z tą stroną Rossnet, że i za telefony w redakcji mogli się wziąć... No to innego niestety nie mam
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No do 13.06 na pewno istniał, bo wtedy dzwoniłam... z sieci Orange zresztą.
A prefiks to 42 - Łódź, nie Warszawa
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niezapomniany detektyw w wymiętym prochowcu z uroczym uśmiechem...
(*)
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja mam zamiar wziąć udział... czasu dużo mi nie zostało, bo w niedzielę o świcie wyjeżdżam, ale szampon już kupiony
Ja na odmianę wygrywam (jeśli w ogóle) tylko w paragonowych, a to akurat byłaby nagroda marzenie dla mnie, myślę o tych II stopnia. Obawiam się tylko, że w ferworze pakowania i załatwiania multum ważnych spraw w sobotę, z weną może być kiepsko...
Ja dzwoniłam na ten numer - wzięty ze stopki z maila pani od konkursów
426139273
Na stronie go nie widziałam, ale skuteczny się okazał, bo odebrała od razu właśnie ta pani...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nigdy nie robiliście zakupów na kartę na podpis?
Krótko: ten musi nią płacić, kto się podpisze, ewentualnie potrafi się tak samo podpisać, dlatego trzeba uważać, żeby tej karty nie zgubić!
Równie dobrze właścicielem tej karty możesz być Ty.
Przy kasie podajesz kartę, kasjerka przeprowadza transakcję i na koniec podaje Ci kwitek do podpisu, który sobie zostawia. Drugi kwitek i paragon daje Tobie.
Mam nadzieję, że wszystko jest jasne
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A o którym mówisz?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Do mamy też doszła dziś z 26.06, wnioskuję z opisu (chyba jakiś osioł...), że z Kłapouchym...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I mnie, mam już dosyć tego kretyńskiego konkursu!
Totalna strata czasu i lizanie d... Pawełkowi przez czołówkę wygrywających!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dlaczego niby ma tak powiedzieć?
Przez te cholerne plagiaty odechciało mi się dawno już konkursów fotograficznych, bo to było jak walka z wiatrakami
A tu to już jest totalny absurd - pierwsza i druga nagroda już weg, pytanie teraz czy trzecia jest ok... a może jeszcze z połowa dodatkowych?
Nic mnie już tu nie zdziwi, poza niesamowitą plamą (lub niesamowita naiwnością) komisji
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A zdjęcie jest, znaczy zostało, choć tez chyba skopiowane
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeszcze raz dziękujemy za udział w Konkursie Kiwi – Twoje stopy pokochają buty i gratulujemy wygranej.
Pragniemy Państwa poinformować, iż odbiór nagród (zestawów KIWI) z przyczyn technicznych będzie możliwy dopiero od 4.07.2011r.
Prosimy, zatem zgłaszać się po ich odbiór do wybranej drogerii Rossmann najwcześniej 4.07.2011r.
Jednocześnie informujemy, że wydłużyliśmy termin odbioru nagród do 18.07.2011.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to może i do mamy dojdzie dzisiaj karta wygrana w Dniu Matki... Ciekawe z jakim stworkiem
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O i jest!
Dzięki
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O, to miło
Ja też sugerowałam się zdjęciem. Teraz jeszcze tylko wstrzelić się w czas pozostało i z tym mogło być gorzej
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O... a skąd to wiesz? Znalazłaś gdzieś jakieś info? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i chyba właśnie tu jest pies pogrzebany
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No problem
A tak swoja drogą mam pytanie - co wy ostatecznie zaznaczacie w tym konkursie ze świecami, co się już kończy?
Bo ja zaznaczałam trzy, ale absolutnie nie jestem tego pewna. Bardziej niż wyników, jestem ciekawa tego, ile tych świeczek w końcu miało być...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wyświetl w wątku >>